sol, sol, strålande sol..

Ja man kan faktiskt göra om julsånger till sommarlåtar. Det har jag precis gjort, det blev skitbra ;)
Vaknade runt halv 10, eller aa vaknade och vaknade. Mamma väckte mig, det är ju morsdag idag, Min syster kom för en liten stund sedan på besök. I ugnen står en rabarberpaj och väntar på mig! :) mums. Brukar inte gilla paj men just denna varianten är heelt underbar! Bilder kommer senare. Dagen ser ut så att jag solar och pluggar, solar och pluggar! Har ju skriftligt prov i andra världskriget imorgon. Vill jag ha mitt mvg i historia så måste jag sätta morgondagens prov! Press? nej inte alls, :S

Nu ska jag slå mig ner ute på altanen och njuta av solen, om solen ens belyser altanen än .. hm, hoppashoppas!
Tjaao.


Pic..

här kommer några bilder ifrån dagen:







Den bjuder jag på ;)


Här är några bilder ifrån skogen:













Hoppas att ni tyckte om bilderna för det tog jävla tid att ladda upp dom ;) haha! allt för er!
Nu ska jag sussa kudden! :) godnattt

en dag ute i det gröna :)

Heyhopp :)

Idag var det sång på torget, åkte in med anna banana och gick direkt till stora scenen! Vi sjöng 2+1 låt :) Det var skojsigt, finalen på "bryr nån sig ömt" var perfekt! Det var lite roligt, det var äkta carola skulle jag vilja säga. Vinden tog tag i håret och det lät jättebra, iallafall utifrån mina öron ;) men det är ju bara mina.
Jag såg Laila Bagge och Idolkocken på torget. idolkocken brydde jag mig helt ärligt inte om speciellt mycket. Jag kommer inte ihåg om han var bra eller inte. Det var det däremot andra som kom ihåg, de gick genast fram och ville kramas med han och ville ha fotografer. Han verkade jättelycklig! Laila Bagge var väldigt fin, men väldigt överklädd om jag får säga det själv. Man kände sig som..nej jag vet inte. Men det var lite för fint för en dag som den. Men, men det är upp till henne ;)

Sedan gick jag och anna banana och gjorde stan :) Vi åt sedan på Orion, det blev en räkmacka med citronloka, mums :)
När vi sedan kom hem så bytte vi skor och gick ut i skogen och tog massa fina kort :D Har kommit fram till att det är riktigt kul. Det är alltid lika kul att gå ut och när man kommer hem igen så har man fått måånga fina kort :D me like!


Imorgon blir det sola och plugg :D (den glada minen endast åt solandet)!!!
Sisen kommer imorgon och hälsar på, det är ju morsdag! vad har ni köpt åt er mamma? Vi syskon ska tillsammans ge en termos (tror jag att det var) ifrån kosta boda eller någoting sånt. Jodå jag har koll. Dessutom ska jag ge ett presentkort på 200kr ifrån intersport :)

Men nu ska jag ta och göra mig iordning, sedan blir det kanske film eller sussa kudden! :)


MÄH!

Hur typiskt är det inte då? det var 18 grader i skuggan nyss, så jag gick och bytte om till bikini! När jag är klar och har lagt mig ner så går solen i moln och det börjar blåsa kallt. Typiskt eller vadå?

Här kommer iallafall dagens kommentar, det utspelar sig i den lilla bussen påväg hem:

I djupadal:
Tjej:
Stanna här framme
Busschaffören: Jaha okej!
Bussen stannar och ungefär 5 st tjejer kliver av.
Tjejen: MÄH, oj, ska hela schläpet av här?

SCHLÄPET XD

fredag

Godmorgon godmorgon! fast det är eftermiddag!

Nej jag har inte precis vaknat, tur det! :) Skolan har varit rätt så bra. Ellertja, så bra som skolan kan vara! Men det känns skönt nu när allt är klart! Fast jag har ett prov kvar på måndag om andra världskriget.. hmm. Hade kryssprov om just detta idag. Kändes rätt så bra, men jag vet att jag fick ett fel :( Men, men det är inte hela världen!

Det blir förmodligen filmkväll med killarna ikväll, trevligt, trevligt ;) Kanske att veronica kommer förbi, det skulle vara kul! Men annars har jag ju alla killar för mig själv ;) hahaa. Skoja bara! nej nu ska jag ta och äta glass :O)
Kraaaam :D

OOOOPS ..

Jag menar visst att jag inte har skrivit på två dagar. Inte tre. Silly meee! ;) hihi. Dessutom åkte jag tillsammans med mickan till skolan, deet var en fartfylld resa må ni tro x) Kraaam

rekord?

Hej och hå!

Jag tror faktiskt att det är nytt rekord nu.. eller vad tror ni? Jag har inte skrivit i bloggen på ...tre hela dagar! :O haha. illa!
Lite snabb uppdatering då:

Tisdag:
Jobbade och slet med att få mitt NO arbete klart!

Onsdag:
In till stan och träffa sisen, en promenad i annelundsparken, hälsa på rondellkaninen, och slutligen (för att bryta nyttigheten) så gick vi till Viskan för första gången, ja jag vet.. första gången, och köpte varsin dumlebrownie :D Det var också första gången jag åt en brownie, mums! men fy vad mätt man blev! xD Det gör vi om snart sisen! :)
  Sedan när jag kom hem så tog jag ut min kanin en liten vända och sedan bar det av till Beckan! :) Moppen var som alltid på G. Vi gick en långpromenad bland kullar och rötter och.. äckliga sniglar.. :S :(    Träffade för övrigt ´Beckans nya lilla isbjörn, Keila :D (rätt stavat? :S ) Och sedan Greys :D alltid lika underbart.

Just det, jag höll på att dö av hjärtinfarkt i skolan. Snyggare person får man ju leta efter, men man kommer inte hitta någon! Sedan du andra lille smurf också.. Ja jag säger då det! Byt till Almås säger jag bara. Snälla, jag kommer sakna er ju! xD Vilka ska vi (BML) kolla in i korridoren? :O

Torsdag (idag):
Hade både NO nationella (utförandet) och läsförståelse franska, likaså nationella :S men det kändes bra på franskan. Den andra ska vi inte kommentera. Det är mysigt att springa runt i sina vanliga kläder på skolgården med åååå så bra skor och flåsandes och illaluktande efteråt. Mmmmmmm myysigt!
   Sedan bar det av hem vid halv tre, eftersom att vi alltid slutar tidigare på torsdagar. Skjutsade matilda. Satte mig direkt och läste inför SO provet imorgon, kryssprov. Men när det började åska så var det inte lika kul längre, men okej. Hur kul är det annars att plugga? xD haha. Dumt. Men jag satte mig iallafall vid min kanin för att finna lite trygghet i stormen. Hjälpte!
Har sytt lite för en stund sedan. Men nu så ska jag sova! Godnatt gott (och mindre gott) folk ;)

Trippelbrännboll& skavsår i huvudet..

Heej mina söta små vänner!
Lizette sänding live from the computersroom ;)

För tillfället sitter jag i datasalen och småkollar runt. Jag förbereder lite inför eventuella saker som kan vara bra att veta. Kollar saker som jag inte har en aning om vad det kan vara och sånt. Alltså blir det ju inte så mycket som ni kan förstå ;)
Jag håller på att renskriva mitt NO-arbete också. Allting är klart för övrigt, men det kan ju vara bra att ta bort eventuella fel och dyl. håller ni inte med? ;) satsar ju självklart på ett högt betyg (blir så förvånad, jag vet). Men om man tänker på mitt förra betyg i teknik så var det ett G bara.. tror jag. Men, men. Ett betyg är ett betyg. Jag ger inte upp nu när jag har 2 veckor kvar i skolan! Jag ska allt satsa för att jag ska få så mycket poäng som möjligt! Lite extra poäng skadar inte, true?

