091030 - on mars

Hejhejhallå!

Fick gå upp tidigt som tysan imorse, 07:00! MAAH. Anledningen var den att mamma, pappa och jag skulle åka till mina kusiner i småland. Alltså innebär det att vi får åka bil i ungefär 1½ timmas bilfärd för att komma i rättan tid.

I vilket fall som helst så sitter jag iallafall vid datorn här nere nu medan de resterande, med andra ord alla föräldrar, är ute och vandrar. Själv får man stanna hemma med småkusinerna som sällskap. Jag är ju inte speciellt bra på att gå utomhus än så jag fick stanna hemma, det var inte mer än så. Småttingarna ville inte attjag skulle vara själv så aa, nu sitter de där nere och spelar något spel på mobilerna eller nått. Ja, den minsta är 6 år idag och även hon har mobil. Tänk vad tiderna ändras. Jag fick min första när jag var.. typ 13 eller nått :S gaah.

Eftersom att jag inte vant mig vid att ha smink än , med all tanke på tiden på dygnet och dessutom att det är loov, så svider mina ögon som jag vet inte vad. Svider gör det iallafall!
Känner för detta ordet: baajs. Gud, småland gör mig omogen :O ;oD haha.

Ikväll får jag vara hemma. Så är det med den saken. Så fort jag kan så ska jag ut och leva livet, det kan ni skriva upp :o) Weeei.
XOXO Lizette


Pizza och fredagsmys.




Hallå där ute :)

Idag har jag varit så duktig enligt min mening. Jag vaknade strax efter nio av att telefonen ringde. Jag visste att jag ändå inte skulle hinna upp för att svara så jag sket i det. Men vaken låg jag till halv tio. Därefter gick jag upp och jag har "varit igång" sedan dess. Jag har hållt på ovanligt mycket för att vara i "min situation". Citatteckendagen? hehe. Har till och med lagat mat helt själv idag utan någon hjälpreda, framsteeg! Om ni vill veta något mer som har förgyllt min vardag så har jag gått utan kryckor hela dagen :) om man räknar bort så jag hämtade tidningen för då hade jag en krycka, gubbvarning xD
Nu har mamma precis kommit hem med pizza så jag ska äta lite och sedan bär det av till anna! Det var längesedan man åt pizza så det ska bli gott. Vesuvio med pommes och kebabsås mums :)

Igår var det ju som bekant bio med girlsen. Träffade Matilda and the gaaang, det var trevligt. Det kändes som miljarder år sedan. Saknar!
Iallafall, tillbaka till bion: filmen vi såg var Fame. Ja, vad ska man säga om den? inte jättebra, inte helt åt helvete heller. Men det är nog ingen film som jag rekommenderar. pft.

Jaja, nu ska jag gå och äta pizza, jag är jättehungrig! Vi hörs.. eller nått sånt.
XOXO Lizette


091029 - I don't mind it.

Godmorgon små söta :)

Vill bara be om ursäkt för gårdagens inlägg. Föör långt och så fick jag värsta utbrottet i slutet! felåt (a)

Väcktes av mamma strax efter nio tiden i morses, tyckte att det kunde vara skönt att komma upp lite tidigare för en gångs skull. Har ätit frukost och har börjat komma igång litegrann. Ska prova mina gångkunskaper på "längre" sträckor om några minuter. Ska kolla om jag har kraften att gå ner till busshållsplatsen på mornarna nu det närmaste. Det låter ganska dumt eller hur? Men med tanke på att jag inte har gått sånna sträckor det senaste så är det inte helt hundra att jag klarar det nu heller. Tänk när det är halt ute också på morgonen och jag går med kryckor.. haha, det kan gå helt åt helvete! x) hoho kan se det framför mig!!

Funderar på att ta en lång och varm dusch innan jag går ut, fast å andra sidan.. det kanske är bättre om jag tar det efteråt? ja så får det bli. Det får bli efteråt :) Till någonting helt annat: jag kan se riktigt mycket av min knäskål nu förresten! wiiho! happyface :):)

Nu ska jag dra på mig lite kläder och så ska jag bege mig!!

XOXO Lizette


AARG

Heej och håå gott folk :)

Här sitter jag och klickar runt på olika webbsidor ööverallt. Det är inte varje dag som denna lilla datorn fungerar förstår ni (anslutningen till internet) så man måste ju passa på när det väl funkar för en gångs skull! Goosch, idag mina kära små vänner, så har jag varit nyttig förstår ni. Jag har druckit massa te och allmänt nyttig mat tycker jag allt. Fast det klart, lite småsöta saker har jag faktiskt ätit också oops hihi, men det får man göra ibland. För vet ni vad? det är faktiskt sista dagen nu på ett tag. Nu de antal veckorna sedan operationen så har jag varit allmänt "tjock" och ätit massvis med godis och druckit tonvis med läsk så det är dags att börja tänka sig lite för innan jag blir alltför van har jag börjat tänka nu! Inte för att jag behöver tänka på vikten  ( *host*självförtroende*host* )  men ändå, det är ju inte bra någonstans egentligen att äta godis och annat onyttigt varje dag. Nej nu får det vara slut med det!

För att tala om någonting annat så ska jag m. vänner på bio och se på Fame. Vi ville sett Up men den fanns bara på svenska och endast klockan 15. Det gillade vi inte direkt.. så det blev Fame istället. Så det blir inget godis för min del. Bio är ju såklart godis och smörpopcorn, men jag känner inget sug efter godis helt enkelt så jag bestämmer nu att jag skiter i det *stolt* :) Herrejösses det låter som om jag tänker ha värsta bantningsperioden men det lovar jag att det tänker jag verkligen inte göra, uscha nej.

Jag ser debatten på tv4 om Théres, ni vet tjejen som blev brutalt mördad i juni tror jag det var. Hur fan kan man ge någon, oavsett ålder, som har begått ett överlagt och kallsint mord, 1 år och 8 månader? eller vad det nuvar. Hur i helvete kan människorna i hovrätten, eller vad fan det nu är, sitta där på sina feta arslen och ge dessa människor en kort strafftid och snabb väg till friheten efter att de har gjort någonting sånt? Det ska fan inte spela någon roll hur gammal man är, du kan vara nio år och begå ett mord som detta, du ska ändå ha samma straff som vilken vuxen som helst. Världen spårar ju ut! Brottsligheten sänker sig mer och mer i åldrarna verkar det ju som. Men som jag sa: det spelar ingen roll vilken ålder du än är i. Är du kapabel till att mörda någon på detta sättet, eller mörda överhuvudtaget egentligen, så ska de väl för fan kunna ta konsekvenserna av sitt handlande? Vad i helvete är det för fel på dom som ger domen egentligen? Jag kan skriva det hur många gånger som helst, har du begått ett brott som mord och är så jävla kall i hjärtat så att du kan ta någons liv, brutalt och plågsamt, så ska du fan få ett riktigt jävla straff för det också! Man ska fan ges samma straff som en vuxen!! Jävla pussies som inte kan fatta ett .. vilket ord är det jag söker? korrekt? rättvist? nej jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. straff som är rätt i förhållande till sättet som mordet har begåtts på. Inte åldern. Med den korta tiden som de fått så är de snart ute igen i friheten å lever. fuck no.


