kärlek till en vas.



ååh, underbar. Min mamma jobbar ju på hedbergs guld och när jag var där under för ett tag sedan så hittade jag denna läckra vas, vad tycker ni? jag blev helt såld. Denna är ca 50cm men det finns större storlekar som är upp mot 1meter. Dessutom finns det andra prydnadssaker med han, bl.a. ljuslyktor, skålar, fat m.m. Tycker du inte om Elvis så finns det också marilyn monroe. Det är just nu 30% på hedbergs så skynda er och fynda, tror att de kan ta slut snart. Denna hittar du för ca 100-lappen. Klicka här för att komma till Hedbergs gulds hemsida!


Har suttit och rensat min otroligt feta plånbok så nu är den fri från massa onödiga kvitton iallafall! Ni ser nedan hur mycket jag fick slänga :o Nu blir det plugg för det är svenskaprov imorgon och jag mååste läsa!
Just det, vi hade prov i engelska idag. Läs- och härförståelse. Kan ni gissa vad som hände efter ungefär 40 minuter? (vi började med provet ca en kvart-tjugo minuter efter att lektionen börjat). Jo, mitt i koncentrationen så blir det ffs brandövning! :o De kan ju inte sätta en brandövning mitt i ett prov? hur tänker människorna? Men det var lite kul att se alla kockar och sånt gå ut med deras kläder! hihi. Stackars de som stod i duschen när larmet gick hihihih. Stackare! Iallafall, vi förlorade mellan 10-20 minuter på det, vilket gjorde att jag inte hann klart (y) kuuuuul ... nej. hata. Nu ska jag plugga istället! Pööössheeej! (L)



mira sötnos!

bläää, tråkiiigt.

valiuum in my head, yes...sorry.

Tjaaabba cutiepies! :)

Som ni ser så blev det ingen bild på mig idag. Jag kunde inte med, såg så himla sliten ut, usch. Det blev inget pluggande idag, har bara legat och halvsovit i soffan. Jag är och var dödstrött och som sagt, sliten, så ni kanske förstår att kort inte är det första man tänker på, att visa på internet, när man känner sig sån?
Om dryga timman så bär det av till stan för att sjunga, oavsätt om jag på humöret eller inte. Sång gör en faktiskt piggare, om än bara för tillfället men ändå ;) Imorgon ska jag skärpa mig och uppdatera lite mer. Men som ni kanske förstår så har jag skola på dagen och plugg till prov är ju självklart första prioritet. Men självklart ska jag slänga in lite bilder och annat smått och gott på bloggen när jag kommer hem vid ca halv fyra tiden! Bra va? (y)

Titta in imorgon vettja! Pöössshaaaj

proper?


Hejhejhallå! :)

Datasalen som vanligt, datakunskap på höög nivå, eller? nej nu är det rast så då passar man ju på att uppdatera bloggen. bra va? tycker att ni är lite dåliga på att kommentera och fråga saker, kom igen nu gott folk!

Känner mig så proper idag, har svart kavaj, mörkblå jeans och en vit-blå randig skjorta och en svéfläta till det. Hej överklass?! hihi. Bild kommer senare efter skolan. Det blir raka vägen hem efter skolan idag, ingen shopping och inget lager157 ;)  Nu börjar vi igen så jag får väl fortsätta med uppgifterna annars får jag väl skäll :O Pööösssheeej på er söta människor! (L)




Lääääkert ;)




Aha.aha.I like it. Aha.aha!

Lager 157 med sisen! :)

Hej där ute!
Kom hem för någon timma sedan efter en tur med sisen till lager 157. Tyvärr blev det inte så mycket köpt där nere. De har verkligen gått ner i klass. Det var nästan bara random kläder, negativt random.. defenetivt negativt random. Allt som jag provade satt åt helvete och visst det fanns kanske fina saker.. men som sagt, ingen snygg passform alls. Vi startade på sveabutiken eller vad den nu heter och vi letade mest efter vinterjackor ifrån Didrikssons och dyl. Jag hittade en jacka med mycket fickor och den var nästan lagom stor, lite för stor.. men å andra sidan så var det en killjacka i XS. Men som märkeskläder oftast gör så kostar det ju gärna lite pengar. Om jag då ska lägga mycket pengar på en jacka så ska jag vara supersäker tycker jag. Det blev inte den men dock en annan :) nästan lika fräsig som den andra dyra jag sett. Det blev också ett par uggs i knähöjd och snörning baktill, läääkert!!! Bild kommer senare :) Glömde kameran hemma idag tyvärr så ni får nöja er med bilder som jag tagit på de nu. Vi hörs snart, pööösssheej sweeties


FEST HOS VIKKIS



Nej det är iiinte som det ser ut, lyckades blunda såklart ;) vad trodde ni?





Alla gillar koort

Alltid lika snygga eveliina ;)


Hej där ute sötnosar!

Nu kommer de efterlängtade korten. Som ni ser så är de tagna med olika kameror så anledningen till varför jag inte kunnat ladda upp alla bilder tidigare är för att jag har fått vänta på att få biilderna skickade först.
Jag vet att ni har längtat efter att få se oss krypa på golvet och leka någon konstig lek på fyllan och villan eller dyl (bättre sent än aldrig, inte sant?) men jag får tyvärr göra er besvikna eftersom att (som ni ser) så gick det inte riktigt så vilt till.  vad tror ni om mig och mina kompisar? fy skäms! :p
Det var en kul kväll, det började på kriistineberg hos vikkis och sedan bar det av till donken. Myys. Sedan gick de flesta och kvar satt tillslut: schnöögga evelina, schnögga nora och trötta Lizette (y) woho! finfina bilder ifrån kvällen i övrigt eller vad säger ni? ;) ha det bra så hörs vi!

Imorgon blir det lager med sisen, jag hade tänkt lite fel så det blir imorgon istället :) leta efter mina übersnygga jacka. Hoppashoppashoppas att den finns där nere till ett bättre pris, jag är kääär. Godnatt , nu ska här sovas!

♥ What a feeling..