Btw, jag och Olivia har kommit på vilken vi ska sjunga på avslutningen. Det blir I'm yours med Jason Mraz. Självklart så var det Ingela som pushade på ;) Det kommer bli grymt sa grisen!  Vi letar nu efter någon som kan kompa oss. Vi vet en person, men vi är nog inte så modiga så vi kan fråga. Jag menar, jag har aldrig pratar med människan. Han vet nog inte ens att jag exicterar xD Men, men, mod ska vi skaffa. Han får helt enkelt se att jag exicterar :) haha!

Nej nu ska jag ta och skriva klart! Den ska ju vara inlämnad denna vecka! Kram

jaaaaa!

Äntligen! Jag har tillslut blivit klar med min muntliga redovisning som jag ska redovisa imorgon! Det känns otroligt bra :D
Känner mig väl förberedd. Hoppas ingen tycker att det är för ointressant bara. Men de flesta tycker väl att Marilyn Monroe är någonting att lyssna på. Jag tycker att hon var en intressant person i alla fall! Hoppas att fler tycker det! ;)

Har precis pratat med min syster i telefon! Alltid lika trevligt ;)

Nej men nu får jag väl ta och plugga på nästa sak.. andra världskriget! xP bläää! Jobb, jobb, jobb! suck*.
Ha det bra!

090523

Hej mina små vänner!

Det var en trevlig dag på stan med lilla Mona. Vi var allmänt galna och.. you name it!
Det som hamnade i väskan var i alla fall godis. Of course så köpte jag andra saker också, bl.a. ett armband, ni vet från indianstånden, nej. Våga inte tänka på andra saker än det jag menar! Armbandet fick i alla fall placeras dirket på handleden. 
Efter en liten stund så gick vi förbi indianerna.. dom läskiga som alltid står på marknader och spelar ni vet? Och dom hade sånna där nice tattoo's. Jag tyckte att det var lite kul så jag gick fram och fick en liten stjärna på min vrist :) Det skulle varit kul om den var riktig bara.. funderar på om jag ska göra en sån när jag blir myndig. Det är så jobbigt, mina föräldrar säger att jag inte får tatuera mig innan jag blir myndig. Helst inte efter det heller, suck och pust! Men så fort jag fyller arton ska jag tatuera mig. Eller pierca mig.. kanske både och på samma dag? :) aja.. jag kommer i alla fall boka tid i förskott så jag verkligen får en tid! Vilken present :):) fast från mig själv...!?? hmm. Aja.. skitsamma.

Mona fick sedan syn på en heliumballong som såg ut som Blixten McGee eller vad bilen nu heter. Hon blev kär direkt. Nej okej, det blev hon inte alls, men den var störst och vi bestämde oss för att suga i oss lite helium och prata i parken. Det var vääldigt fint. Om jag kommer på hur man gör så lägger jag kanske in en liten film på oss när vi pratar! Det är jättefint, jag lovar! Första gången för mig ;)

Nu ska jag ta och skriva klart det sista på min muntliga redovisning om Marilyn Monroe som ska redovisas på måndag ;) Jag vet.. det är mycket som ska göras! Kraaam



Här kommer lite bilder ifrån dagen :)




Jag sitter och väntar på att få färgen placerad! Sedan hur fint det blev efteråt! :D




Sedan har vi lilla Mona :D Snygga effekter va?


Vårmarknad!

HejsanSvejsan! :)

Fin dag inte sant? Har precis gjort mig i ordning för att åka till stan, närmare bestämt för att kolla in vårmarknaden. Se ifall det är någonting att ha där. Det brukar bara vara skräp, men de kan ha riktigt fina armband ibland. Sådant gillar jag! ;)
 Jag ska möta min kära kompis Mona där! Ska bli trevligt att träffa henne igen, var ju en hel vecka sedan sist! :O haha, nu när jag tänker efter så var det exakt en veckan sedan jag tappade rösten om någon ville veta ;)

Aja, i alla fall, jag hoppas på en fika och lite småtjatter! Okej, småtjatter behöver jag inte oroa mig för, för sånt blir det alltid hihi! Men, men.. nu ska jag väl ta och läsa lite SO innan jag kilar iväg. Vi i vår klass ska nämligen ha ett prov på fredag, kryssprov, och nästa måndag ska vi ha ett till prov fast skriftligt. Det är då för dom som satsar på ett högre betyg. Kanske redan har nämt detta en gång, men det gör ingenting att ni får veta igen eller hur? ;) Ni är förlåtande det vet jag! tihi.

Kanske ses vi i staden? Kraaam :)


Fredag= utekväll

Godkväll gott folk!

Är strax intill nyss hemkommen ifrån Gånghester. Först var det en sväng till g-hester moa och träffade lite folk, det var trevligt! Men sedan hittade vi ett annat ställe, viktor tror jag att han hette. Så jag och veronica tog mopparna och åkte. Med oss följde Magnus, Blacken, Eke, Wille& viktor. Tror bara att det var vi .. tihi!
Det var trevligt där också men strax efter att vi hade kommit så började folk dra sig :S Så därför åkte vi hemåt. Vi krockade inte med något rådjur som tur var. Var skitskraj i stort sett hela tiden :S haha.
Jag hade trevligt iallafall! Jag har träffat nya människor och det är alltid trevligt. Tror dock inte att någon kommer komma ihåg mig xD Men det är ju populärt har jag hört hihi!

Men, men! Sov så gott allihopa! :) saknar er redan. Slå en pling imorgon vetja ;)
Puss&Kram :)


Hihihi

Nej men hallå där! :)

En lycklig start på dagen kan man verkligen säga! Jag har fått jobb, antar jag?, som passungdom. De ringde från Dalsjöfors nu i morse och jag har fått jobb på handikappsomsorgen för utvecklingsstörda! :) Det blir spännande att vara där en månad och jobba. Har man tur så kanske man kan få ett jobb där efteråt också? Man vet ju aldrig. Spännande ska det bli iallafall :D Jag vet en till liten tjej som jag känner härifrån Målsryd som också har fått jobb samma period med mig! Jag vill ännu inte avslöja det om hon skulle råka läsa min blogg och inte fått reda på det själv än! ;o)

En sak som var lite knepig var att tiden då vi skulle träffas inte verkade som en anställningsinterljuv utan aa, som ett möte bara och att vi redan var anställda :S hmm.. aaja! Skitsamma, jag är glad ändå :D

Nu till en mer jobbig sak, jag har fått en finne! Jag snackar inte en liten utan den är kolosal! Vet ni vart den sitter? Precis under höger "näsvinge". Jobbigt värre. Känner mig som en blandning mellan rudolf med röda mulen och ett flygplan.
"Lizettes näsa nr 1111 ansöker om tillstånd för att landa, kom". Lite så känns det. Så ska jag träffa större delen av släkten idag och så ser man ut som en jävla julren! Nej.. det är fan inte kul. Bläääääu. Aja, shit happens men var det tvunget att vara precis idag? tydligen. Sedan har jag fått ett tips om att när man får en finne så ska man badda den med klorhexadin 2-3 ggr om dagen. Har jag gjort, ser det ut som den börjar krympa? nej inte direkt mer det motsatta.

