times goes by SOOO slowly -waiting for the night to come

Bluuuh, nu är jag trött. Sheeaat! Film och plugg, jag är som hjärntvättad för tillfället. Jag känner mig jätteseg men samtidigt driven. Trots att jag egentligen inte hade orkat med detta så kopplas någon extra energikälla på, någonting sånt måste det vara iallafall. Men nu är jag klar med en skoluppgift. Some other few to go. JA, hoppas att den där extra energin kan kopplas på då också när man behöver den. För tro mig, det kommer jag behöva!

Nej, nu ska jag sova, packa ihop mina saker, ta fram kläduuur och så sova ruset av mig.. okej, kanske inte ruset men ni förstår nog ;)
Vi hörs snart igen!
Pööösshaaaj

100131


|| källa: google.se ||

Jenny åkte hem nyss och nu tänkte jag ta nya tag med engelskauppgiften som för övrigt har flutit på rätt bra nu! Det är inte mycket kvar så jag tänkte att om jag blir klar med denna uppgiften idag så har jag mer tid för andra uppgifter nästa vecka att genomföra. Underbara och frestande tanke!! aaah.

För övrigt så dregglar jag över Rob Pattison och Twilight. Gosh.
Nej nu ska vi inte vara sånna. Back to work. Nu är jag på dåligt humör, det hände precis en sak så nu är jag inte på humör för detta längre.
Fuck no.

pluggpluggplugg, they got me in a trap.




Bada-badam-dam-DA!
Nu slänger jag bara in ett snabbt inlägg innan jag sätter igång på riktigt. Måste plugga nämligen, as usual eller vadå kanske ni tänker? nej detta är verkligen inte okej. Jag pallar egentligen inte med att bara sitta och plugga dagarna i ända. Inte ens helgerna får man vila, inte okej alls. Men jag har väl mig själv att skylla!

Jennyw kommer en liten stund i eftermiddag så vi ska umgås litegrann. Det blir skooj !

Nu måste jag börja skriva, avsatte 15 minuter för att kolla mail osv på datorn innan jag skulle sätta igång. Så jag f¨r väl hålla det löftet till mig själv.. jaha, där blev det 16 minuter, great. Jag får väl skicka iväg detta innan det blir till 17 minuter, det vore ju inte bra.

Vi hörs senare, Ciaaao!


Tonight's




Godkväll där ute!

För ca en timma sedan kom jag hem från "skogen" och Linneas place. Det var trevligt trevligt, dock var vi bara sex personer men antalet spelade ingen roll :)

Tänkte visa lite snabbt vad jag hade på mig idag.
Kavaj - MQ
Linne - GinaT
Leggings - MQ
Ring - hittade den i en gömma här i huset
Halsband - Hedbergs Guld.

Funderar starkt på att gå och lägga mig för att orka med morgondagen, men å andra sidan så är det ju lördag. Haha, det känns lite töntigt att säga att jag inte vill gå och lägga mig bara för att det är lördag men denna tiden kan man ju lägga sig vid i vanliga fall, förstår ni vad jag menar?


Morgondagen kommer bestå av plugg, plugg och åter igen plugg. Kanske kan jag klämma in lite ego-tid med mys men ja, vi får se hur det blir med det. Ligger ju som sagt efter lite så jag måste ligga i hela dagen.
Jag slänger in minst ett inlägg imorgon, kommer ju trots allt sitta där i x-antal timmar. Vi hörs då,

PussShaaaaj

they got me


|| källa:google.se ||

Även jag har blivit en av de som har trillat dit och har fallit för Avatar, grupptryck kanske? I vilket fall som helst så ångrar jag inte en minut av att vi valde att se på denna filmen igår. Snabba Cash blev det som ni säkert förstår. Eftersom att det inte gick att reservera på internet så tänkte vi att vi går dit relativt tidigt på fredagen och hör, men nej det fanns bara spridda platser. Därför blev det avatar istället.
Jag måste säga att jag är inte smått kär i filmen, allt som har blivit sagt om denna är verkligen sant (de positiva). Den är så otroligt bra gjord och allt är så.. jag vet inte vad jag ska säga. Den är bara underbar, vacker. Den är hemsk, ja det är den, men samtidigt är den helt .. det går inte att förklara. *suck*
Vill hemskt gärna se den i 3D, fatta hur kul det skulle vara, verkligen en upplevelse! någon som vill se den med mig? haha


Ikväll bär det av till Linnea ute i skogen då hon fyller år. Trevligttrevligt, det var riktigt längesedan vi träffades så det kommer bli jätteskoj! En stund innan avfärd så drar jag till Annapanna. Vi ska "göra oss iordning tillsammans", ni vet så som man gjorde när man var små?! :) haha mysigt.
Nej, eftersom att jag sovit bort största delen av dan så kanske jag ska sätta igång nu och skriva lite på svenskan. Ja, det blev som misstänkt. Jag får sitta nu sista tiden och ge järnet, jag får skylla mig själv. Så jävla idiotiskt.
Back to work! 
Vi hörs! pöööössss
(jag vet inte om den där bilden längre,. det var ju ganska längesedan jag klippte mig n tycker jag haha. Sorry! vi får se hur det blir).

planer för kvällen


|| källa: google.se  ||




tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Jag vet att jag lovade lite bilder igår, eller när det nu var.. men jag har haft så sjukt mycket med skolan. Idag gjorde jag mitt sista prov för veckan och jag kände att jag lägger hellre mer tid på provet än på bloggen. Så det är bara så deet är. Dessutom ha jag varit sjukt trött nu denna veckan, det har verkligen slitit på mig. jag har slitit som en djur rent ut sagt! Gosh.