Wohoo, nu sitter jag i mitt (observera) nya rum. Anledningen till att jag inte har bloggat sedan i fredags var pga av att igår hade jag fullt upp att flytta. Min bror har flyttat ut och jag har flyttat ner till det efterlängtade rummet i källarn! nästa helg blir det ikea med päronen för att köpa mina efterlängtade byråer, när de väl har kommit in i rummet så kan jag börja göra klart rummet. Jag kan inte möblera klart helt, dels med tanke på att jag inte kan sätta upp tavlor och prydnadssaker förrän mina byråer är på plats :/ Har värsta braiga bilden i huvudet om hur allt ska se ut sen! Ååh, jag vill köpa massa kedjor och nitarmband löööv it ♥  

Nästa helg blir det, förrutom ikea, lager med sisen. Hittade en üüüber schnögg vinterjacka i stan, vet inte om jag vågar lägga upp en bild på den, vem vet det kanske blir värsta hysterin och massa har den tillslut ;O haha. Nej men den är lite fööör dyr men jag är kär så hittar jag ingen annan nere på lager så tror jag allt att jag ska införskaffa mig den för min lön! Den får inte ta slut den får inte ta slut. Nej det kan den väl inte göra.. det är ju bara början på hösten! På tal om det.. anna ska vi ta en tur med kameran någon dag?  vet ni vad? snart kommer min lön ifrån domartiden :) Weei!!

Senare kommer bilder ifrån gårdagen. Det blev ingen fest i fredags men utgång blev det ändå. Festen blev flyttad till lördag och det var trevligt, sedan blev det donken! Vi hörs sötnosar!

Vad kan det vara i mina fickor?




fundera...



lite till... kolla noga på bilden!







något säger mig att jag gillar nagellack.. speciellt rosaröda nyanser. hihi!




Vadå, gillar jag depend? det är hur bra som helst ju, det är en liten flaska till ett bra pris, endast 25 kr, med härliga färger och när man väl har tröttnat på att den färgen så har det tagit slut! :) Igår var jag inne i stan och köpte två nagellack (den sista bilden) Var inne på Tyras blogg och såg att hon hade ett jättehärligt nagellack ifrån depend. Jag var fast! så nu har jag lite att välja mellan och i helgen ska jag nog mixa färgerna på mina naglar. Det blir niiice :) ni får se då. Ikväll blir det nog ett rosa nagellack iallafall! ska ut med Mickan kanske ses vi ute på stan?

Ni får ursäkta mig från igår, ingen uppdatering på kvällen.. inte bra. Saken var den att jag läste 4,5timmar medicin på raken, jag somnade mitt uppe i en förklaring om hur blodplättar fungerar, så ni förstår nog att jag var trött!

Ingen uppdatering ikväll alltså, men imorgon, titta in så får ni kanske se lite bilder ifrån kvällen! :) Byeee

/ LizetteSofia

and then it was Bäääkiiin ;)



flying with time

Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och laddat upp bilderna ifrån kvällen då jag och Beckan var ute och fotade. Visst blev de fina? tycker nästan att de bilderna ifrån spåret ser photoshopade ut, men det ska jag säga er att de är dom inte! :) funderar på att göra om min header med en av de bilderna. Ska använda fler sen men jag vet exakt vilken som ska vara i fokus! spännandespännande! ska försöka göra den själv annars så får jag väl lov att ragga upp någon ;D känner du dig sugen så skriv en kommentar vetja!;) Jag tror att mitt förbud mot datamissbruk har avtagigt :) luckyme! Dock är jag inte lika lyckligt lottad genom att jag har världens sämsta immunförsvar, är förkyld ...igen!!! What's wrong with me? ååh hata. Pratar i telefon med Fanny i Ulricehamn, nicebajs.

Har prov imorgon om hjärtat och cirkulation. Det är inte så jävla svårt. Eller jo det är det fast alla jävla latinska namn och sånt. Panik! Måste avsluta nu, kommer mer uppdatering ikväll, borde ju inte sitta här och fördriva tiden när jag måste plugga :S Jo, jag gör det för er, och mig :) Vi ses, pussheeeeej!


When pictures comes alive


does your father know?





Jaa, här sitter jag fast jag inte får.. hihi, busigt! Jag fick ett paket på posten, var såklart väldigt nyfiken på vad det kunde vara. Vet ni vad det var? en bok om fred. Trevligt! x) hade ju trott lite andra saker menmen..

Jag hinner inte skriva mer tyvärr. Jag skriver kanske mer ikväll men om inte annat så blir det imorgon.  Jag måste plugga medicin, har prov på fredag och jag ska hinna plugga in massa om hjärtat och cirkulation. Plus att jag ska baka tills imorgon, vi har resursdag! Vi hörs! Pusshej <3





hmmm...

pappa tror att jag har blivit datamissbrukare, vad säger ni om det? what about that? så nu kommer jag inte få blogga på ett tag.. typ 2 dagar till :S aja, jag hinner iförsig blogga lite innan pappa kommer hem. Det han inte vet har han inte ont av ;) (Y) see yah

memorie from the past

Det var ju ett tag sedan senast så jag tänkte att jag kunde fortsätta uppdatera små roliga händelser ifrån när jag var liten som min mamma har skrivit i en bok. Här kommer två nya, enjoy! ;)

Den 17 mars  -96 var vi i Danmark på badhotellet i Fredrikshamn, vi hade jättekul. Lizette var hos mormor och morfar. Allt hade gått jättebra. När vi kom hem pratade Lizette väldigt mycket om resan och sa att nästa gång skulle hon få följa med. Ca 1 vecka efter hemkomsten sa Lizette följande: "små barn tycker också det är roligt att åka till Danmark". Usch vad vi fick dåligt samvete.

Hihi, ja, jag pratade mycket när jag var liten också ;P Det är inget som har kommit nu på senaste tiden som ni kanske märker! Jag älskar verkligen att läsa egenom gamla dagböcker och anteckningar. Kanske att jag drar ett dagboksinlägg ur en av mina riktigtriktigtriktigt gamla dagböcker någon gång :) det finns mycket skoj i dom!

Här kommer ett till urklipp, det är en slags fortsättning på en utav de som som hade i mitt förra "memorie from the past". Det var den om min penna som var "magisk" och kladdade på bordet heeelt själv! :) Here it goes:

Några dagar senare vädrar jag i flickornas rum så fönstret är öppet lite grann. Lizette sitter och målar och jag hör då hur hon ropar på Johan som är utanför. Tittar in allt ok. Efter ytterligare ca 10-15 min tittar jag in igen. Då har hon öppnat fönstret helt och sitter på fönsterbrädan och med fötterna i blomsterlådan och ropar för fullt. Jag smyger in och tar ner henne. Hon blir jättearg!

Visst är det kul att läsa sånt här? tycker att ni också ska börja leta runt i gamla lådor och dagböcker m.m. Kanske hittar ni någonting roligt att läsa också? Ni kanske kommer ihåg någonting, vem vet? Själv har jag blivit påmind om händelsen med badhotellet massvis med gånger! Därför är det roligt att läsa sånt här i efterhand.
Leta bland minnerna!

grove, slam work it back. filter that. baby jump that track...



