lovelovelove

ååh, jag bara ääälskar kenny starfighter! hur fan kan man spela så dum? x) Du har ju kraschat i mitt rum! Nej.. jag har landat hårt! xD. Björn gustafsson är ju också värd att nämna, så jävla fail. Vasd ska man säga om honom? han ser .. lite annorlunda ut..  men det är en annan femma ;D Förresten så fyller min systers fästman år idag också, då passar vi på att säga grattis till han! Hoppas att du har haft en bra födelsedag!

Trött som jag är så ska jag snart sova! Jag har inte fått sova lika länge som jag önskat i helgen så det är lite jobbigt att inte ha fått sova ut och sedan komma tillbaka till ytterligare en skolvecka och behöva gå upp 05:45 för att hinna med allt. Jag tycker synd om mig själv. Har inte en enda sovmorgon längre. Jag börjar 8:00 varje dag. Som tur är så går vi inte alltid så överdrivet länge. Senaste tiderna är 14:50, vilket inte är speciellt länge egentligen.

Nej nu ska jag sova! vi ses imorgon! pusssheeej! BTW, vi laddar inför matten imorgon, första lektionen! Matte med sötsimon.. melike :) TJAAAO

Time for a change.,. make it big or small?

Hello.

Jag vill in till staden och köpa kläder. Ja jag är beroende av kläder! Men det känns inte som om jag har några kläder nästan. Vet inte heller hur jag ska kombinera. Nej sånt här är tråkigt att läsa om! Ska kolla lite sidor efter kläder nu. Jag känner att jag vill ändra massa saker. Mitt rum, mina kläder, moppe.. jag orkar inte ens nämna allt. Nej nu ska här tas lite kort och sedan återkommer jag till er med lite roligare saker :) Looooove!


so I've been told wrong?




Hmm, skulle utbakad vara svårare än inbakad? I dont think so. Herregud jag stod i nästan 1,5 timma och försökte mig på den jävla inbakade saken men det gick piss. Blev aldrig riktigt nöjd med den innan jag gav upp. Jag tänkte att det kanske kunde vara värt ett försök ändå med en utbakad. Ja, jag blev ganska så nöjd. Detta är resultatet efter 3ggr!
Ha en trevlig lördagskväll, nu ska jag bänka mig framför tv:n och äta äckliga ostbågar ;D


Mjölksyyyyra :O:O

MAHH GHAAAD.. mina armar! Trodde inte att man kunde få mjölksyra i armarna av att fläta. Tydligen kunde man det. Jag har suttit flera kvällar i rad och studerat ut hur Micromiss gör sina inbakade flätor. Idag bestämde jag mig för att göra ett försökt. Tja, det är mer .. 11:e försöket och nu börjar det lika någonting. Eller aa en fläta iallafall, dock ser det ut som piss! Fasen vad svårt det är i början. Tränar som tusan för att det ska bli lyckat.
Imorgon är det släktträff uppe på målevi för våran del. Släkten på mammas sida, hennes bror och hans familj, hennes kusiner och deras familjer och våra tredjedelskusiner kommer dit och aa massa. Så jag tänkte försöka på en lite snajsig frisyr. Vi får se hur resultatet blir. Lyckas jag så sätter jag in en bild annars skiter jag i det ;) Nu börjar mjölksyran lägga sig, bäst att passa på att försöka igen innan jag glömmer av tekniken igen!

Pussssshej, vi ses!

/ LizetteSofia

en dag på stan

pust och stånk.
Nu har jag kommit hem ifrån stan. Har varit och köpt saker med mamma. Hittade en fred perry väska inne på MQ och jag var också ute efter ett par skoletter eller vad det nu heter men det hittade jag inga som jag ville ha. Eller aa, jag fick väl inte titta åt det håller där det stod klackskor med högre klack. Hon tycker inte att jag ska ha det eftersom att jag opereras i oktober och kommer då inte kunna gå med dom på ett tag. Jag var skitsur ett tag och när jag inte hittade några andra ochjag inte hade fått någon mat så hade mitt humör nått botten. Jag var gråtfärdig, så trött var jag, och hungrig..!

Det blev en del saker ändå, inte mer till mig, men det blev en ny matta, kuddar, kort, mat.. just det, jag ljög.. jag köpte mappar och pennor också. Jaja, massa shit blev det iallafall.

Jag kommer somna tidigt ikväll, det är en sak som är säker!

Bloggar mer när jag har fått lite mat i mig, och kaffe! Eller så blir det senare, vi får se!

