Dagens I-landsproblem..

.. frågan följer: vart är mina jeansleggings? vart är mitt namnhalsband? Vart, vart, vart? allt bara försvinner. Känner mig som en gammal gubbe som går runt med glasögonen på huvudet och letar efter dem men kan inte hitta dem. Gosh. Pluggar fortfarande för fullt men tog en paus för att prova kläder tills imorgon och piggna till. Då dök ju detta problemet upp och nu vilar jag benen. Får ju nästan mjölksyra både i benen av de antal gånger jag sprungit upp och ned i trapporna och letat som en tok efter mina saker, nu får jag nästan mjölksyra i huvudet av att jag tänker för mycket.. vilket problem va? ;) hehe.

Om en stund så avslutar jag pluggandet för dagen och ska fixa naglarna och kolla på "Kate och Leopold". Typiskt vi tjejer i familjen Carlson.. iallafall jag och mamma, lite osäker på systramii. Ack mina små polkagrisar, time to search even futher.. So long!



|| source: google.se .. det ser nästan lite ut som en hypnossnurra eller hur?    ||




100228- på god väg

Ja folk, hej igen! (:
Det börjar faktiskt gå riktigt bra med psykologin vilket verkligen är en positiv överraskning. Ett tag trodde jag att jag skulle gå in i väggen, jag var så sjukt stressad och kände pressen att prestera bra på precis allt komma över mig som en flodvåg. Men det har faktiskt gått över nu, en liten del av det iallafall. Det är väl klart att alla vill göra bra ifrån sig på tester och sånt men det får inte spåra ur, gå till överdrift. Det gjorde det ganska mycket med mig. MEN, jag bytte ut pluggstället i soffan med massa störelsemoment omkring mig till att trippa ned till mitt rum med en (?) kopp te, tända massa värmeljus och krypte ned under täcket. Det är tyst och inte så mycket runt omkring som kunde störa mig, jag fick all fokus på det jag ville lägga det på. Oh happy day!

Just nu har jag en liten paus i pluggandet men jag springer ned lite då och då och kollar till ljusen så det inte tar eld någonstans, hehe. Passar på att kolla lite bloggar för nöjets skull, ytterligare avkoppling.

För några veckor sedan var jag inne på GinaT och provade lite plagg. Bland de plagg jag provade så fanns en klar sommarfavorit, dock lite lurig eftersom att den mer eller mindre bara bestod av trådar.. tyckte väldigt mycket om den, men det blir klart en sommarinvestering. Det skulle vara superfint med bara en bustier under en riktigt varm sommardag :) värt att fundera på! Den täcker ganska mycket ändå så få inga porrtankar här tack ;)
Nej nu ska jag kila igen! Dags att få lite perception och gruppsykologi på hjärnan, måste fylla på förrådet!!
Hoppas bussarna går som det är utlovat imorgon annars blir jag seriöst arg, västtrafik har inte annat än krånglat på sista tiden! Bäst för er guys ;)



||  Spanat iin! Blir du min till sommaren tro?   ||

ägd!!

Godkväll

Ja, vad tycker vi om melodifestivalen? själv tyckte jag att Idiot inte borde kommit med i melodifestivalen överhuvudtaget, men vi vet ju redan att det har spårat ut! Dessutom tyckte jag att det var nästan hysteriskt kul att Pernilla inte gick vidare. Jag orkar verkligen inte med gamla melodifestival "ikoner" som tror att de kan komma in och äga allt och alla i tävlingen, typ Carola. Nej gud vad jag är elak, men jag står för min åsikt.

Nu ska jag inte längre sitta vid datorn, utan nu ska jag vara social mot mor min!
Ha en bra kväll på er och så hörs vi imorgon!
 ps. klänningen för maj är spikad. Den ska beställas när den kommer in på lager! melike (: ds


"this is my life my friend.."



Mm, har man inget annat man kan göra för tillfället så får jag väl försöka uthärda med melodifestivalen ändå. Vad är det för bidrag som är med egentligen? Nu vet jag ju inte hur det kommer se ut med kvällens alla bidrag.(..) Men i det stora hela sett så har det hela spårat ut och det är inte många bra bidrag numera i min mening. Om man tänker tillbaka några år och jämför då och nu, hur många bra bidrag fanns det då? Jag menar., hallå, Singel och dom låtarna? goddag yxskaft.
Men det är väl tur att man har olika åsikter och att vi har yttrandefrihet här i Sverige hehe.

Nej nu ska jag gå tillbaka till mitt självgoda (?) jag. Jag stannar hemma idag tyvärr allt är messed up..



update: okej, dagens låtar är helt okej men Anna Bergendahl.. shit alltså! grym tjej, grym röst! hon måste ju helt klart vidare! vote people

blääk



Uscha, kaffet var ju kallt :( intebraintebra, så går det när man väntar för länge..
Detta, mina damer och herrar, är typiskt Lizette Carlson.

