Dagens kommentar -fast sagd i fredags

Haha, ja det var fan kul när man hörde detta! Men för att inte peka ut någon så får personen vara anonym.

En person skriver i sin inlämningsuppgift att en viss person är indian, han är en indie.
För att kunna rätta detta innan en kompis lämnar in den åt henne. Hon skickar ett sms till denna person och påpekar misstaget. Personen som skrivit inlämningen svarade då: men vadå? indie och indian är väl samma sak?

Haha, ja herregud det var liite kul! min humor, kanske den sämsta i världshistorien men det finns inget att göra åt saken ;)

Nu ska jag se CSI och sedan sova
Vi hörs mer imorgon!

me-time


-todays-
ribbstickat linne - JC. tröja - ginaT. jeans - H&M. klocka - Hedbergs guld
 

Holaa! då var man hemma igen efter en väldigt kort dag i skolan. Sista timmen hade vi som sagt fika/mys med klassen. jag lovar er att jag nästan bokstavligt talat rullade hem. Det var så sjukt mycket fika och självklart ville man smaka på allting men det funkar inte så. Inte när det fanns 2 olika sorters chokladbollar, 2st chokladkakor, godis, snickerskakor, banankaka och jag tror inte att det slutade där. Så ni kanske förstår att det var en heel del.

Nu sitter jag här och jäser och planerna är att jag bara ska ta det lugnt idag. Tvätta bort sminket, ta på sig stoora byxor och en varm fleecetröja och krypa ned under filten och mysa med en kopp te och full frys, top model samt vampire diaries. Det blir alla tiders! :) det låter ganska mysigt va?

sovmorgon ♥

Godmorgon där ute, eller ja godmorgon för min del iallafall.
Jag gick upp för ca en halvtimma sedan och om en timma ska jag kila till bussen och bege mig till skolan. Hoppas den kommer i tid idag då jag börjar 12 och vill inte komma inrusandes precis på slaget om man säger så. Det blev lite så förra onsdagen. Men jag antar att det är så när man bor ute mitt i ingenstans där bussarna går varannan timma. Ja, nej halv 10 har jag faktiskt ingen lust med att åka in med. Då har man ju ingenting att göra! Sover hellre liite längre.

Idag så har vi endast 2 lektioner, egentligen så är det så som det ska vara men ca varannan vecka så har vi 3st istället för det mindre antalet. Anyway, först ska vi ha tennis och sedan under medicinlektionen så har våran lärare bestämt att vi ska ha lite mys såhär innan påsklovet. Jag langar påskmusten, några i klassen har bakat snickerskakor osv och en annan har köpt godis (tur att påskgodis inte är gott med tanke på mitt inte-äta-godis-på-vardags-löfte). Så nu jävlar kör vi! Underbar dag!! :)

Nu när jag har tryckt i mig den sista rostmackan med philadelphia och ett glas bravojuice så är det kanske dags att börja göra sig i ordning eller vad säger ni?
Jag gör så! Vi hörs senare och glöm inte att titta in här :)

drop dead

jaha då var första fotbollsträningen på evigheter avklarad och om man säger såhär: efter fem varv så var jag helt död. Konditionen som jag en gång har haft är som bortblåst. Känns helt åt helvete faktiskt men det blir säkert bra när jag tränat lite mer och jag kan komma igång och springa ute också.

Imorgon blir det sovmorgon till 10 och sedan börjar jag först vid 12, en dag i min smak :)
Nu så ska jag se Full Frys och äta korv med bröd och mos och sedan blir det Cougar Town med fruktsallad! that's life you see.
Nej nu jävlar ska vi tagga Edvin och hans något smartare kollegor!

Hörs imorgon snyggingar ;)

work it

Nyss hemkommen ifrån stan och ett träningspass som tog luften ur mig.. ja, bokstavligt talat. Jag är helt slut nu och snart ska jag äta för att ladda batteriet och återfå mina krafter. Kokekorv och potatismos ska det bli utav det hela hade jag tänkt men vi får se hur det blir med det haha. Ikväll blir det lite träning med laget. Jag hade tänkt att jag skulle springa litegrann vilket jag inte har gjort på år och dagar känns det som. Konditionen än SKIT i nuläget, men det ska vi snart fixa till,  det är då jag mår som bäst! :)

Jag sitter ute i köket med nya numret av Veckorevyn jämte mig och nu blir det till att läsa.  Det är ett så bra sätt att koppla av med. Köket, förövrigt, kokar! Det är nästan 25grader här inne! helt sjukt. Solen gassar på.. inte mig emot :)

Nu ska jag kila iväg och fixa min mat för nu kokar det som bara den!!
Vi hörs




Linne -GinaT
Leggings - Ellos.se


out from under

Godmorgon! för de flesta av er har väl er arbets-/skoldag börjat redan och är i full gång med att arbeta. Själv hade jag väldigt jobbigt för mig att gå upp i morses. Jag var skittrött och ville för allt i världen inte gå upp fast jag la mig vid 10-tiden igår. Borde jag inte varit lite utvilad iallafall? well guess not. Imorgon i vilket fall så börjar jag 12 så det blir skönt att få sova till halv tio- tio och vara ordentligt utvilad då, pigg mört.

nu sitter jag i datasalen och håller på med att skriva om psykopati samt schizofreni. Väljer mellan två av dessa ämnen men vem vet, kanske att jag väljer någonting annat. Har också varit inne på personlighetsklyvning men det verkar helt ärligt skitsvårt. Vet inte riktigt om jag känner för att lägga all den energin som kommer gå åt till det arbetet och sedan kanske det blir skit! nej jag vet inte. Måste fundera på detta, tänkte göra några kladdar på lite olika områden innan jag bestämmer mig och kör igång på riktigt!