/ LizetteSofia


dagens.. och förra månadens ;D

pust.. jag lyckades verkligen idag.
För det första så skulle jag skynda mig till södra torget för att hoppa på 159:an till Dalsjöfors, klockan var nästan tjugo i och det är ju då bussen ska gå så jag såg att det stod 159 på bussen så jag hoppade på. När busschaffören väl körde iväg så körde han inte den vanliga vägen utan han åkte mot resecentrum. Först fick jag ju hjärtat i halsgropen och tänkte att: nej nu har jag hoppat på fel buss. Men efter ett tag så tänkte jag att nej det kanske är någonting som de ändrat under skoltid. Men sen.. svängde den av mot almåsgymnasiet och sedan vänster... PANIK! Första tanken var att fan det var fel buss.. eller tja, nej det var mer like: helvetes jävla skitfan. Fast det är ovesentligt. jaja. Jag kom tillslut av bussen och tillbaka till södra och tillslut rätt buss till dalsjöfors. Träffade ida.


Dagens kommentar, av moi:

På engelskan höll vi på med ett häfte där vi skulle fylla i ord som fattades i meningar, vi fick den första bokstaven. Jag, Rebecka och Sofia satt vid samma bord och hjälptes åt. Jag&Rebecka hade precis skrivit klart ett ord. Det rätta ordet var delight.

Sofia - Hur stavas delight?
(Jag väntar på svar ifrån Rebecka för att säkerhetskontrollera)
Rebecka - d.e.l.i.g.h.t.
Jag - Ja vad bra.. då stavade jag fel! :) ... Eller NEJ.. jag menar rätt.. då stavade jag rätt.

Hahah, wieeeerd!



Förra månadens kommentar, också av moi:

Lizette - Jo men det hade jag ju visst det..!
Beckan - Ja jag tänkte väl det, jag tänkte: jo men det måste du ju ha gjort. Haha du är konstig.
Lizette - hahaha aa nej jag har alla hästar... (paus) i huvudet.
Båda - hahahahahahahahahahah
Beckan - nej det hoppas jag verkligen inte! xD


Bäst i test: Lizette Carlson! ;D eller vadå?

You'll see, I' m not what I use to be!



MOHAHAHAHAHAHAHHA, yesyesyesyesyesyesyesyes! Jag har en operationstid den 12:e oktober :) läängtar. Snart så är jag på benen igen. Då får ni se upp för då står jag i mål serru ;D SERRY?

minne för livet, gamla bilder ifrån stockholmsresan tidigare iår! I miss it, a lot!


Brevinskastet vid björns säng. Ett trevlilgt sätt att vakna av inte sant? ;) tydligen så tyckte inte han det! ;O


Påväg upp till stockholm  med pärlan och en segelbåt på taket xD MINNE FÖR LIVET.


Ja vad var klockan? åtta- nio på morgonen en söndag och vi kunde verkligen inte hitta ett enda café/ konditori som var öppet. Hallå.. när äter ni stockholmare frukost? TYDLIGEN INTE SAMMA TID SOM OSS BORÅSARE! Men efter en lång stund vandring så hittade vi tillslut ett konditori, dyrt var det.


Cooling, jag vet!



Jenny, sisen -the one and only - utanför Wayne's där björn bodde. Lyyyx. Han bodde dessutom över Bobbys, yes, den Bobby, hårsalong. Tyvärr såg vi inga kändisar, inte ens någon Bkändis.


haha, så jävla kul. En indisk resturang på söder tror jag att det var, de hade så jävla fula målningar påå väggarna XD Jag glömmer aldrig när Björn som är typ 2,10 ställde sig upp och slog i huvudet i taket xD hahahahaa


Medan the grabbs gick på nattklubb så satte sig jag och jenny på mcdonalds och åt glass, mums :o)


090825 -löningsdag

Sitter här i datasalen, vi ska egentligen ha datakunskap eller vad det nu heter men läraren springer in och ut ur rummet hela tiden så vi får ingenting gjort. Inte mig emot, vi har ju inget bättre för oss. Dessutom har vi 1 h 40 minuters lektion. Blääääk. Men, men. Idag slutar vi typ 2. Göööött :) Sitter och har allm'nt tråkigt. Nu har läraren kommit tillbaka och tjötar så jag f¨r  väl avsluta med att säga: det kommer mer ikväll gott folk så håll ut ;D


She's nothin' like you've seen before

Bonjour !