100227

Nu är mobilen lagad och ny PIN-kod fixad, tur att man har kontakter så man slipper lämna in den och betala dyra pengar för sånt! Tack till Daniel :)

Om en liten stund så ska jag återuppta mitt pluggande inför tisdagens prov på psykologi -perception och grupppsykologi.. det blir spännande. Jag tycker faktiskt att jag har hängt med väldigt bra under dessa lektioner så jag tror inte att det kommer vara något större problem medprovet sen.. hoppas inte.

nej folks, nu ska jag dricka coffee och plugga;) ikväll bär det kanske av till Beckan om pluggningen går som förväntat!
Vi hörs lite senare.


myskväll med ****

Hejhopp där ute :)
Hur underbart är det inte med fredag och få lite ledighet och lite längre sovmorgon? Helt perfekt i min mening! :)
Om en liten stund så kommer annapanna och hämtar mig och så ska vi hem till henne och mysa. Erkänn, ni blev lite nyfikna av den "cencurerade" rubriken? haha. Det kommer bli jätteskoj men jag hoppas att jag kommer kunna hålla mig vaken för jag är en aning trött efter veckan som gått. Nu ska här ätas godis och om en stund blir det Tacos. Mums!

Inget mer bloggande idag, men jag måste säga: Beckan, du har varit saknad!! Tur för dig att du kom hem idag ;)<3

let you keep playing your roll

Ett ord: Beroendeframkallande!!
Gissa om jag är taggad för utgång nu eller? MEN det blir myskväll hos Annapanna! Det får bli imorgon kväll kanske? då taggar vi !! (y)







anledningen till att jag inte har uppdaterat de senaste (hm) 2 (?) dagarna är pga av att jag hade ett prov idag som jag har varit tvungen att plugga till. men nu är det helg.. ledighet för de flesta.. plugg för mig . jag blir gaalen! Prov på tisdag och jag har inte hunnit plugga ett skit.
Later people!


time for music babe

Sådär folk, nu när humöret är på god väg upp igen så ska jag kasta i mig en macka eller en smoothie och sedan bege mig till kören. Nu ska det sjungas så det står det härliga till ;)

Just det jag måste ju plugga ikväll :S har prov på fredag ju!! tur att man inte precis har börjat plugga iaf för då skulle jag verkligen ha panik! tack å lov! ;)

..nej jag var inte ironisk..

Vi hörs kanske en liten stund ikväll, det beror på.. men kika in ändå :) det skadar väl inte?
Kraaaaam

mobilkrångel. alltid krångel.



Nu blir det mycket som jag klagar på så om ni inte orkar läsa det så.. dont.

Ååååh vad arg/ledsen jag blir!! mobiler är någonting som jag faktiskt verkligen inte kan! Herregud jag vet inte hur längesedan det var som jag faktiskt stängde av min mobil. Inte nog att jag har PIN på den, om man inte har använt den funktionen på jag-vet-inte-hur-länge så klart att inte siffrorna sitter direkt. På sista försöket så rotade jag igenom några pärmar och hittade pinkoden. 1 siffra som var fel hela tiden. Jag slår in den korrekta koden men då får jag svaret att jag ska slå in min PUK-kod. Letar upp den, slår in den, får välja en ny kod och trycker på OK. Inte fan funkar det. Jag får utbrott på den snart. Jag känner mig helt handikappad utan min mobil. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu. :(:( sadface.

En annan jättekul sak som hänt är att vår bil är på lagning ellernått sånt. Instrumentbrädan var som en hel julgran, lyste i alla möjliga färger och symboler. Samt att bromsarna typ inte funkar. Hatar den bilen just nu. Skrota skiten för helvete säger jag bara.

Denna morgon började jag ju klockan 12 också¨så jag hängde på mamma till hennes jobb i D-fors, tänkte ta bussen därifrån in till stada. Man vinner ju lite tid på det. Vi åkte med mormor och morfar som skulle in och handla, vi åkte i deras bil.. men gissa vad som händer? punka.. händer!!

Jag orkar inte. Jävla skit allting ju! :( sadsadsaaadface :(
ni som faktiskt läste detta: ni är fan bäst!! haha puss på er!
Nu mår jag bättre :) det funkar verkligen att skriva av sig! :) hihi.

Pööösss

Heading forward

Jaha, det här gick ju bra. Var det inte plugg det skulle vara? :S hehe
sitter här och kollar familjen annorlunda åt mamma och pappa som är ute och handlar och de får tydligen inte missa vad som händer.. jag är såå intresserad *host*.

Nej, nu får jag faktiskt ta och plocka fram mina papper och iallafall snegla på. Det är ett framsteg inte sant?

Har äntligen beslutat mig också vilket linne jag ska beställa ifrån KanDee, det blir galaxy gul! :)
Snart har jag den i brevlådan.. förhoppningsvis.


 

Nu ska jag kolla vård&omsorgs-/medicinpapprerna så får vi se när vi hörs igen. Det kanske inte dröjer så länge haha ;)

PussssS

helcrazy

Heeeythere ;)

Vilken dag! wooh. som vanligt var bussen sen. Då den anlänt så fick vi stå, bara stå där med bussen i cirkus 5 minuter pga att det var fel på bussen, den höll på att koka. Därefter körde vi vidare ..till djupadalsbacken. Där hade det hänt en olycka och polis, ambulans och brandbil var påväg till platsen. Längre ned i backen kunde man också se en stor långstradare som fastnat mitt i backen i halkan, härligt!
Vi stod där i ungefär 10 minuter och hjälpte till att blockera trafiken, vi kunde inte åka uppåt i backen för att sedan vända eftersom att bussen i princip kokade. MEN tillslut så åkte vi mot slakteriet och vände där. Inte nog med detta, mitt på gården så låg en död gris! helt död! usch :S

Sen gick allt bra och vi var inne 30min senare än vanligt. När jag hoppade på nästa buss .. som jag var så lat att jag faktiskt tog.. så stängde dörren när jag var påväg ut och jag fick klämma mig ut för annars hade den bokstavligt talat mosat mig. När jag väl fått kroppen ur bussen så hamnade min fot i kläm istället och det är fan tur att man har sulor för annars hade jag varit på akuten säkerligen. Helcrazy-dag med andra ord!