Anyway, nu kommer jag tillbaka :D idag slutar jag sent som tusan (som vanligt då med andra ord). Sedan kommer jennyw in till stan. Då ska vi se om det finns några biljetter på kvällens visning av Snabba Cash, man vill ju inte missa Joel Kinnaman i den filmen! (y) Och innan dess så ska vi äta lite och vi får se vad det blir. Kanske thai? vi får se. (Hoppas!)

nej, lets be a work - o- holic .. tss! ..
försööka prutt på er :) <3


Paaaus

Nu jävlar har jag suttit här på lektionen i sjuttioelva år och försökt skriva. Det går sakta framåt iallafall, det är ju bra righT? jag undrar hur detta kommer gå, helt åt helvete känns det som. men ja, vi hoppas ändå på det bästa.
Snart slutar vi och då är maat, kycklinggryta med ris. Kill me vad gott det ska bli :) aaaaah!


ikväll (förövrigt) så kommer en bild på mitt hår som en liten busunge ville ha tydligen och jag som är så snäll gör allt för mina bloggläsare (a). No much to see i för sig, men ja. Det blier nog braaae!
Om någon vet om någon fest imorgon så får de gärna skriva så snabbt som möjligt ;) utgång vill vi ju ha :) (a)

Nu ska jag draae. byyww

Paaaus

Nu jävlar har jag suttit här på lektionen i sjuttioelva år och försökt skriva. Det går sakta framåt iallafall, det är ju bra righT? jag undrar hur detta kommer gå, helt åt helvete känns det som. men ja, vi hoppas ändå på det bästa.
Snart slutar vi och då är maat, kycklinggryta med ris. Kill me vad gott det ska bli :) aaaaah!


ikväll (förövrigt) så kommer en bild på mitt hår som en liten busunge ville ha tydligen och jag som är så snäll gör allt för mina bloggläsare (a). No much to see i för sig, men ja. Det blier nog braaae!
Om någon vet om någon fest imorgon så får de gärna skriva så snabbt som möjligt ;) utgång vill vi ju ha :) (a)

Nu ska jag draae. byyww

Who will reach your top? ..


|| foto: okej, måste jag ens tala om att det inte är jag som tagit dessa? ||


Förlåt, jag var bara tvungen! Okej, här har vi två snyggingar och frågan är ju den då: vem vinner och vem förlorar? Båda två gör reklam för Armani och bara en kan ju vara nummer 1 eller hur? Alltså vem blir det?

David Beckham eller Christiano Ronaldo?




Jag säger:



Okej, måste jag ens säga varför? tycker ju att det talar för sig själv eller vad säger ni? jag röster FÖR!


Bra avslutning på dagen va? :) Nu är jag nöjd! Dags att gå och sova .. gissa vilket bild jag kommer ha framför mig?

fotografiskt minne till skänkes någon?

hejhopp :p

Gosh vad trött jag är. Har suttit och pluggat i evigheter (med paus för inköp av mat). Även fast det känns som om jag kan mycket så känns det ändå som om det är någonting som fattas, som om jag måste läsa mer för att jag inte kommer kunna någonting imorgon. Det är en ganska jobbig känsla ska jag be att få tala om!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Ögonen svider av sminket (fick en fluga i ögat tidigare så det började ju rinna lite såklart), dessutom är jag ju trött. Därför så drar jag mig och sen så lägger jag mig istället och läser lite psykologi och mer medicin.

Men först: packa träningsväskan!
alla gillar väl ömmande axlar orsakade av tunga väskor?


Pöööshaaaaj, sov gott!
ps, Henrik jag diggar dig! hihi :) ds

prestationsångest i fingrarna?

men usch, jag pallar inte detta längre. Sitter på engelskan och ska göra grupparbete men det är helt bomstopp. Jag får inte till det. jag har suttit och försökt skriva hur länge som helst, men nej. Okej, nästan en halv sida är det väl nu men nu är det som jag sa: bomstopp. Suck*.

Jag tänkte att om jag skriver lite här så kanske det värsta släpper, vad ska man kalla det? skrivpanik för mina fingrar eller mina fingrar kanske har prestationsångest, vad vet jag? haha.

Nej, nu får jag ta tag i detta eller vad säger ni? JAAAAAAAA!!? Go Lizette, nu kör vi, peppapeppa!

Just det, somnade igår med datorn på så batteriet tog slut. Därav uteblev det sista utlovade inlägget, ni överlever eller? bra. hejdå :)
Pööösshaaaj

Let's get some things over with! eller hur var det nu?

Jahaaoo, då sitter man här i skolbänken igen. Så omotiverad till arbete som bara möjligt.
Ska skriva massa saker till tidningen antiknytt att det inte är sant och den ska dessutom lämnas in nästa vecka. Inte skrivit en enda sak än, inte likt mig :S uusch, inte bra alls. Får lite smått panik på hela situationen!

Vill inte annat än hem så att jag kan fortsätta att plugga inför provet imorgon. Har kanske inte överdrivet mycket kvar att lära in men allt ska ju sitta trots kommande nervositet och panik, det hade ju varit en fördel eller vad sägs om saken gott folk?

Nää let's get thing over with, måste jobba nu. Jag känner hur mina fingrar stretar emot att flytta sig till datamusen och klicka på spara och publicera, men jag måste. Orkar inte sitta hemma nästa vecka och skriva som en idiot för att slösat bort ännu en lektion. MAAH.

Godmorgon på er, hoppas ni fick en bättre start på dagen än jag!
PööössssS

allt på O!


|| foto:
 LizetteSofia ||

aaahm nu är jag nyduschad men känner mig som allt som börjar på O. Ja, ni kan ju chansa vilt vilka ord jag menar, fast å andra sidan är det ju inga speciella som jag riktar in mig på. Men fräääsch är jag iallafall och med lite b.u.s. på så utjämnas allt det andra och det känns bara positivt.

Nu sitter jag och kollar på Johan Falk, eller ja anledningen till varför jag kollar är ju i princip bara en enda sak .. eller person: Joel Kinnaman.