Hooola! nu målas det naglar på hög nivå, jag är sjukt sugen på att prova tyras variant av att måla naglarna. Eller resultatet av det rättare sagt. Klicka här för att se hur jag menar. Gillar det starkt! Ska förmodligen köpa det ljuslila nagellacket imorgon eller på onsdag. Vi får se vilken dag det blir :) vill inhandla det snarast iallafall.. om jag tänker efter så måste jag köpa mascara också. Jobbigtjobbigt. På tal om annat så har jag fått bilderna ifrån Beckan nu så jag lägger in bilderna lite senare! Är sugen på te så jag får väl springa upp och göra i ordning det efter att detta inlägget har skickats iväg :)     I veckan blir det nog systra mii om det finns rätt tid för det och dessutom vill jag gå och ta en titt i bead place . Heter det så?
Om du vill veta någonting om mig, fråga! Jag svarar gärna :)

ha det bäst, XOXO / LizetteSofia

dont stop til you get enough.

Hej på er där ute!
Idag har det verkligen inte hänt någonting. Gjort klart psykologin och varit ute och sprungit. Det är väl det i princip. Vaknade vid halv tolv och när det väl blev en runda kring samhället så var det riktigt jobbigt. Det var precis som om man hade varit sjuk och precis kommit tillbaka. Aa, det var jobbigt som fan i vilket fall som helst. Har väl någon virus i kroppen antar jag. Jag har precis slått på tv:n och det är charlies änglar som gäller. Den är så sjukt töntig men ändå riktigt kul! :) Gud vad jag bloggar tråkigt just nu. Men jag är inne i en period där jag inte har en aning omvad jag ska blogga om. Får väl ta beckan och fråga efter bilderna ifrån den gången då vi var ute och tog kort. De blev riktigt fina! :) Då blir det någonting att se iallafall! 
 Tidigare skulle jag sett top model och det var ett tag tills det började så jag satte mig vid datorn för att framkalla lite bilder och självklart så missar jag programet helt och hållet. Kuuul, jag vet inte ens när reprisen är. Jag missade förra veckans också. Någon som vet när reprisen är? Isåfall, snälla berätta!

Nu ska jag fortsätta kolla! Pusshej <3


saturday night .. live



Hejhopp kvällsfolk!
här sitter jag i vardagsrummet och äter chips och ser på bra tv. Tyvärr blev det ingen utgång idag, kände att jag inte ville brascha upp alla mina pengar precis nu i början av månaden. Det kanske blir utgång nästa helg istället, det återstår att se :) Har tillbringat några timmar i Johans lägenhet idag och hjälpt till att städa och fixa lite, plocka upp saker osv. Det är inte långt kvar tills det bär av till ikea, håller på med en checklista, tihi.
Nu ska jag inte vara osocial mot min omgivning längre. Mer tv, mys och mintchoklad MUMS!

ZzzZzz..

Godmorgon mina små vänner. Här ute i köket sitter en trött Lizette. Förvånad? Jag brukar ju inte vara med menar jag x)
Filmen igår var jättebra, skrattade hur mycket som helst. Vet inte om jag berättade att jag och jenny w skulle på bio, om inte annat så vet ni det nu. Vi såg the ugly truth. Hur bra som helst, jag rekomenderar den starkt.

Tänkte att jag skulle sova ut idag men vaknade vid tio för att pappa spelade sin jävla 40-tals musik eller någonting sånt. Trodde att jag skulle dö, så irriterad var jag. Men hade jag gått upp och sagt till så hade jag väl fått fan för det tänker jag. Så jag låg kvar och snart somnade jag om med kudden tryckt mot huvudet för att dämpa ljudet av musiken. Vaknade strax efter tolv igen och satte på en film, kollade halva ungefär sedan somnade jag igen. Busigt ;) Nu när jag vaknat igen så har jag huvudvärk. Tack för det! verkligen!. Ska snart äta mat som också blir min frukost S: sedan bär det av till johans lägenhet för att fixa lite, snart blir det flytt gott folk :D Längtar tills jag får mitt nya rum! Vi hörs senare, måste ta en alvedon.

vill haaa!




Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!!!! Det var inte riktigt den tröjan men en liknande och fast själva kragen är på snedden, sedan hade det varit snyggare med mockaskor men dessa är snygga också. Eftersom att det är skinnbyxor så kanske det inte är lika snyggt med skinnskor också eller vad säger ni? Jag älskar det iallafall! När nästa lön kommer och byråerna är inhandlade, då jävlar!! :D längtar!!

Draft: Sept. 18, 2009

     OOOOOOH

MYYYY

  GOOOD!!!




Haha, sånt här är så kul. Finns det något roligare än när folk gör såna miner ? nej jag tror inte det. Skrattar varje gång, tror verkligen att folk bryr sig om deras "jag-kan-allt-och-jag-är-snyggast-i-världens-så-tro-inte-att-du-är-någonting" - sätt. Hihi, nej nu var jag elak. Alla behöver inte vara såna för att de säger oh-my-god eller har den blicken. Men det är ju lite så som uppfattar dom som eller hur?

Har hunnit vara en sväng hos mormor och morfar och pratat och köpt present till pappa, han fyller ju år på måndag, ålder utelämnas! Det blev två pikétröjor ifrån H&M, hoppas att han blir glad. Självklart är det ifrån mig och bror min, men det är jag som får tänka på att köpa presenter :S haha
Nu ska jag kolla klart på notting hill, förstår inte hur jag lyckades att inte kolla klart på filmen men på något sätt blev det så. tyvärr. Har kommit på världens finaste outfit. Har jag lite pengar kvar ifrån min lön när jag har köpt mina byråer så ska detta nog inhandlas. Bilder kommer snart! I'm in love with the thoughts!!

resultatet av mina "cupcakes"



De blev inte speciellt bra. Har inte vågat smaka på dom än och de är inte speciellt snygga, men det blev cupcakes iallafall och det var ju det jag ville ha. Måste träna och bli bättre på det. Tyvärr har jag inte någon bra kamera och det var inget bra ljus så de ser jättetråkiga ut. Hoppas ni kan se det framför er hur de verkligen ser ut ändå. Måste köpa karamellfärg och mer strössel så det blir lite färgglatt och härligt!!
Nu ska jag sova iallafall, hade god lust att sova redan halv tio men eftersom att jag varken hade ätit eller tvättat håret så sitter jag fortfarande här nu. Som tur är så kan jag springa till sängs nu, sooova!! <3 Sovgott

ååh suugen eller vadå?