Men nu ska jag äta lite glass och sedan ringa ett visst samtal... hmm. Spänningen stiger! ;)

PROBLEM!




AAAAAAH, hata. Hur typiskt är inte det inte då? När jag efter miljoner år bestämt mig vad jag ska köpa på nätet så krånglar det i kassan, rabatten dras inte av och nu sitter jag och väntar på att få prata med någon nisse i fonen som ska hjälpa mig göra min beställning den vägen istället. Har nog suttit här med fonen i handen i nästan en kvart och efter var tionde sekunder så säger någon chomme: "...det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar!" Ja men visst  du! Detta är ganska kul har jag hört. Inte nog med att du ska ha mina pengar för att jag beställer massa saker av er, nu kommer jag få en fet jävla telefonräkning också. Ja jo jag tackar ja! Gaah, sånt här gör mig gaaaalen! Cutta!

Done

Det är lite dåligt med kommentarer idag va? fy skäms på er, det är tydligen inte bara jag som behöver bättra mig!! :O

Nu har jag pluggat i någon timma och det känns som att jag inte skulle behöva plugga speciellt mycket till. Några dagar bara sen så. Okej, jag är medveten om hur dumt det lät men missförstå mig rätt så blir det nog inte fel ;)
Äntligen har jag fått tummen ur röven och beställt mig ett nytt csn kort, mitt gamla har ju liksom sprungit iväg och gömt sig. Dessutom så har jag framkallat ung. 130 bilder och hamnade på en summa av 54 kr. Älska livet!
Imorgon är dessutom sista dagen för att nyttja en rabatt på 40% som jag har så nu kollar jag fibrilt efter någonting och självklart har jag hittat saker :) känns bra!

Nu väntas lite kaffe följt av plugg och slutligen beställning av kläder! på tal om kläder, glöm inte hjälpa mig bestämma vilket plagg som ska beställas av KanDee's kollektion.
Over and out!

KanDee på ingång

Hejhopp,
Nu är det internetshop på G. Dock behöver jag lite smakråd av er läsare. Vilken tycker ni att jag ska beställa? Gillar alla skarpt såklart men snäll som jag är så låter jag er ha ett finger med i det hela :)







Långärm sv Galaxy Röd,     Svart Linne Galaxy,






Galaxy gul ,  eller Linne Sexy     ?


Kom igen nu folk, jag vill ha massa smakråd nu! Come on!

||   Bilderna lånade ifrån enormt talangfulla KanDee    ||






..


Pepparpeppar




Hallå där ute i igloosarna!
(haha, hur blev det där ordet då?)

Godmorgon till er som precis har vaknat. Försöker desperat ladda inför en dag med plugg, vi får se hur detta går. Kommande vecka består av ett prov, det sista innan slutprovet i medicin kommer, man känner sig inte alls pressad.. *host*. Veckan består också utav engelskaglosor som dock redan är avklarade och memorerade sedan några dagar tillbaka.

Jag vet inte vad det är för fel på min rygg från ett ämne till ett annat.. jag får bara oftare och oftare ont i den. Jätteirriterande. Ska till skolsköterskan på torsdag och kolla läget just in case.
Förrutom plugget så ska jag göra denna dag till en ta-hand-om-mig-själv dag. Det behöver jag. Jag ska äta gott, ta det lugnt, ta ett bad, göra inpackningar, lägga ansiktsmasker, naglarna osv. En spa-dag ungefär ;) Låter det inte lockande så vet jag inte vad :)

Under gårdagens besök hos min kära mormor och morfar så lånade jag dessutom hem lite filmer från när vi var små. Det finns verkligen inget roligare än att se alla i ens närhet för sisådär 10 år sedan!

Men nog snackat här för tillfället, jag återkommer under dagen så håll ut mina små snögubbar, I'll be back!

Are we getting a new "The day after tomorrow"?



Hej på er igen!
Det blev inte riktigt som lovat, skulle ju bloggat lite efter middagen hos mormor men så blev icke fallet. Direkt när jag kom hem så fick jag genast bege mig upp på taket med en skyffel i högsta hugg. Det var riktigt mycket där uppe, säkert 0,5-0,6m. Efter alla rubriker i tidningen om takras så ville vi göra vår omgivning lite mer säker.
Det känns lite som om vi går in i en ny istid i min mening. Trots månader efter snö och kyla så har jag faktiskt inte tröttnat, jag är riktigt förvånad! Känner för att samla ihop lite vänner och åka pulka snart. Men inte idag.


Ignorera min ursnygga min. Tanken med detta fotot var att visa er hur mycket snö vi egentligen har på tomten. Snön nådde mig till höften och då hade jag inte ens nått ner fötterna ända ner i marken. När jag ålade mig fram så fanns det massa hålrum i snön som trycktes ihop då jag kom i närheten, flera dm. Jag jämförde det med Haiti-katastrofen. hehe.