Jag återkommer finingar :) med bilder!

hard work, work


|| källa: google.se ||


ååh allt detta pluggande, tar det aldrig slut? nåja jag har nu suttit och pluggar sedan 4 tiden, eller hur var det nu? länge har jag iallafall suttit här i fotöljen och försökt få in alla skelett-, muskel- och ryggdelar på både svenska och latin. Dessutom har jag försökt läsa kapitlerna i boken som man tydligen ska göra för att få bättre uppfattning och.. ja, man kan ju göra som man vill i för sig. Men just nu känns allt de som jag läst i boken (speciellt) som en geggamoja. Någonting man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är, inte heller kan man hålla kvar det i handen för det bara rinner ut som sand mellan ens fingrar. Ja, jag känner att det är lite tungt för tillfället.

Men trots ett x antal timmar av plugg så förtjänar även jag en paus från allt inmatande av information. Nämnde jag förresten att detta är den jobbigaste delen under alla tre år enligt vissa källor. Kanske är det för att man ska lära sig så mycket på en och samma gång, inte vet jag? jo så är det.



Jag ska väl fortsätta en liiten stund till, även fast jag borde sitta länge till med detta, och sedan ska jag ta en behanglig dusch. Snart väntar ju En annan del av Köping samt Johan Falk! Det vill man inte missa (:
Nej hurryhurry, nu ska jag iiiila!
Pöösssss

restless for name?

Usch vad tråkigt jag har just nu. Jag tror faktiskt inte att ni förstår.
Mamma och pappa är ute och dansar och jag sitter hemma och äter chips och ser på skitprogram.
Om en litenliten stund börjar "jag vet vad du gjorde förra sommaren" och jag överväger om jag ska se den, men
å andra sidan är det ju en skräckfilm. Vet inte om jag vågar se den själv :S de andra kommer ju inte hem förräns ungefär halv 2 så.. JA kul.kul. vågar jag? hmm. Jag vet inte.. maah. jag får panik på mig själv. Kommer säkert inte kunna sova sen bara för det.

Boooo! this isn't funny :( jag vill ha någonting att göra. Give me some ideas folks!


woord



|| foto: Bunnys.se ||


Okej, vem håller inte med om detta? det är som taget ur .. jag vet inte vad. Men varenda ord är så sant. Redan från första meningen till sista punkten så stämmer allt. ALLT! Tjejen vet vad hon snackar om.
Jag kan ibland uppleva att Bunnys blogg är som en dagbok för mig. Okej, felformulerat.. min framtida dagbok.
Does this make any sence? jag kan inte ens få till orden. Men saker som hon skriver kan man själv ha tänkt på flera gånger förrut (kanske liksom halva Sverige, vad vet jag?) och så het plötsligt så finns det där på hennes blogg med tankar och allt möjligt som bara.. stämmer!?

Men iallafall, nu ska jag inte sväva ut mer om detta. Killar.. om det nu är några som läser min blogg.. ta till er av tipsen. Ni kommer förmodligen ha användning för det snabbare än vad ni tror för.. fan vad rätt detta är!


Observera att "såhär ska en kille vara" och allt som står där har inte jag skrivit utan det är ett utklipp ifrån Bunnys blogg! Så att det inte blir några missförstånd där ute!

Gillar, gillar inte



Helg

.. finns det någonting bättre än att få sova hur länge man vill och ta igen sig? att få vara ute så länge tills man deckar av trötthet? att få göra det man känner för och slippa gå till skolan? att få ligga i sängen och se på film och smaska på godis till frukost-, middag- och kvällsmat? ja, listan kan göras låång men jag tror att det mesta talar för sig!?



Internetshopping

Ja okej, typsikt tjejer! men jag får liksom inte nog av det. Bara sitta och kolla på tusentals kläder och veta att de bara är ett klick iväg! Det finns ju så mycket fina kläder! *suck*.
Ge mig allt istället så känns det bättre tycker jag :) for free perheps? (a)



Roliga bloggar

Ja, det talar väl ganska mycket för sig själv?!
Min favoritblogg numera är Bunny snacka om genomfin och härlig tjej :)



Söta läsare

Jag blir så glad när jag får så fina kommentarer av er läsare! Ni är för underbara. Roligt att ni tycker om min blogg, det är ni som gör att man vill fortsätta :)
keep up the good work and I'll try to keep my ;)





Hemma-sittar helger

När alla planer som man haft för helgen helt plötsligt går förlorade! När alla kompisar är upptagna! När man inte har något godis att äta upp. När man för allt i världen inte vill vara hemma och bara vill ut, vad gör man då? jag håller på att avlida här hemma.. och kvällen har ju inte ens börjat än :(



Plugg på helger!!

Okej att man måste plugga någon gång ibland, men på helger? jag vet att jag inte gör annat än att tjata om detta men .., snälla? under helgen måste man väl kunna få koppla bort skolan? tydligen är det inte så. Med 4 prov, 1 läxförhör och 1 inlämning tills kommande vecka så blir det att man måste sätta sig ner och jobba. Hur mycket man än fasar inför det så måste det göras! MAAH. Inte okej, jag vill inte, orkar inte.


Utomlandsresor utan mig

Mina päron ska åka iväg till London.. utan mig. Kul :(

GO cops!


|| hihi, liiten Lizette på ridtur!! ||


Hejhopp!

Sitter hemma i fotöljen och nynnar på låtar som jag inte borde sjunga men som jag har blivit beroende av! hehe
Egentligen skulle jag slutat 16:20 (som ni säkert har hört 100-tals gånger förut), men den estetiska verksamheten höll på i 10min och sedan blev den inställd pga av att det inte fanns lärare för detta. Just lovely!!

Ikväll bär det av till annanpanna för lite umgänge, trevligttrevligt :) så skönt att inte sitta hemma och löka!
Imorgon ska det bli utgång iallafall om jag har förstått rätt, hoppas jag verkligen! Måste koppla av lite och bara ha riktigt jävla kul!! Because I'm worth it ;) haha.
No liiife!

See yah loosers ;)

hejhopp

Woosh, jag suger på dethär med löften.. iallfall när det gäller löften om bilder.
Jag säger såhär istället: under denna helgen så ska jag försöka att ta bild plus ladda upp bilden på min väska.