För övrigt så blev det den rosa klockan, den gulgröna gav inte tillräckligt mycket kontrast som jag önskade!
Nu ska jag återgå till mitt små kladdande/studerande hehe.
Ni får ha det bra så hörs vi snart igen!

ps. ska köpa barnkläder till min kusin idag, hon fyller 1 i helgen! jättemysigt ska det bli, vem älskar inte söta och ulliga barnkläder liksom? haha



puussss


ja, varför?

fråga 1: varför kan det inte vara mer Joel Kinnaman i Johan falk just nu?
fråga 2: varför ska man alltid glömma av viktiga saker?
fråga 3: varför ska man börja klockan 8 en måndag?
fråga 4: hur frustrerande är det inte att ha en godispåse i väskan men inte få äta av det?

babylent




Tog mig en låång dusch och gjorde hårinpackning, ansiktsmask och fotinpackning! Fotinpackningen fick sitta på i ca 2 timmar och nu har jag tillslut tagit bort plastpåsarna ifrån fötterna och torkat bort överflödig helosan så nu är mina fötter lena som en babyrumpa! :)

Fotinpackning:
* Helosan
*fryspåsar

Efter dusch och ev filning av fötter så ska du smörja in fötterna rejält med en stor klick helosan. Snåla inte det ska vara mycket så att fötterna kan absorbera så mycket som möjligt. Därefter ska man trä på påsarna och om du inte kan knyta påsen så kan du sätta ett gummiband runt ditt ben. Låt den sitta några timmar eller lämna de där på fötterna under natten! Torka bort eventuell överflödig helosan med papper och vips så är dina fötter superlena! :)

Nu ska jag fortsätta se Johan Falk!
Sov gott

no garanty that this life is easy




Godmorgon  :)
sitter med en kopp te i handen efter en låång god natts sömn! Natten till igår sov jag bara 5 timmar och upp tidigt var det ju också pga ledarkursen som väldigt bra. Senare på kvällen åt jag och jennyw ute på Thai Silk. Jättegott! herregud, beroendeframkallande! Sedan såg vi då på Remember me och om jag säger såhär: kill me! Jävlar var bra den var jag lipade sönder i slutet om man säger så. Innan man ens fick reda på någonting så kände man på sig att någonting skulle inträffa och den blev en stor jävla klump i magen på mig. Sedan forsade tårarna. Shit. riktigtriktigt bra film, rekommenderar den verkligen!

Här ovan har ni dessutom bilder på två klockor som jag vill ha. En av dom ska jag behålla, men frågan är: vilken?
help me out folks ;)
until later: later!



prayer for the weekend babe

Äntligen helg!! självklart så vill man ju bara krypa ned under sova "ruset av sig" nu när helgen precis har tagit vid men imorgon så ska jag upp tidigt och gå på en ledarkurs. Vet ärligt talat inte riktigt vad kursen går ut på men jag antar att det är något i stil med att man ska lära sig hur man leder och lär ut olika sorters "ledarstilar" och får idéer till nya övningar osv. Kommer säkert bli toppen! Hoppas att vädret är på vår sida annars kan det bli lite jobbigt med alla dessa blöta kläder osv.

Jennyw har styrt sin kosa hemåt för bara en liten stund sedan. Vi har nu klarat av årets första grillning -karré :) smaskens. Bowlingen med anna och c/o gick väl..sådär. Första omgången gick det skit, andra jättebra (vann!!) och sista.. njaa sådär. Man lär sig väl med tiden? fast det klart.. då borde min både kommit och passerat! haha

Imorgon blir det förmodligen inget bloggande eftersom att jag ska först och främst ha ledarkursen och sedan ska jag bara hem en snabb sväng och sedan åka in till staden och äta god mat och se på den efterlängtade biovisningen av Remember me. Det kan inte vara hälsosamt att se såhär mycket av Rob Pattison. Men whatever!

Nu ska jag se på Boston Legal och sedan ska jag fasiken sova!
Ha det bra så hörs vi tids nog, later

I wouldn't do anything but I would do much

Nu blev det lite senare än tänkt, men nu är jag redo för datakunskapen imorgon samt ja, inlämningen. Det är ju inget att vara nervös för iförsig. Men nu gott folk, nu ska jag borsta tänderna, ta fram kläder och sedan sova gott :) det tycker jag också att ni ska göra! Kanske gör ni det redan, bra isåfall! ;)
Vi hörs imorgon
Pussss

slutspurten!

Nu jävlar säger jag bara! två saker imorgon och sedan är det mesta klart vad jag vet! hur underbart som helst att slippa planera dagarna i ända för att allting ska stämma och shit. Nejtack! Men gud vilken lättnad det kommer vara när jag lämnat in musikinlämningen och gjort datakunskapsprovet. Lättnadlättnadlättnad!

Imorgon blir det bowling med busungarna. Kan nog inte ens räkna till det talet, så många är vi! får ont i huvudet av att bara tänka talet! tss. ojojoj! problem!!
Imorgon ska jag för övrigt grilla! mumsigt värre, det blir kött :D gissa om jag har längtat efter det? men nu jävlar är startskottet avfyrat.. eller ja, imorgon!

pöss

nedräkningen har börjat

MMM, underbar känsla! Har precis tvättat håret, tagit väck sminket och lagt på en ansiktsmask och nu är det "i väntans tider" tills dess att desperate housewives börjar, sedan cougar town. Och vet ni vad? jag börjar sentsentseent imorgon, klockan 12!! alltså ska jag ta bussen halv iklädd idrottskläder, kommer bli helt underbart. Ledigt och bekvämt, redo för idrott direkt på "morgonkvisten". funderar starkt på att skita i frukost och köpa macka i skolan sen så kan jag gå upp kring halv 11 imorgon, låter ganska bra eller vad säger ni?