uuusha




Men NEEEEJ! vafaaan händer? serien blir ju bara jobbig nu! ALEX <3
Vad händer? folk från Mary West verkar ju ta över stället. Christina flippar ut, Meredith syns knappt längre, överläkarna *host*Bailey+christinas störda kille*host* är störda, chefen är dum i huvudet, Izzie är avskedad (hur kommer serien se ut då undrar man ju) och hon har dessutom lämnat alex. Försvunnit. Vilj ta ut skilsmässa osv. Fuck serien säger jag bara. För att inte tala om att George dog! Vad händeeer? :( Jag blir ju ledsen av detta. Förstör inte min favvoserie för tyysan! :( Haah? vad gööör ni?

GIVE ME THE REAL GREY'S ANATOMY BACK!!! NUUUU.

suck..




aaah, hata. Jag blir smått frustrerad av hela den här sitta hemma och inte kunna göra någonting. Okej, det var en underdrift, det är otroligt jobbigt. Det är 3veckor sedan min operation idag och jag har ännu inte kunnat skippa kryckorna. Om jag bara kunde gå normalt, jag längtar. Läkarna säger att det kommer ta ungefär 3 månader innan jag kan börja jogga. Bara börja jogga? det känns som om jag avlider. Det är ju jäättelångt bort.
Alla säger: ja men du har ju iallafall en ursäkt till att sitta hemma vid tv:n och datorn och bara ta det lugnt. Ja okej, visst det har jag väl men å andra sidan.. tänk er själva att bara sitta hemma absolut hela tiden och inte kunna gå utan kryckor. Det var skönt första veckan och kanske några dagar efter det också men nu är det bara plågsamt! Jag kommer inte utanför huset utan mina föräldrar och det är frustrerande. Tänk er att någonting så enkelt som att gå/springa i trappor utan kryckor ..jag menar.. inte ens det klarar jag av och hur freeky det än låter så gör det mig avundsjuk att se andra nästan flyga uppför trappan medan jag går som en stelopererad gås eller nått. MAAH. Galet jobbigt!

Jag ser fram emot att få börja träna styrka osv så att man får igång muskulaturen. Ja ni.. this is my life right now.. complaining.

måste köpa ..



Mina absoluta favoriter är dessa två, båda ifrån Britney spears. Jag är inte besatt av hennes parfymer men de känns väldigt.. jag! jag försöker hitta andra parfymer men .. ja, men det slutar alltid med att jag föredrar någon av dessa. Intresseklubben antecknar eller vadå? ;) Förresten så har Britney tydligen ännu en ny på gång. Kanske blir det den som får följa med hem annars? Nej vet ni vad? jag måste köpa en parfym NU och jag ska verkligen försöka hitta en annan! än dessa. Men, men strunt samma. Nu ska jag äta!
XOXO

wooho


matthew shadows .. finns det någon snyggare? aah, crush!


Hallå där ute :)
Trött som jag är så ligger jag och kollar på ELF på kanal5. Jag fattar inte, vad är poängen med att visa en julfilm 2 månader före jul? fattar verkligen inte poängen, vill dom att man ska komma i julstämning eller vadå? den är helt vrickad, men rolig x) haha. guud. Ikväll ska jag till Beckan och ha det trevligt :) skönt att komma iväg en stund iallafall :) jag hade verkligen inte klarat av att sitta hemma ikväll. NoNoNo. Tack Beckan! Nu ska vi börja med maten och sedan bär det av. Jag kör none-makeup och stora mjukiskläder, varma och gosiga uunderbart!

måste uuuut

Godmiddag på er sötnosar!

Har fixat lite smått här hemma så gott som jag kan. Det är inte så lätt att göra vad som helst med kryckor ni vet. Så när jag fixat så belönade jag mig med att sitta vid datorn lite, det var jag värd tyckte jag! :) Letar människor tills ikväll, jag vill ut och göra någonting inte sitta hemma och uggla och bli gammal och skrynklig ;) under tiden som jag väntar på svar ifrån folk så ska jag äta och sedan ska jag väl följa med mamma och handla tror jag. Då har jag någonting att göra under tiden som jag väntar på svar och så slipper jag sitta hemma och aa som sagt: uggla och bli gammal! Blää.

Nu ska jag äta och sen drar jag! vi hörs senare :)


recovering

mmmh, ja gott folk! det var ett tag sedan sist eller hur? jag vet inte riktigt varför det har blivit så men jag har inte känt för att sitta vid datorn helt enkelt, plus att jag har haft fyra prov denna veckan eftersom att jag missade hela förra veckan så var jag tvungen att ta igen det innan lovet! Eller tja, måste och måste.. men det är ju bra mycket skönare att ha det gjort än att dra ut på det hur länge som helst, inte sant? Jaja, nu har vi ett inlägg här iallafall, jag vet hur glada ni är för det ;) Hallelujah moment right?!

Hihi, sitter här och klockan är över ett på n atten (buuusigt) och jag har inte speciellt trött. Inte tillräckligt för att gå och lägga mig iallafall. Igår kväll gick jag och la mig.. var beredd... klockan 21! jag mådde inte jättebra, mådde lite illa osv. Mamma sa att jag alltid mådde illa när jag var liten och behövde sova för jag var omedvetet trött ;) haha, så jag gjorde som jag gjorde när jag var liten och gick helt enkelt och la mig. Jag tyckte att det var bäst så. Så gissa om jag fick sova några timmar extra än vanligt? sov nästan 9 timmar men jag var jättetrött när jag vaknade morgonen därefter..hmm.

Jaja, men ni förstår nog att jag inte är trött nu då?! Till något annat: nu är det äntligen helg och höstlov, underbaart! Tyvärr går jag ju på kryckor så jag kan ju inte vara ute och röja på stan ;o) det känns lite tråkigt att vara så begränsad. Visst jag skulle kunna gå ut men jag menar.. hur kul är det för mitt "sällskap" isf? jag går ju lika snabbt som en snigel tar sig fram!! Jag känner ett stort behov av att gå ut och så kan jag inte. typiskt.
Jag får försöka hitta på saker med kompisar under veckan och helgen och göra saker som är stillsamma. Usch jag känner mig så tråkig, som min taxichafför sa: om du låter dig hindras av skadan så kommer du tilllslut bli en sån som förtidspensionerar sig vid 25års ålder. Haha, nejtack det tänker jag inte acceptera, no way! Nejdu.. jag ska allt hitta på massor under veckan. Bio funkar, syster min funkar, fika funkar om man inte går runt massa före eller efter i stan.. det finns lite saker att göra iallafall, jag får försöka göra saker som inte hindrar mig helt enkelt. Woooh, det blev ett lååångt inlägg! hihi så blir det när man missar dagar. Jag tar igen det idag istället ;) Vi hörs imorgon!