De gångerna jag väl kunde stå uppe på snön utan att braka igenom den så befann jag mig ganska högt overground. Hade säkert nått taket på huset om jag så velat.


...Här gick det inte så bra nej. Gick igenom isytan och sjönk en bra bit ned, tappade balansen och kort efter detta fotot snäpptes så tappade jag balansen ytterligare och med båda benen i snön trillade jag baklänges och snön yrde och la sig innanför jackan, i nacken och ned innanför tröjan. Mysigt värre..

snöstorm?








Såhär såg det ut ifrån mitt fönster när jag vaknade imorse! trodde att jag var insnöad. Vill bara vara ett litet barn igen och dyka in i snön. Give me the good times back!

Nu ska jag till mormor ochmorfar och äta mat!mer bloggande kommer efter! pööösss

nightmares


|| källa: google.se ||


Hej däär ute! :)

Vaknade för ca 1,5h sedan och är utvilad och inte det minsta seg, förvånad faktiskt. Min natt var varit väldigt orolig, drömde sån sjuk dröm med Christiano Ronaldo och hans manager eller någonting sånt. Vaknade helt kallsvettig och hyperventilerandes! fyfan. Varför drömmer man vissa drömmar egentligen? det är så sjukt. JAg tänker inte tala om vad (mar-)drömmen handlade om men jag tror att det är ganska förutsägbart ändå eller vad säger ni?

Skitsamma nu, förkyldningen verkar avta vilket är toppenbra för jag är så sjukt trött på att nysa vareviga minut.
Lite senare ska jag in till stan med jennyw och kolla lite, sedan ska vi hyra film och dra oss till mickan för en filmkväll. Det ska bli mysigt :) Men nu ska jag gå och ta på mig lite kläder så hörs vi sen!
pÖÖÖSSs

time for a nightsnack

Nejmen godkväll gott folk, ni hänger fortfarande med ser jag!? Kuuul :)

Sitter och kollar på NCIS på tv, guuud så intressant. Ska springa upp till köket vilken minut som helst and grab some food, fläskpannkaka :) mums. Min mage håller på att vända sig ut&in av hunger! Men sedan är det dags att dra sig mot sängen, päronen ligger ju och sussar så sött i sängen så det känns så jädra obehagligt att vara uppe ensam. tråkig info but thats life. Life's a bitch and then you die.. ungefär.

Det absolut fulaste plagget som någonsin gjorts i världshistorien måste väl ändå vara haremsbyxan? Dock ser de rätt sköna ut..


* Chanelinspiration


|| Jacket - GinaT. Jeans - GinaT (mitt ansikte såg något drogat ut så jag valde att göra några fina sträck över) ||


Hejhopp där ute!

Förkyldningen börjar så smått avta, thank god! Jag hade jättetrevligt hos Thomas igår och idag men det var riktigt jobbigt emellanåt. Jag trodde ett tag att jag skulle dö! Min näsa rann konstant och jag knarkade halstabletter, nässpray och gud-vet-hur-många pappersnäsdukar jag gjorde åt! Precis som de senaste nätterna som jag har vaknat av att jag inte har kunnat andas så var inte heller denna natt ett undantag. uscha.

Idag så har jag i vilket fall åkt till staden med mamma och införskaffat mig två par nya skor, en "jacket" (bilden)samt en klänning på ingång. Pappa ska hämta den imorgon efter jobbet :)

Idag kom också Ice Age 3 på posten och snart åker den in i dvdspelarn! Barnsligt värre, barnsligt kul! Jag och mamma är sånna, vi har alla tre Ice Age -filmer hehe. kalasbra :o)

Nu ska jag läsa lite VR innan det är dags för mys med popcorn!
Vi hörs lite senare! :) Ciaaao

Forever

Hejhopp, sitter och kollar runt lite på youtube på lite klipp och började då helt plötsligt tänka på min systers bröllop som är om några månader. Ett skitcoolt bröllopsklipp som någon visade mig (om det inte var min syster t.o.m.), iaf det är jättehärligt. Tänk om man skulle gå in på detta sättet istället för den traditionella varaianten?! Jätteläckert tycker jag i alla fall, vad tycker ni?




Frågestund -ellernågontingliknande-

Fick stor lust att göra en sån här frågesak och letade upp en. Jag bjuder er på den ;) Enjoy!


Heter? -  Lizette
Har du en katt? -  tsss, ooonej!

När fyller du år? - 6Juni
Jag samlar på? - haha, började samla på kapsyler när jag var liten så de ligger väl i något skåp någonstans.
Gröna eller röda äpplen? - Röda (Y)
Ringer du någon när du är arg/ledsen? - njaaa.. det beror lite på.

Vilken tid gick du upp idag? -typ 10
Har du sovit i din egna säng inatt? - ja
Har du sovit ensam inatt? - aoo

Har du strumpor på dig nu? -  yes box
Hur svarar du i telefon? - "Hej det är Lizette" eller "aah hallå?"
Vad ska du göra ikväll?
 - spendera kvällen hos Thomas med Mickan
Vad ska du göra imorgon? - Vara hos Thomas fortfarande och sedan åka hem och in till stan och köpa skooor
Var vill du bo när du blir stor? - USA eller något annat roligt ställe.

