Sol, sol, soool!

Pust*, var det varmt idag eller var det varmt?
Det var elevensvaldag som gällde idag! Film, Billy Elliot, på förmiddagen. Lite söt faktiskt. Sedan var det bowling på eftermidagen. Det var alltså stora kläder som gällde idag :) Joggingbyxor, linne och hoodtröja.
Bowlingen var faktiskt rätt så kul, jag sög verkligen i första omgången och hamnade på en välförtjänt 3:e plats av fyra. Sedan kom jag då fööörst!! ;) den platsen var också välförtjänt! haha.

Påväg hem så skulle jag och jenny åkt med 303:an men vi bestämde oss för 159:an istället eftersom att den kom först. Det var väääldigt fullt i bussen, det var varmt (såklart) och luften är klibbig och det stinker svett! Inte den roligaste av bussturer. När man väl var vid rätt hållplats så skulle man lunka hemåt. Det var en oerhörd lättnad när man möttes av vindarna så fort man gick ut ifrån bussen. Jag och Jenny  W hade följe en liten bit. Man fick nog lite färg :) Så det kanske var värt det. Det hoppas jag verkligen!

Föresten så började dagen bra i övrigt,. Jag stod och väntade på Linnea och Johanna och hade såklart varken klocka eller mobil eftersom att den var på lagning. Så därför hade jag ju ingen koll på tiden.
Inga personer inom synhåll. Men snällt väntade jag kvar. Någon minut senare såg jag en person som brukar vara sen till bussen springa och gena igenom skogen och slog det mig! Jag bör nog gå nu! och det gjorde jag, men efter ca 5 meter kom jag på att: nej jag måste nog springa. Sagt och gjort!
En som var ute med sin lilla hund gick ut i vägen för att jag skulle kunna springa förbi snabbt. Sedan vände hon sig om för att se hur det gick för mig. När jag var så långt ner i backen som möjligt och jag lovar att busschaffören kunde sett mig, men valde att inte göra det. Då svänger han runt och kör iväg. Mamma fick istället köra mig :) Tur att hon börjar vid tio eller elva då i sådana lägen! Men det ska jag säga: det var första gången på 3 år som jag missade bussen i princip!

Ciao! ;)





-.-,

Wohooo! Grey's anatomy idag!
Världens bästa serie. Som vanligt bänkar jag och mamma oss framför tv:n och kollar. Tråkigt nog så handlar det ju nästan mer om de andra karaktärerna än Meredith och Derek längre :S På tal om den snygga grisen.. jag blir så frustrerad. Varför kan han inte bara fria till henne, utan några besvär från varken hennes eller hans sida?
Izzie kommer sääkert dö. Det skulle inte förvåna mig, men jag blir ledsen om hon gör det. Jag menar, hon och producenten hade ju tydligen bråkat om hennes roll ochh hon blev hotad att hennes karaktär skulle få sluta eller någonting sånt. AJA, skit samma!

Jag uppmanar alla som läser: vill ni se ett riktigt bra program så kolla ikväll klockan 21:00 Kanal5 !!!! :D

I wanna go home!

ZzzZzZZzzZZzzz,,¨

Kan man vara tröttare? nej jag tror inte det. Första lektionen var franska, vi skulle skriva en berättelse. Det var ju sjukt tråkigt. Nu har vi B-tid (bearbetningstid) och jag ska egentligen leta fakta om solenergi. Inte det roligaste, nej!

jag har en skön vecka framför mig i alla fall. Sånglektioner ikväll, elevensvaldag på onsdag (film och bowling), torsdag slutar vi som vanligt halv tre och på fredag är vi lediga. Inga läxor!! :D

Sova hela helgen och festa!! (y)

Nu ska jag sluta! Pusshej

trött skribent...

Ja precis, jag sitter fortfarande här vid datorn med troligtvis migrän.. nej okej inte migrän men inte långt ifrån.
Mamma tror att det är trötthetsfeber, vad nu hon menar med det?!