Pöööss XOXO


ojojoj, här har vi en bild ifrån sommaren 2008. Tänk vad man förändras! tihi


Blond bloggerska som faktiskt lever upp till sin hårfärg?




Tss.. haha, förlåt men detta är .. inte svenska tjejen.
Hon börjar bli lite mänskligare faktiskt om man jämför hur hon skrev för ett tag sedan. Inte lika kaxig längre eller? vad har hänt? Nej jag ska inte vara likadan, fast det har jag ju redan gjort.. OOBS! mybad.

Memories that's still worth living!!



Jag saknar Baudoins hus!

Jag saknar detta. När vi satt på den där skolmatsalen och åt och allt som vi åt smakade skit. Ungarna utanför som kollade på oss som om vi var utomjordingar eller någonting sånt. Vi var centrum!
Denna bilden är såå go'. Alla undrar ju vad max gör, eller hur?

Jag saknar Arcachon! Underbara stad.. by.. ställe! och dûne de pyla eller vad det hette. Amanda, Veronica.. snälla kan inte vi åka dit igen vi tre?

Den (inte så) minnesvärda och katastrofala tågresan till Marseille.

Bordeaux, haha kommer ni ihåg max i affären? x) vi vågade ju inte köpa själva så han fick göra det x) och när vi träffade svenskarna vid sprithyllorna!?? x)

Uuusch, de äckliga mackorna med 250kg margarin, typ bakmargarin också! haha, bra gjort Baudoin xD
Saknar Saint- Emillion! (L)

Äckliga och stirrande gubbar tröttnar man aldrig på, inte sant tjejer? ;) attans att han inte körde in i stenmuren. Hur kul hade inte det varit då? x)

Mmmh, flygningen hem eller aa om det var dit. Kommer aldrig glömma hur skoj jag hade iaf. Jag och veronica.. våra första gånger vi flög.. ingen vacker syn xD Vi var minst sagt livrädda. Nu älskar jag att flyga, det finns inget bättre än när planet laddar upp och "gasar" el "tar sats" vid starten och sedan släpper alla bromsar och man flyger iväg i en rasande fart och sedan lyfter man! Vilken känsla! aah frankrike.. jag kommer tillbaka en dag!


In need of ben and jerry's




Aaah, guuud mitt been! Jag dör nästan. Jag har sjukt ont men jag vågar inte ta de starka tabletterna eftersom att när jag tog de igår morse så fick jag biverkningarna: trötthet. Jag höll bokstavligt talat på att somna och slå huvudet i bänken, skitjobbigt. Fick kämpa för att hålla mig vaken, ansträngde ögonen så att jag började skela istället xD såå fult. Slumrade till några gånger men vaknade av att min nacke inte orkade hålla uppe mitt huvud x) Vill inte att detta ska hända idag igen förstår ni.. men aa, jag har ju grymt ont så det kanske är det bästa?
Jag har varken pengar med mig och jag åker taxi hem så.. det är inte speciellt kul. Jag vill sååå gärna ha ben and jerry's nuuU! MAAH! BLÄÄ. KILL MEEE! nej gör inte det men ni fattar poängen right?

Imorgon ska jag ha två kanske tre prov på samma dag. Samma dag. Fattar ni vad jobbigt? Först ska jag göra medicinprov om sjukdomar ..typ åderförkalkning och sånt. Sedan kanske jagska ha engelskaprov i oregelbundna verb (dock inte speciellt jobbigt) och sedan klockan 15 (efter skolan, jaa såå kul!X| ) så ska jag och matilda ha matteprov. bajs, det är inte kul att missa saker för att ta igen senare. Speciellt eftersom att vi har lov nästa vecka också! Usch vad jobbigt med sånt här. men, men vi går ju ut på APU snart så det blir sköööj :) mohaha! aja. Nu ska jag gå och dränka mig i smärta!

Pööözzhaaj, XOXO

jag surar, jag har anledning till att sura.. jag har ooont.




AAAH, mitt beeen!
:( fan vad ont det gör!! Trots att man får en kick av att sjunga i Lutha så känns det som om jag inte borde gått ändå. Jag har så sjukt ont i mitt ben så det är inte sant. Jag får nästan tårar. Det rycker och drar och tanken på att använda benet även till det minimala känns inte så lockande.. buhu!! :( jag orkar inte sånt här. Jag ska till sjukgymnasten imorgon och det är väl tur det så jag kan tala om hur det har gått efter första skoldagen. Men samtidigt.. det har inte gått speciellt bra med mina övningar måste jag ju be att få tala om. Det finns en övning som jag knappt kan göra alls, försöker så gott jag kan men det är ingen större framgång :S Jag vill sövas så jag slipper ha ont!!! Kommer ju dö imorgon i skolan, kul att det är en av de längsta skoldagarna också som man börjar med. KUUUL. Jag är irriterad nu, allt känns jobbigt.. varför vet jag inte, men .. jag antar att det är pga att jag har ont och.. ahja, never mind. Det är irrelevant.


Jag har iallafall söta vänner, Jenny w kom hit en stund innan. Det var kul att hon kom och "hälsade på" nu när jag inte kan kasta mig på moppen (som kanske funkar btw) och köra iväg för att träffa mina vänner. Det är ju jobbigt bara det att komma in i bilen. Vi hade massa att prata om, det var så längesedan vi gjorde någonting känns det som! Det är sorgligt när man går åt olika håll på gymnasiet, till olika gymnasieskolor menar jag då! Man tappar lätt kontakten med sina vänner, jag ska se till att det inte blir så :) Men å andra sidan är det ju nyttigt att man träffar nytt folk och knyter nya kontakter och möjligheter. Tack jenny för att du kom och hälsade på! Det gjorde min kväll ofantligt mycket bättre för tillfället :)

Inga bilder idag, jo bilder blev det ju, men inte de bilder som ni kanske hoppats på. Får återgälda er någon annan dag istället! Nu ska jag fortsätta att se på Wallander, vi får se om det får mig på bättre humör.. men antagligen inte.

Love XOXO Lizette

T V B O L A G E T ??!! .. P A T E T I S K - I D É !! x)



HAHAHAHAHA, vad är det för fel på amerikanska tv-bolag? vem fan sitter allvarligt talat och kollar på "americas best dog"? hahahaa. patetiskt. Det är hundar och deras ägare som tävlar i olika saker, bl.a. agility (stavning?) och tar IQtest på hunden xD DAAH, man undrar ju? var bara tvungen att skriva det kände jag, det är bara så skrattretande. Byta kanal! CHECK!!!