Mm, underbara tanke! frestande :)
Nej nu ska vi stänga av allt annat och se favoritfruarna!
Vi hörs, later people


off you go

okej, dagens lektioner är äntligen slut! pjew, 2 lektioner är ju nästan mer än vad man stå ut med hehe ;) under psykologin så fick man träna lite på datakunskapsprovet som kommer på fredag så det när jag satt där och gick egenom det så kändes det faktiskt otroligt bra! Hoppas ju bara att det kommer vara också så på fredag. Sedan hade vi engelskaprov som jag faktiskt inte alls är orolig för, kändes jättebra efteråt! 

Nu bär det snart av till tandläkaren för att laga mitt absolut första (och förhoppningsvis också sista) hål! :S boo! känner mig lite smått nervös men jag ska nog se till att få bedövning så att jag inte får ont! har ju hört att kinden och läppen och det blir helt konstigt av bedövningen, kul att jag ska träna efteråt då. Det kommer se ut som om jag har fått en stroke! tänk om folk skulle tro det? hm, får koncentrera mig för att se normal ut. Det brukar ju vara ett ganska stort problem för mig i övrigt ;) haha, nej skoja, skämt åsido mohaha. 

 


fördjupningsarbete i psykologi

vilket låter mest intressant för er? schizofreni, psykopati, autism eller personlighetsklyvning? ska jag under ett x-antal veckor skriva om någon av dessa hade jag tänkt i psykologin. Det är ett slags fördjupningsarbete och det är lite klurigt med alla dessa. Vilken skulle ni helst skriva om och veta mer om? personlighetsklyvning är ganska så intressant men väldigt svårt att hitta bra och kanske till och med korrekt information om det. Det skulle tydligen vara det svåraste.. nåväl, vad säger ni?


bedtime stories

Har suttit och kollat på bella&tyra show nu den närmsta timman och jag tycker de är helsköna -speciellt tyra.
Men det finns ju faktiskt en morgondag så jag hade tänkt att tvätta bort sminket och sedan krypa ned i sängen! Jag måste lära mig att gå och lägga mig tidigare, det är ju en av vägarna till ett starkare immunförsvar och ett vackrare yttre! Det tillhör ju inte en av de mest smickrande sidorna av en när man kommer till skolan och känner sig -och ser ut- som ett vrak! Förebyggs gärna! Nej, från och med imorgon, senast i slutet av veckan, så ska jag gå och lägga mig i tid! senast 22.30! hehe

Time to get some sleep
Sov gott


upupup

Hejhopp där ute!

sitter här och försöker skriva klart svenskan av alla saker som jag har under veckan. Men det klart, då får man ju en sak mindre och det är ju inte att ogilla :) Såg att jag hade fått olika respons på det där med en Industrial piercing, någon hissade och någon dissade. En snyggmänniska som har en sådan är Linda. Jag tror att om ni kollar in henne så ser ni nog att det inte är så "speciellt" som man kan få uppfattningen om. Det är liksom ingen emosak, förstår ni? hmm. skitsamma. Jag tror att jag kommer att genomföra det iallafall :)

någon som har något förslag på någonstans man kan ta det? funderar på pistolero, studio clip eller vad den nu heter eller någon sådan .. det känns som om det blir bättre då, lite säkrare.

Men men, inget roligt inlägg men nu vet ni läget och när jag vet mer vad jag ska skriva så gör jag det hehe.
Pusssss

Nu: Johan Falk

Yes, we've been missing you! Det är ju riktigt ögongodis. Det är en bra kriminalserie men ja dessutom så får man ju också glimtar av snygga Joel Kinnaman.
Men varför i helvete hade de tagit pauser mellan filmerna? I don't get it. Varför visa gamla Beck filmer? var det inte samma sak med wallander? de visade väl inte ens klart alla de heller? fyran är helt åt helvete.

Men, nu en fråga till er: ska vi rösta till att vi tycker att Johan Falk filmerna ska innehålla mer Frank Wagner (Joel Kinnaman)? hehe. Vad tycker ni? För eller mot? ;) personligen tycker jag att det innehåller alldeles för lite! Mer Kinnaman till folket!


dagens vill ha

Är såå sugen på att göra en Industrial piercing just nu. Har varit det de senaste veckorna men är lite tveksam eftersom att jag redan har ett hål på "övre delen" av örat och denna krånglar till och från. Just nu håller den på att vara som fasen och att klämma ut var från den är inte det roligaste, det har dessutom blivit en slags blåsa omkring hålet som tycks vilja stanna kvar där no matter what.
Men vad tycker ni? en industrial piercing.. hiss eller diss?




Industrial piercing -vill ha!




