get me some drugs



Ojojoj, det är helt sjukt längesedan jag var här inne och uppdaterade.

Jag har inte direkt känt något sug till det här under sommaren men nu när kylan kommer krypandes och regnet åter börjar fylla gatornas brunnar och skapar ett enda stort översvämnings- scenario så börjar det faktiskt så sakterliga krypa i fingrarna. Ironin i det hela är att bara för några få dagar sedan uttryckte jag min lättnad över att slippa blogga och ständigt tänka på vad man måste göra och "skyldigheten" till en ständigt uppdaterad blogg. Men jag vet inte, kanske beror det på stundens enorma uttråkelse?!

Näsan rinner och halsen är igentäpt, vad ska man säga om helgens händelser? jo den gav mig en fet förkyldning såhär lagom till skolan börjar. känns bra. Fredagen var väldigt lugn men man får faktiskt skylla sig själv när man inte tänker på att ta med sig varken paraply eller en extra tröja., skjortor värmer inte så bra märkte jag. Ett tips: dela aldrig paraply med någon som knappt kan gå rakt, det varken skyddar mot regnet eller blåsten, utan det enda det ger dig är en stor risk för skador! Då pratar vi om sådant som utpetade ögon! Regnet vräkte ner och där går jag som en dränkt katt i väntan på bussen, smartass. Att vakna fler gånger än du kan räkna under en natt av att du inte kan andas är inte speciellt angenämnt. tvärtom, it pissed me off -big time!

Eftersom att alla bloggare är så sega med deras uppdatering i förhållande till min otålighet så tar jag saken i egna händer!! :)   Just det, jag ska döma en match idag, not so great känner jag. Dock en väldans tur att det är F10 och inte P12, sistnämnda skulle bokstavligt talat ta död på mig. Vad gör man inte för pengarnas skull liksom? man brukar ju säga "slit dom med hälsan" men nu blir det en liten omredigering av det hela "slit hälsan för dom". Ja det får väl bli så idag, efter mycket te och en spakväll men fokus rehab så blir det tidigt i säng -jag tänker inte se ut som en zombie imorgon! Aldrig!


Ta hand om er, don't get cold ;)
love

RSS 2.0