Var nyss inne och kollade på Fokis blogg och tydligen hade hon bakat cupcakes. Jättefina, men när jag kollade efter fler gånger som hon har gjort det cupcakes och då såg jag dessa , grymt fina! Ska kolla om vi har alla saker hemma för nu ska jag bennimej göra cupcakes :D om jag blir nöjd så får ni se bild på hur de blev annars får ni klara er utan! hihi. foki, du vet hur man inspirerar!


090917 - don't loose your sweetness


samma pose på alla bilder nästan ju xP
Dagens outfit iallafall: pälsväst - ingen aning, stickad tröja - mammas, brunt skärp - MQ, glansiga leggings - gina tricot, skor - skopunkten, hjärtformat halsband - hedbergs guld, armband - från lite överallt.

Kom hem ifrån skolan omkring halv tre, fick sluta lite tidigare för våran lärare. Vi skulle egentligen sluta fem över men sedan övertalade vi vår lärare att de som inte var klar med uppgiften skulle få göra klart den hemma så vi kunde hinna med våra bussar. Sagt och gjort, vi är bääst. Såhär såg jag ut när jag kom hem iallafall, nu har jag redan tvättat bort allt smink och myskläderna är på! Fick lite tid att städa mitt rum också så nu ser det bättre ut där inne iallafall :) Är du grymt sötsugen ska du prova att dricka blåbärssoppa med eller utan mjölk, lovely! :)

Nu ska jag pausa notting hill och kolla på top model i en timma, jag är helt såld på den serien!! vi hörs sen.


skolaskolaskolaskola

...skola. Sånt gillar vi... eller? Är sjukligt trött och går i högklackat, lite dum kombination eller vad tycker ni? det tycker jag iallafall. Men det är så snyggt ju, jag får tänka på det. tänktänktänk. Första lektionen var vård och omsorg och det var ju inte speciellt mycket gjort den lektionen för någon. Fick typ 3 uppgifter som var klara efter noll och ingenting. Sedan fick vi en halvtimmas rast och sedan kom vi tillbaka för att lämna in något papper med några svar på frågor och sedan fick vi gå. Gööött. 

kan dagen gå långsammare för övrigt? hur låter detta: skippa svenskan (med andra ord, läraren kommer inte och vi får ledigt) och vi får börja med psykologin tidigare, eftersom att vi ser på film så lär väl den lektionen gå snabbt. Sedan slutar vi! Hur låter det? jag tycker det låter jävligt bra. Någon som är med på att låsa in läraren på toaletten? ;) haha nej nu var jag elak, men det hade varit skönt inte sant? det tycker jag iallafall.

Vi hörs senare, ha det! nu ska jag ha lektion... snaaaart


vadå? ska det vara en sån där.. rubrik .. eller vad heter det?

Om ni bara visste hur trött jag är just nu? och jag har fortfarande inte läst klart psykologin och HSL. HSL tror jag inte tar så väldans läng tid för mig att lära mig men det andra.. kanske lite längre *Suck* . Jaja, jag får väl palla mig ut till andra rummet där jag inte blir frestad av tv-apparater eller datorer eller störd av en fågel som tjötar. Nejtack, nu ska vi fokusera. Jag vill inte. Jag vill sova för en gång skull och då får jag inte det. Fuck it säger jag bara. Jag förstår inte varför jag skriver såna ord, antagligen måste jag sluta läsa kissies blogg. Orkar inte med den människan, hur orkar man provocera så mycket? helt ärligt? Nej nu ska jag inte vara sån.
Nu måste jag dra mig, annars blir det ingen rolig morgondag. Puss och godnatt you sweet guyes!

blääähk - pangpang, you're dead!




men usch, vad är det med folk egentligen? tycker folk på typ 40+ att det är okej att adda folk som är 16 år på msn? nej det tycker jag verkligen inte.  Okej om det är någon släkting, men för rent raggande? nejtack. Det äcklar mig något fruktansvärt. Tror de verkligen att de kan få ut någonting av det? jag menar vilken 16 åring tycker att 40åriga gubbar är attraktiva? ingen i min närmaste umgängeskrets vad jag vet iallafall. Jag hoppas verkligen att du läser detta så du kan back off om detta är din "smarta" taktik. Sånt gör mig spyfärdig. Prova att smickra och uppvakta kvinnor i din egna ålder, de uppskattar det nog mer än vad jag gör iallafall. Tyvärr pysen, I got another boat to catch!!

090916



hejhejhallå!
Sitter och dricker te och gör läxorna (fast det är top model och internet som fångar mitt intresse istället fast det får vi inte låtsas om). Vi ska läsa psykologi nio sidor och kunna det.. ehm, a. Så ska vi kunna regler i vård- och omsorg. Inte det roligaste och läsa in kanske eller vad säger ni? ZzzZzz. Jag orkar inte sånt här! Ska sjunga om en stund iallafall, det får mig nog att piggna till, eller något sånt. Det blir roligare iallafall. Vi hörs om stund! :)

sitting down here



Hello!!

Som tur var, för både er och personerna i min omgivning, så slutade skoldagen inte så dumt :) Slutade tidigare, kom hem med en tidigare buss och fick bra betyg på provet. Kan det bli bättre? ja det kan det säkert i för sig.. jag skulle kunna vinna några miljoner, bo i USA och ha ett skivkontrakt eller någonting sånt fancy.. men ni fattar poängen hoppas jag?

Sitter och övar på "sitting down here" av Lene Marlin som jag ska sjunga nu ikväll för heidi. Jag hoppas jag får någon låt med lite mer edge på nu. Jag vill inte bara ha sånna långsamma, eller jag ska väl inte kalla den långsam för det är den verkligen inte, man vrickar ju typ tungan när man ska sjunga i samma tempo och artikulera varje ord så tydligt det bara går när det ska vara typ 2 ord/sek. Dock vill jag ha några låtar som är efter 2005, det skulle vara kul. Men det är heidi som kan sin sak.. jag litar på henne!

Nej nu ska jag kila ut i solen och läsa resten av VeckoRevyn som damp ner i brevlådan under gårdagen! myyys. Vi hörs ikväll!

kan det vara mer irriterande?

