Ursäkta

Hejdär :)

Det har varit fullt upp de senaste dagarna, därav den extremt dåliga uppdateringen. Om en liten stund så ska jag studa matte, vi har prov imorgon. Suprise huh? alla dessa prov.. ska bli skönt med lite extra lång helg dock. Vi har studiedag på måndag-tisdag så ingen skola för oss inte. Vilket innebär -sovmorgon och lata dagar i soffan! Längtar något extremt efter lite vila. Det känns verkligen att allt detta i skolan har tatt på mig. Jag är helt slut på kvällarna, hade det inte varit för serierpremiärer hit och dit ikväll samt matten, så hade jag verkligen gått och lagt mig. Ni anar inte hur död jag är om jag snackar om att gå och lägga mig den tiden på dygnet. 'Fy.

Jag har tränat idag också så imorgon slår väl träningsverken till för jag har haft mjölksyra gånger hundra under dagens pass. Kan bli lite intressant att se hur jag försöker ta mig upp för trapporna både här hemma och i skolan under morgondagen hehe. Ska småskratta åt alla mina klasskamrater som springer omkring på vinterjogg under idrotten imorgon, MOHAHA! jag mår bra :)

Jag passar på att slänga in några bilder på gårdagens, lite bilder från helgen och dessutom, alldeles exklusiva, bilder som min lilla moder har fotat under denna vackra "vinter"dag :) Nu är vintern förgylld och nu välkomnar vi våren med öppna armar eller vad säger ni? :)







Nu ska jag ta och slå upp matteboken medan jag väntar på att kaffet ska bli klart. Jag måste ju hålla mig vaken på något sätt, haha vilket hemskt sätt att plåga sin kropp på!! Uscha.

ps, ni missar väl inte kvällens premiärer? Desperate housewifes och Cougar Town :) Grey's anatomy laddar vi för som kommer tillbaka till oss imorgon! längtar!
Kram

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du är för snygg Lizzan!!

2010-03-03 @ 19:38:44
URL: http://matildajarback.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0