Jag orkar inte med detta!
Nu ska jag kanske börja göra mig i ordning för jag ska iväg 14:30 ska träffa en väldigt älskad person för sista gången! <3
Over and out ;)


MAAAAH

Trött? nej inte alls.

Godmorgon allihopa, hoppas ni har sovit gott och riktigt länge så att ni är utvilade! För detta har jag inte fått göra!
Vet ni vad mamma frågade mig igår kväll? Om jag ville sova så länge jag ville.. det tackade man ju inte direkt nej till.
Vet ni vad jag vaknar av halv nio imorse? nej antagligen inte. Som de flesta kanske vet så jag har entren precis utanför mitt fönter. Där höll mamma och pappa på att spika upp fula jävla brädor fönstrerna till mitt rum höll på att skaka sönder i princip...och sedan bar det vidare upp på taket. PRECIS JÄVLA OVANFÖR MITT RUM! Hela jävla fanskapet till rum skakade ju. Jag har en bärbar telefon i mitt rum, när man ställer ner den i laddaren så låter det en liten truddilutt typ tuduu. Använd fantasin. Den lät till och med sjuttioelva gånger, fast det redan var i laddaren. Men vet ni vad som mer hände? JO min lilla fågel (som jag för tillfället, av trötthet, inte tycker om) börjar låta precis som den jävla telefonen! Men vet ni en till sak, jag lyckades somna om, till och från, flera gånger under ca 2,5h. Men jag ska säga er att det var fan inte lång tid som jag fick sova innan jag vaknade igen :(:(:( Jag orkar ingenting just nu, jag vill ha mat, jag vill ut och springa (inte för att jag orkar det, men jag vill komma i form), jag vill sova men det kommer aldrig hända den närmaste dagen!
Dessutom har jag haft de värsta drömmarna som en tjej möjligtvis kan ha!! BLÄÄÄÄ! vilken dag detta kommer bli.

Vet ni? när jag skulle ta denna bärbara datorn nu imorse så märker jag att pappa inte har stängt av den sedan igår kväll.......................... Jag blir så trött. Han har bara fällt ner den och aa, glömt av det antagligen. Konstigt dock att det fortfarande fanns batterier kvar,, :S     Aja, nej nu ska jag ta och hämta någonting att äta, kommer förmodligen att få migrän snart och då vill jag äta innan.. äter jag under den tiden så kommer jag spy upp det.

Vill avsluta detta inlägget med att säga att Grey's anatomy var skiiiiitbra för er som missade det! Och så vill jag också tacka mamma och pappa för deras generösa gest som de hade i morse genom att de lät mig sova länge! Puss på er!! :@





                                                         

      Hahaha, härlig bild. Men det är precis såhär som jag känner mig just nu
   Känner någon för att pigga upp mig så .. you know how to keep in touch then! ;)

Rörelse-energi, (y) :)

HejhejHALLÅ!!

Nu sitter jag åter igen här vid datorn, men tro det eller ej så är det den stora datorn idag! ;o)
För någon timma sedan dömde jag P12Målevi, fråga mig inte vilket lag de mötte i mina papper men efter matchen så hade de "de tre gyllene bokstäverna" som "tack" och då var det typ.. hmm.. BIF eller någonting.. det stämde inte riktigt. Enligt mina papper så skulle de möta Kinnahult. Jaja.. sånt är livet, det kan bli skit ibland ;D Duktiga Målsryd/Gånghester vann med 16-0 !!!!! tssssss, det var inte så kul för det andra laget :S hahaha. Nej nu är jag elak! Jag är bara stolt över de små busarna. De var riktigt grymma. I första halvlek var blev det 10-0 för killarna! Mama's proud!

Tråkigt nog gick inte matchen helt felfri för min del, de sista 5 minuterna så kom en klurig glidtackling bakifrån innanför staffområdet. Det skulle varit straff för MIF/GSK. Tyvärr ville inte min hjärna uppfatta situationen på samma sätt som min ögon gjorde, men när det väl hände så var det försent att ändra på någonting. Tur nog gick det bra för killen, han flög en bit och sedan tog det stopp i det mjuka gräset, hihi.   Jag tröstade mig med att tänka att de redan hade gjort tillräckligt med mål, så de behövde inte mer. Men samtidigt, rätt ska ju vara rätt!

När jag kom hem fick jag också reda på att en ny regel ska införas någon gång.. vet dock inte när. Regeln är den att om ett lag leder med mer än 5 mål så ska det ledande lagets tränare få ta ut någon/några (inte säker på vilket..) spelare för att det ska bli mer jämställt mellan lagen. Jag tycker till en viss del att det låter ganska så bra, rättvist och så, men det låter också lite för.. tja, överdrivet. Är man dålig så är man. Träna mer till nästa möte istället! Jag tycker inte att det underliggande laget ska få favörer. Det är upp till båda lagen att träna tillräckligt för att bli så bra som möjligt och önskvärt. Vad tycker ni själva om denna regel? Det kommer förmodligen att gälla er på 11-mannaplan också.. är det en rättvis regel?


Nu sitter jag här med blött hår och har..precis kommit ut ur duschen tänkte jag säga.. fast det har jag ju inte. Det var ju längesedan.. ganska! Men blött hår har jag iallafall hahaha!
Vet ni vad som börjar om tio minuter? :):) Jooo... Greeeey's anatomy!!! :D:DWohooooo!!! Nedräkningen har börjat! :D



PÅ Beckans begäran ska jag ta och lägga in "dagens skratt" som hon valde att formulera det som, fast jag säger ju dagen händelse. MEN, jag har valt att döpa om just denna till:
Månadens händelse:

Jo det hela var någon gång i början av denna fina månad. Vi sitter inne på någon lektion (som jag har valt att glömma av) och det är jag, Beckan& Matilda som sitter jämte varandra. Helt plötsligt blir det tyst och jag kollar på Beckan medans matilda har blicken på någonting längre framför henne. Då slickar sig Beckan snabbt om munnen (ni vet när läpparna typ är torra så gör man så bara för att de ska bli mindre stela) och spanar in Matildas axel och böjer sig fram, rent spontant, och biter i hennes axel XD precis som om hon skulle äta upp den XDXDXD HAHAHAHAHAHAHA!!! jag kunde verkligen inte sluta skratta, och Matilda ropar ju till och tar sig för axeln och kollar konstigt på Beckan. HAHAHAHAH, Beckan bara kollar på henne som om ingenting har hänt och säger: jag har blivit kanibal XDXDXDXDXD jag trodde att jag skulle dö av skratt, naturligtvis stannar hela lektionen upp och alla kollar konstigt på oss.
Vilket fin syn.. en som dör av skratt på golvet, en som håller sig för armen och kollar helt utomjordiskt ( det hade jag gjort iallafall) på Beckan& Beckan själv sitter och kollar på matilda som om hon precis har berättat världens tråkigare historia ungefär XDXDXD

Tack för den underbara skrattstunden Beckan, du förtjänar verkligen priset som "månadens händelse" ;););) Puss på dig :) <3 Nu ska jag se Grey's anatomy och det ska du också göra det vet jag! :) Ha det bra alla andra! Pusshej

Nationella prov, muntligt matte..

Hej och hå!

Fyfan vad jag gjorde bort mig idag på matte nationella. Gjorde världens tabbe först. De måste trott att jag var helt dum eller någonting xD men å andra sidan.. matte är ju inte direkt min starka sida! Tur som det var så kom jag p åmitt misstag och rättade det snabbt med hjälp av de andra. Men det gick bra för övrigt, hoppas jag. Det kändes bra i alla fall! Me like. 