Åhh, blir så trött på allting. Allt idag har bara varit ett enda fläng fram och tillbaka. Dagen började verkligen skitdåligt. MAAH. Först försov jag mig, sedan fick jag stå upp på bussen och fick benet typ mojsat mot mittendörren. När vi väl är framme vid resecentrum så tänkte jag, veronica, anna och bella ta bussen till skolan. Of course är bussen skitfull och jag tycker att vi kan skita i den och antingen ta nästan buss eller gå. Men det tyckte inte de. Så vi pressar oss in och när jag ska gå in (sist av mina kompisar) så blir jag stannad och busschaffören säger att jag inte får åka med för att det inte finns mer plats. Men eftersom att de andra var på bussen så försökte jag komma in ändå men då säger busschaffören än en gång att jag inte kan komma in i bussen så jag kliver av.. och väntar på de andra. Jag trodde ju att de skulle gå av så jag slapp vara själv, men så blev det inte riktigt. Så tyvärr fick jag gå mot skolan själv :s Det var kallt och jävligt och jag hade högklackat!! MAAAAH ÅÅÅH! PUST!*  aja,

Nyss iallafall så hade vi genomgång i datasalen i biblioteket och så skulle vi leta upp böcker och efter sjuttioelva miljoner år så hadejag fortfarande inte hittat den. Och när jag sedan blir hjälpt av läraren så ligger boken mitt framför ögonen på mig! Hur irriterande får det bli? GRAAW. suck, allt går åt pipsvängen idag. Förrutom att jag fick typ alla rätt på matteprovet som vi hade igår, men det hör inte hit. Det skulle inte förvåna mig om jag missar dalsjöforsbussen, eller hoppar på sandaredsbussen för andra gången. Eller får IG på provet om cellen. Det känns som min tur. nej shit vilket långt inlägg det blev, förlåt. Men jag måste skriva av mig känner jag.

Ikväll kommer, förmodligen, lite bilder ifrån gårdagens fotografering med Beeeckan! En del blev riktigt jävla fina. Check in my blog then ;) laaaav

foto..



Några av dagens än så länge tagna bilder.

Hallelujah! underbart, jag slipper gå med mössa resten av året!
Jag kunde nog inte bli mer nöjd med mitt hår just nu. Det blev mörkare och med en varm nyans av rött. Det låter kanske inget vidare, men tro mig.. det är det! Kom hem runt halv sex och har nu varit ute i en timma och fotat i trädgården, endel blev väldigt fina andra inte lika schnögga. Snart ska jag åter igen bege mig ut och fotografera med Beckan, samtidigt blir det en promenix! Trevligttrevligt! :) Varför är det kul att fota? jag har inte lyckats komma underfund med det. Aja, skitsamma det kommer tillslut ;) Men nu måste jag dra mig, pöööössshej

refresh your mind, for better times



Hello you guys!
Sitter ännu en dag i datasalen i skolan och skriver. Denna gången inte under lektionstid. Just nu har vi hål, vi har haft matteprov andra lektionen. Inte speciellt kul, nej! Det kändes ganska bra när jag tillslut lämnade in provet till simon. Gissa på vilken plats jag var när jag lämnade in den!?       Sist, vad trodde ni? ;) Of course så var det jag som lämnade in den sist. Varför ska det ta sån jävla tid, ha? x) Förstår det helt enkelt inte.
Anyway, det är måndag och efter skolan ska jag färga mitt hår. jag hoppas för allas skull att det blir som jag tänkt mig och lika snyggt för annars kommer någon vara på dåligt humör imorgon. MAAH.

på språngmarsch!

MAAH! fullt upp! Allt på schemat är avklarat förutom läxorna :S men jag har ju veckan på mig. Just nu håller jag på att äta .. har precis ätit klart menar jag.. och ska rusa till Jenny med moppen. För andra gången idag så ska jag faktiskt också ta och kolla på min mobil. Den har legat i sängen precis hela dagen. Antagligen för att den försvann efter att anna skickade ett sms så hamnade den säkert under täcket eller madrassen xD aja, har iallafall inte tänkt på den förrän nu. Men nu MÅSTE jag rusa! Pusshej

amazed?

Hejsan igen!
Tro det eller ej, men jag är nästan klar med alla mina sysslor. Det som återstår är att ta ut DJ, göra läxorna och ut och springa (med dusch). Men om jag ger mig ut nu.. typ kvart i och så är jag borta i ungefär en timma, kanske lite mindre, och sedan tar duschen 15-20 minuter. Då är klockan kanske är runt fem. Sedan är det bara att göra läxorna samtidigt som fågeln är ute. Perfekt! :) Så får det bli. Jag ska till Jenny klockan 6 så det blir säkert bra (y).
Nej jag får väl ta och ta på mig lite kläder nudå så tidsplaneringen kommer stämma. Förresten, fick krabbor av jenny och claes alldeles nyss, de var supergoda! Det var så längesedan jag åt det. Innan var det bara klorna som gällde men nu fick jag lära mig att äta det andra också. Dock inte lika gott som det andra men, men so what? ;) Vi hörs, heeeejsvejs!


Time's a waistin'!

Godmiddag på er där ute!
Vaknade för en stund sedan och har bara hunnit göra det första som man gör under morgontimmarna i vanliga fall. Alltså: äta, läsa tidningen, borsta tänderna och vakna! :) Idag har jag fullt upp, borde egentligen inte ens sitta här just nu. Min mp4 (ja precis, inte mp3 utan mp4) är på laddning för senare ska det ut och motioneras i högt tempo! Därför tänkte jag att jag kunde ta och uppdatera lite lätt. Kommer förmodligen inte bli så många fler uppdateringar idag eftersom att det är fullspäckat schema för min del.
Såhär ser min dag ut:

1. Ta ut mira (min kanin) och göra rent i hennes bur
2. Städa mitt rum
3. Läsa läxor
4. Ta ut DJ (min fågel)
5. Ut och springa
6. Duscha
7. Till Jenny w.

Som ni kanske förstår så är det fullt upp. Varje lite sak tar ju sin lilla tid också så det är bäst för mig att sätta igång! Ha det bra, pööössshej!


hemma kväll!



ojojoj, fullt upp under veckan! Jag har massa låtar som jag ska kunna, en tills tisdag, en till ondag och typ.. 4 st till fredag! Så det går åt mycket tid till detta.
Eftersom att det var utekväll igår så blir det hemmakväll idag med pizza som är på ingång, film och godis. Tjockisdag med andra ord. Det har inte blivit någonting gjort idag. Tänkte ju städa mitt rum så jag hade lite och göra men så blev det inte, jag orkade helt enkelt inte :) laaatis, va nej jag?! ;O det får bli imorgon istället innan springturen. Jag har bestämt mig för att bara göra bra saker imorgon. Duktigt va?








Pösss heeej!

Gårdagens kommentar...

... är av självaste Anton Berglund! xD OBS! något dragen...