Dock inte mitt öra menmen,, en sådan här (inringade området) har jag i nuläget.


|| source: google.se  ||

much to do

Idag har jag en del att göra, jag ska skriva en svenskakladd om kärlek, plugga till engelskaprovet på tisdag, plugga till prov i Vård och omsorg som är på torsdag. Sedan om jag har tid över så ska jag också skriva en sak till musiken på fredag och så har jag dataprov. Mm, gillar skolan! Jag måste ta tag i detta för jag vill inte sitta natten innan och skriva klart, det har jag varit med om föör många gånger tyvärr. Ska plocka fram massa frukt och göra fruktsallad medan jag fixar, det brukar vara ett bra substitut för mintchoklad vilket är mitt vanligaste pluggodis. Men det är ju fel dag för godis inte sant? ;)

Idag vaknade jag, för övrigt, lite för sent. Nämligen 12.40 av att min farbror ringde och nu har jag fått huvudvärk av att jag sov för länge. Måste lära mig att ställa klockan hur hemskt det än låter.
Jag kommer försöka uppdatera flitigt idag så håll utkik och titta in lite då och då vettja!
vi hörs, laater


lots of fun

Hejhopp, er favorit (?) är tillbaka haha ;)
Jag hade en riktigt rolig kväll igår och tack å lov så hamnade jag på rätt buss. Ni anar inte hur nervös jag var för att sätta mig på fel, kollade säkert bussen tio gånger innan jag gick på haha. Men iaf, dagen var fylld av massa prat och framförallt skratt och jag hoppas verkligen inte att det dröjer länge innan vi träffas igen! .. nu är jag grym på Guitar Hero iallafall så om ni vågar utmana mig så är jag med på det haha ;)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, kycklingklubbor med potatisklyftor står på menyn, jag är kocken. Kommer bli supersmaskigt!
Min käre mor och far är riktigt tråkiga just nu, de målar om sitt sovrum så jag har ju precis lika kul som det låter. Bara önskar att jag visste om att de skulle göra sånt här tidigare för då skulle jag dragit ut för längesedan. Det känns så meningslöst att vara hemma i nuläget men samtidigt att dra ut när jag inte ens vet något ställe.. det är ju kul menar jag. Det känns som om det är en måndag eller tisdag, är alltså rejält uttråkad.
Kycklingen börjar bli klar nu så jag får ila! :o)
vi hörs, later

stå ut från mängden

Till skillnad från alla andra bloggare (t.o.m. de stora) just nu som verkar ha gått på något slags lunchmöte, alla på en och samma gång, så tänker jag slänga in ett inlägg. Roligt eller inte, det är någonting att läsa och fördriva tiden på i vilket fall :)
Detta är min sista lektion för dagen och sedan får jag äntligen ledigt från musiken! Helt underbart att slippa gå till halv fem, jag drar till hemmakväll och köper en säck med godis som jag ska smaska på på bussen senare idag :) mindre än 2 timmar kvar tills bussen bär av mot U-hamn och vi får verkligen hoppas att jag kommer till rätt ställe så att jag inte hoppar på fel buss. Eller vad säger ni? hade det varit något? Skulle vara så jävla typiskt mig haha.
Fanny ska komma och möta upp mig och vi hoppas innerligt att det inte regnar där som det gjorde när jag och klassen var ute sprang intervaller på konstgräset 40ggr. Myys.
Nej ikväll ska det nog bli riktigt mycket prat och skratt! Har saknat tjejen :)

Vi hörs, LATER


uppe med tuppen

Godmorgon,
någon som är vaken? vet inte ens själv om jag kan svara på den frågan.
Fråga mig inte varför jag har på datorn nu, eller aa tanken var ju att jag bara skulle sätta min mp3 på laddning och sedan pysa. Men vad gör jag inte för att ni ska ha det bra? hehe.
Idag och imorgon så blir det dåligt med uppdateringen pga att jag åker till Ulricehamn idag till en kompis. Så ni får försöka överleva.

Igår var jag hos tandläkaren och gjorde utgjutningar till tandställning och idag ska jag ta röntgenbilder.. det blir.. spännande? det verkar gå väldigt fort nu med allt iallafall så det känns ju roligt! (: vem vill inte ha ett fint leende liksom? skiter faktiskt i att jag kommer ha tandställning, det är restultatet jag är ute efter i slutändan ändå. Hur är talesättet?: vill man vara fin så får man lida pin. och fler besök ska det också bli under kommande vecka, på tisdag ska jag laga mitt första (!) hål. Usch :S

Nej, nu måste jag ila annars blir det tajt med tiden!
Som sagt, det kanske kommer ett till inlägg idag men mest troligt så kommer det uppdateras på söndag igen.
Sup och svälj, trevlig helg allesammans!

17mars

Hejhopp era små galningar,
Har varit ledig hela dagen idag, sov riktigtriktigt länge och gick direkt på maten. Jag hade inte alltför mycket tid med tanke på att jag skulle med halv 3 bussen..eller tja, jag trodde den skulle gå då. Tydligen såg jag fel på tiden och jag fick istället ta en extra promenad till djupadal. Där fick jag vänta på bussen i 20 minuter.. skoj. Det var en aning kallt ska jag be att få tala om ;)

Sedan var det dags för utvecklingssamtal vid 17.30 och nu sitter jag här och kollar på tidernas bästa tvserie: Grey's! det är kärlek det haha.
Förlåt för dålig uppdatering men jag ska försöka bättra mig efter helgen! Det blir mycket att göra fram till nästa vecka! Hoppas ni kan stå ut!

repeat

övar för fulla halsar på sångläxan min: (you make me feel like a) natural woman. Jag kör på Mary J Blige's version, känns bäst så .. dessutom är vi ju lite lika eller vad säger ni? haha nat xD nu var jag liite rolig. I vilket fall som helst, det tar lite tid att lära in låten trots att låten är hyfsat kort och jag är ute i lite dålig tid så nu hårdpluggar jag. Dessutom måste jag ta pauser litedå och då eftersom att jag tydligen rynkar ihop pannan då ja sjunger vissa saker och spänner mig som fan så för att undvika huvudvärk så måste det bli så hah.