Det är nu 51 dagar kvar tills jag och fanny åker till Mallorca! vilken underbar tanke.
Jag letar därför bikinis på internet. Har hittat flera coola, bland annat en överdel från gina med USA:s flagga på. Jag tror allt att jag slår till med den! Sedan har jag hittat lite strandklänningar som jag förmodligen ska köpa. Rabatter kommer i rättan tid.

Som om det inte vore nog så är det inte långt kvar till bal, eller avslutningsfest ni som är så petiga, och skolavslutning.
Återigen letar man skor och tyg till en sjal, nej inte en sån sjal man har på huvudet och nej inte en sådan man har runt halsen, utan en sjal man har för att ha hängandes lite över axlarna och sånt om man fryser. Det ska vara en svart, det passar bäst till min vinröda/lila klänning!
Det meningen att jag skulle ha en röd klänning på skolavslutningen men nu blir det en korallfärgad ifrån gina istället. Älskar den verkligen! :)

När jag och mamma åker in till stan på lördag ska detta inhandlas och även en annan tröja ifrån gina, plus lite annat krimskrams. Ja, okej, jag gillar deras stilar!. It's time to go my own way ! ;)

Ha det bra! vi hörs snart igen!


26april

Tjoo!!

Idag fick jag vakna tidigt för vi skulle till utförsäljningen av Fristads kläder (snickarkläder).
Jag skulle köpt en jättevarm jacka där, min bror hade nämligen köpt en sån igår.
Men den fanns ju inte kvar... självklart! Men jag hittade lite andra saker, bl.a en reflexjacka, bra att ha!

Sedan åkte jag direkt till Borås Arena och kollade lagets första seriematch. Det blev inte så bra som vi hoppades på.
Just nu har jag en sådan huvudvärk, det är inte sant!! :( jag har varit ute i solen för mycket och kisat.

Snart blir det väl att ta ut kaninen min, lilla mira.
Kollar på reprisen av Grey's anatomy just nu. Tack vare min pappa så missade jag ungefär 45 minuter av det!!!

Det blir förmodligen inte speciellt sent ikväll, jag är sjukt trött. Jag kanske har feber?! :O får kolla upp detta.
Nu ska jag fortsätta med mitt underbara tv-program!
Pösshej :)



blommor  i äppelträdet!

ZzzZZzzZzzz...

Godkväll!


Nu har man äntligen skrivit klart det sista på renskrivningen av textanalysen!!
Jag har sedan jag kom hem (kl: 16) pluggat inför idrottsprovet som vi ska ha imorgon till och med kl:20:30.
Därefter lagade jag mat.. klockan blev halv tio. Sedan satte jag mig och skrev rent!! Ständigt fullt upp! full rulle som man säger. På tal om rulle.. kebabrulle hade inte suttit fel just nu!

Vi slutade för övrigt skolan klockan två och då åkte jag hem til Beckan och solade och heeelt plötsligt blev hon sugen på att grilla korv och det smittade av sig väldigt snabbt!! Gott var det i alla fall. I alla fall dom första. GRILLAT KORVBRÖD <3 Det var en höjdare ;)


Dagens citat vann utan tvekan Beckan:
B:
aa och så sa johan ven och jag bara: va? ofta inte någon vet vad ben är?!
Aa och så sa han säga nej inte ven utan ben. ... eller nej vänta inte ben utan ben så ska det vara... NEJ MEN VAD FAN!! vad heter det? hjälp mig!
L: hahahhaahha, det ska nog vara "inte ben utan ven"!! xD



Beckan i ett nötskal. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall!
Men nu ska jag sova, måste ju ha lite kraft och minne till provet imorgon.
Godnatt&kram!





En vecka full av hjärnkapasitet..!

Tjofrääs!