Anton: nej.. men HEEEEJ LIZZAN!
Lizette: haha, nej anton! :)
Anton: hihi det är ju du vet.. singwringroff dundun?! *fniss*  :D (spelar gitarr på magen)
Lizette: haha, va? XD
Anton: du vet.. *fniss* .. you done, done me, I'M YOOOURS! :D
Lizette: haha, aha, ja just det, du och Dennis spelade och vi sjöng!
Anton: *fniss, hihih* JAAA!
Lizette: hahahahahahah??? xD
Anton: hihi så jävla BÄST!
Lizette: Haha aa men visst var det? xD
Anton: tihihihi! :D du.. du! (pekar på mig).....vad skulle jag säga? (ser allmänt bekymrad ut)

haha, anton din lilla sötunge. Hur mådde du egentligen? x) Så jävla härlig go är han! Jämt glad och igår var han otroligt mycket gladare, trodde inte att det var möjligt men tydligen var han det! :)

'bout yesterday

Godmorgon gott folk!

Eller ska jag säga god middag? Själv känns det som morgon eftersom att jag vaknade halv ett ;)
Igår blev det inte så sent utan jag åkte hem halv tolv. Frös som fan och typ dog av svält. Vid den tiden hände det inte speciellt mycket heller så det gjorde inte speciellt mycket att jag begav mig enligt min mening.

Jag, mickan, johan och sanna var både utanför bäckäng och teknis. Teknis var det ju inte mycket att skryta om om man säger så. Glasflaskor som kastades upp luften av massa fulla bratz.. inte charmigt någonstans. När vi sedan begav oss till bäckäng istället så kan man ju iallafall säga att det var mer folk.. men alla var verkligen fulla. Herregud.. hoppas ni mår bättre idag! xD Men där hade vi ju iallafall kompisar! .. bratz for friend? nej tack. Estet for friend, okej då ;) haha puss linno!

När vi hade träffat Jenny och hennes kompisar och linno och hennes kompisar och deras kompisars kompisar.. ni fattar .. så gick vi vidare för att försöka hitta något roligare. Vi dumpade Sanna vid södra och gick till donken istället x) Där var det vaaarmt och ovanligt lite folk. Jag antar att tiden för fyllemat inte hade slått in än ;)
Iallafall, jag kände för att dra mig hemåt och det gjorde jag också. Hopppas ni hade kul för det hade jag igår, nu ska jag tvångsmässigt städa mitt rum.. om jag orkar.. jaja. Vi ses !

utgååång

Yes det blir utgång ikväll! Sweet. watch out out there, nu kommer lizaa och mixx! Taaaaggar just nu med musik på högsta volym,. stackars hennes grannar. Skitsamma de får sluta bry sig för en stund. Vi ska ju iväg snart ändå. Se om det är något kul utanför teknis bland alla bratz and so on, whatever liksom :) haha, det lät inte alls fjortis nejdå xD Ses vi elleh? Pööössss time for walking!.. to tha' bus!

utgång på G



Vilket väder! Helt underbart. Hoppas att det håller sig ikväll också. Då blir det utgång för min del. Först ska jag skriva rent svenskans personporträtt och skicka det till lärarens mejl, sedan äta,sjunga och mickan :) Det blir trevligt. Måste kolla vädret så jag inte kommer frysa ihjäl, eller värmer du mig? ;)
Hoppas vi ses ikväll, ha're! puussss

what about take it easy?



Bild ifrån skolavslutningen. Skoldagen gick snabbt förbi och plötsligt så var jag, mickan och walle på sunhouse. Väl i solariet somnade jag direkt. Så sjukt avslappnande, trots att musiken inte var tillräckligt högt för min smak och det brusade som jag vet inte vad så var det otroligt avkopplande. Fick ju lite färg iallafall och sånt gillar vi. tagga hösten!!
Sen bar det av till målevi och dömde F12, det gick bra som vanligt :) pengarna flödar in. ... eller nått.
Dålig uppdatering, jag vet. Men skola går först och det tänker jag inte ändra på. Ha det ni braiga där ute! Pöööss
/ LizetteSofia

bänkad framför IDOOOOL! :)



Nu har det börjat igen! Ja, jag vet att det började igår men jag missade tyvärr det. Jag hade sånglektioner remember? De finns de som är bra och de som bara rakt ut SUGER! piinsamt. Njut av det du har. Men har du det inte.. leta inte..!
Slutar inte tidigt imorgon för mitt schema har blivit ändrat och vi fick flyttat fredagens sista lektion psykologi till morgondagen. Skönt att sluta tio i elva på fredag istället. Så det blir det sola med mickis efter skolan, sköööj :) Bli pepparkaksbryyna låter bra va? Snöggt med färg, vi gillart. Vi hörs senare! Pöööössss

gettin' over and gettin' further



Godkväll folket. Nu har jag varit på första sånglektionen för terminen och det gick väl sådär, lite ringrostig efter att inte ha fått riktiga lektioner på hela sommaren. Känns alltid lika välkomnande att komma till Heidi! Fick en låt som jag känner igen sedan innan men som jag inte kan sätta fingret på vad den heter. Jaja, den är bra iallafall!
 Har reparerat halsen med en mugg te, den andra under tre timmar, det är mumsigt.  Imorgon är det två prov, bedömningsprov i engelska och prov om cellerna så nu ska mamma förhöra mig sedan ska jag sova! Är utmattad! Over and out /  LizetteSofia

Ja, ungefär såhär kul har jag just precis nuu!


Öööla!

Jag har nästan precis slutat och eftersom att annas snälla pappa ska hämta henne och vi i princip slutar samma tid så var hon så snäll och erbjöd mig en plats i bilen! Så alltså sitter jag här i min ensamhet i studiesalen eller vad det nu heter, detdärrummetdäralladatorerär, och väntar på att anna ska sluta. Aaa, jag är ju inte helt själv. Maaassor av killar är här..rättelse: var här. De gick sin väg nyss.

durittiduuuu, jag har sååå mycket att göra just nu känner jag. Inga roliga hemsidor att besöka och det är inget prat så att jag känner att jag borde sluta skriva här snart eftersom att det klickar till otroligt högt och irriterande varje gång jag trycker på mellanslagsknappen. Det är knäpptyst fast det är typ 7 andra tjejer här.. det måste vara jobbigt att inte ha någon att prata med! x) haha nooolife. Seeyah loosers ;) pöööösss


skolfotografering todaaay

hejhopp!

Sitter nu i datasalen och väntar på att lektionen ska börja. Idag lyckades jag få tag i en av de snabba datorerna! Lucky me.
11:20 så ska vi fotograferas.. vet inte hur man ska känna. Klart att man vill ha skolkatalogen för att kolla folk och aa i framtiden kunna komma ihåg hur man såg ut, men jag har ju en viss tendens att se ut som "hej komoch hjälp mig!" i många gånger av fallen! ussch. Men, men nu har jag tagit mig hit iallfall och då tänker jag inte fly iväg med svansen mellan benen. Man får ta det som kommer.