Testerna på knät gick förresten riktigt bra i min mening, lite dålig kondition och lite sämre styrka på höger bens baksida lår men annars kanoners, nu jävlar tjejer -jag är pågång!! :)



|| malmöö 208  ||

(not so) old times

haha, ojojoj snygga bilder gånger oändlighet! Här är bilder från Stockholm från maj 2009. pic 1 är på ett matställe som jag, min syster m.m. gick till. Sånna här vackra bilder fanns ÖVERALLT i rummet! Lågt till tak också, haha en och annan lång person fick en smäll i huvudet där! hehe.
Bild nummer två är någon dag efteråt men fortfarande i huvudstaden ;) Ser ni hur kort hår jag hade för ett år sedan? helt sjukt vad det växer! om ni kollar tillbaka på bilder så ser ni ju hur mycket det har växt om man jämför med denna bilden. helt obegripligt.

Saknar Stockholm och gänget där! repris TACK!


Dagens




Haha, ja detta borde jag väl egentligen inte förvånas över.. eller? En av Beckan klockrena kommentarer, Henke du har fått en ny konkurent! hehe.


Såhär såg min status ut:



Beckan, från och med nu så är du inte längre Rambo.. du är äggmacka! ;)


cencuuur



Okej, here it is! min skinnjacka! Orkade verkligen inte fixa massor och greja och försöka mig på att redigera så .. here you go. Köpte den för 2 år sedan, inga immitationer här inte utan the real deal ska det va! :)
Tycker om denna riktigt mycket men jag funderar på att införskaffa mig ytterligare en, en kortare. Det gillas!



update

Tjolahopp!
Det går dåligt med den där skinnjackan, men den är på gång I promise ;)
Just för tillfället så har jag precis ätit äggmacka och druckit te, inget fel med det!
Jag och Beckan har varit ute och vandrat omkring i vårt lilla samhälle och pratat massor. Som vanligt då med andra ord hehe.

Om en liten stund börjar Svenska Hollywoodfruar, det får man ju inte missa.
HAHHA OOHNO XD tittar på gamla filmer från ett tillfälle då jag var brudnäbb åt några i min släkt. Hur gammal kan jag ha varit? sju kanske? i vilket fall, där står jag och helt plötsligt börjar jag himla med ögonen när prästen pratar!! hahhahahaha. Tuffing redan som liten knatte. Synd att jag inte har några bilder på datorn från då jag stod som brudnäbb. Var nästan lite söt. Nästan sa jag! ;)

Ska ta ut fågeln en stund innan tv:n kallar.
Vi hörs snart igen.

back in my memorie

hallooo!
ja, då har årets kanske slappaste vecka (?!) börjat. Idag var det bara kärnämnena som mot all förmodan inte var jobbiga. Imorgon slutar vi efter två lektioner, så ungefär vid.. tolv någonting sånt. På onsdag är jag helt ledig pga att vi i vanliga fall börjar vid 12 och alla ordinarie lektioner avbryts vid 10 för utvecklingssamtal. No school, lovely! Torsdag har vi två lektioner och sedan ska vi på teater med skolan, fredag slutar jag 13.40 för omväxlings skull.
Kan man annat än att älska denna vecka?

Just för tillfället sitter jag i skolan och väntar på min kompis som slutar om tio (!) minuter. Då beger vi oss till bussen, hemåt!! Inga läxor har v heller. Vad har det tagit åt lärarna? :O underbaart, keep up the good work! :)

Senare blir det en promenix med Beckanbanan. Gårdagens blev inställd tyvärr, men det är ju otroligt fint väder idag så det blir niiice. Ville bara också upplysa om att det är hela 2 (!) år sedan som vi var i frankrike med marie och co. Helt otroligt vilken upplevelse det var och jag hoppas att jag aldrig kommer glömma det äventyret.





bild från frankrike, arcachon!
veronica och jag.

Old files



|| source:   ruldantuldan.blogg.se   ||


Haha, ojojOJ.. var runt och kollade massa bloggar som man inte besökt på.. jag vet intehur länge sedan det var sist. Tyvärr har de små filurerna Matilda och Beckan slutat skriva, det var synd för den var faktiskt underhållande hehe. Iallafall, hittade denna kommentaren som jag tydligen har fällt xD låter som en av mina kommentarer och det låter som Beckan sätt att tolka saker och ting. Haha, vi är helt enkelt en aning ..crazy. Underdrift? hmm.

Tänker också tillbaka på den gången då jag sa: "jag har ju inte alla hästar i huvudet.." ja, ibland har man inte speciellt stora tankar om sig själv efter ett sånt här uttalande haha! Då jag och Beckan gör någonting så borde vi nästan dokumentera allt, typ ha en realityserie eller nått sånt. Det händer så sjukt mycket och vi påverkar verkligen varandra och vi hamnar på en nivå i jämförelse med en guldfisk.. ekoooo!

Snart kommer en bild på min skinnjacka som jag också utlovat!
Hang in there ;)

Enligt LizetteSofia



Försvarets hudsalva

Bästa räddningen för spruckna läppar i vinterkylan. Och om man bränner sig när man lagar mat eller bakar; försvarets! Dock en aning beroendeframkallande..


Plusgrader
Äntligen börjar det verka som om våren är på gång! Plocka fram era skinnjackor och "vårjackor" för nu är det fan på tiden att slänga upp de irriterande tjocka vinterjackorna på vinden och välkomna våren!


Gårdagens vinnare
Anna Bergendahl! skitbra helt enkelt. Man kan inte annat än att älska hennes röst.


Söta små tanter
Ursäktar sig för allt, gråter så fort de blir glada och är bara mysiga av mormorsmaterial!