Är det okej att gråta? - Ja, varför skulle det inte vara det?

När grät du senast? -
hmm, i.. kommer inte ihåg :S
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommaren!!!!!!!

Laddar du ner musik och filmer från internet? - nix
Skulle du göra om du vann en miljon? - OJ! RESA! :)
Bär du glasögon eller linser? -  näää :) har grym syn ;)

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nej märket har verkligen ingen betydelse
Blondin? - tsss, njaaae
Har du tatuering? - nej men det kommer nog i framtiden ;)

Vill du gifta dig? - Ja men självklart!

Vill du ha barn? - Ja

Solar du ofta? - Nej det skulle jag inte vilja påstå, någon gång då och då! :)

Är du bra på att laga mat? - Hahaha det var lite kul xD ibland så har jag mina stunder men jag förstår ju inte hur jag kunde få MVG i hemkunskap ;)


Gillar du att dansa? -
Alltid


Hur vig är du? - haha, lagom såklart!
Vilken är din favoritglass? - Choklad-vanilj :)

Tror du på ett liv efter döden? - Sånt här har jag inte funderat på
Har du slagit någon? -  Man är väl inget helgon?

Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvälls!!

Vilken ögonfärg har du? - blå-grön-gråa

Är du beroende av något? - nej
Senaste låten du hörde? - 
Bad romance
Brukar du bädda sängen? - Ja på kvällen innan jag går och lägger mig.

Har du kysst någon under den senaste veckan? -  nej

Vad var det senaste du sa? - 
"Ajdå!"
Vem kramade du senast? - Mikaela


Tjuvlyssnat



Vet ni vad det värsta är? när jag visade denna för pappa så säger han efter en liten paus: jag fattar inte!
Åh gud, då vet jag att jag fick min intelligens av min mamma!







Mhm, IQ på hööög nivå ;)

Jag kan fortfarande inte prata så att sitta och småfnissa åt sånna här saken gör min dag haha!

så grymt!!



Yes people, älskar vi sånt här eller vadå? kollakollakollakollakolla! Klicka fram till typ 1:30 då börjar det! Sluta inte kolla, promise! ääälskar sånt här.. men wannabe bounce säger jag! Grymt i vilket fall :) jag vill vara dääär!

vaaaaah? :O


|| vem är hightec på sånt här? xD inte jag iaf mohaha ||

what the fuck? min dator gör inte alltid som jag vill och helt plötsligt så kan internet bara lagga och sluta få mottagning. Detta hände alldeles nyss och när jag går in på den där saken då man väljer vilket nät man vill ansluta till så finns det något skitskumt nät, "Annas natt". What the fuck är det för nät då? det låter ju som värsta porrsaken.. inte okej! :S blir fan rädd! usch.

borttappad röst. Hittelön!


|| photo: annapanna ||


Hejhopp gott folk! Detta känns väldigt konstigt, jag som brukar sjunga massvis hemma och knappt vara tyst har knappt sagt 10 ord på hela morgonen!  Känns väldigt frustrerande. Har knappt någon röst, bara ett rosligt väsande ljud kommer ur min mun då jag försöker mig på något annat. booo! Inte nog med det så kan jag knappt andas. Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt av att jag inte kunde andas. Det tar emot och känns helt igentäppt. En hemsk känsla faktiskt!! Försöker jag hosta bort det så slutar det med ett andningsuppehåll. Kill me now känner jag bara! nej görinte det, men det är jobbigt ska jag säga er! AAAJ!! det går iinte att skratta :(
nej vet ni vad? nu ska jag hämta mig en kopp te.. eller make it four! Måste få igång min röst igen! Vi hörs lite senare för jag ska ingenstans idag! :( måste ta hand om mig själv idag! vi hörs, pööösss

Förresten, om någon hittar min röst så får ni fan hittelön! go on looking!


glad alla <3 dag people !


|| photo: mamsen, ett blomblad som ser lite ut som ett hjärta i mina ögon! ||


Hej där ute!

Min röst är inte att leka med just nu, gårdagen tog så gott som kål på den! den är grymt hes, inte sån där som man kanske hade "önskad" eller föredragit utan bara helt åt helvete. Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat i natt av att jag inte kunde andas. Den var en hel vetenskap innan jag kom på hur jag skulle ligga på bästa sätt. Gårdagen i en mening var.. ja sådär. Kunde varit bättre. Men nu är det en ny dag och nya tag! Gårdagen har passerat.

I köket står min kära moder och gör semlor, muums, och så fick jag en liten alla<3dagspresent av henne, nämligen new moon. haha, gulligt av henne va?

Ikväll ska jag på bio med bl.a. mickis. Det blir inte valentines day om du trodde det, nej nej. Utan det blir Farsan! haha, typiskt våran humor! xD Kommer säkert dö av skratt så jag får inte köpa för mycket drickaså det händer en olycka hehe. nej, hejhopp där ute. Nu ska jag försöka reparera den lilla röst jag har kvar! Så vi hörs!
Lööööööv to yah all






:)

nej men goddagens gott folk! :)

sitter i datasalen och arbetar faktiskt oväntat flitigt. Nu är det rast så anklaga mig inte för förtal eller nått sånt, vad det nu heter.. jag ljuger inte ;)

jag har kommit in i sån där Tokio Hotel-period igen, har ingen aning om varför. Men ja.. så är läget för tillfället.
ikväll bär det av till mickans place eftersom att jag inte fått nys om annat.. suck* inte okej tjejer och killar!
Men det är alltid great med lilla tösen. Nej, vet ni? "Immer werden wir uns tragen, egal wohin wir fahr´n, egal wie tief".. så jävla fint! kärlek.