Idag har jag dessutom fått inviga mina nya shnögga schooes! löööve 'em! jag är nästan lika lång som matilda nu :) och hon är lååång! Happy face!

Vi hörs senare! Looove

dags shopping





Idag blev det en mycket senare buss hem , nämligen 17:06. På bussen träffade jag Moa och Jojjo, vi pratade lite och det var mysigt för det var längesedan man pratade med dom känns det som!

Skoldagen slutade i övrigt tjugo i tre och då trippade jag iväg mot stan för att eventuellt införskaffa mig en tröja och kanske också ett par skor. Efter mycket om och men så lyckades jag iallafall bestämma mig för en stor, mysig tröja i storlek L (lööööv it) och ett par urläckra skor. Favoriter? Oja! nu kan jag kasta mina andra halvsletna/sletna skor och på nytt fylla på i hyllan :)
vad säger ni? är de läckra eller läckra? :)


Dagens!

Goddagens gott folk, här kommer många kommentarer på en och samma gång på samma dag av en och samma person, nämligen Matilda Ahlström! Hon får nog priset för att ha fått mig att skratta på de tråkigaste lektionerna och tiderna än så länge.. tror jag. Iallafall.. enjoy :D

1. Den första kommentaren var i matsalen (ja, vi åt mat), närvarande: Matilda, Jessica, Louise och Laaajset!

Lizette: Kommer ni ihåg när Gudrun var..?
Matilda: Vem är Gudrun?

Alla utom Matilda bryter ut i skratt!


2. Den andra kommentaren var på elevrådet. Jag och Mickan sitter och pratar lite över bänkarna och så frågar jag Matilda samma sak som Mickan och Johannes frågat mig:

Lizette: Matilda (pekar) vem skulle du satsa på? xD
Matilda: Va? vems storebror?

HAHAHAHAHAH matilda lilla.


3. Egentligen så skulle jag satt en extra efter denna men eftersom att dessa kommentarer var under samma tid så aa.. det blir en ist.

Matilda: Är det bara vi som är sjuor här?
Lizette: Va? vad snackar du om? vadå sjuor?
Matilda: Ja! Men ja, sjuor!?
Lizette: Hahahahahha, men matilda.. vi är sjuor!

en halv sekund efter..

Matilda: Ja men de är säkert sjuor.. de ser ju ut som de ialllafall! (gör loosertecknet.. åt fel håll)
Lizette säger snabbt: Matilda det är fel hand och fel håll!
Matilda: vaaaaah? aaaaah hahaha xD (och ändrar snabbt och kollar sig omkring så att ingen såg henne).


4. Tillbaka på engelskalektionen. Vi har slagit upp engelskaboken och ska översätta kapitlet Flying Sharks. Då säger matilda högt och tydligt..

Matilda: Flygande drake!
Engelskaläraren: va? nej va eller va nej.. HAHAHAHAHHAHAHAHAHA XD

Ja, hon bröt ihop! Så jävla roliga engelskalektioner vi har med henne! Så jävla go' lärare!

Två minuter senare:

Engelskaläraren: Ja, då översätter vi texterna nu då och försöker lära oss de ord vi inte kan.
Matilda: om vi redan kan alla ord då?
Engelskaläraren: Ja, då är ju det bra för dig.. men du bör kanske öva liiite extra på sharks! ;D


Ja.. vad tycker ni om matildas kommentarer nudå? slår dom mina? Hon gör lektionerna roliga! som fan! Ingen lektion blir tråkig. Det kan jag lova!


Utkast: Nysens gott ...



Nysens gott folk! Goda nyheter.. jag börjar bli bättre. Nu är det bara förkyldningen som ska bekämpas!
Vaknade i morse och mådde mycket bättre än tidigare. Har dessutom fått sova lite fler timmar än vanligt så jag antar att jag har tagit igen mig. MIF-dagen blev inställd idag pga av för stora vattenskador på planerna. vattenskador på planerna.. kan man säga så? I vilket fall som helst så är det väl tur för mig, jag skulle egentligen dömt men eftersom att jag är förkyld så hade det kanske inte varit så jättesmart. Men aa som sagt.. tur för mig att det blev inställt.

Nu är syster yster här och vi har pratat om det ena och det andra och nu pratar vi om hus och jag känner att jag inte riktigt är så insatt i det så jag smet iväg en snabbis.. sry sis.

Måste skärpa mig och lägga upp roliga inlägg och fler bilder, det är sånt som är kul. Inte bara massa text varje gång eller hur? tala om för mig hur ni tycker att jag ska sköta min blogg på bästa sätt. Vad vill ni ha mer eller mindre av?

Nu ska jag kila ner till resten av familjen och se om de har börjat prata om något annat! kraaam


Jag gillar denna! lite fräck är den allt xD riktigt gammal


minnen!



Jag kunde inte låta bli. Kollade långt tillbaka i min och mina kompisars bilddagböcker och då hittade jag massa roliga bilder xD gamla, ja! Man ser ju hur liten ut som helst. Nej, nu ska jag kolla vidare på top model. Kraaam

läget är detsamma..:(

Hejhopp, döding i soffan här! ;o) Åkte till skolan idag för att sedan en lektion senare åka hem igen. Jag mådde verkligen inte bra och varför ska man då vara kvar liksom? Jag har iallafall kollat upp vad jag ska läsa och när vi har skrivningar och läxförhör så nu kan jag läsa i helgen. Hänger med lite iallafall då. Jag och Rebecca har dessutom utsedda till elevrådsrepresentanter från våran klass, då får man ju träffa lite folk ifrån andra klasser och åldrar också. Hoppas att det är några killar där. Snygga :)

mamma och pappa är i stan och kollar på någon mässa på åhaga så jag är hemma ensam, någon modig som vill ansluta sig till mig? komma hem till mig fast jag är sjuk? nej, jag ska inte smitta er det vore inte snällt. Jag är ju inte bara sjuk utan och är förkyld också så jag lever på alvedon och echinagard (stavn.?) Jaja, nej nu ska jag hitta på någonting annat här.. see yah!

kvällsinlägg..