RAAARW, greeaaat? I am great!

Oh my, gissa om jag är trött? inte! Jag har sovit i knappt två timmar i natt. Somnade klockan fem och fick gå upp strax före klockan sju, great! Det är ju egentligen inte konstigt att jag inte sov någonting eftersom att jag sov extra mycket på morgonen och långt inpå eftermiddagen. När jag väl bestämde mig för att gå och lägga mig så var klockan ungefär fem över ett. Så hade jag ju inte ens varit uppe i tolv timmar, inte konstigt att jag inte var trött. Vet ni vad jag gjorde? först läste jag lite tidningar och sedan läste jag till provet, mitt i the freekin' night. Udda eller vadå? Tror att det blir lättare att somna ikväll iallafall, får försöka att inte somna nu under dagen bara. Det känns som om klockan är låångt inpå natten just nu, trots att den bara är tio över ett.. knappt. Jag får helt ebnkelt hitta någonting att sysselsätta mig med för att inte somna. Blääää. Jag dör av uttråkning, borde kanske läsa läxor.. fast å andra sidan så skulle jag somna på noll och ingenting om jag skulle ta mig an det x) haha, vi får se vart vinden för mig x) vi hörs med bilder och mer "intressant"- info om mitt drömliv ;) haha.

XOXO Lizette


proof



Sött eller vad tycker ni? för eran egna skull så har jag täckt över den inte-lika-trevliga-delen med lite färg! Men ni kanske ser lite hur svullet det är? nu fick jag ju inte med någon bild på min ankel.. strunt samma, ni förstår kanske lite ändå?
Imorgon ska jag sjunga i Lutherska så om ni vill lyssna så vet ni vart jag ska vara, eller hur? ;p Det börjar förmodligen klockan tio, är inte helt 100 men jag antar det!
XOXO Lizette

saturday or sunday?

förresten, vet ni hur mycket jag har sovit idag? föör mycket! Jag vaknade ca halv 12, då gick jag upp och märkte att jag hade ont i ögonen. När jag hade tagit några steg så märkte jag att jag hade ont i huvudet också och mådde lite illa. Inte kul alls :( Jag hoppade till köket och satte mig och kollade, bara kollade runt omkring mig.. helt utan anledning. Sen smsade jag mamma, jag hade nog början till migrän kom jag på så jag gick och la mig. Jag sov till HALV FEM! förstår ni? jag mådde ju bra när jag vaknade men jag mådde inte bra över att jag sovit i så många timmar, hela dagen var ju borta! uscha. Det kändes verkligen som söndag när jag vaknade, jag fick lite panik när jag fick den tanken. Hade ju lite läxor att fixa ännu .. Vi hörs snart bbies ;)

saturday night


old pic från i somras, planet till mallorca med fanny.


Godkväll :)

Sitter och kollar på Wild Hogs med bl.a. John Travolta, jätterolig hihi! c(x
Jag känner att min byrå behöver lite påfyllning men när jag väl vill fylla på så hittar jag aldrig någonting. Eller jo, jag har hittat en teeshirt från KanDee men mamma verkar inte vara speciellt sugen på att beställa den åt mig.. jag får tjata lite haha :p bläää.. nu ska jag fortsätta att se på filmen! Pöösss, snart kommer en bild på mitt ben också.. gör jag det inte idag så kommer den aldrig ut känner jag ;p


skiiiiiiis








Godmorgon/eftermiddag på er :)
vilket väder vi har, blir ju hur glad som helst! Snö i .. vad är det?.. just det, oktober hehe. Det känns lite underligt att detta vädret kommer såpass tidigt, men det är ju bättre att det kommer för tidigt än att det inte kom alls, inte sant?
Väcktes vid tio tiden imorse (tror jag att det var) av ett sms av mickan. Gissa om hon var glad över att det var snö ute? Hon ville redan ta fram sin snowboard! x) Åh, tänk om jag hade haft ett helt knä som hade läkt klart, då hade jag tagit första bästa buss till ulricehamn och hyrt skidor och kastat mig ut i backarna! Det hade liksom inte spelat någon roll om jag hade vurpat hundratals gånger, jag vet att jag inte .. och då menar jag verkligen inte.. är speciellt bra på att åka, jag är bara i nybörjarstadiet men det spelar ingen roll. Vafan är det snö och vinter.. förlåt nu är det höst.. är det snö och höst så ska man ta för sig. Det är inte ens säkert att vi får någon mer snö i år eller början på nästa, man vet inte. Därför ska man ta vara på de tillfällen man får. Skitsamma om man plogar nerför hela backen *host*amydiamond*host*, alla har väl varit där någon gång? haha, jag tycker bara det är kul om man trillar lite då och då xD haha.

Om snön och kylar trots all förmodan håller i sig så får jag nog ta fram min pälsmössa :) måste prova den iallafall, har inte haft den på fleraflera år. Alla vi syskon hade varsin. Men, men det är nog mammas som jag får låna isf.. strunt samma! Kul att det är snöigt väder ute iallafall :) Idag kommer ett kort på mitt ben, promise.
vi hörs snart igen XOXO

 


GÄÄÄÄÄÄSSSSSSPPP

hjälp mig! Jag orkar inte röra mig. Jag är otroligt trött. inte bra. halva min kropp har somnat. Det enda som existerar just nu är datorn, det jag ser framför mig, inget annat. jag känner inte min kropp nedanför midjan, de delarna har somnat för läänge sedan. Det är precis att mina armar hänger med fast de är också på gränsen till att somna de med x) Mitt huvud är som bomull, som om man har tryckt två kuddar på var sida av öronen, eller aa, huvudet. Jag hör knappt någonting. Allt känns mjukt och varmt och.. borta. Bläää.

Nej nu får jag ta mig i kragen och grab the kryx och ta mig till badrummet och plåga mig igenom tandborstningen. Finns det någonting värre att borsta tänderna när man är trött? min personliga åsikt är: nej!!!!! Man är trött och orkar inte röra varken på sig eller sina armar. Då blir det ju inte riktigt ändå?, dessutom så blir man ju i 90% av fallen alltid pigg när man är klar, om bara för tillfället, men poängen är ju då att man ser ju ingen anledning till att sova om man inte är trött, inte sant?
Jaja, nej nu orkar jag inte sitta här längre.      
Orkar ingenting just nu. Kan det vara en bieffekt av alla tabletter som jag äter kanske? ;) haha, kalla mig numera drogade Lizette xD DAAHBAAHMAAH! Nej gott folk, godnatt! sov gott! Ni får måånga fiina roooliga inlägg imorgon som ni kan njuta av! Så glöm ffs inte att kolla in bloggen då ;) hihi. Jag kan vara busig när jag är trött också :)

BLÄÄ!! Nu slipper ni mig i några timmar, lucky you? tänk då mig som alltid får stå ut med mig själv!! Stackars mig! Stackars mina föräldrar, otur för dom att jag fortfarande bor hemma! Bad luck you guys! PÖÖÖÖÖÖSSSSSGODNATT! XOXO

freeesch!