Nu sitter jag på bearbetningstiden. Jag& Beckan väntade på Helen (läraren) i trappan för vi skulle sitta här inne i datasalen. Det tog en jävla tid, och vår klass hade gått in med hjälp av Vickan men vi tyckte att vi gått kunde vänta på helen, för hon skulle ju trots allt komma till lektionen tyckte vi!  Efter 15 minuter ungefär så tyckte vi att det var konstigt att hon inte kom. Haha, så vi gick till lärarrummet för hon hade gått in där men inte kommit ut. Då visade det sig att hon skulle ha nationella i matte hon också, därför hade hon en rast och vi skulle istället ha Anna.. :S Aja, vi fick iallafall inte frånvaro när vi förklarade läget xD hihi. Tokiga tjejer  (:(:
Nu sitter jag och lyssnar på Silly boy med rihanna och lady gaga.. jäävligt bra. Beckan är bra på att tipsa :) Taack sötis! Skönt att det är sista dagen  nu innan lovet. Är lite nervös samtidigt.. har ganska mycket att göra under lovet. Massa saker heela tiden. Hoppas jag hinner med lite nöje också :) 

Funderar febrilt på vad man kan sjunga på avslutningen om någon vecka. Måste hinna öva och sånt också. Ska sjunga med Olivia, ska bli skojsigt. Vi vet inte riktigt vilken vi ska sjunga, men om ni har några förslag så skriv :) Här är några av förslagen:

*Gräver guld i USA
*Follow through
*I'm yours
*All summer long
*Vi är pågång
*Här kommer alla känslorna
*Holiday

När jag kommer hem blir det skriva klart NO:n, så skönt att det nästan är avklarat. Sedan blir det att skicka framsidan till pappa så att han kan skriva ut i färg, såklart, senare ska jag döma på Målevi, kom förbi vetja ;) vet ni vad det är senare? Det borde ni kunna lista ut vid det här laget.. jag tjatar ju jämt om det på en dag som denna! :D:D Jodå det är Greeeey's :D:D:D



Nyttighetsgrad: 100% + spex

Tjaa (:

Ja, vad ska man säga om dagen? Den var hur kul som helst. Okej, man kan väl bortse de tråkiga lektionerna = alla. Men sedan kom det till den punkten på dagen då alla skulle ta spex-fotot! haha, vi var jäättefina. Lovar. Nu när jag kollar på bilden ifrån igår så märker jag att jag ser helt fail ut ju! Men, men.. jag bjuder på det ;)

Längtar redan efter den stunden då jag får katalogen i handen! Längtar,längtar,längtar!!!  :D:D
Dock längtar jag ännu mer, om det ens går, efter att ha mina betyg i handen! Men nu när jag tänker på det så längtar jag ännu, ännu, ännu mer efter att få veta om jag har kommit in på omvårnad eller inte! Varför skulle jag dra upp detta nu då?

Jaja, never mind. Sitter och äter keso med kaviar och dricker multivitaminjuice! Gottigt! Fast jag bröt det nyttiga innan med en liten godisbit. Måste ju tänka på vad jag kan äta numera. Får ju utslag nu igen. Förstår inte vad detta beror på! :S Strange.
Nej nu ska jag ta och kolla på Grey's anatomy och sedan ska jag baka lite :) måste ju göra någonting nyttigt idag!


Big no, no för framtiden ;o)

Haha, jaha här är jag då! Ser det något verkligt ut med ringarna under ögonen? ;) Tyck till!



Jag borde kanske låtit bli att le, men dock kunde jag inte hjälpa det! haha! Jag bjuder på bilden! Borås kommer ha någonting att skratta åt de närmaste året! ;) haha.  Godnatt nu ska jag tvätta bort allt mitt "åh så snygga" smink och dra mig till kojs!  Puss,.

laddar

HallåHallå! :)

Nu, för tillfället, sitter jag och kollar på CSI och äter kvällsmat. Känner mig riktigt nyttig ;o) Har provat en ny smoothie och en ny te-sort! :) jäättegott!

Snart ska jag prova kläder och smink till imorgon! Vi ska ju ta spex-fotot 11:10 imorgon. Det ska bli kul, våran klass ska vara 9B(äst) om tio år. Tanken är att det ska vara lite komedi över det hela också. Några ska vara typ marinbiologer, andra bara allmänt blonda, uteliggare, lastbilschaffis m.m. Jag ska vara en drogpåverkad sjuksköterska! ville ju inte vara helt seriös. Så det blir att jag ska vara lite blek i ansiktet med lite mörkare under ögonen. Jag ska ha en svart klänning med ett vitt förkläde (förmodligen) med en omgjord bagarmössa med ett rött kors på, haha. Vi får se hur det ser ut, annars blir det att jag har svarta eller gråa byxor med en mörk t-shirt och sedan kanske jag får låna en kemirock! Jag får stoppa några pennor i fickan också. Hahahaha, just det, jag ska också ha ett leksaks-stetoskop runt halsen och en spruta i handen XD

MEN, kortet får ju inte alls ha någon anknytning till droger, alkohol, sex, våld eller rasism och göra. Men om någon säger att jag inte får ha sprutan pga att det ser ut som om jag har en drog så säger jag bara att det är för att visa att jag är en sjuksköterska. Sminket kan man ju säga att det är pga att man vill framhäva de nätterna man jobbar, det är tröttheten jag försöker framhäva. Does this make any sence? I hope so! ;)

Men nu ska jag gå och leta rätt på allting till imorgon. Ska upp tidigare imorgon och duscha innan skolan också! Måste tagga foto :)


Det kommer en uppdatering senare ikväll om hur resultatet av utstyrseln blev tillslut! Var med och tyck till ;)







Mango-, hallon- och blåbärssmoothie, fullkornstekaka med prickigkorv& te med smak av rabarber, jordgubb och passionsfrukt!! :) Muuums!

sugen..

Heeeey! :)

Nu sitter jag och kollar på Stylista, det är helt sjukt men det är samtidigt väldigt bra. Jag gillade ju filmen Djävulen bär Prada, det är ju samma koncept :) Jag tror faktiskt att jag kommer att följa detta. För er som inte visste så har jag, i stort sett, alltid velat jobba på en ledande tidning, typ VeckoRevyn eller liknande. Det skulle jag förmodligen fortfarande vilja göra, men jag brinner för någonting annat också. Jag får ju skriva här på bloggen istället för på en tidning (:
Skulle jag vara sugen på ett karriärbyte så finns ju tanken där iallafall. Det som fick mig att backa för ett framtida jobb som journalist var att det är såpass många som redan vill bli det. Det jag skulle strävat efter i så fall var ett jobb på t.ex. VeckoRevyn, men hur många är det inte som vill det? Har man otur så slutar man på en tidning som BT, kanske till och med aftonbladet. De är inte de tidningarna som faller mig i smaken om man säger så. Jag finner de ganska ointressanta. Jag vill skriva om kändisar, mode.. intressanta saker. Men samtidigt så har alla journalister på dessa typer av tidningar ett bäst före datum, precis som fotbollsspelare eller modeller. You get it, right?

Nu ska jag se klart på Stylista, därefter ska jag göra en jordgubbs&blåbärs smoothie och skriva klart mitt NO-arbete. Vad nyttig jag känner mig (: (y)




Äppel, päppel, piron, paron... (a)

neeeeej!

