5maj

Hej och hå!

I söndags var det dags för seriematch för tjejerna i F17 att spela. Det bar av till Herrljunga av alla ställen. Det gick väl inte så bra som vi tänkt oss. Vi förlorade nämligen med 0-6. Veronica fick avbryta matchen efter en armbåge i tinningen och fick då köras med ambulans till Alingsås lasarett. Det var en hjärnskakning och jag och mato höll henne vaken! :)
En tråkigt avslut men en ännu tråkigare början.
Igår var det nämligen match för dom igen. Vi spelade en grymt bra match i första halvlek och hade allt spel och mycket lägen, dock gick ingen in i mål. Andra halvlek började Örby få upp spelet och deras forwards lyckades springa förbi våra spelare och trycka in det ena efter det andra målet. Matchen slutade 0-5. När det återstod ca 10 minuter av matchen fick Linn bäras ut på bår med en trasig minisk :( Tråkigt. Jag vet hur det känns tjejen!

På torsdag är det match igen, om jag minns rätt så är det mot hudene. Vi hoppas på att det blir bättre då! :)