Det känns som om allting är en stor geggaklump denna veckan, när jag har blivit av med ett prov så kommer nästa.
Denna veckan ser ut såhär:

Måndag: plugg
Tisdag: pluugg  sjuk!! :( = ingen ork till plugg..
Onsdag: SO prov -första världskriget och pluuugg
Torsdag: Nationella prov -engelska.. och plugg..
Fredag: Svenska inlämning och idrottsprov på sjuttioelva sidor!

Okej, ni kanske inte tycker att det är speciellt mycket att göra. Men vi har två olika SO böcker som jag ansåg det var nödvändigt att läsa ur för att få så bra resultat som möjligt. Sedan är idrottshäftet som vi ska läsa på 20 A4 sidor.. det blir mycket. Sedan var det ju inlämningen och matten och jag menar.. man vill ju görra etrt så bra arbete som möjligt.

Men å andra sidan så har det funnits ljusglimtar under veckan också! Vi fick bland annat reda på astronomi inlämningen vi hade förra veckan. Där stod ett stort M!! (med andra ord MVG) woho! det betyder att jag förmodligen kommer få ett MVG i slutbetyg. Vår läraree höjer hellre sista lektionen och eftersom jag fick VG på provet och MVG nu så hoppas jag ju på det sistnämnda!
Dessutom ska vi börja med filminspelning av vår franskabok, jag är fotografen, precis det jag ville! hehe.
Jag måste sova i helgen. Förra helgen blev det i och för sig mycket sovande men upp tidigt på morgonen? nejtack,

Nu ska jag kila iväg och plugga.. måste koncentrera mig. Det är sista terminen.. tänkt positivt.
Kramkram!


Skola.Skola.Skola

Tjohopp!

Hur skönt är det inte att sitta i datasalen på dagens första lektion? Man kan lyssna på musik och göra arbete utan att få skrivkramp varje 15:e minut! Vi har svenska och ska skriva en textanalys om en bok som vi sjävla har fått välja.
Jag har läst "Kort kjol" av Christina Wahldén. Den handlar om en tjej som blir våldtagen och hennes liv efter händelsen. Den är riktigt bra men hemsk. Man blir lite omskakad när man läser en sån bok. Den är väldigt stark. Jag rekomenderar!!

Jag är så sjukt trött, känner som om jag inte får speciellt mycket gjort, även fast jag faktiskt jobbar ganska mycket med det...

Nästa vecka har jag 3st prov och en inlämning (svenskan). Prov i SO (första världskriget), idrott och NP i matte.  :S och jag har ingen tid att plugga i helgen eftersom att jag ska på fotbollsläger :S Aja, nu slutar vi iaf!! Pusshej!

13april- kusinmöte!

Hejhopp!

Till en början vill jag bara fråga: Hur underbart har inte lovet varit då?
Kompisar i massor och fester i massvis..! Underbart väder, sola, ingen skola.
Det finns inget bättre helt enkelt. Men det jobbiga är att man vet vad som väntar en när man kommer tillbaka till skolan.
Prov, prov, prov och inlämningar. Redan första veckan har vi en inlämning i svenska. Ja menar,hur kul är det? Man har ju intet direkt tid eller ork att plugga på lovet.

Igår blev det filmkväll med Veronica, Martin och , Magnus. Filmen var väl okej, men veronica och martin var heeelt döda.
veronica hade sovit  tre timmar på natten och martin hade tydligen varit uppe i ungefär 25 timmar, lyckat säger jag (y)
Eftersom att dom två var så tråkiga så gick jag och magnus till blacken i stället och fortsatte filmkollandet, mycket trevligt.
eller aa, filmen var ju absolut ingenting för mig. Typisk killfilm. Men, men strax efter tolv åktejag hem till lilla möllse igen! :)

Idag bär det av till mina kusiner; min ena kusin fyller  20 år, och så ska vi träffa min nya kusin ellen ska blir kul :D älskar bebisar ! Jag fick uppdraget av mamma att köpa barnkläder. Och lyckades jag inte bra? jooodå!