Fan i helvetes bajs!:(
Jag blir så trött! jag somnade vid tre (cirkus) i natt, sedan vaknade jag tio i tio och jag kunde inte andas! Jag tror att jag har fått feber på köpet :(

Så nu sitter jag och kollar på Australia :) jääättebra! Har inte sett den länge än men den får ändå högsta betyg :D
Nej nu ska jag droga mig med ibumetin och multivitamin.

Utkast: Grattis till ...

Grattis till Norge!! det var dom verkligen värda :)
För första gången någonsin så har jag inte en enda gång blivit arg pga att dåliga låtar hamnat före oss. Men jag skulle vilja säga att det knappt fanns några dåliga låtar idag!

Verkligen, Grattis du söte norsk! ;)



???

Men hallå? vad har hänt med eurovision song contest? Det är ju riktigt bra bidrag. Eller tja, vissa av dom. Snacka om att bryta mönstret om man jämför de tidigare åren!  Men vafan, we like so far!






Go Malena Go! Hennes låt är faktiskt mäktig :)(y)  !!!

090516

Ja, trots all förmodan så sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på eurovision song contest.
Det blir förmodligen bara att vi kollar in bidragen och sedan får vi väl försöka hitta någonting annat att kolla på.

Blev lite sur i början av ESC. Det måste väl varit så att han, vinnaren av esc från förra året, sjöng playback. Eller? Jag tyckte att det verkade lite för bra att han kunde slänga sig fram och tillbaka och springa utan att vara anfådd eller låta ansträngd när han sjöng i luften. Ni förstår säkert vad jag menar. Det var lite för bra för att vara sant. Pinsamt för han bara att hans jacka, eller om man ska kalla det för kavaj, fastnade i linorna xD

Det verkar vara ganska bra bidrag i år. Just nu lyssnar jag på Island bidrag.. hur fin som helst!! :) loooooove!
Jag tycker också att det var bra nya regler som de hade infört. Juryn har 50% av det avgörande, och sedan får inga rösta på något bidrag förrän sista sången har blivit sjungen. :) (y) we like!

Nu ska jag gotta mig med marrängtårta och bra musik (hoppas jag)!
Godkväll! :)

Musikal& borttappad röst på köpet,

Hemkommen för cirka en timma sedan, jag har varit på musikal i samarbete med kulturskolans showgrupp och teatergrupp! Vi var ca 17 personer i kören som backade upp resten av musikalen men vi hade våra egna sånger också.

När jag vaknade upp i morse så hade jag tappat rösten. Det var väldigt frustrerande med tanke på att jag hade en lång dag fylld med sång framför mig. Det gick iallafall ganska bra första showen men rösten sprack på Flashdance. Den bästa låten på hela skiten med massa ös och sånt, den var tvungen att spricka just då! Tacksomfan. Andra showen blev nästan mimning hela tiden. Det gick verkligen inte. Jag åt massa halstabletter och drack vatten och annat varmt! Men funkar det? nej.

Sedan blev det buss hem, jag träffade Becka och Fanny och vi pratade lite. Det är svårt att vara social när man inte mår 100 och har en röst som knappt håller för att säga "hej". Menmen.
Nu sitter jag och väntar på mat, jag är jättehungrig. Har bara ätit en halv macka och 2 gifflar vid 12. Så ni kanske förstår mig. Det skulle egentligen blivit att jag skulle ut ikväll men det är ju bara att glömma så som jag mår :(
Det blir att jag är hemma och kollar eurovision om det inte finns någonting annat vettigare att se. Äta lite marrängtårta och se underhållning. (så mycket det kan bli av eurovision).

NU ska jag fortsätta att kolla på Elfsborgmatchen! :) De ligger bra till, 2:a! (Y) we like. Hoppas att de kan hoppa upp till en förstaplats snart! see yah! :)

Fredag& hemmakväll.

Det har varit en dag full med hosta och godsaker,
jag har varit och sjungit direkt efter skolan. Det blev bara ett snabbt besök på H&M för att köpa mineralpuder, tänkte ge det en chans!

Det var en liten genomgång på musikalen imorgon. Det lät ganska så bra, vi måste bara våga ta i! Jag vet att vi kan.
Klockan fem var det dags för bowling med anna, mikael& william, det gick skitbra för mig i första omgången men dock lite sämre i andra. Första vann jag, för dom som inte fattade. Andra omgången blev jag tvåa tror jag! never mind.

Nu sitter vi hemma och har kollat på talang och ätit taco. Mums!
Anna och pojkarna var ute en liten sväng och då tänkte jag att jag inte ville gå ut i min sååå fina tröja med en tiger på x) jäättefin! lovar. Så jag passade istället på att blogga lite. Kulkulkul :)
Man måste ju vara duktig att uppdatera ;)

Snart ska killarna dra hem och hämta sina moppar för annars måste de åka hem nu. Det vill vi ju inte, det jag menar är att de inte kommer hem senare annars om de inte kommer hem nu. Fattar ni? ja vi hoppas på det (y)(a) annars är det inte mitt fel, för då är det ni som fattar trögt x) hihi.

Nu blir det partajmusik (y)
PUsshaaaj!


Med huset fullt med rööök..

Jag håller på att dö av luftförgiftning! Det luktar, eller nej det stinker, bränd mjölk i hela huset!
Pappa försöker göra omelett. Det går såååå bra. Not.
Dessutom håller mitt huvud på att cp:a. Det propsar på att det verkligen inte ska må bra. Jag tror jag behöver glasögon eller någonting sånt. Jag har ju jämt ont i huvudet tycker jag!

Imorgon blir det iallafall ett snabbt besök på banken och sedan hem en snabbis. Sedan kör mamma mig till stan, jag ska nämligen sjunga. Sedan blir det att hämta ut biljetterna och sedan bowling och sedan hem till mig!

Jag står inte ut med denna stanken! MAAAH hostshosthost... holy mama! Jag håller verkligen på att bli förkyld.
Slutklagat för idag! Nu blir det tv. HostHej :(



en timma kortare skoldag,

Hemma, hemma, hemma, hemma! Det kändes som om dagen flög iväg i princip. Skönt det, ingen vill ju att skoldagen ska kännas längre än vanligt :S  Dagen började väldigt bra! Jag åkte moppe till skolan i regnet (okej, den biten var väl inte så bra). När jag gick vid stora lärarrummet så kom en hel drös med elever, så jag gick intill väggen. När jag var mitt framför dörren till lärarrummet så öppnar någon dörren så att jag får den i huvudet! xD Guess who? JO snygg-Pär såklart! hahha, vi bara stod och kollade på varandra och sa:
P: OJ
L: OJ (att det var pär)
P: haha oj! :S
L: haha, aa oj.
P: Förlåt
L: nej det är ingen fara, lugnt!

Jobbigt läge? aaa rätt så! Där stod jag med min reflexjacka och moppehjälm och gjorde bort mig med mina "oj"och kläderna! haha.

Jaja, anyway... vi hade också hörförståelse i franska! Det kändes riktigt bra faktiskt! Det var inte alls så svårt som jag trodde, det var väldigt skönt!
Det enda som var lite sådär i skolan var att matsalen inte öppnade rätt tid, det tog 10 minuter extra innan de öppnade, helt utan anledning. Sedan var väl inte maten speciellt god heller för den delen. De lyckas verkligen aldrig, våra egna små mattanter. Eller ska vi säga surkärringar? hmm. Svårt val.

Nu är jag ju som sagt hemma iallafall. Längtar till morgondagen! Ska ut och bowla, som jag är såååå bra på, och sedan hem till någon (förmodligen mig) och kolla film!