Bitchiga personer
Vad är poängen med att ge bitchblickar? vad är det som är så kul att vara ytlig så ytlig och att ge spydiga kommentarer? känns det bättre efter man har trackat ned på någon, kallat någon hora och hånflinat en rätt upp i ansiktet? Don't get the point. Man kan fråga sig om det egentligen är ett alter-ego för att dölja sitt dåliga självförtroende och osäkerhet?


Sjukdom
Ja, det säger sig själv va? ligga hemma helt utslagen och inte ha ork till att göra någonting. It sucks.


Tappa bort saker
Yes, jag är expert på detta. Allt försvinner i min närvaro allt från halsband till klädesplagg, ja häromveckan försvann ett par byxor. Ja hur låter det egentligen? Hur lyckas jag med det undrar man ju!? haha. Men har jag tur så kommer sakerna tillbaka på ett eller annat sätt, men lite underligt är det ju inte sant?




muuusik

Tidernas sjukaste och mest bisarra video någonsin? Nog för att Lady Gaga är lite annorlunda och ja.. bisarr så tar denna videon priset!! Telephone med Lady Gaga och Beyonce.





Tidernas sötaste kille? 13 år och gör redan låtar tillsammans med Usher och Ludacris.
haha, han har säkert fans som är 7 år och är superkära i han, jag kan se det framför mig, haha.





förresten, ser tjejen lite ut som hon där.. katrin zw.. någonting.. Bingos gravida flickvän? fast minus gravid..

it's overwith.

Tack å lov, melodifestivalen är åter igen slut!
Svenska folket har för sista gången för i år slösat bort ett x-antal årslöner för att få fram sin favorit i rampljuset, dock är det ju för goda ändamål som en viss del av vinsten går.. tur det..?!
Jag tycker att melodifestivalen har flippat ut en aning. Men jag är nog inte ensam om att tycka det!? eller? känns skönt att vi har ett helt år kvar tlls nästa gång, får läsa i tidningen hur det går för anna i oslo.

MEN, mina favoriter för i år är ändå:

  • Salem al fakir -keep on walking
  • Pain of salvation -Road Salt
  • Anna Bergendahl - this is my life

Det fanns ju inte speciellt mångabra att välja mellan om man säger så.. men jag är glad över att anna vann oavsett vad alla andra tycker. Jag tycker att hon har en faktiskt bra röst, verkligen speciell, hon verkar också vara en sån skön person! Jag hoppades redan första gången jag hörde låten att hon skulle vinna. Call me crazy, call me stupid.. I'll turn and walk singing it!
Men, jag håller med ungefär halva sveriges befolkning: ja, Eric Saade är snygg, sjunger bra, är charmig och är äckligt lik Måns Zelmerlöf MEN jag tycker inte att han passar in i eurovision song contest. Tyvärr. Jag kommer inte ändra mig om det! nix


Sitter för övrigt och kollar runt på youtube och just nu har jag en låt i huvudet som går: "'cause it's you and me, and all of the people.." och jag kommer verkligen inte på namnet på låten. Hjälp mig! Det är fruktansvärt irriterande att ha låten i huvudet men inte kunna lyssna på den.






|| pic:  Anna Bergendahl    
   source: google.se   ||

Årets vinnare av melodifestivalen 2010


early morning?

Godmorgon/ sen natt..?
Tillbringade kvällen med bästaste jennyw men massa tjöt, godis och dregglande efter rob pattison. Vet inte hur många gånger vi kollade trailern på Eclipse som kommer ut 30 juni i år. Längtaar! Planerar dock att hinna läsa ut böckerna innan dess!

Nu ska jag gnugga bort sminket ur ögonen och sedan krypa ned i sängen. Det blir att kliva upp igen om några timmar för att hjälpa till med olika saker, bl.a. tapetsering som jag ska göra för första gången i mitt liv.. håll tummarna! Vi får se hur till stor hjälp jag är, ska göra mitt bästa iallafall.
Sov gott!

flitig som en myra..

mardrömmen är över! nu kan man pusta ut och inse att mardrömmen inte var så farlig som man trodde. Ja, jag snackar prov.

Sitter otroligt nog kvar i skolan och jobbar just nu med datakunskap, flitigt värre faktiskt! :)
Ikväll blir det mys med film hos jennyw.
Nu ska jag fortsätta jobba, mer uppdatering ikväll!
later


update:

update:  yes box, bild på skinnjackan kommer till helgen! Då lovar jag er .. 
 


I don't get it..

kalla mig galen, det gör jag just nu.
efter oräkneliga timmars plugg (som jag inte skulle nämna, förlåt) så är jag äntligen nöjd.
Imorgon så smäller det, då ska jag sätta detta provet så att det bara skriker om det! Peppad.
Tänk vad skönt det är efter detta provet, att äntligen få vila lite innan det andra provet om nervsystemet kommer.. great. skitsamma, det är nu det gäller.. men först: anslutning till john blund. Jag ska ju upp om lite mer än 5 timmar :S ajdå..
sov gott, pussss

framsteg..

goodie goodie.. jag börjar kunna äta igen. Smått illamående efter små måltider men det är ju framsteg i vilket fall. Jag har levt på blåbärssoppa men nu är det slut :( nyponsoppa ska vara varm i min mening och jag tänker inte ställa mig vid spisen åter igen och koka upp mer vatten. No way. Imorgon, vare sig min kropp vill det eller inte, kommer jag gå till skolan och skriva det där provet så att jag äntligen får det gjort!
hehe, tittar på förhäxad vad är det från? 80talet? gammalt iallafall när det gäller filmvärlden, den förändras snabbt.. sååintressant eller? haha


...