Pjuuuh! Har precis duschat och sitter nu och är såå (o)intresserad av lyxfällan som mamma och pappa kollar på just nu. Förstår ni hur glad jag blir när jag märker att självaste henke har kommenterat.. IGEN! :D Lucky me! Tack henrik! Det är först nu som man börjar förstå hur mycket jag saknar 9B, eller tja.. vissa delar av den! Oj, det ordet var bekant.. tja.. det måste jag börjat säga efter henkemannen! :) du ser henke, jag tänker på dig! hihi.
Jag vet att jag har pratat om att gå till skolan imorgon, men jag vet faktiskt inte om jag ska göra det. Tänk er själva: sitta i 1h&40min i ett ganska så kallt klassrum, i en obekväm position med benet helt åt helvete och ha ont och försöka koncentrera sig och prestera sitt bästa.. nja, inte den roligaste situationen. Jag tror inte att jag kommer klara av det. Eftersom att det kommer vara kallt i klassrummet också så innebär det att man fryser, fryser man så spänner man sig, spänner man sig och fryser så skakar man. Har man då ont och sedan skakar så får man mycket, mycket ondare! BLÄÄ. Jaja, provet försvinner ju inte, det finns ju alltid kvar! Jag kan skriva det på tisdag eller när som helst annars. Jo jag tror att det får bli så, får känna efter lite mer imorgon också!
Vad skulle ni gjort?

XOXO


SAAAKNAR



Haha, Henrik.. jag kan aldrig få nog av dina kommentarer x) You made my day henke!!!

Small-food?

Dietist, jag? hmm. Vad tror du?


Satt precis och åt ett äpple och kollade på Dr OZ. De pratade om hur man kunde äta rätt för att leva längre. Man skulle räkna kolhydrater och sånt.. bara äta grönsaker. För ett ögonblick funderade jag (med en toffiee i handen)på om jag kanske skulle bli dietist istället. Men när jag tänkte efter .. jag och nyttigheter.. allt gott som jag skulle gå miste om.. njaa jag vet inte. Man kan ju inte lära andra att äta nyttigt när man inte själv gör det xD det skulle förmodligen inte bli ett speciellt bra resultat :S jag avslutade tanken med att äta upp toffieen! Där satte vi punkt för den tanken!

För övrigt så sitter jag i soffan med ömmande ben/fot/lår/knä och ser på när Ty i extreme home makeover sitter och lipar. DAAH, kan man bli tröttare på honom? tror inte det. Men eftersom att man redan har sett alla filmer hemma + hyrfilmerna miljontals gånger så är väl tv:n det enda roliga. Pust, jag som också trodde att jag skulle göra klart alla hemuppgifter redan första dagen för att jag inte skulle ha någonting att göra.. men aa, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag har ju knappt pluggat någonting till provet imorgon. Dock är det inte mycket att läsa. Men ni fattar ju hur illa det är då. Jag som nästan alltid pluggar. Nej, tur att jag har idag och helgen också! :) 
 
Imorgon kommer sisen hit så ska vi gå igenom mitt träningsprogram, jag kan nästan inte göra några övningar. Absolut inte böja benet och det är viktigt att man ska kunna göra. Men när jenny kommer hit så blir det nog lite bättre, hon kan säkert ge mig lite tips :) Jenny.. nu vet du vad jag förväntar mig ;) skoja!

Jag vet att jag har lovat att ge er en bild på mitt "åh-så-fina-ben" men jag har inte tagit tummen ur röven och gjort det än, så det får bli imorgon eller nått liknande ;)

Wihooo


old pic..

Shit vilken tid det har tagit men nu är den nästan klar! Jag snackar om min header som jag har hållt på med i sjuttioelva år. Det tar tid att lära sig saker, skulle dock inte vilja säga att det är speciellt avancerad men jag tycker om den! Duger den för mig så är det huvudsaken :)

after surgery

Hejhopp allihopa!

Jag är sjukt trött. Som de allra flesta vet så opererade jag mitt knä igår så jag är en aning mörbultad idag. Knaprar morfintabletter och slänger i mig godis. Ni anar inte hur svårt det var imorses att gå upp!?  Jag kom inte upp själv pga av smärtan och mina otroliga ovighet! x) det var riktigt jobbigt! Mamma och pappa fick hjälpa mig upp. 3 ggr höll jag på att svimma och såjag fick lägga mig ner igen, tummen upp på den!!!(y) Har sett på tv och sovit hela dagen i princip, gick upp kvart över nio.. eller aa jo men jag var inte uppe förrän 9:35. Jag är såå duktig, tycker faktiskt det själv.

Om någon inte vet hur det gick med operationen igår så ska jag be att få tala om att den gick bra! Men min läkaren tyckte verkligen inte att jag skulle fortsätta med fotboll, deprimenerande minst sagt, började nästan gråta. Nu har man ju gått och sett fram emot att få börja igen och spela med laget och sånt, komma igång helt enkelt. Så får man beskedet att mitt knä inte kommer klara av det. Jag såg hela min värld rasa ihop till smågrus!
Jag blev dessutom tillsagt olika saker om hurvida jag skulle använda mig av mitt knä efteråt. En sa till mig innan operationen att jag skulle belasta benet direkt fast med kryckor. När jag kom in på operation och skulle sövas så sa en annan sköterska att jag absolut inte skulle belasta första dagen. Efteråt när jag skulle hem (trodde jag) så gick de jämte mig och sa stöd dig på benet!. Så jag gjorde väl det, jag menar jag vet ju inte vem som jag ska lyssna på när alla säger lika och dessutom så gåt någon jämte mig och säger gå på benet använd benet!. Jag använde ju benet som jag blev tillsagd. Saken var den att det skulle jag inte gjort för det gjorde så j**** ont. Jag bara grät och skakade. Helvete vad ont det gjorde! Jag blev förflyttad strax före 6 på kvällen till en annan avdelning och fick mer morfin osv. Jag fick åka hem halv nio på kvällen. Då hade jag varit på sjukhuset i mer än 12 timmar! De ville att jag skulle sova över på lasarettet men det ville inte jag! Jag ville ha min egna säng och doften av hemma, det slår allt!!!