Jag måste berätta om en sak som hände igår.,
Värsta skumma killen bad mig adda honom på msn. Snäll som jag var så gjorde jag det (tur att man kan ta bort dom om man vill sen :)).
Det första han skriver är: du är vacker måste jag säga! Är du singel?
Hejhopp tänker jag och svarar: nej.
Haha då säger han sån sjukt kul sak xD helt weird. "okej, det var synd. Var ute efter ett seriöst förhållande men jag får väl leta vidare då!"


Haha skummiiiiZ! Seriös kille_vad? haha det finns lite roliga människor här i världen!!

Nu måste jag sova! Ha det bra.
 For your information: min dator dör snart :S
PöööööSs

lagstiftning på prov?

jag har sjukt tråkigt. Har egentligen prov att läsa till men jag orkar verkligen inte göra det just nu. Har hållt på hur mycket som helst tidigare så nu behöver jag faktiskt en paus. Veckorevyn har ju faktiskt dimpt ner i brevlådan så det borde faktiskt vara en lag att undvika läxläsning då!

För övrigt så har jag ringt runt massor idag. Chefer för ett gammalt jobb som jag är intresserad av, ringt och bokat tid för att färga håret och dessutom ringt till VR för att de inte skickat en sak till mig. Så nu är det mesta avklarat.
Ska såsa lite med film nu, kanske att jag tar tag i läxorna, får se!


surprise!!

Hejhopp tomtesnopp!

Ska bara börja med att säga att detta kan bli ett ganska konstigt inlägg eftersom att jag är trött, väldigt väldigt trött. Erkänn, det kommer som en överraskning? not. Är alltid trött känner jag.

I vilket fall som helst.. väskan är min nu iallafall :) är väldigt nöjd med mitt köp och tycker att det är väldigt synd att jag ska ha idrott imorgon för då kan jag ju inte ha den :S hmmm.. jobbigt. Jag får ha den nästa vecka istället.
Jag är en sån person som promt vill/ska ha de saker som jag köpt så snabbt som möjligt. Jag får väl motsätta mig själv, det kommer bli svårt det kan jag lova!

Nej vet ni vad? imorgon ska ni få en bild på min fina väska, lovar er detta!
End of todays funny stories *host*host*.


Pööössssss


skolarbete


|| google.se ||

Hallå där!

Sitter inne på engelskan och håller på med ett grupparbete. Min uppgift är att skriva om miljön i USA, great. Iförsig så valde jag det själv. Tänkte att jag kunde glida in på naturkatastrofer lite diskret ;) det är ju mer intressant eftersom att katastrofer överhuvudtaget redan är upptaget, *host*matilda*host*.

Har dock non-inspiration just nu, känner inte för att göra någonting. Bara sitta här trots att det ska vara inlämnat om 2 veckor. MAAH. Varför så mycket på en och samma gång? it's not fair.

bajs. nej jag får väl ta min extrema mognad och börja skriva om det jag ska innan jag rostar fast här i stolen.
Vi hörs senare!
Pöössss

Get some sleep?


|| Lizette  ||


Hejhopp!

Snacka om att man är trött. Har fixat massor tills imorgon, tagit fram kläder, blandat müsliin (den tar evigheter att göra), packat väskan osv. Känner mig ganska duktig men så otroligt sliten just nu. Funderar starkt på att gå och lägga mig efter att jag packat ner det allra sista. Kanske att jag pluggar lite nu det sista innan jag sluter ögonlocken helt för denna dagen. Jag tror inte längre att jag är sjuk med tanke på hur jag har hållt igång nu det sista. Det är ju inget fel med att vara frisk, inte sant?

Imorgon, om jag nu är kry, så ska jag träna efter skolan och sedan ska jag köpa den väskan som jag berättat om tidigare. Har ju spanat in den i några dagar nu och nu har jag äntligen bestämt mig. Hoppas att den finns kvar bara annars blir jag ledsen. Det skulle inte förvåna mig, just my luck.

På tal om tur, imorse gick mina leggings sönder. De som ser ut som ridbyxor ni vet.. ni kanske vet, kanske inte. I vilket fall som helst, de gick sönder. Ett stort jävla hål! Fan vad besviken jag är. Bråttom som jag hade också så var det ju bara att slänga på sig någonting annat i ren panik. Mamma ska in och lämna in de till affären imorgon, det var ju knappt en månad sedan jag köpte dom. De borde ju hålla längre tycker man ju! Vi får se om jag får ett par nya, hoppas!

Nej gott folk, jag kämpar för att hålla uppe mina ögonlock just nu så jag tänker faktiskt dra mig mot sängen!
Sov gott på er :)
PöösssssS

sjukling..

Hallå där ute!

Har varit hemma sedan 13 idag och kollat på film och sovit. Vet inte riktigt vad det var med mig. Först hade jag ont i magen, sedan blev jag extremt hungrig sådär på en och samma gång vid 10. När det sedan kom till maten så åt jag massor och efter det mådde jag piss -igen. Jag hade sådan kramp i magen, hela magen. Som om det inte skulle vara nog så fick jag desstuom sura uppstötningar och det kändes som om jag skulle spy hela tiden. Inte okej! Så jag tog första bästa buss hem och kröp ner under täcket i fosterställning.

Nu är det mycket bättre som tur är! :) Nu sitter jag i stället och dricker smoothie och pluggar lite medicin som kommer upp som prov nästa vecka. Nästa vecka består av 4 prov och 1 inlämning. Great. Nu vet vi vad helgen kommer bestå av iallafall! uscha.


Nej nu ska jag fortsätta att plugga.
Ni får ha det! Kanske att det kommer ett blogginlägg till ikväll så titta in senare vettja! :)
pÖÖÖssss

plugg på G!

Hola mina små ekorrkompisar!
Nej fråga mig inte vad jag fick det ifrån! Tyckte att det passade helt enkelt :) hihi

Nu var det inte längsedan gästerna av mammas födelsedagsmiddagsfirande styrde sin kosa hemåt. Bror min är fortfarande kvar och när vi väl skjutsar hem honom så ska jag fjäska lite så kanske jag kan få låna Walk the line av honom :):) hoppashoppas!