Hihi, fruktansvärt sugen på att läsa språk just nu. Dagen har varit okej. Det tråkiga var att vi bara hade kärnämnena, alla utom ... hm, är det några mer än matte, svenska och engelska? nu blir jag konfunderad. Jaja, de var de vi hade iallafall. Varje lektion var 1,5h lång. Det var bara matten som gick fort, de andra var .. lite långdragna. Inte nog med att vi hade lååånga lektioner och började klockan åtta en måndag, så fick vi ett nytt schema idag. De har tagit bort våran sovmorgon på tisdagar och satt in matte klockan åtta :O HALLÅ? kill me. Vi kommer alltså inte ha en enda sovmorgon! :( tur att torsdagarna har blivit korta istället!

Funderar.. vad ska jag äta? Jag är hungrig. Just det, maten är ju hur sent som helst på almås, svälter typ innan man får lite mat i magen. Imorgon är det iallafall datorkunskap och vård och omsorgsarbete .. och matte som står på schemat, de första verkar jättekul :) längtar till psykologin nu bara. Biologinörd? jaaa!




Fy vilka dagar..


Gammalt och upphittat

Sitter här i Dalsjöfors vid sångfågelns dator och uppdaterar för att ni ska kunna njuta av mitt liv just precis så som det är just nu! Generöst va? ;o) Sköööj, mohaha. ni måste tycka att jag är sååå intressant.

Nu har min blogg fått en absolute make over. Vad tycker ni? godkänt eller underkänt?
Det är självaste Linno som kom på idén att ge min blogg ett nytt utseende. Eftersom att jag är sååå teknisk på att fixa header osv så överlät jag det till Linno och hennes PS.

Till någonting annat..., jag börjar få ont i huvudet av att sitta såhär nära linnos 24tums data/tv och skriva. Dessutom är ljuset otroligt stark, shit. Hej och hå.
Förresten, ni som har letat röva av er för att försöka hjälpa mig att hitta min träningströja (lagtröjan) så kan jag säga er att ni kan sluta leta. Den var hos linno xD Sedan ungefär.. tre månader sedan. Skööj.

Nej nu får jag tagga roliga inlägg. Sånna har inte kommit på ett tag :O Skärpning Lizette. För er skull!

Bake a cake



Tigerkaka! mums
Sånt gör jag när jag inte har annat för mig än att vänta på Linno. Om en stund bär det av. Ska äta lite och sedan ta ut kakan! :) Pöösss.

Yesterday's ...



Mitt härliga halsband ifrån H&M, lööv it!

090822 - I was born to be a shopaholic

Tur att jag inte valde klackarna idag! Idag bar det av till Gbg med Annabanana för en liten shoppingtur. Ja, eller mest för hennes del. Jag var bara en som skulle finnas där för henne, ungefär. Jag har verkligen inga pengar just nu, bankrutt. Jag tycker dock jämt att jag hittar snygga kläder just då jag inte har pengarna, så därför frågar jag min lilla mamma om man kan få "låna" lite pengar av henne. Vi vet ju alla att det inte direkt blir ett lån. Hon vägrar att ta tillbaka pengarna när man ska betala tillbaka.

Trots att jag vaknade i tid idag så blev jag stressad i slutet och efter lite mer än hälften av vägen så ringer anna och säger att bussen snart är på min hållplats. PANIK! Sprang som fan. Och hann precis. Chaffisen såg mig och stannade snällt vid hållplatsen. Han var 3 minuter för tidig!!!! :@ Tur att klackarna inte var på som sagt. Dessutom så har jag så jävla ont i fötterna av allt vandrande på avenyn och i nordstan! Reebok <3
Fick iallafall köpt två rutiga block till matten och ett übersnyggt halsband! (bild kommer senare). Resten av mina pengar gick åt till mat, fika och biljett fram och tillbaka. Yeah please, make me broke!

Ikväll blir det nog anna och film igen. Måste på utgång någon helg känner jag! Kan inte bara sitta hemma och uggla. Tråk. Vi hörs!

/ LizetteSofia


one memorie from the past..

Jag har ju lovat att jag skulle lägga upp lite "dagboksanteckningar" från min mammas och pappas bröllopsbok. De flesta är vid ung ålder och jag tycker både att de är charmiga och man skrattar oerhört mycket. Jag hoppas att ni också finner det lite roande iallafall ;D
Enjoy.

"Tisdagen den 12/9-95 ringde mormor och frågade om hon fick låna Lizette i några timmar. Såklart, sa jag. När jag frågade Lizette sa hon såhär:
Hon är så go', sen började hon dansa runt och klappa händerna och sa yes,yes,yes.
Tillslut sa hon: hon är så snäll 'ete' mig, och skiner som en sol".

Här var jag 2 år. Tycker att det var lite småsött, mormor var min bästa vän. Det är hon fortfarande! Om någon undrar var 'ete' är, så är det emot eller mot. Tänkte bjuda på en till också, annars blir det lite tråkigt.