Just det, det var folk som frågade om jag kunde lägga ut bilder på min skinnjacka och självklart kan jag göra det! Dock så hann jag aldrig få ned den från internet så jag tar det någon dag när jag är frisk och mår som jag ska!
Men jag lovar, bild kommer (y)

yeeees



Yes box! Det var min klänning från Elise Ryan som hade kommit på posten! Den ser ut som ett tält på galgen i min mening men på så sitter den skitbra, tack nelly! Den var redan "upphängd" på en galge med något slags plastöverdrag så att den inte skulle bli skrynklig osv vilket känns bra! Det är ju nästan så att man längtar tills man får använda den :) det är ju inte så längt kvar nu. Någon månad och sen så!
Det är bra att det finns internet så att jag kunde få nys om denna från allra första början!
tummen upp (y)

present på posten

Pust och stånk, jag är helt slut!
Såhär blir det alltid. Jag ligger och halvdör i soffan, pappa kommer hem, smiter in i ett annat rum och för att slippa leka blindbock och snubbla i trappan osv så får jag springa och tända i hela huset. Always the same. Börjar jag ana ett förflutet sätt att se på kvinnor? Vi sköter hushållet? nejtack sånt är inte acceptabelt menjag orkar inte ställa till en scen som man så fint säger. nej.. istället går vi till gladare nyheter. Jag har fått post från Nelly.com! Kan ni gissa vad den innehåller?




äkta ..

Det finns ingenting bättre än Bridget Jones när man är sjuk!!!
Såg dessutom en film som jag fick hem igår, Taken. Sjukt bra, rekomenderar den verkligen!

boooo :(

Åh vad dåligt jag mår :(
Ligger helt utslagen i soffan och mår piss minst sagt. Tack vare skiten som fullständigt har tagit över min kropp och mitt immunförsvar så missade jag ett möte i skolan med bl.a. SÄS. Great..! :/ Och inte är man på plugghumör när man mår som man mår heller. Det skulle inte förvåna mig om jag blir frisk tills imorgon och så känner jag mig stressad som tusan inför provet på fredag. Prov, prov, prov. Jag tjötar ju inte om annat än dessa prov. Jag måste sluta med det, hur intressant är det då? det gör bara mig ännu mer stressad. Shit.
Nej.. it's enough now nu går jag och dör.. later




För övrigt, någon av dessa ska inhandlas till våren då snön har försvunnit. Sommarkänslor!!


I'm up!

I'm up! helt otroligt. Jag tänkte att sista dagenpå ledigheten så måste jag ju ta vara på dagen.
Vad som står på schemat idag är träning, plugg och Beckanbanan. Så för att hinna med allt detta så måste jag skynda känns det som. Jag ska ta hav två bussen in till stan och innan dess ska iaf några kapitel i boken ha blivit lästa.

Nu är dessutom alla noter till bröllopet klara så nu är det bara övning, övning och åter övning som gäller! Kommer bli super. Nej, nu måste jag ila! Frukosten väntar!
later

take it off

happylaand!
vilket väder det är ute, helt fantastiskt. Har varit ute en liten sväng på ungefär 3 minuter än så länge men det var så himla skönt och fast jag bara gick i fleecetröja och joggingbyxor så var det jättebehagligt! Om ca en timma ska jag in till stora staden med jennyw och mickan, det blir mysigt. Vi ska se en riktig puss-och-kram film, nämligen valentine's day. Det kommer vara vi tre och alla par, om nu någon går på bio när det är sånt här väder. Jag tror inte att filmen kommer floppa med tanke på alla kända skådespelare som är med. Det blir till att njuta! haha.

Nej folk, nu ska jag göra mig i ordning och om jag har tid så kryper jag upp på vinden och plockar ned min skinnjacka! gissa om jag har längtat? (a) ge mig sen vår!
Vi hörs!
later


It's Britney bitch!

Dagen jag aldrig glömmer. Jag fick tyvärr inte bra videoinspelningar med min kamera så jag har lånat dessa av Uppbokat. Riktigt bra ljud och kvalitet! En sån underbar känsla när hon gjorde entré och hur hon underhöll oss alla. RYSNINGAR minst sagt när alla sjöng med i Everytime. Fyfan vad kul det måste vara som artist att stå där på scenen och göra det man verkligen älskar och ta emot all kärlek och höra hur precis ALLA sjunger med i ens låt. Helt sjukt! Detta är en oförglömlig dag 2009-07-13!


Den sidan hon är på först, där ser man publiken som sitter. Så nära satt jag miss Spears. Rätt coolt ändå. Shit vilken upplevelse!





get in the mood

likelikelikelike...





100307

Nu har det varit mycket på gång, jag har köpt noter på internet, köpt klänning från nelly, bokat biljetter till valentines day, bokat in fika med helium mona och alexandra osv. Jag har många järn i elden om man säger så.
  Nu är det inte många dagar kvar tills slutprovet i V.O.A (vård och omsorgsarbete) är. På fredag, då gäller det! En stor del av betyget hänger på detta provet så jag måste verkligen ge järnet. Därför kanske inte det blir så mycket uppdatering idag tyvärr.

Nu väntar en dusch så att man känner sig lite fräsch och sedan kommer jag ligga i hela dagen more or less. Ja, stud!

Dagens addiction:
Strip club






Later!!!