Vi hörs senare, pööss


Bor .ing

Hejhopp gott folk!
Sitter här i soffan och har no-life. Mamma och pappa kollar på antikrundan, ja det säger väl sig själv om hur kul jag faktiskt har. MEN, jag har dock förgyllt mitt liv genom att jag har kollat på Walk the line. Underbar film! älskar den.

För att tala om någonting annat så är jag förkyld, eller ja påväg ska jag väl kanske säga? det är så typiskt. Imorgon blir det ju sportlov och självklart blir jag förkyld, varför? gaaah. Inte nog med det, jag är skittaggad för utgång imorgon, dock vet jag inget ställe där det kommer vara något? tips någon? det får vara i borås isf. Vi tänker inte åka till Gbg eller någonting sånt. Veckan är fullspäckad med massa skoj, ska jag behöva ligga däckad i sängen då? nejtack. Det kommer alltid under lovet, alltid! fuck me vad detta suger.

Hoppas jag får hes röst isf, äälskar hesa röster!
Ska försöka vara roligare med bilder osv nu under lovet, då kanske jag känner mig lite mer taggad och fräsch ;)
.. och Beckanbanan som för övrigt är i Thailand nu med Jessica.. glöm inte mig!! Glöm inte att tänka på att sola lite extra åt mig va?!

haha, vi hörs people! PussS

big problem

Jag ska till dalsjöfors om.. ja, 1,5h för att sjunga och just nu undrar jag: hur i helvete ska jag ta mig dit? stort problem. Försöker hysteriskt få tag i de andra men eftersom att jag bara har 2 nummer, varav en inte svarar och en har tappat bort sin mobil så står jag här utan kontakt med omvärlden. Sugit värre, detta suger. Jag avlider. Sa jag att detta suger? sugersugersuger. Ja, jag är väldigt mogen. Inte alls på humör, varför kan jag inte ha körkort, egen bil och .. en utomlandsresa? jatack!

Men aah, jag ska skicka iväg en låt till vår musiklärare nu.
Vi hörs när jag är på bättre humör!
PöössssS


morgonstund har guld i mun, eller hur var det?

Godmorgon mina små tomtar!
Har sovit många timmar inatt så jag känner mig rejält utvilad vilket känns otroligt bra! Skolan börjar klockan 12 så ännu sitter jag hemma med morgonrock, helt underbart! ..jag har egentligen inte mycket mer att säga för tillfället, men vi hörs senare! Nu ska jag börja göra mig i ordning så smått, pusshaaj

yes people..

yes people.. det där med att sova gick väl inte något vidare. Har inte ens försökt. Anser att det är bättre att bara vila, stressa ned. Satt och kollade runt på olika internetshoppingsidor så nu har jag hittat finfina saker :) Dock ska jag inte stoppa ned allt i en kasse. Men jag har ju trots allt presentkort kvar och kanske att jag köper något av dessa:



Helt underbara inte sant? Man skulle vara miljonär just nu. Eller tja, ha ett jobb i alla fall så kunde jag köpa allt på en och samma gång :) aaah, frestande tanke! Måste ta tag i detta nu. Fast å andra sidan så ska ju jag och veronica dra utomlands nästa år så jag måste börja spara ;) haha. Grekland eller italien kanske? hmm, låter bra! :) (y) hööörs

Helgens kommentar

Haha, ni vet ju hur min humor är och eftersom att detta är min blogg så tänker jag säga vad som skedde i helgen. Vi satt på bussen påväg till Kristineberg då två indier kom fram till oss. Den ene höll fram en mobil med ett sms
Indie: Does this bus go to this place? (det står Kristineberg i smset)
Veronica: aa, oui!

hahahhahaa såå kul. Sheaat vad indierna kollade på henne!! smart drag att säga på franska eller vadå? haha. Vi andra höll på att dö av skratt och veronica rättade snabbt hennes lilla misstag, men orden hade ju redan kommit ut ur munnen! så "skadan" var ju redan skedd. Jag kan inte sluta skratta åt detta, just my sence of humour!
Nej vet ni vad, nu blir det Grey's och nu sedan mer sova :)
PöössHaaj

ZzzzZzzz..

Holy mama, som ni säkert märkte så blev det inte fler inlägg igår. Gud vet hur många timmar jag satt och skrev och skrev på skolarbetet igår! Jag satt t.o.m. tolv och skrev och skrev och återigen: skrev! Känns en aning irriterande att alltid vara ute i sista stund. Aldrig mer säger jag bara! Jag måsts lova mig detta nu!

Trots helgens sömnlöshet så var det inte alltför svårt att kliva upp imorses. Okej, jag kommer inte alls ihåg att klockan ringde. Inte alarmet på mobilen, inte påminnelserna nada. Allt innan mamma kom ner och drog upp mig ur sängen är helt svart. Okej, det var väl svårt att gå upp då! men när jag väl kommit ur sängen var jag inte så trött längre. I vilket fall så ska jag sova läänge idag. Ska sova tidigt och få ta igen timmarna! Annars kommer jag inte orka någonting alls imorgon, allra minst träningen..

aaah.. jobbigt. Nu slipper jag göra skolarbete något mer under veckan vilket är såå skönt! Men som vanligt så skjuts saker upp för att folk glömt sina saker hemma och någon är sjuk vid grupparbete. Typiskt. Meeeen.. efter imorgon. Då jävlar.