Ja, vad ska man säga? mitt välmående är väl sådär. Det går upp och det går ner konstant, precis hela tiden! Inte kul. Ena stunden kan jag äta och få energi och må bra och sedan 10 minuter senare kan jag vara på botten och må dåligt igen, det känns precis som om all kraft har sugits ur min kropp med en jävla fart så benen knappt håller mig uppe. Väldigt läskig känsla. Har duschat nu också och jag känner mig bättre så jag tror att jag ska gå imorgon, om inte annat för att bara ta kortet och sedan åka hem. Vi får se hur det blir. Kroppen spökar ju hela tiden så jag kan inte ge några raka besked i nuläget.
Nej, nu ska jag kolla på ev. kläder tills imorgon och sedan ska jag sova i den lilla sängen. Ha det bra!

time for illness

Usch, snacka om att inte må bra. Jag har ont i magen, helt utan vidare anledning, ont i huvuvdet, jag mår illa, har ont i ögonen och känner mig helt utmattad. Dessutom så är jag förkyld. Toppen alltså!
Imorse gick jag upp och hoppades att få gå till skolan eftersom att det skulle vara en kort dag, men det tillät inte min kropp. No way. Så jag satte på pirates 2 och kollade, det hjälpte mig att somna, det kändes mer betydelsefullt att somna till en film än att bara gå och lägga sig för att kroppen inte mår bra. Jag somnade efter ungefär 10 minuter och sov till halv ett då mamma ringde. Det var skönt. Sedan förflyttade jag mig ner till vardagsrummet och kollade klart på filmen igen.,

Så för en stund sedan kände jag att jag behövde lite luft så jag gick ut i morgonrock och blåa utetofflor och helt plötsligt kände  jag mig som kvarteret i svenssonsvensson. Alla går ut i morgonrock och gamla tofflor för att hämta tidningen eller posten på morgonen, skillnaden var bara den att det var eftermiddag och jag var den enda som hade morgonrock på mig! Självklart möter jag massa grannar och jag går där och hostar och i mitt huvud tänker jag bara: okej lizette, hämta posten, le och spring in fort innan de kommer på att du har morgonrock och fula skor! Det blev inte riktigt ett leende, mer en grimas. Jaja, jag får väl ta och värma lite pannkakor, tittar på tyra show och då visar de typ cupcakes och bullar med lågkalorihalt. Det ser så gott ut, men så fort jag tänker den tanken på att äta bullar så säger magen starkt ifrån :( jaja. Jag får väl avstå sötsuget och ersätta det med blåbärssoppa istället :( Vi hörs senare!

Vänliga nysningar eran bästa kuddvärmare LizetteSofia ;)

NOOOOO!

fanfanfanfan. Nu börjar förkyldningen också! Min "förra" "sjukdom" hade ju börjat avta så sakterliga kändes det som, men nu är jag superförkyld istället! Vad händer med min kropp? :O Har jag immunförsvar 0 eller? börjar tro det. Bläääh, vi får se om det blir skola imorgon, det vore typiskt om jag inte gick, jag slutar ju tidigt och skit. Men går jag harjag ju någonting att göra iallafall fast man kanske smittas? :S usch, hemska tanke. Jag vill sola, jag vill träna, jag vill bli frisk! Godnatt gott folk, nu ska jag sova! Borsta tänderna sedan bums i säng! Sov sött mina små troll!

studie's can't wait just because you're ill.. unfortunatly.

Aaah, jag är helt slut. Trots att jag är mer eller mindre sjuk så betyder det ju inte att jag inte behöver göra några läxor. Tänk om det hade varit så bra. Men nu är det såhär att jag inte var klar med min personlighetsbild eller vad det nu hette i svenskan, och imorgon så ska vi skriva rent det på datorn och lämna in det eller redovisa. Kommer inte ihåg exakt vad det var. Men det lär jag ju veta imorgon. Jag måste gå imorgon. Tror att jag kommer klara av det iallafall. Vi hoppas, det är ju kortkortdag imorgon. Slutar tjugo i tolv :)
... FAAAN! nejnejnej. Nu kom jag ju på att vi skulle ha sånt där mojs idag.. svenska test i läskunskap för att veta vart vi ligger :S kanske att jag får göra det imorgon då istället, om jag nu kommer dit. till skolan.
jaja, nu måste jag fortsätta med mitt svenska mojs. Sedan när jag är klar så ska jag nog ta och sova lite, det vore skönt :)


sjuuuk :(

nejnejnej. Säg inte att jag har blivit smittad jag också. Jag är sjuk. Ont i magen, mår väldigt illa och skulle kunna spy vilken minut som helst känns det som :( Skulle försöka sjukanmäla mig över nätet men då var ju föräldrarna tvungna att registrera sig på dexter och det skulle ju ta dar innan de fick sina inloggningsuppgifter... inte så bra. Vi slår väl en pling till lilla lena istället. Nu ska jag bädda ner mig och sätta på en film! Ha det så bra i skolan.. ni sitter väl redan på bussen skulle jag kunna tro! eller? ;D

gassande sol

Puew, det är verkligen varmt ute! slutade fem över 2 idag så jag tog dalsjöforsbussen (denna gången rätt 159:a)till djupadal och därifrån så gick jag hem. Det var verkligen varmt. Jag med min långärmade tröja, mörka jeans som inte går att kavla upp mer än några centimeter och svarta mockaskor var hur varm som helst. Med tanke på vädret imorse så trodde jag aldrig att det skulle bli de 25, nästan 26 grader som är ute just nu!

Har suttit ute i solen och läst och njutit, men nu kände jag att det lite för varmt så jag satte mig inne i vardagsrummet istället. Det blir lite småfix idag, bl.a. städa rummet och fixa hos djuren innan jag tänker dra på mig mina skor och dra ut på en joggingtur. Måste komma igång igen, träna upp knät men också för nöjets skull :)

Förra inlägget blev lite kort avslutat för läraren kom precis igång med lektionen efter sjuttioelva miljoner år och vi skulle genast stänga ner alla internetrutor och starta lektionen.. trååk. jaja, nu ska jag återigen dra mig. FixFix! Vill fixa min header snart också.. är sugen på förändring! Ha det så bra, sötnosar :)

datahelvete.

Sitter i datasalen och håller på. Skulle ju haft en lektion men aa, ingens dator funkar ju typ att logga in på. Jag har suttit här i ca 35 minuter och väntat på att det skulle logga in på 3 datorer. Tillslut på försök 3 på denna datorn så funkade det. Happy day! Den förra datorn var sjukt nära att få sjukvård. Hata. En väldigt slapp dag för övrigt började med matte. Det börjar gå hur bra som helst för mig i matten. Ni ska se mig och matilda, supersnillena själva! Pennorna glöder xD Undra varför det kommer sig helt plötsligt? Hade ju inte direkt lätt för mig i matten under högstadiet.. hmm. Kanske beror det på läraren? ;D han går under namnet sötsimon! nu måste jag sluta! nyye

RSS 2.0