Som jag kanske nämnde igår så var det kanske mot almåshallen som jag skulle styrt min kosa nu mot kvällskvisten, men tyvärr så blir det inte så. Det blev lite hinder på vägen om man säger så. Därför så får det bli  en annan gång istället.

Nu ska jag plugga lite så vi får höras senare!
Pööösss

Nattinlägg gillar väl alla?


|| haha, fint! Farligt snygga poser och alla är otroligt seriösa. Det gillar vi bäst! Anna, Veronica och Lizette||

Godkväll gott folk!

Klockan närmar sig halv ett och jag sitter och kollar på tv. Vilket liv jag har! Känner verkligen inte för att gå och lägga mig. Kan ju inte direkt påstå att jag är trött och med mycket att tänka på så känns det inte så lockande för tillfället.

Tidigare ikväll var Anna och Veronica här och vi hade en liten tjejkväll med mycket prat och "mys". Det är alltid lika trevligt varje gång :) det finns så mycket att prata om!
När de anlände så var ljus tända lite överallt och kaminen likaså så det var varmt och skönt i vårt hus :) Till "mysmat" som vi så fint kallar det i vårat lilla hem (vet inte dock hur det är med er andra, vad ni kallar det) blev det kycklingfilé med potatissallad och pommes, väldigt gott!

Det var en liten uppdatering ifrån kvällen!
Imorgon ska fyller mamma år och då kommer det lite folk hit för middag. Förmodligen ska jag till Almåshallen senare imorgonkväll för att kolla på Matilda när hon spelar innebandymatch. Vi får se hur det blir!

Nu pyser jag!
Ha det, pöööösss

uppvaknande fortfarande på G




Godmorgon


Jo veeast vilket uppvaknande man får. Först drömmer man att en person i ens närhet håller på att dö och att jag inte alls vet hur jag ska göra under tiden som ambulansen kommer, sjukt jobbig situation, min värsta mardröm! Och sedan när man väl vågat känna efter om man lever eller ens vågar röra en fena där jag ligger, så hör jag att pappa har "disco" uppe i vardagsrummet. Tom Jones and the cardigans dunka på högsta volym. Mitt huvud känns bokstavligt talat som en jävligt seg/uttorkande kola, urgh. Jag har bashögtalaren precis vid mitt ben och .. om vi säger såhär: mina joggingbyxor åker in mot ben varje gång, så högt är det.

Nej, nu ska jag gå upp och dricka lite kaffe. Måste tagga till.

Vi hörs senare. pöös


dumb ass

Förresten, försök att sjunga Imse Vimse Spindel med Blinka lilla stjärna melodi!! haha, inte så lätt som man tror på de höga tonerna., Det var vad jag gjorde idag, helt omedveten om min stora miss/förväxling xD Kom som tur var på det efter "spiindeeeel". haha oh lord. Försök sjunga ni. Jag, Sofia och Matilda fick oss ett gott skratt iaf!!






På tal om någonting annat. Ni som sett Buffy the vampireslayer känner säkert igen denne lille pricken under. James Marsters alias Spike.




Well, nu när jag satt här och sneglade på tv-serien numbers så såg jag ett bekant ansikte (väldigt bekant till och med). Efter några sekunders intensiv hjärnarbete så gick det upp för mig vem det var. Jo, James Marsters.




Han har man ju inte sett på ett tag och nog har han blivit äldre/gammal. Tänk er att jag tyckte att han var värsta hunken för sisådär.. mångamångamånga år sedan. Åsikter ändras for sure. James, ett tips till dig: färga aldrig håret svart! du ser illa gammal ut. Inte okej. Du ska vara platinablond/vit i håret. ljust ska det vara.


So long people!


allvarlig shopping-sjukdom?

Godkväll

Ja jag börjar ju tvivla på mina ekonomiska förhållanden i framtiden. Det är ruskigt farligt med rea-tider och presentkort. Självklart är det ju toppenbra med presentkort, men inte i för stora summor. Jag känner mig elak att jag säger såhär, men tyvärr var det nog lite för mycket pengar som jag fick i presentkort för de har gått åt som smör. Anledningen är nog den att jag vet att jag inte själv egentligen behöver betala, utan det är ju faktiskt någon annan som gör. De drar ju bara av lite av värdet på presentkortet varje gång.. eller?

Nej detta är inte bra. Tragiskt nog så har jag nu hittat en jättefin väska som jag såå gärna vill införskaffa. En liten och svag röst i mitt huvud försöker intala mig att jag inte ska köpa den och spara på pengarna. Men samtidigt, hur många sånna typer av väskor har jag? 1 enda tror jag. Det är ju lite "partyväska" över det.. *suck*.

Nej nog med sånt här tjafs. Jag får ge mamma presentkorten och mitt bankomatkort så slipper jag sånna här problem framöver (förhoppnigsvis också i framtiden). Då tänker jag inte på att släpa med mig min plånbok överallt, för där ligger ju också alla rabatter.

Mmm, nej. Jag får fylla på mitt busskort en sista gång och kaanske också köpa väskan (kanskekanskekanske..) och i så fall så är det verkligen det allra sista inköpet t.o.m. .. ja minst tills februaris studiebidrag kommer, ska försöka hålla mig längre.


Nej, nu ska jag inte joina den resterande delen av min familj som ligger däckade i soffan framför tv:n. Om ingen är social mot mig så är jag social på nätet istället, så ser jag det!!!
Mmm, ja vi hörs väl imorgon hoppas jag :)??
Vi hörs då! pöööösssssssss


OOO THATS DIRTYYY!

Om ni bara visste hur kul jag , sofia och matilda hade idag på datakunskapen. Vi skrattade, (nästan grät) och dregglade! Nej det är väl inte mycket att säga om det egentligen!? leenden, sms och att driva med folk har gjort min vecka sjukt rolig. Har verkligen missat både klassen (speciellt vissa kommentarer under nästan varje lektion) och lektionerna. Att faktiskt ha någonting att göra på dagarna! Men främst så har jag saknat Sofia och Matilda! Hell yeah! :) snacka om 3 nötter i en klass, ja då har man verkligen lyckats! hehe.