Nu ska jag sova!! :):):) vi hörs senare! pööössspeople

pics från lördagens!


PiggeR

Hejhopp people!
Jag har precis kommit hem ifrån Elin och ska alldeles strax återuppta mitt skolarbete. Imorgon är ju deadline så jag måste jobba som ett djur!

Vi hade en väldigt trevlig dag/kväll igår. Först bowlade vi (jag vann för övrigt, iaf första med sisådär 50poäng hehe), sedan gick vi till viskan och åt/fikade och ½ lasagne +1½ latte senare drog vi hem till Elin och myste! :) Kvällen avslutades iallafall med filmvisning och jag kan då säga att latten tog ut sin rätt! Jag var superpigg och först efter 5 tiden slocknade jag! Fem timmar senare vaknar jag och är förvånansvärt inte alls speciellt trött. Jag hade väl inte hunnit komma in i djupsömnen innan jag väcktes av de andra, hehe. Till frukost drack jag mängder av kaffe, nästan gränsen till överkonsumtion tror jag haha.

Nu är jag som sagt hemma och dricker vitamindrycker och försöker tagga skolarbete, som om det någonsin kommer ske? haha. nej, nu ska jag inte sväva iväg med sånna tankar!
Jag får väl starta så att jag vet att jag blir klar i tid!(y) bilder kommer när jag fått av veronica!
Vi hörs senare! PuusssS

..ambitiös tjej eller no life?


|| så mycket snö blir det när man skottar på taket! ||


Men hallå där era små fredagsfräckisar :)

Här sitter jag, en fredag, och gör läxorna. Vilket underbarn jag är va? gud så ambitiös! ZzzZZzzz.. ge mig ett liv!
Nu är dock lite av ångesten borta från den tidsbegränsningen jag har tills på måndag. Då ska arbetet vara klart för att lämnas in. Första lektionen! Wooh. Nej enough talking 'bout this. Orkar faktiskt inte tänka på det mer. Jag gör lite imorgon och sedan resten på söndag. Det blir nice :)

Åt goda crêpes med blåbärskesella tidigare! jag gjorde själva blåbärskesellan och pappa stod för pannkakorna. Det blev väldigt smarrigt, första gången jag provade på detta!

Nu ska jag kasta mig ner i fotöljen och mysa med godis och en bra film! kanske Walk the line om inget annat bra erbjuds!

Dåligt med uppdatering idag, jag vet, förlåt :(
Men nu är det slutbloggat för ikväll men jag kommer tillbaka igen det vet ni ;)
Vi hörs, PööösssS ni salta och sura :o)

mmm :o)

Är man bäst så är man. Är klar med allt och ska har dessutom precis valt Engelska B inför Individuella valen. Jag hoppas att det blir den för jag orkar inte ha Historia A i 2an. Den får bli i trean.
Hoppas.

Det var allt ;) Puysss

Busigt trött

Hejhopp!
Sitter i skolan och busar på lektionen. Vi har nu datakunskap och skickar runt frågor som ska besvaras och sedan ska vi göra statistik av det. Mmh, trevligt. Tycker att det är speciellt trevligt här nu.

Hade uppvärmning typ hela lektionen på idrotten men fan vad det tog på en. Var helt slut! Orkade inte äta någonting och till råga på allt på somnade jag i soffan i matsalen. Greaat! haha, lite kul när man tänker tillbaka på det! Nu har jag iallafall krypit i en av pappas stora fleecetröjor, jättemysigt. Tur att man slipper frysa, det är ju typ minutgrader här inne annars.

Men nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det så hörs vi ikväll! ..Har en lektion kvar innan jag slutar för dagen! Kommer ni ihåg vilket tid det var jag slutade? just det.. halv fem. ZzzZzzz!


buusigt on set



Hejhopp igen! Nu skriver jag ensam. DJ lämnade mig, ville väl inte bli känd antar jag?! ;) haha. tss, som om det är någon risk haha.

Jag vet inte vad som tagit åt mig men jag är inne i någon period där jag tar jävla onödiga bilder med camen. Onödigt? jaa! no life? jaa! haha. Hoppas att ni tycker att det är lite roligare än vad jag tycker. Gosh vad trött jag är! Har inte åstadkommit någonting nyttigt idag. eller okejdå, någonting har jag väl gjort bra! :)

Skitsamma, jag har inte kommit längre i mitt skolarbete iallafall. Imorgon så får jag ta tummen ur röven och skriiiva! så fingrarna glööder. Så hinner jag blogga mycket också :D det gillar vi eller hur? (jaaa ska alla skrika då!). Ja men dåså då kör vi på det! Full focus from tomorrow!

Nu ska jag tvätta bort mitt smått utkletade smink och krypa ner i min uuunderbara säng! aaaaH! hallelujah-moment!

Vi hörs mer imorgon, over and out people!


Prima trötthet, japp japp japp, som pumba hade sagt!