Daydreams

Hallå där ute!
Vilken känsla det är att vakna till att solen skiner egenom gardinerna och lyser i ens ansikte. En helt otroligt uppiggande känsla! Nu känns det verkligen som om våren är påväg. Kollar man på grannarnas hustak så ser man hur snön sakta början rinna av och taket och husknoppen börjar skymta :) Helt underbart! Det framkallar verkligen vårkänslor så framtills dess våren och värmen verkligen kommer så har drömt mig iväg till maldiverna. Tänk att snorkla i glasklart, turkost vatten, simma med fiskar, ligga på en vit sandstrand med en kall cola eller hallonsoda i handen! Inget fel med det eller vad säger ni?

Jag tycker också att ni ska få njuta av de fina bilder som jag sitter och kollar på so here you go! ;)






|| source: ving.se ||



friday night, yeah

Hallå där, fredagkväll och utgång på G. Helt perfekt helt enkelt!
Då det har hänt massa saker under dagen så ska det bli skönt med lite uteliv ikväll och bara få vara och koppla av! Nu kommer det stora problemet: vad ska man ha på sig? Jag får springa ner till mitt rum och rota runt i garderoben! Later


John Blund

Hm, mycket att fundera på och min hjärna går på högvarv. Kan man säga så? hehe. Ska gå och göra mig i ordning om direkt efter jag skickat iväg detta inlägget, kommer vara mycket att tänka på innan man somnar for sure.

Nu har jag varit flitig med mitt uppdaterande idag. Känner mig allt lite duktig! Det kan bli lite värre imorgon då mitt dagsschema är fullspäckat.
Ungefär såhär ser det ut:
- 11.40, slutar skolan och ska äta lunch
- 12.30 träna
- Träffa min sjukgymnast och kolla upp ryggen
- sola?
- 17.40 på möte med nya damlaget.

Det är ju faktiskt lite saker att göra under dagen så jag tittar in då jag hittar tid!
Nu ska jag leta upp min mobil (som ligger, förmodligen, gömd någonstans i vårt lilla, stora hus) och sedan har jag ett möte med John Blund. Vi hörs!


VR



Nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te och nya Veckorevyn och koppla av!
Ikväll är det grey's people, don't forget!

Vi hörs! Pöösss

Vi har alla våra dagar..




Och så har vi dagens för lite omväxlings skull:

*  Skjorta (märke: Polo) -pappas

*  Vitt linne - GinaT

*  Sammetsleggings - Ellos.se




bring me spring


||     energikick ||


Hejdär,
vilket dag vi har va? Helt underbar. Efter skolan så pyste jag iväg med mina små vänner matilda och sofia samt markus och åt på Orion. Vi skrattade och åt och pratade och tiden gick så otroligt fort så tillslut så var det dags att ila iväg till bussen. Hade det inte varit för fikan så hade jag utan tvekan tagit en annan buss och tagit en längre promenad! No doubt. I skolan så låg och på fönsterbrädan med solen i ansiktet och bara lapade energi från solen. Man blir så positiv och energisk. Nu vill jag att våren ska komma på riktigt!


Eva Longoria Parker


|| google.se   ||

Finns det någon vackrare människa än Eva Longoria Parker? nej jag tror faktiskt inte det. Så jävla vacker!


Ska man kanske byta efternamn till Einstein?



Hehe, humor!
Jag ville bara tala om för er som är såå intresserade av min matte"talang" *host*host* att det går framåt. Sakta men säkert!! Jag måste medge att jag har fått små agressioner på mina uträkningar men som tur är det att jag har en pappa som är grym på matte! All ära åt honom. Hoppas jag kommer ihåg detta imorgon bara.. hehe.
Ska faktiskt inte ta sovmorgon utan ska åka till supporttiden och plugga matte, finjustera det sista innan provet kommer precis lektionen efter! Pust och stånk! hehe.

Nu ska jag ta en paus i matten och jag och mamma ska bänka oss framför desperate housewifes! weeei. OM jag har längtat.
Vi hörs snart igen!

Ursäkta

Hejdär :)

Det har varit fullt upp de senaste dagarna, därav den extremt dåliga uppdateringen. Om en liten stund så ska jag studa matte, vi har prov imorgon. Suprise huh? alla dessa prov.. ska bli skönt med lite extra lång helg dock. Vi har studiedag på måndag-tisdag så ingen skola för oss inte. Vilket innebär -sovmorgon och lata dagar i soffan! Längtar något extremt efter lite vila. Det känns verkligen att allt detta i skolan har tatt på mig. Jag är helt slut på kvällarna, hade det inte varit för serierpremiärer hit och dit ikväll samt matten, så hade jag verkligen gått och lagt mig. Ni anar inte hur död jag är om jag snackar om att gå och lägga mig den tiden på dygnet. 'Fy.

Jag har tränat idag också så imorgon slår väl träningsverken till för jag har haft mjölksyra gånger hundra under dagens pass. Kan bli lite intressant att se hur jag försöker ta mig upp för trapporna både här hemma och i skolan under morgondagen hehe. Ska småskratta åt alla mina klasskamrater som springer omkring på vinterjogg under idrotten imorgon, MOHAHA! jag mår bra :)

Jag passar på att slänga in några bilder på gårdagens, lite bilder från helgen och dessutom, alldeles exklusiva, bilder som min lilla moder har fotat under denna vackra "vinter"dag :) Nu är vintern förgylld och nu välkomnar vi våren med öppna armar eller vad säger ni? :)







Nu ska jag ta och slå upp matteboken medan jag väntar på att kaffet ska bli klart. Jag måste ju hålla mig vaken på något sätt, haha vilket hemskt sätt att plåga sin kropp på!! Uscha.

ps, ni missar väl inte kvällens premiärer? Desperate housewifes och Cougar Town :) Grey's anatomy laddar vi för som kommer tillbaka till oss imorgon! längtar!
Kram

RSS 2.0