Ni skulle se min fot och mitt ben idag, shit vad svullet det är. Kort kommer senare, mamma får ta kortet för jag lär ju inte få en enda bra bild x) haha. Aja, kolla in senare vetja ;) Puss på er XOXO

the cleaning lady!!



Hallåå elleh!

Står i mitt rum med förstärkare ikopplade till datorn så det blir lite extragött ljud i högtalarna :) Håller på att fixa i rummet (som vanligt) för att få ordning på det sista inför morgondagens operation. Kommer ju inte kunna ordna och fixa i rummet på ett bra tag efter det :S inte så kul att ha ett halvfärdigt rum då. Så det är prio nr 1 sedan ska jag ta ut min kanin mira och göra rent och mysas! :) hon är söt. Nu ska jag sätta igång gott folk, vi hörs förmodligen lite senare ikväll. Det ska ju självklart ses på wallander om ca halvtimman! :) nytt och fräscht gillar vi, ellervad säger ni? ;) Pöööössss XOXO

here's the revealing! :)

Hallå gott folk! Här kommer det som jag med mitt avslöjande om vad min hemlis har varit.. är du beredd?

Okej såhär är det.. imorse vad jag i toarps församlingshem och provsjöng för toarps lucia. Mamma hade anmält mig (jag var helt ovetande om saken) och någon/några mer/flera. Det är personer som vet om vem/ vilka det är men de vill inte säga det än. Men, nuså. Här är saken: jag gick vidare! Så nu är jag med i toarps lucia :) kul va? har varit skitnervös sedan i tisdags då dom ringde ifrån damkommitén men så fort jag börjat sjunga så försvann nervositeten! Jag fick välja mellan 3 olika låtar och jag valde "en stjärna lyser så klart". Hon tyckte att jag satte den solklart, själv var jag inte lika nöjd men ändå det gick inte dåligt, tydligen! :) hihi. Aja, så ska jag ta kort nästa måndag. Sen får ni ta mej fanken ta och rösta på mig ;)

XOXO


Greaaat

Godmorgon små söta läsare!

Hoppas allt är bra med er?! Allt är finfint med mig har precis slängt i mig den sista tuggan av min macka och nu ska här ses på 17 again. Jag måste köpa filmen, eller skaffa den på något sätt, den är så bra men det är mest för zac efrons skull hihii.. buus. Moget Lizette, moget.. jag vet! men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg för tillfället. Filmen ska lämnas tillbaka idag och jag har ännu inte sett film nr 3. Väljer att se denna igen istället. Har jag tid för det så ser jag den. Verkar dock inte lika bra som 17 again men ändå ;) 
 Ikväll vet jag inte hur det blir.. det skulle varit utgång men nu är jag väldigt osäker, det händer saker imorgon och jag vill göra mitt bästa och inte ha påsar under ögonen osv. Vi får se lite senare framåt dagen hur jag känner att jag ska göra. Men samtidigt, min sista helg utan kryckor.. det blir ju bara sitta hemma resten av kryckotiden ändå, eller vara med kompisar men ingen utgång det är det jag menar. Blääääää. Förvirrande.

BussBlä.

Åååh, jag blir så trött. Som vanligt så var det fullproppat på bussen. Blää. Varje morgon är det samma sak, vi som är ifrån målsryd och de hållplatserna efter får ju stå upp. Släng av dom ifrån länghem vid lockryd och sätt in en andrabuss som får ta upp dom.  Ta upp dom ifrån aplared också de är också många. De som är de sista hållplatserna i aplared och målsryd plus de drabbas ju, alltid. Jag har hört det ryktas om att det ska sättas in en extra buss. weei, bra!! :O) Iförsig behöver jag inte tänka på det mer..kanske.., jag ska ju opereras på måndag och kommer få gå på kryckor. Åker jag med de bussarna och få stå upp så .. aa. Det blir inte kul. Tror ju inte heller att folk kommer flytta på sig för att byta plats med en med kryckor heller. Nonono. Jag kommer få stå upp och stå ut med det mesta har jag en känsla av. Aaasch, don't care anymore.

Imorgon blir det staden och kanske träning, vet ej. Sola blir det i vilket fall som helst och så ska det letas färgstarka prydnadssaker :) melike. Hoppas man hittar något finfint. Ska köpa några bokstäver i en ny favoritaffär iallafall, ord& ton. De ska sättas upp på väggen och det ska stå: Lycka! :) utan utropstecken. funderade även på hope eller dream. Men jag föll för lycka :)









en lite full buss, inte dagens bild men bilder ifrån våran buss-situation hittar man överallt.

Kommer ni ihåg den där ursnygge killen ifrån OC? well he's back






NU




Ååh, ikväll börjar det! Längtar. Gissa om jag har saknat snyggingen? Okej, han gör väl sig inte så bra på just de ifrån southland men på vita duken? mumma. Hoppas jag iallafall, det ser bra ut i trailern! (y) Saknar OC.. måste kidnappa alla OC-boxar av min bror :) Iallafall, Southland börjar ikväll 22:003an. I wont miss it for the world. Kanske kommer det bli en ny favorit? vem vet?! I vilket fall så blir det iallafall ett annat av mina favoritprogram innan dess nämligen.. dadadaaaa: Grey's anatomy :) Happy hours! melike. Nu ska jag tända lite lampor i huset så det blir lite ljusare i vardagen ;) Pööösssss

Daaagens

Dagens (fredagens) kommentar är av självaste Matilda Ahlström under engelskan!!! Enjoy:

Vi sitter inne på engelskan och pratar grammatik (zzZZZzzZzz)

Rebecca: Vad heter knäckebröd på engelska..
Läraren: Hm, eehm..alltså
Matilda: KNIIIKEBRÖEAD!

Haha, tänk er texasaccent, sjukt kul.

Andra kommentaren var också på engelskan av matilda.

Läraren: så vad är detta?
Matilda: plural!! (helt seriös, men det var helt åt helvete fel!! x))
Läraren: Nejmenmatilda, du hittar väl inte på nu? :O x)

Mer skratt kan man inte få på en sån kort stund och på en engelskalektion under så kort tid!! Löv it :)

I'll give you: Lizette




Hallå eller ;) Jag hade sovmorgon i morse, vilket var otroligt skönt kände att det behövdes sovas lite längre. Skulle haft supporttid om jag skulle behövt det, men bra som man är så slipper man ju det mohihi ;)
 
Känner ett stort behov av en dusch just nu. googlar modeller så man känner sig ju inte så jättefräsch eller smal när man ser deras retuscherade kroppar och ansikten med perfekt sminkade ansikten.. njaa. Vet ni vad? nu ska jag skita i det, bra va? jag tänker gå raka vägen till badrummet och tvätta bort mascaran, duscha och sedan ta på mig stora mysiga, sköna myskläder :) confidence goes upstairs. yesbox. Har fått en sådan egoboost just nu. Kan tyvärr inte tala om vad som ligger bakom det.. förutom att jag har fått tillbaka lite prov, men iallafall, tillbaka till den egentliga anlednigen. Blir det som jag hoppas så kommer jag tala om det för er, promise you that.