Liz och DJ on set



Hejhopp, här sitter jag och min lilla cooling till undulat DJ! Han har haft en rejäl flygtur precis så han vilar sina utmattade vingar på mina axlar.. borde det inte vara tvärtom? haha.

Nu är jag inne efter mycket om och men. Blogg.se har inte funkat på hela dagen så därav den dåliga uppdateringen så kom inte och skyll på mig! ;)

Borde egentligen sitta och skriva på svenskan men jag känner att jag inte kommer på någonting vettigt att skriva. Väldigt tråkigt! Uscha. Visst jag skulle kunna kladda ner en historia på en halvtimma men jag ska tala om att då blir den verkligen inte bra. Måste ha några timmar på mig för att finputsa osv. Nej, från och med imorgon så ska jag ge 500%. Jag ska verkligen köra järnet! Börjar få smått ångest inför inlämningsdatumet :S inte kul. Men jag fixar detta, det ska jag göra.

Okej, nu ska jag sätta tillbaka DJ på pinnen innan han bajsar på mig och sedan ska jag verkligen försöka lite mer. Hoppas att hjärngeggan lossnar och jag får fart på arbetet!

Vi hörs mina små igelkottar ;)
PööössS

rättelse!

Okej, rättelse från gårdagens "taaack". Skrev att kortet var taget i april men det var tydligen 30 maj haha. Låter ganska logiskt om jag tänker efter. Har till och med fått en datum på då kortet togs haha. Då är det pli på folk! haha ;)

Ha det gott folk!

Oh happy day


|| Väntar på frankrikeresan 2008 ||

Hejhopp, ja då försöker jag och försöker utföra mig "geniala" med fullständigt galna idé. Börjar egentligen klockan 12 men sitter istället och försöker skriva svenskan med min egen lilla prägel på den, mohaha!
Det går inte speciellt bra nu i början men vafan, jag tar snart tag i det.

För att ta upp början på denna underbara dag lite kort (vi får se hur det blir med kort haha). I alla fall, försov mig åt helevete för länge. Vaknade av att mamma gick i trappan tio i sex och jag flög upp med en jävla fart. Hade verkligen inte förberett någonting alls inför denna dag så jag behövde all tid jag kunde få! Men nej, jag flög istället upp och sprang uppför trapporna, in med huvudet under kranen i handfatet och sedan ut och fixa allt annat. Halvspringa till bussen i modden och en oskottad väg med den förbannande isen under.

Sedan kommer bussen som vanligt sent, jag har slutat bli förvånad. När klockan var ungefär tjugo i så var bussen tvungen att köra bussen (med oss i då) till bussgaragen och verkstaden för att byta däck på bussen. Happy day! .. eller inte. Bussen till Almås var proppfull som vanligt och då det inte fanns några "stolpar" att hålla sig i så tog jag och veronica saken i egna händer och höll i varandra. Kände mig som en pall! Farligtfarligt.

MEN, nu sitter jag här i alla fall och ska ta tag i arbetet!
Vi hörs lite senare, jag lär ju sitta här ett tag!
PöössS

taaack


|| foto: anna, objekt.. ehm, mig tror jag :S ||

Hej igen,
Tänkte bara tala om att jag precis såg att min statistik var bra mycket högre än det brukar vara så det tackar jag för!! :) För att ni är så söta så bjuder jag på bilden ovanför ;) trodde aldrig att det var en bild som jag skull plocka fram igen, men när jag ser på den igen så.. visst är den cool?  kanske ska lägga till ett rymdskepp jämte mig så ser den ännu mer wicked ut! haha.. värt att fundera på!! .. måste jag tillägga att denna togs i april 2009? haha... intressesmurfarna antecknar va?

good news, bad news

HejtjollaHOPP!

bläää, har varit för många timmar i skolan idag känner jag. Är massor av trött! Kan man säga så? (tid för fundering) ...jag säger så from now on oavsett om man kan säga det eller inte. Massor av trött, massor av trött massor av trött.. mm, känns bra! (:

Första lektionen var psykologi, ja ni hör ju hur det låter bara det. Inte så att det inte är något fel på psykologi, men hallå.. tjugo över 8 på en tisdagmorgon, det säger ju sig själv.

-- Till en mer glad nyhet, har fått tid hos tandregleringen i april nu :) gosh vad jag är, gissa om jag har väntat länge.. typ sen i femman eller nått tror jag. Long time since, anyway! Men något som nästan, ja nästan överväger tandläkarbesöket var att jag har fått en hål :( mitt första hål!! fattar ni? jag dör.
Nu ska jag dö ännu mer, bli dödare än dödast med skolarbete. MMM KUUL!
dessutom så ska jag skippa min grymt efterlängtade sovmorgon tomorrow och sitta i skolans bibliotek sen typ 8 till 12 med samma skolarbete, det lär bli kul..

raaaaaaw

Hallå där people!
Jag är helt slut och är gaanska sugen på något sött, eller någonting överhuvudtaget egentligen. Jaja, jag har iallafall lite svenska att klara av nu under veckan och jag ska göra massor! Så jag måste lägga ner mångamånga timmar på detta, jodå plugg på hög nivå! Men det känns inte som om jag gör annat än pluggar och shoppar. Inte okej.  Måste hitta mitt liv igen, haha!

Nej, nu ska jag rota lite i skafferiet mååste få bort dettta som gör mig craazy!
Vi hörs!

RSS 2.0