Haha, här är min fiiina reflexjacka! x) den är riktigt skön iallafall, vind- och vattentät! Snyggaste minen eller vad?
Jag bjuder på den ;)



Vårat fina äppelträd som jag tog kort på tidigare idag :)


Minnen v)



Vi är flickorna som busar, me and veronica c(=
I vintras någon gång. Vi var hemma hos nora och skulle iväg senare på kvällen, fråga mig inte vart!





WOOW! Här snackar vi 2005 eller någonting sånt. Det var verkligen inte igår.
Som ni ser så är jag och veronica på liseberg, uppskjutet!
Jag hade inte huvudet med mig just då. Jag sitter nämligen där och väntar på att säkerhetssaken ska åka ner.
Inte tänkte väl jag på att jag själv skulle dra ner den! Men som ni också ser så kom Veronica ihåg att så är inte läget!

Fyfan vad kul vi hade då!



Ska ragga lite folk till liseberg i sommar, om jag har råd dvs, ska ju utomland och till stockholm osv.
Jag var ju inte på liseberg förra sommaren så jag har ju lite att ta igen eller vad säger ni?

^^,

Tjockistimma!

Mamma, pappa& jag sitter vid tv:n och har precis ätit klart pizza, skatespecial, och kollar nu på sjukhuset. För en som intresserar sig för sådana program så är det ju perfekt. Så jag tycker verkligen att det är kul.

Jag har tänkt igenom dagens händelse och det stod mellan två olika. Jag bestämde mig iallafall att den går till Johan"torken"Bengtsson!!

Sista lektionen hade vi SO och efter provet så satte jag, Beckan, Johan, Nilsson och matilda (m.m) oss i biblioteket för att jobba med egna arbetet. Efter en stund, närmare kvart över 3 så hör vi ett stort brak!!
Johan hade suttit på elementet, den smarta lilla fisken, och inte på fönsterbänken. Det som hade hänt var att när Torken hade suttit på elementet så hade det lossnat ifrån väggen!!!! vet ni vad som sedan kom ut ifrån elementet? Massa vatten!
Stackarn, det var ju bara att försöka hindra vattnet ifrån att rinna ut på golvet längre mot hyllorna!! Gissa om bibliotikarien var sur!! haha, han rent utav sprang iväg för att hämta vaktmästarn! hahah, Torsken lyckas alltid!

Torsken, jag är inte stolt!! XD


Bläääääu

Döda mig,
eller nej gör inte det! Men saken är den att jag håller på att bli förkyld. Tror jag. Som ni vet så har jag varit lite upp och ner vad det gäller hälsan.. nu håller rösten på att svika mig och det känns som om jag har ett löv i halsen. Konstant.

Vi hade för övrigt kryssprov i SO:n om mellankrigstiden. Det gick väl ganska så bra men man hade väl sina stunder av tvivel. Satt och gjorde sista minuten plugg igår. Eller aa, det är väl mer sista dagen.. sedan var det lite plugg precis innan provet.

Jag undrar vad våra lärare tänker med? jag menar... vi har fyra veckor kvar i skolan ungefär och vi har inte ens påbörjat massa saker som vi ska ha gjort. Jag är väldigt säker på att det kommer bli väldigt stressigt och allmänt jobbigt.
Det är så oerhört skönt att äntligen sluta denna skolan. Jag orkar inte med alla jobbiga person *host*fjortisar*host*, och irriterande lärare. Kommer dock sakna vissa personer! Det ska också bli kul att lära sig saker som man faktiskt intresserar sig för! och så får man ju inte glömma alla nya människor! Längtar verkligen. Längtar mer till sommarlovet men såklart så ska det bli jättekul att börja Almås.. jag måste komma in!

Jaja, nu börjar SATC så nu ska jag avsluta! Pusshej :)

föresten...

...BTW.. jag och Fanny ska till globen i sommar :D

kaaBOOOOM!

Hej kom och hjälp mig!

Jag har ingen aning om vad som händer med min kropp just nu..
Igår kväll kunde jag inte somna förrän runt två kanske.. det innebär att jag sov fem timmar! Dels kunde jag inte sova och dels så kändes det som om jag skulle få migrän.
Imorse var min kropp helt konstig, det kändes inte som om jag hade någon kontroll över den :S

Första riktigt lektionen på dagen var SO, då var jag så varm så jag trodde att det var ett seriöst problem med elementen, men ingen annan kände av värmen så som jag gjorde! :S strange or what? För att göra allt värre så hade vi konditionstest. Det gick ju helt åt helvete! Sista varvet jag sprang så var jag så "illa ute" att jag inte ens kunde se vägen.. jag fick sätta mig ner och verkligen fokusera för att kunna se rakt. Jag blir så trött på migsjälv. Betyget blev G+ iallafall..

Sista lektionen tillbringades med en från Tunisiens ambassadör, hon pratade om sitt land, eftersom att det är tunisien vecka på lilla dalsjöskolan. Tur att man slipper det senare. Men visst, det var väl ganska så intressant då man förstod någonting xD

Återigen när jag satt på bussen så kom värmen tillbaka. Rösten försvann och huvudet kändes plötsligt som om det var fullproppat med bomull men vägde 250kg! Som tur är så börjar det sakta avta igen. Te gör underverk! :)

(y)(a)!!!!!


En dag full av skrivande.

Jaha, ännu en dag har passerat. Det var värre i början av dagen, men det blev bättre framåt kvällen!
Jag har iallafall någonting att se fram emot imorgon!

För att nämna hur det gick för mitt skrivande under i stort sett hela dagen så gick det väldigt bra mot slutet. Jag fick flyt på det och jag kunde lättare koncentrera mig! skönt det :) Jag är inte helt klar med arbetet. Ni som tror att jag skrev hela dagen lång tror lite fel. Jag har försökt skriva ungefär hela dagen, men då det inte gått så har jag tagit pauser och återkommit lite senare.

Nu är det såhär att jag ska upp tidigt imorgon och jag är ganska så trött.. så därför så ska jag dra mig!
Ni får sova så gott! PössHaj! ;o)

suck..

Nej det här går verkligen inte.. jag kan inte koncentrera mig. Jag stör mig på småsaker, klockan låter, folk loggar in på msn, ryggont, kaffekokarn m.m. För att göra någonting annat så gick jag in och föreberedde för bokningen imorgon bitti. Jag ska nämligen med en kompis till Stockholm i sommar, Fanny! Vi hoppas att vi får varsin biljett till globen imorgon!
Guess who? Jodå, The queen of pop! Britney Spears. Det är stort för lilla Sverige. Jag som alltid har gillat hennes musik, blev ganska glad  när jag såg att hon skulle till Globen!   Ja, ni får mobbas, men jag tycker om musiken.. kan jag hjälpa det? nej faktiskt inte. Mitt liv!

Men, men. Nu så hoppas vi ialla fall att det blir bra och att vi får de efterlängtade biljetterna!

Nej nu ska jag dricka kaffe och sedan får jag fortsätta med no-arbetet.
Pusshej ^^,

söndagsdepression..

Suck..