Dagens fråga är: varför är det förbjudna som godast?

Nu ska jag mysa med egengjorda hamburgare och .. ja, det får vi se. 
Så vi kanske hörs senare om jag har tråkigt.
Pösshaaaj.

ps. msn är trååkigt. ds


Blicken. Den Blicken!


|| Källa: google. ||

Mohaha, förresten.. har jag sagt att affären är ett bra raggningsställe? haha. Tydligen är det så. Sen när började man se sånna i affären? Mums säger jag. Blicken!!!! Leendet. *smälter*

sleepwalking

Bläääh (kombinerat med:) ZzzZzzzzZzz....

Jag är en aning trött, en aning bara. Och alla antecknar, weei!!!!
Jag fick vara den gode i familjen som fick följa med mamma och handla nu mot kvällskvisten. Det stod mellan mig och pappa, och när pappa hörde att dörrarna på vår bil krånglade så kom han tydligen på att "nej jag kan ju inte följa med och handla, jag måste ju måla". Mmm visst, måla. Bara en dålig ursäkt för att inte orka ta tag i problemet. Så jag och mamma fick ta våra kassar under armen och vandra ner till mormor och morfar och låna deras bil. Tur att man har dom hyftat nära ändå! blääh.

Med mat i magen, skafferiet är fyllt upp till takhöjd och morden i midsommer på tv så sitter jag här och kopplar av. Underbart. Snart blir det väl sängen antar jag. Jag sitter ju och halvsover i fotöljen, inte det bästa kanske.
Nej, nu får jag ta och göra någonting av mitt liv.

Imorgon får jag blogga om något roligare,
Vi hörs då! :) okej? promise.


100113

kulkul .. verkligen. Jag är enormt sötsugen, eller aa.. sugen på något överhuvudtaget. Men vet ni vad vi har hemma? det enda vi har hemma är? knäckebröd och torra clementiner. That's it. Vi har inte ens smör till knäckebröden. Hur bra är det egentligen? usch, vilket öde eller hur? ;) haha. Hungrig student gånger.. massa? haha.

Jag måste fråga, är det någon av er där ute som fortfarande inte har vant sig vid att man har tagit bort vissa lampor som man hade under jultiden? jag gör detta och det är så sjukt irriterande. Att man av vana fumlar runt med händerna och desperat letar efter strömbrytaren till lampan, eller att man blir förundrad av att lamporna i köket som normalt skulle gått igång vid 3-tiden av timern, fortfarande inte har tänts? det är så sjukt vilken vanemänniska man är, haha.

Nej nu ska jag gå och riva i frysen och se om man kan hitta en liten falukorvsbit åtminstånde.
Vi hörs

vinter på min ballkong





snacka om att vara hungrig. Nu är jag nyduschad och sitter och kollar på johan falk. Är det verkligen lagligt att vara så snygg som Joel Kinnaman är undrar ju jag?! Lyckligtvis så verkar det vara det :) bad boy = mums!
Håller också på att måla mina naglar i en väldigt rosa färg, så imorgon ska vi ta lite läckra kort med massa olika färger. Ni fattar imorgon, det ska exprimenteras i vilket fall som helst. Sen om det blir bra eller inte, detfår vi se.

Nu börjar det igen, i nästa paus ska jag göra ris á la malta :) mums!
Vi hörs imorgon eftermiddag. Krampåer

nice suprice

Tjaaao :)

Nu sitter jag i vardagsrummet med lars winnerbäck på högsta volym (nästan iallafall) med suroundsakerna (vilket ljud!!)och en kopp te i handen. älska.

Lovade ju att tala om vad "överraskningen", eller vad jag nu sa, var. Jo det var en stor kartong med mina gamla gosedjur. Gud vad kul det var att se alla igen!! xD man blev verkligen liten 6åring igen. de var tider det!

Här kommer lite pic's och efter att jag druckit upp mitt te så fortsätter jag blogga och visar lite bilder som jag har tagit alldeles nyssens haha :O)
Vi hörs snart!


mitt gosedjur en gång i tiden. Är den välanvänd eller vadå? haha



min gamla docka, malin hette hon haha!


..och en annan docka.. kommer inte ihåg namnet .. tråkigt nog.


haha, guud. Ser ni namnet? TASS xD haha. gud, det är liiite skojsigt. Det var en sån som man drog i koppel efter sig så ser det ut som den går som en riktig katt. Mohaha. kul.
Var det någon mer som hade en sån här?


En hel låda med gosedjur! stor var den också. Sheaat vad roligt. Ville bara vara liten igen och glömma alla besvär, alla komplex, allt kärlekstrassel osv. Kommer ni ihåg när man kunde sitta och leka med gosedjur eller med sina barbies hela dagarana i ändå och det största problemet var att man inte visste vad barbien skulle ha på sig eller att en sko saknades. Vilka tider!

 
Mysigt eller hur? :)


Dags att byta ut Rudolf mot Jack Daniels

Hallådärute,

Oj vad jag ligger i.. säger vi. Håller på att städa undan julen för detta året, julgran, glitter, tomtar, rubbet ska undan nu. Nu har man liksom fått nog av alla små tomtar och låtar överallt vart man än vänder huvudet och vart man än är. Nejtack, nu är julen slut för denna gången. Ändå lyckas jag varje år gå och nynna på någon jädra julsång. Är det inte "rudolf med röda mulen" så är det någon annan klassiker som man nästan spyr på av uttjatelse. Jag blir så trött på mig själv, haha. Nej nu får jag ta skärpa till mig, stämning med johnny cash och Guns n' roses får det bli!