H.O.H.O




Jag vill bara berätta en sak .. 

jag vet inte hur jag ska börja detta.. hm, svårt.
Jag tycker att det är kul att blogga och berätta om min vardag. Visst det kan gå några dagar sedan jag har gjort ett inlägg, jag kanske varken uppdaterar bloggen flera gånger om dagen eller på ett roligt sätt när det väl händer att ett inlägg dimper ner i eran dator. Det finns anledningar till det, mina anledningar. Jag går i skolan och är inte hemma förrän vid .. ja.. halv fyra nästan. Därefter har jag läxor som ska göras ibland och dessutom så har jag de senaste veckorna haft ofantligt många prov. Jag tänker inte bara släppa allt för min blogg, tyvärr, jag är ledsen om jag gör er besvikna.

Det gör mig ingenting om jag har allt ifrån 1-20 personer som kollar på min blogg per dag, vecka eller månad. Det gör mig ingenting. Antalet spelar ingen roll för min del. Det är väl klart att om jag får respons på det jag gör så kan jag förbättra min blogg, mitt bloggande. Då kanske min blogg också blir mer intressant eftersom att det blir ännu roligare att blogga. Självklart. Vi får hjälpas åt isåfall, du som läsare och jag som bloggare! Men antalet spelar som sagt ingen roll, det rör mig inte i ryggen, jag blir bara glad av att någon läser min blogg överhuvudtaget!! självklart. Lilla jag, menar jag, folk vill läsa i min blogg tydligen. Jag skäms inte över min blogg, inte över innehållet, inte över min statistik. Jag tror ju då mest att det är folk i min omgivning som läser min blogg, jag vet att det finns utanför min umgängeskrets och utanför Borås till och med vilket ni, förmodligen, har sett på mitt tidigare inlägg av "Frågor och svar". Tack för att ni läser bloggen ni som vill.

Du som läser, vare sig du är min vän eller inte, så vill jag att ni läser min blogg för att ni tycker om den på något sätt, eller hatar mitt sätt att skriva, jag vet inte. Men jag vill inte att ni på något sätt ska känna er tvingade till att läsa min blogg. Men då får ni inte bli sura om jag kanske inte uppdaterar mer än 1-2 ggr/dag (om ens det ibland). Men kom ihåg vad jag har sagt .. jag har skola, jag har en fritid. Jag har läxor, prov + att jag sjunger allt ifrån 2-4ggr i veckan. Vänner, ni kommer alltid före bloggen! Jag tänker inte släppa allt för min blogg, för att få en schyst statistik, utan för att jag tycker det är kul. Jag bloggar inte för eran skull, utan för min egna. Som sagt, det är jättekul att ni överhuvudtaget läser min blogg, men kom ihåg innan ni yttrar er om min frånvaro, att jag har mycket för mig. Tack till er som faktiskt har läst allt detta! :) Hoppas ni förstår, det tror jag ni gör. Varför tog du upp detta kanske någon frågar?! Varför? jo för att jag läser JÄMT på olika folks bloggar om folk som är wannabee celeb, stor bloggare. Jag är inte sån, jag bloggar för att jag tycker att det är kul.. så nu har jag det sagt ännu en gång.

Ha det bra, nu ska jag kolla engelskan en sista gång och sedan ska jag sova. Vet inte om jag får sovmorgon imorgon.. vi får se. Puss&kram på er! <3


That's right, money can't buy you love but they can give you self- confidence..



Mohaha, lite kul är det allt! Jag är bäst,tyvärr bbies jag vet att det är jobbigt att inse men tyvärr, någon måste vara bättre. Nu menar jag inte att det är dessa priserna som skulle vara "beviset", nej fyfan, intealls. det är bara en liten liten liten del av kakan ;) men jag ville bara säga det. så nu vet ni ..

dkalsjfdlkasjdkas !!!!!

Hejhopp!

Ska säga er att jag har haft sjukt mycket att göra idag.Sorrriii for not uppdaterat. Jag har fixat maassor i rummet så nu är det näästan klart. Jag ska nog in till stan imrgon efter skolanoch köpa lite prydnadssaker, tycker att det behövs mer ljus och sånt ;) Höll på med mina priser så tänkte jag passa på att visa er mina bästhetsbevis lite senare . Eller tja, några av dom! Saknar fotbollen sjuuukt mycket. Ni kan tacka mig senare! ;) Bilder kommer vid nio! Ska iväg till Heidi nu och sjunga., älskar det verkligen! MAAH. Jag har mer att säga så titta förbi senare om ni känner för det annars tar ni det en annan dag eller så skiter ni i det. It's your choice! Byye you...

frågor & svar :)




Svar:

Hej sandra! :)
tack så jättemycket!! blev jätteglad när jag läste din kommentar! Det är snällt att du erbjuder dig men tyvärr så ger jag inte ut min adress till folk hur som helst. Men jag har faktiskt fått en gult nagellack av min syster så jag slipper köpa ett själv, bra va? ;)


Nu har jag väldigt många nagellack så jag kan byta och variera flera ggr om dagen om jag skulle vilja det!
Det är jättekul att ni börjar kommentera och fortsätt så, det blir roligare för alla! :O)

toodays



Såhär ser jag ut idag. Har ont som fan i ryggen. Min väska väger ton! jag har tagit hem massa böcker som jag ska försöka läsa (läxor) och sådant. Om exakt en vecka, alltså nästa måndag, så ska jag operera mitt knä! Löövly. Förmodligen så blir det nog så att jag är borta till.. iallafall torsdag så jag har tagit hem så jag kan läsa i förväg så slipper jag läsa nästa vecka helt groggy och öm i hela kroppen.
Nu ska jag titta på Marley och Jag! Hann knappt se någonting på den igår eftersom att jag håller på med min byrå, den är inte helt klar än.. kanske ska se till att fixa den nu så kan jag se film sen.. ja så får det bli! See yah :)

elfsborgsmatchen!