Åter igen är det söndag och åter igen har man den traditionella söndagsdepressionen. Man tänker bara på allt som kommer under den närmaste veckan.. prov, inlämningar, glosförhör, nationella i franska och biologi.. you name it, I've got it!
Man känner riktigt hur magen vrider sig! Panik. Jag ska alldeles strax fortsätta med mitt no-arbete om solenergi. Visst det är ganska lätt att hitta information men man vet ju inte riktigt om det infon man får är tillräckligt. Man vill ju alltid ha bästa möjliga resultat! Hoppas att det går bra ändå! Jag har ungefär kommit halvvägs. Det känns också inte riktigt så jättekul. Iförsig så går det ju snabbare att renskriva sen. Men det är precis nu när man ska komma igång med allt skrivande och att inte skriva precis likadant som det står i informationen så att det istället blir plagiat, det vill man ju inte riskera! :O

Men å andra sidan, har man flera informationskällor så blir det riktigt krångligt om båda två har samma information fast båda formulerar sig olika. Då blir det ju oftast jävligt krångligt men det brukarsluta med att man tar en av dom för att man är så arg på sig själv för att man överhuvudtaget hade kollat båda sidorna! haha.

 Nej nu ska jag väl ta och köra igång med arbetet innan jag glömmer bort hur man överhuvudtaget skriver på en dator! Troligt?`nej inte direkt!


shopaholic?

Tänkte bara tala om att jag vill ha dessa grymt mycket!!!!




magtröjor, skitskönt på stranden! passar även med ett linne under om man vill ha den i skolan eller liknande.





Den första är lite kul.. men de andra....GEMIG!




Hur fin är den inte då?



Det var väl det jag hade att säga det sista ikväll! Godnatt folk, jag ska väl kanske lägga mig..det är ju inte någon mening med att vara uppe längre :S


Rolig lördag.. not xP

Nej men detta är kul.. jag trodde ju att det skulle vara skönt att vara hemma idag. Men det hade jag tydligen fel om.
Kvällen började rätt så okej. Vi åt ju som sagt bakad potatis, kollade på Robinsson och sånt. Men sedan började CSI, brukar vara ganska bra. Det var det inte.
Sedan började en thriller, the butterfly effect, som verkade riktigt bra faktiskt. Det var pappas förslag att vi skulle se den, men han var tydligen inte lika intresserad efter 10 minuter. Mamma tyckte samma sak som pappa.
Så mamma försökte zappa vilket inte gick så bra, det innebar då att pappa skulle zappa. Som förväntat så hamnade vi på en motorsport kanal.. jag tror att det var ett top gear program..! Trååkigt. Mamma somnade i stort sätt, pappa var superintresserad och satt och berättade för oss, som var sååå intresserade, not. Så nu tog jag saken i egna händer och förflyttade mig till mitt rum med laptopen i högsta prioritet. Jag kollar också på "se upp för dårarna" den är faktiskt väldigt bra! :) Lite inspirerande. Man blir skitsugen av polisyrket när man ser den. Men, men vi får se om några år.. det kanske blir sjuksyster men det kan också mycket möjligt bli polis!!! Jag har verkligen ingen aning just nu.

Men, men. Ska väl fortsätta kolla och kanske spela lite sims eller någonting!
See yah! :)

Hemkommen..

Tillslut är jag hemkommen!
Det var varit en riktigt trevlig vistelse, igår var vi vid deras skola.. (har ingen aning om namnet dock) och kollade på valborgselden. Det var ju eldningsförbud eller liknande under den helgen så nu när det var mindre torrt (underdrift.se) så passade de på att leka pyromaner!  Till detta blev det fyrverkerier, väldigt fint (y)(a)

Jag fick dessutom tillfälle att träffa Fannys bästa killkompis (om jag förstod det hela rätt). Jesper var jättesnäll och humor var det ju ingen tvekan om att han hade :) Jag blev också inbjuden till att medverka vid ett bröllop som servitris och senare på kvällen ska jag stå vid baren tillsammans med Fanny. Det kommer bli kul, det var tydligen någon som Fanny kände som behövde hjälp med detta! (a) visst låter det kul?

Just nu kollar jag på Big Momma 2. Finns det någon roligare film? nej.. eller jo det finns det men den tillhör de få som faktiskt är riktigt sevärda!

Föresten, Fanny gjorde en riktigt god paj med köttfärs, bacon och championer, med någon deg i botten. Riktigt gott :D tack för det fanny, det uppskattas! :)

Nu ska jag äta bakad potatis med skagenröra och räkor, eller för min del så är det smör och skinka som gäller till potatisen!! Mums!


timmele ikväll!

Nu håller jag på att packa! Snart bär det av till Fanny.
Det är inte säkert att ni kan nå mig på mobilen, det är ingen teckning i fannys hus. Det är ett problem!..
Men, men nu måste jag dra igen. Ska åka omnågon minut!
Vi ses någon dag, pusshej ;)

There's a voice I hear..

... Som säger att jag ska gå och lägga mig innan jag somnar i soffan!

Så trött är jag just nu. Håller på med NO- arbetet fortfarande, självklart så har jag haft en paus på någon timma, annars hade jag aldrig suttit här nu (tror jag). Man vet aldrig med mig.
Kollade match på Engvallen tidigare, tjejerna mötte Hudinge och vi vann med 6-3!. We like! Alla var grymt duktiga och vi fick backup av Annie och Amanda J (95:or tror jag). De var grymt duktiga, det bästa med sånna som hoppar in vid brist på spelare är att de gör allt för laget. De ger verkligen inte upp och vågar ta i och tacklas. Visa att här är jag, det finns inget du kan göra åt det! Skitkul. Dessutom klädde de ut mig till muslim mama :) Jag var jättefin! Lovar!

Nu ska jag väl ta och avrunda .. trött som jag är så orkar jag förmodligen inte vara uppe längre än 10 minuter till. Jag måste ju göra mig iordning innan jag drar mig till sängen!



Imorgon blir det kör, vill ni träffa mig så har ni förmodligen mitt nummer ;)
Imorgon kväll blir det också Fanny :D wihooo, längtar! Kramkraaaaam!

BTW, jag fick VG i läsförståelse, VG+ för min uppsats och slutligen MVG för muntliga. Allt detta i Engelska Nationella!! Supernöjd, tycker dock att det var lite snålt med VG+ för min uppsats men that's life ;).. that's what all the people says! kram





Dagens händelse..

Hahhaa, jodå den var minnesvärd. Hoppas ni kommer tycka den var lika kul som jag tyckte xD haha..

Jo jag var påväg till matten i sal 119 och gick ganska nära skåpen vid biblioteket. Jag går och pratar med Mickan och helt plötsligt tar det helt stopp. Anledningen? Mina byxor fastnade i ett av skåpen på något mystiskt sätt!
Men eftersom mina ben och mitt huvud inte la märke till det till en början så fortsatte jag att gå fast mitt höftparti satt fast i skåpet så trillade jag framåt och åt sidan.. rätt in i skåpen! hahaahahhaa, sitter och skrattar åt mig själv nu! jag är så konstig. Men, men.. det var synd att ingen filmade det för då hade den lätt hamnat på bloggen på dirren ;) Allt för er läsare!

Som tur var så blev det inget stort hål i byxorna som kunde varit pinsamt..
men nu ska jag väl ta och skriva NO:n .. måste göra mindre roliga saker också ibland! Ska ju vara borta hela helgen hos Fanny :D kommer bli jättekul men jag kommer sakna er!
Puss&KramSkumbanan! peaceout.




träning i regnet.

Hej och hå!