Nu ska jag fortsätta och ställa min jack daniels på plats och fortsätta därefter.
Vi hörs senare, ni ska få en liten trevlig överraskning av mooi :)
Trust me, you don't wanna miss it!

trevlig kväll framför mig




Hejhopp, jag har kommit hem igen och helskinnad! :p

Bältet fanns på plats och det gick smidigt att hämta ut det. Fyndade lite på rean dessutom, fick halsband som i vanliga fall skulle kostat över 300kr för 82kr. Det kallar jag fynd om något!! också ett linne som visar lite mer än ryggen fick följa med hem i väskan, dock inte rea. Men har man presentkort i massvis så gör det ju ingenting hihi.

Ikväll bär det av till systers place, syskonmys på hög nivå :) Det ska bli kul, det var längesedan sist tycker jag så det finns ju inget negativ med det, not at all. Ska snart iväg igen ju så jag måste kasta i mig lite mat och hade tänkt att hinna med att måla mina nails. Vi får se hur det blir. Det kanske blir lite läckra bilder med min mössa också, isf får ni se de vid senare tillfälle.

Nu måste jag börja laga maten, de andra små filurerna har ju redan äta så nu måste jag ta tag i saken!
Vi ses!

hurryhurry

Godmorgon gott folk!

Sitter och väntar in tiden för att gå till bussen. Jag var ju på bio igår som sagt och knäppte upp mitt bälte och när jag i all hast sprang därifrån efteråt när allt var slut, så glömde jag såklart mitt bälte. Så typiskt mig. Ringde sjuttioelva gånger igårkväll men de ville aldrig svara. Sista gången, vilket var typ vid elva tiden ville de svara. Tur för mig så hade de hittat det så nu ska jag in och hämta det hihi. Jag tar även tillfället i akt att passa på att sola. Greaat. Nej nu ser jag att klockan är mycket, dags att ila.

Funderar även på att ta en sväng förbi knalleland och kolla in "talangerna" hihi. Kan bli kul xD fast om man är själv så är det kanske inte riktigt lika kul :S aja. Vi får se! Puuussshej

fuckthis.


|| foto: mooi,     målsryd ||

detta är inte kul längre. kanske är det trötthetsdepretion (stavning?) eller så är det helt enkelt verkligheten som har hunnit ikapp mig: jag tycker inte att det är kul att blogga längre. Okej, kul är det nästan alltid, men det verkar ju inte direkt som om någon bryr sig. Visst, jag har inte speciellt mycket intressant att skriva om egentligen så det kan man ju förstå om ni inga större skaror drar sig hit, men ändå.  

Jag själv tycker att det är kul att blogga, det är inte det. Men det är ju väldigt sällan som jag faktiskt får respons på saker och ting ifrån er. Men visst, jag kan väl blogga för mig själv om jag nu så gärna vill blogga!




Förövrigt så var filmen "ryktet om Morgans" väldigt bra. Både Sarah jessica och Hugh Grant väldigt duktiga skådespelare så det var en bra film (y) dessvärre glömde jag mitt bälte i salongen, great, så nu måste jag åka in extra imorgon och hämta det. hur är detta möjligt? att glömma sitt bälte? kanske ni frågar er. Jo, det var ett midjebälte och när man sitter där så blir det fruktansvärt obehagligt med bälte så de knäppte jag upp och när jag skulle gå därifrån så hade jag förmodligen lite väl bråttom så det trillade väl av antar jag.

Jag får väl ta tillfället i akt och sola imorgon också då, måste ha lite färg på huden. Ska också ringa och beställa tid till frisören, måste färga mitt hår det börjar se för jävligt ut! 
Vi hörs.. kanske :)

winter outside my window, inside my jacket, in my FACE!


fint va? det var jag idag! nytt ord infört - vinterstruts!


Men hallå där ditt lilla snömonster, har du hittat hit igen? great.

har du också varit ute och njutit av det underbara vädret? det har jag. Tidigt imorse styrde jag min kosa, tillsammans med Ida, mot stan och Jolina för deras utförsäljning. Visst hittade man fina saker, dock resonerar jag såhär: bara för att det är halvapriset så betyder det inte att det nya priset som du betalar är billigt. En skjorta kostar i vanliga fall 1499:- , nu kostar den 750:-. Jag kallar inte det billigt trots att det var 50%.

Folk tycks frossa i kläder och vara lite som folket i ullared då det är rea: de tar allt de får tag i och skiter i priset, de har ju ändå sparat hela året för denna händelsen. Lite så känner jag, men det är jag.


Efter lite kommande träning så åkte jag hem till Ida. Vi kom fram till att det senast var ett halvår sedan vi sist var med varandra. Konstigt. Tiden går fort. Vi åkte sedan pulka och jag säger bara en sak: herregud! Så sjukt kul det var, ni anar inte. Vi är nog de sämsta pulkaåkarna ever, vi satt förmodligen mer tid utanför pulkan än i den. Kill me xD tyvärr fick vi inga bra bilder på när vi låg med huvuderna nerkörda i snön och liknade en struts, men jag tror att ni får en ganska så bra bild,. eller?

Som avslutning på denna vilda dag så träffade jag mikaela i stan för en fika, en efterlängtad sådan!
Nu ska jag krypa ner i fotöljen med lite te och se vad världen har att erbjuda på tv.
Ha det bra! :)

får ingen ordning på det

Hur kommer det sig att man helt plötsligt kan bli beroende av någonting som man innan fullständigt, starkt och helt utan chans att ändra sig om sin åsikt hatat!? tänk efter, det är ganska mysko. Om man ogillar någonting, varför försöker man ens sig på att gilla det igen? det låter ju inte ens vettigt, helt obegripligt.
hm, weird. Får ingen ordning på det hela. Får sova på saken, kanske får jag en vettig förklaring i mina drömmar? x)


Tidigt imorgon så kommer Ida och hennes mamma och kör oss in till stan. Det ska kollas på utförsäljning och tränas m.m. Så nu måste jag gå och packa väskan, annars glömmer jag väl byxor eller nått sånt som vanligt! typiskt mig.

När ni läser detta så sover jag nu, eller försöker iallafall. Man vill ju vara lite pigg och peppad imorgon och inte se ut som en kloakråtta. Ha det gott folk! over and out.