Kollade på elfsborgsmatchen mot AIK med morfar igår. Det var pissväder men det var tur att vi satt under tak så slapp vi bli blöta iallafall :) Kommer inte riktigt ihåg när regnet avtog, det kanske till och med var precis innan matchen.. hm, strunt samma! Det var riktigt kallt och vinterjackan och massa tjockatröjor fick hoppa på mig.
Hur gick matchen kanske ni undrar? Jo det blev 0-0. Elfsborg hade det bättre spelet i andra halvlek men jag tyckte inte att någon av dom spelade speciellt bra. Och hur kunde de ge anders svensson titeln som matchens bästa spelare? jag såg han knappt. Han kanske var bra men jag tyckte Ante Covic var bättre än han i sådana fall. Jaja, never mind. Men domaren å andra sidan.. dum i huvudet. Hade han druckit? hur kan man missa tre hands? döma massa onödiga frisparkar? missa en solklar straff osv? han är ingen favorit just nu. BU på han.

saturday nights picts



Hade filmkväll med anna. Kollade på 17again och DAMN vad snygg Zac är. Jag ska se filmen sjuttioelva gånger till,jag bara älskar att titta på honom! vi hann tyvärr inte med fler. Vi åt varsin portion med chokladyoghurtkräm (vit choklad) och massa frukt! mums! :D det var gottgottgott! vi blev väldigt mätta bara eftersom att vi delade en portion för 4 pers på 2pers så.. det var liite mättande! jag hade en kul kväll, tack annabanana! ;)

sorrryy

förlåt allihopa! Jag har inte bloggat sedan lördags men anledningen till varför jag inte har uppdaterat är för att jag har haft fullt upp. Igår var jag på Ikea tidigt, sedan sjöng jag i kyrkan och sedan var jag på elfsborgsmatchen! Fullspäckat schema rent ut sagt! Här kommer bilder ifrån helgen :) enjoy!

the color of the rainbow is now on my nails 2..



¨Jag lovade en bild på mina naglar och there they are! tycker att det var lite roligt att mixa och sånt. Skulle nog dock inte ha såhär i skolan men det är kul att testa. Nu bär det av till anna med god mat och efterrätt. Har hyrt film: Marley och jag, the accidental husband och 17 again. Hoppas att de är lika bra som de såg ut :) Vi hörs, <3

the color of the rainbow is now on my nails.

Hejtjollahopp!

Sov skönt och länge idag, det behövdes några extra timmar i sängen idag efter denna veckan. Pjuuh. Har målat naglarna i alla möjliga färger det ser lite roligt ut :) tycker att det fattas någon gul färg eller någonting liknande, någon som inte vill ha sitt? ;) nej jag skojade bara. Tycker mest om vänsterhanden, färgerna är så härliga och matchar varandra. Bild kommer senare! lovar.
Jag läser ju sjuttioelva olika bloggar och nu läser jag Tyras, kollar på videon ifrån när hon fastnade under kakelugnen x) hahaha, kan inte sluta skratta! Jag tycker så fruktansvärt synd om henne och jag skulle verkligen få panik om jag var i hennes ställe. Men samtidigt.. hur fan fick hon idén att krypa under där? tänkte hon inte på att hon kunde fastnat? x) haha, nej usch. Tur att hon har snälla vänner som hjälper henne iallafall. Klickahär för att se klippet du också! :)

Ikväll blir det film och múmsig mat hos anna! :) blir kul. Vi hörs senare, loooove people

Friday night live!!

Hejhejhallå! Hur är det med er en fredagskväll som denna? själv sitter man i fotöljen med godis och cola och kollar på just like heaven. Den är allt lite småsöt :) tänk folk som kan se andar och sånt? scary,usch :S Jag har egentligen ingenting att skriva om just nu, hm... JO! jag har ju glömt att kommentera onsdagens hödjpunkt...!

Vad tyckte ni egentligen om Grey's anatomy i onsdags? Jag tyckte att den var jättebra, som vanligt :) vet inte riktigt vad man ska säga? halvgrät åt alexs otroliga sweetness och kärlek mot Izzie. Skulle gärna byta plats med henne, alex är ju så snygg! En sak som jag störde mig på var att jag redan visste hur det skulle gå för Izzie och George, vem som skulle överleva av de två. Jag menar, dels så säger det sig själv, men Aftonbladet (eller vilken tidning det nu var) avslöjade det ju redan 1vecka innan programet skulle börja genom att publicera en ny bild på gänget :o hur kan man vara så dum? jag menar.. personen som inte klarade det fanns ju självklart inte med på bilden. Hata aftonbladet i såna stunder. Vad tycker ni som såg på Grey's i onsdags? var det rätt person som fick överleva? Om ni inte tycker om Grey's anatomy, vilket program ser ni helst?

Jag har fått frågor om när min nya header kommer. Imorgon ska jag börja jobba på den. Men det kommer säkert att ta lite tid, vill jobba lite på den för att den ska bli så bra som möjligt innan jag laddar upp den. Ni får ha tålamod ;) Vi hörs imorgon sovsött gullungar (L)

friday.. live



Tjollahopp!

Jag är verkligen sämst på att uppdatera, ni får ursäkta! Idag slutade jag 10:50 vilket var hur skönt som helst. Hade verkligen inte klarat av mer för jag var dödstrött. Vet inte vad det är med mig, har varit såhär några dagar nu :S skönt att det är helg nu i vilket fall som helst! Jag höll på att åka förbi målsryd för jag somnade i bussen, hihi busigt, men som tur var så vaknade jag i rätt tid! Pjuuuh! :)

När jag kom hem fixade jag makaroner och köttbullar och kollade på lejonkungen 2, vilket var ååår sedan, men gud vad jag tyckte det var kul att se den! haha, jag kan ju nästan varje replik i den filmen hihi, jag älskar den filmen!    När jag väl kollat på en teknad film så tog jag en till, denna gången blev det tummelisa. Haha, den är såå kul xD shit, tänk att man verkligen ville vara henne och satt och sjöng med henne för några år sedan!
Ikväll kommer bror min hit och vi ska äta gott osv. det blir trevligt :)
Vi hörs senare, titta in då vettja! :) Hang in there people.

gettin' some automn in mind







Lite bilder ifrån dagens korttagning.

it's that time now..


Jacka - lager 157, väska - MQ, flanellskjorta - pappas, linne - nelly.se, jeans - gina, skor - skopunkten.

Hej där ute! :)

Vilket väder det är ute! skulle nästan kunna tro att det är en bit in på vårbiten :) längtar dit. Tog lite kort när jag ändå var ute och man ser verkligen att hösten börjar komma nu om man kollar närmare. ååh.

Provet som vi hade idag gick rätt så bra kändes det som, fick skrivkramp obeskrivligt många gånger, som alltid så var jag en av de sista att vandra ut ur klassrummet efter provet. Jag använder all tid jag får.. och gärna lite till, hihi. Skolan slutade tre minuter i två och jag och Matilda skyndade ut till bussen för att ta den till resecentrum. Vi tänkte att den skulle komma någon minut efter vi kommit dit men tyvärr blev det inte så och när jag väl kom på att jag kunde gott istället så var det försent för jag visste att jag ändå skulle missat bussen. Satt med Sofia på rese och väntade tillsammans med henne på hennes buss och sedan höll jag på att somna i väntan på min.


RSS 2.0