Nu när jag äntligen hade fått tillbaka min moppe från Stibix så tänkte jag ta den till skolan. Vi hade bytt några plattor så att den skulle gå snabbare. Men gjorde den det? Njaa.. först och främst så kunde jag inte starta den på elstarten! Det var både frustrerande och irriterande.
För att inte göra saken bättre så gick den inte snabbare än 25, sedan 35 och heelt plötsligt dog den. Gissa vart? Dalsjöfors slakteri! Mmmm, måste luktat gott efter det.
Efter 3-4 minuter så fick jag äntligen igång den igen i ösregnet! Då gick den helt plötsligt i 35-45 km/h. Fantastiskt.
Men det beror kanske på att det var lite lutning neråt resten av vägen...!? man vet aldrig.
Detta gjorde i alla fall att jag blev fem minuter sen,och stackars Beckan som väntade på mig väl framme missade fem hela minuter av hennes svenska nationella. Förlåt bby.

Efter skolans slut åkte jag till vårdcentralen efter att ha kickat igång moppen. Då blev det träning. Det var hur härligt som helst! Efter ombytet och jag kom in i lokalen så hör jag bara höga pruttljud x) Jag höll på att skratta ihjäl mig och jag försökte verkligen hålla mig för skratt! Då ligger en farbror på golvet och tränar benen och varje gång han lyfte på benen så la han av en rejäl brakare XD Stackarna som var där inne före mig måste ju blivit förgiftade flera gånger om!

Det blev 20minuter på löpbandet och övrig träning i ungefär 40 minuter.. kanske lite mer.


Nu ska jag fika med familjen, jenny är på besök och mamma har namnsdag! :)
Pusshej

Onsdag = Grey's anatomy. HELLYEAH

Kan inte varje dag vara onsdag? skoldagen kan vi byta ut mot fredagen men inte kvällen. Världens bästaste program är då! Klockan 21:00 på kanal5. Nedräkningen har börjat. Det är ungefär 1h och 35 minuter kvar nu!!

Föresten, hur skönt är det inte med laptop då? uuunderbart. Ni får mobbas. ;)  hare gött HAJ!


Wanna be on top?

Tjaaao!
Jag har precis ätit klart och sitter och kollar på topmodel. Det börjar bli en vana, tihi!
Tyra är hur cool som helst, löööv it!

Dagen började inte så bra, jag var hur trött som helst. Ni vet? sådär trött så man mår riktigt dåligt. Men helt plötsligt så kom snyggvarning-läraren! kan man vara snyggare? nej jag tror faktiskt inte det! Ialla fall.. så kollade, om det var på mig eller om det var någon precis bakom mig (jag hoppas innerligt att det var mig) och LOG! Jag trodde jag skulle dö! Det borde vara olagligt att vara så snygg. Synd att man inte var äldre, runt 22 eller någonting. Då skulle jag jobba på Dalsjöskolan, utan tvekan! Det jag försökte komma fram till var ialla fall att det gjorde min dag! :)

Funderar på att hämta en glass och mumsa på. Det är ju ganska så gott. Det är ju bra till SATC som precis har börjar också. Allt bra på en och samma gång! ;D

Nej, jag får väl ta och logga ut och påbörja mitt NO arbete. Den ska vara inlämnad om 2 veckor.. för jag antar att det är vecka 21 då! :S
 
aja.. vi ses kanske ;) pusshej


Jag orkar inte...

Jag är smått irriterad.

Idag inhandlade min lilla pappa en ny laptop. Tyvärr så har jag inte fått hålla på med den någonting :( Jag och min systers pojkvän hjälpte varandra att installera den. Jag satt kanske i  timmar med förinstallation och Claes gjorde massa olika andra nödvändiga saker. Jenny var såklart också här! Det blev pizzakalas och maaassa prat :D
Det var mys. Men pappa sitter och håller på med "min" dator medans jag sitter här nere i källarn och fryser häcken av mig. Jag vill också använda datorn, såg han inte hur exalterad jag var? tydligen inte.
Men visst jag förstår pappa att han vill prova den, men han vill ju ha med den till datorn till hans jobb. Då får han mer tid för den. Men inte jag!

´nej jag tänker inte säga 'godnatt' idag. Jag säger: gå och lägg dig´. !!!!

5maj

Hej och hå!

I söndags var det dags för seriematch för tjejerna i F17 att spela. Det bar av till Herrljunga av alla ställen. Det gick väl inte så bra som vi tänkt oss. Vi förlorade nämligen med 0-6. Veronica fick avbryta matchen efter en armbåge i tinningen och fick då köras med ambulans till Alingsås lasarett. Det var en hjärnskakning och jag och mato höll henne vaken! :)
En tråkigt avslut men en ännu tråkigare början.
Igår var det nämligen match för dom igen. Vi spelade en grymt bra match i första halvlek och hade allt spel och mycket lägen, dock gick ingen in i mål. Andra halvlek började Örby få upp spelet och deras forwards lyckades springa förbi våra spelare och trycka in det ena efter det andra målet. Matchen slutade 0-5. När det återstod ca 10 minuter av matchen fick Linn bäras ut på bår med en trasig minisk :( Tråkigt. Jag vet hur det känns tjejen!

På torsdag är det match igen, om jag minns rätt så är det mot hudene. Vi hoppas på att det blir bättre då! :)
Kram

Trädgårdsarbete..

Holy mama, vad trött jag är!

Ni anar inte hur mycket jag har hållt på idag! Strax efter att jag hade gått upp så gick jag ut i trädgården och hjälpte till, snäll som jag var! Jag tog mossmaskinen över gräsmattan och hjälpte sedan till att kratta.
Det var sedan meningen att vi skulle grilla vid tre-halvfyra. Därför gjorde jag rent grillen heeeelt själv. Ungefär ett helt swinto-paket gick åt x) (y) Men eftersom att den inte var så jätteren sedan innan så drog det ut vääldigt mycket på tiden. Blev klar för ungefär en kvart sedan och jag började runt halv fyra.. (Y) tålamod till fullo.

Ni anar inte hur jag ser ut nu, ni skulle säkert inte vilja det heller. Fast ni får lite smakprov ändå längre ner, haha!!
 Nu sitter jag och väntar på min tur till duschen! Hoppas pappa är klar snart.

Snart blir det grill ialla fall. À la Lizette! il sera très bon, je sais!
NU är det min tur! :) Duschen väntar! See yah!

Ja, vad ska man säga? jag jobbar hårt!
Älskade dusch, jag behöver dig mer än någonsin nu!! ;P (mitt been)

Hellyeah, kortegen.

Igår var det kortegen på Borås gator!
Direkt efter skolan blev det en snabb sväng till Hedbergs guld och sedan hem för att äta och sedan bar det av till stan! :D
Träffade veronica och anna, sedan mötte vi upp Martin, Daniel och Dennis. Jag träffade förövrigt Mattepatte och Tobrant inne på donken och blev dyngsur, de fyllde ballonger med vatten och självklart lossnade en ballong från kranen när jag var helt borta. MYSIGT!
Ca en timma innan kortegen skulle börja så gick vi upp på åhlenstaket och hade allmänt trevligt!
Dryga timmen senare placerade vi våra rumpor utanför teknis. En bra plats på stenmuren blev det. Men det gjorde ont i baken efter en stund :S
 
De flesta var väldigt genomtänkta och roliga.. andra .. tja, mindre roliga och genomtänkta!
Gillade speciellt de med Bäckängskämt! haha.

Här kommer lite bilder från gårdagen:

Daniel, Dennis, Martin och Veronica :)
Daniel, Dennis, Martin och Veronica.. anna ville inte vara med på kort!
Dennis
Dennis "stryper" veronica :O
Den var lite rolig fast lite taskig också.
Lite rolig faktiskt.. fast elak X)
Jag håller med dom! ;D
Som sagt, jag gillar Bäckängskämt!! :)


RSS 2.0