äventyr österut


gammal bild


Hejhopp alligator! Hur mår alla ni små söta saker? Här är det prima delfin (y) :)

Gårdagen och även en bit av denna dag spenderades i Timmele (lokaliserat utanför U-hamn) tillsammans med Fanny :) det var riktigt längesedan vi träffades så det kändes bra att ta igen lite av tiden vi missat om man säger så. Men tyvärr så har även bra dagar och tider sina slut och eftersom att vi skulle få besök av min syster m. fästman samt min bror så fick jag styra kosan hemåt. Inte för att jag inte ville träffa de andra, för det ville jag ju allt :)

Nu sitter jag och lyssnar på Rock anthems, gud vilka låtar jag har missat känner jag! fy på mig! Dock slutar jag aldrig förvånas när låtar som Run to the hills (and so on) görs sämre av orginalartisterna, då jämför jag såklart med Erik Grönwalls framträdanden i Idol. När jag imorgon ska in till stan med Ida så ska jag faktiskt ta och köpa hans skiva. Han är ju så grymt bra! Det blir också träning imorgon i det nya gymmet, spännande :) sedan en snabb fika med mikaela och sedan till d-fors och ida :) Det blir trevligt.

men nu: en promenad med Beckan! :) Vi hörs!


A sweet scent




Hallå era små fillurer :)

Här sitter jag i köket och väntar på att mina underbara små muffins som just nu är i ugnen för tredje gången tillsist ska bli klara. Första gången jag tog ut dom så var dom perfekta på utsidan men jag kunde helt enkelt inte få ur dom ifrån muffinsplåten/formen. Nej, jag har inga formar hemma. I vilket fall som helst så hoppas jag att de ska vilja lossna snart, orkar ju inte vänta hur länge som helst. Varför förutspådde jag att detta skulle hända mig?
Jag hade ju till och med smör i bottnarna för att det inte skulle fastna. *suck*

Det problemet löste jag precis, tur det! Jag vet att man ska inte säga detta men.. våld löser allt!! iallafall muffinsproblem. Nu ska det kokas kaffe/te och sedan ska det fikas för fulla muggar :)
Vi hörs,

Come on sugar, ge mig en resa till kreta!




ÅÅÅH, jag är heelt till mig! Jag har fått frågan att åka med en kompis till Kreta i september. Hur underbart vore inte det då? kolla bara på bilderna! Rena paradiset!! Inget är bestämt än men om jag får åka med för mina päron så finns det bara en nackdel med det hela: resan är under skoltid. Visst, det skulle inte kunna vara några problem men det är ju bara det att jag redan varit borta en sån stor del av skoltiden redan. Operationen och sedan var det toarps lucia. Fasen också, detta är INTE okej. Attans att det var under skoltid. Det kunde varit under sommarlovet för då hade jag ju haft chansen att jobba in lite cash och kunnat betala själv och plus att inget skulle gå missat i skolan. BAJS!

Hoppas att jag får åka ändå. Jag vill verkligen iväg!!! GE MIG KRETA!! sätt in ett extra lov den tiden. Snällla lärare, snäääälla! (a)



kreta - fodele beach <3

svar på tal





Tack matilda :) Du skulle bara veta hur mycket tid och energi jag har lagt på den! Men det är faktiskt en kjol :) Kjolen är köpt på ginaT och sedan har jag dekorerat den med nitar osv. Kul att du gillar den :)

coldcoldcold




God(kall)kväll där ute!
Hur gott är det inte att vräka i sig chips och godis till en mysig film? en perfekt lördagskväll. Fast det känns ju inte som lördag, right? allt rubbas så fort röda dagar infaller på en vardag.
Idag har det verkligen varit en sån dag då man inte gör någonting annat än att sova, äta, snaska och se på film.

Om en stund så börjar Harry Potter och den flammande bägaren, jag har aldrig sett den men däremot så började jag börjat läsa boken i typ.. femman xD slutade efter halva för jag att jag inte orkade läsa mer. Uscha. Men nu är det ju tv så det borde bli bättre :) såg hemligheternas kammare för någon dag sedan och igår såg jag fången ifrån azkaban. Harry Potter fan kanske? haha nej inte direkt men det är kul att se filmer som man inte har sett på år och dar. Hejhopp.

Nej, nu ska jag hämta mer julmust i källaren och sedan fortsätta lata mig. Imorgon ska jag och Beckanbanan ut och gå så då får man gå bort dagens laster.

Vi hörs, kanske mer ikväll, kanske imorgon. Det återstår att se!
Pöösshaaj

16 and life, you got it!


Ja men den bjuder jag på. Det är ju bara nyår en gång om året!!


Kanske ska börja med att säga Gott nytt år allihopa :D

Hur var er kväll igår? var ni hemma eller var ni ute?
Själv var jag ute och levde livet. Det var riktigt trevligt, med små undantag dock men det fick ju inte förstöra kvällen, no no!
Även fast det inte var en jättestor folkskara så räckte det för oss :) det kom lite folk som jag personligen inte kände men aa, visst haha. Social som man är så kommer man ju överens med alla hihi.,

Vid tolvslaget så stod vi vid annelundsparken och fyrverkerierna ven i luften ifrån snön och stämningen var där och "kärleken" låg i luften.. eller något sånt, snön kanske det var? haha.

Sedan drog jag hem kvart över ett och där träffade men jennyw. Aah, vilket dag/kväll/natt. Den var bra helt enkelt :) Det var en bra start på det nya året och inte nog med den roliga natten så vaknade jag 6:30 och var superpigg. Så jag smög upp och hämtade en kanna med saft och lite äpplen och kilade ner igen till mitt där jag såg på film, med andra ord: myste till max!

För att inte göra saken sämre så tog jag och mamma på oss rejält med kläder och gick ut och gick och passade på att ta lite kort på vårt fina vinterlandskap, igen! Okej Lizette, keep up the good work!

Avslutar detta inlägg, det första för i år, med att säga att nyårslöften är satta och nu välkomnar jag det nya året, jag är beredd, är du det? :)
Kram och gott nytt 2010!!

RSS 2.0