Men, men nu ska jag äta bullar och mjölk och sedan göra mig iordnign :D pusshej

9april - vårdag i staaden!

Tjaao!

Idag har det vart en otroligt trevlig dag. Först var det träning på vårdcentralen och hur skönt är det inte när man själv får bestämma tiden? Otroligt niice :) Älskar känslan av att vara hälsosam, för tillfället iaf x)

Sedan bar det av till stan med mikaela, där blev det lite donken och presentköp. Skönt vårväder också det gillar vi starkt. Tummen upp (y)!!! Eftersom att vi redan hade brytit det nyttiga så passade vi också på att köpa lite smörgåstårta och åka till Chrille (mickans bror) och fira han lite snabbt. Måste säga att det var mer majonäs än bröd... x)

Sedan åkte vi lite moppe.. trevligt att frysa rumpan av sig..

Nu sitter vi här och funderar på om man ska ta och se på vår alldeles egna biblel, med andra ord.. Bridget Jones Dagbok!!  Det finns förmodligen inte en enda film som slår den :D Looovely!!



Dagens citat:

till Bridget jones:
Lizette: - men vad då, som om det skulle vara olagligt att göra det i vissa länder? Vad är det för farligt med det egentligen?
Mikaela: - Nej men det är preliminärministern tror jag som har bestämt det.
Lizette: - Preliminärminister? haha, du menar inte premiärministern då eller?
MIkaela: - Hahahhahahahhahaha, nej inte alls x)



Puusshaaaj! ha det bra.





7april- mixxpixx

Hejhejhallå,

Hur kul är det att vakna upp av att mamma står vid sängkanten och försökte ruska liv i mig? inte så kul faktiskt.

Dagen fortsatte också bra då jag egentligen skulle simmat idag men tack vare alla barn som var där och de generösa badvakterna så fanns det ingen motionsbana och därför tänkte jag inte utmana mitt öde genom att hoppa i bassängen med massa gapande och skvättande barn och riskera att blir dränkt. Nej, jag åkte mitt Mikaela istället!

Hon piercade tungan igår och levde på soppa och piggelin. Det var alltså inte så hälsosamt att vara hos henne i det läget. Bara massa glass hela tiden, dum som hon var försökte hon också äta chips. Det slutade ju inte annat än att hennes tunga var 3ggr så stor som tidigare! Lyckat!

Vi hade i alla fall en trevlig dag med massa skatt till pippi långstrump och bombay dreams :)

Dagens kommentar var ju i alla fall till pippi långstrump då pippi, tommy& annika sitter på någon öde ö och skulle äta cocosnötter och bananer. Då säger mickan (om cocosnötterna): "kolla vilka gröna pumbor". Hon menade egentligen pumpor men med en metallstång i munnen så kan man inte alltid "plata lent". Hihi. x)

Nu ska jag krypa till sängs,
Jenny w ska hämta upp mig 09:30 så ska vi åka in till mickan! Jag lär inte överleva lovet...

Ha det bra! Kramkram! :)

6april -första inlägget!

Hejhejhallå!

Vad skönt det känns att man äntligen har fått ordning på sin blogg. Har haft en annan innan men jag tyckte att det behövdes en nystart. Jag har Madeleine att tacka för designen, tack så jättemycket blev jättenöjd!

Sitter och funderar på vad som krävs för att man ska betraktas som speciell. Förstår ni vad jag menar med det?
Såklart, alla är speciella men .. nej det är svårt att förklara. Tolka det som ni vill :)

Imorse var jag och tränade i Dalsjöfors i 1,5 timma och det känns ju så skönt när man är klar, eller hur? Hälsosam.
Men det förstördes senare på dagen när jag träffade anna. Då köpte glass i kiosken och sedan vandrade vi ut i skogen och hade en liten photoshot (jag lyckas inte komma på stavningen). Det blev en del riktigt fina bilder som kommer senare!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och simma!
Ha det bra! :)

RSS 2.0