"Lizette hade i april -96 fått ett eget skrivbord. Hon lovade att hålla sig till sitt papper när hon målade. Efter en stunds tystnad tittar jag in. Vad får jag se? jo, Lizette ritar på bordet. Hon skulle inte göra så mer. Under tiden när jag hämtar disktrasan ritar hon mer. Blir arg på henne, då säger hon helt allvarligt: 'Det var inte jag. Det gjorde pennan alldeles själv!'.

Haha den skrattar jag verkligen åt. Jag har svaga minnen ifrån det. Väldigt svaga, men de finns ändå där. Jag hade en penna som skakade när man målade, batteridriven och den vibrerade och den var jättekul att skriva och rita med, speciellt om man satte den mot halsen och pratade! Tror att den ligger gömd någonstans i lådorna, får ta och leta upp den någon dag. Sånt är kul! ;) Hoppas ni tyckte om det. Kommentera och låt mig veta vad ni tycker om dessa små anteckningar.

Ska krypa till sängs snart. Ska med 8:07 bussen imorgon bitti. Jobbigt värre. Kommer att somna på tåget, that's for sure! Vi kanske stöter ihop på stan! Ha det!

/ LizetteSofia

In och ut, ut och in.

Det var en kort dag i skolan för min del, halv tolv fick vi sluta och jag satte mig på första bästa buss hem. Skulle egentligen köpt tågbiljett eftersom att jag ska till Gbg imorgon. Men eftersom att jag var så smart och glömde mitt bankkort hemma och inte hade några kontanter i plånboken så gick det inte så bra.

Jag stortrivs på almås. Bästa gymnasiet ever, säkert. Sitter just nu och kollar på Oprah och hon håller på att kolla upp sekter. Skrämmande.

Ikväll bloggar jag mer men nu ska jag in till stan igen. Mickan slutade för ca 10 minuter sedan så jag ska sätta mig på bussen och möta upp henne i stan. Hon ska kolla lite skor och sånt. Hon behöver moraliskt stöd av den som är bäst på skor = Moi! ;D Nej see yah!

Det blir verkligen in och ut, ut och in med bussen.

/LizetteSofia


Ingen bortkastad tid..

Åh vilken dag! Kunde inte vara mer nöjd.
Vilken känsla. Tanken som ständigt fanns i bakhuvudet på mig var hur fullständigt rätt denna linjen är. Det känns så jag. Klassen kändes helt okej, ingen kalabalik-klass, utan en sansad klass som är fokuserade. Hoppas inte att de är trista bara! Okej, det var elakt sagt. Men saken är den att jag tror att detta kommer att bli 3 roliga och intressanta år. Jag längtar så innerligt tills nästa vecka då vi börjar följa schemat. Vi ska ju nämligen ha psykologi och medicinsk grundkurs! Längtarlängtarlängtar! :)





Nu ska jag sätta mig och läsa nya numret av Veckorevyn. Världens bästa tidning! Kenza kanske inspirerar idag också!?

/ LizetteSofia

tha' town med helium mona ...

Det första jag fick reda på när jag kom in till Borås var att mona inte fick komma. Tråkigt värre tänkte jag, men efter en stund ringde hon och satte sig på första bästa buss till staden och mig! :) Jag hittade tyvärr inte allt det som jag var ute efter, men en liten del av det. De jag saknade var skor och en väska. Jag och mamma har iallafall nu bestämt att vi ska åka in till en annan dag och leta! Vi väntar tills löningsdax ;o) Här kommer resultatet ifrån dagens tur på stan:



Nu sitter jag här med en ansiktsmask ifrån Body Shop -Tea tree. Underbart är ordet. Man känner hur den går på djupet och fixar och grejar! Verkligen ett tips till er som vill ha en bra ansiktsmask, till ett hyfsat pris också 125kr. Köper man en till ansiktsprodukt så får man 20% rabatt på vardera, bra va?


Det är nämligen såhär att jag har läst igenom min mammas och pappas bröllopsbok och hittade liknande dagboksanteckningar som mamma skrivit. Hittade massvis med roliga saker som jag har sagt och gjort. Tänkte från och med imorgon lägga upp lite sköna kommentarer osv i några dagar framöver. Jag tror att ni kommer få ett gott skratt när vi läser dom! Det fick iallafall jag! Tänk att man kan vara så otroligt klok när man var liten. Sov sött!

/ LizetteSofia


When there's nothing else to do a rainy day...



Lyckades sy om en klänning igår. Det är kul när man kan återanvända gamla saker fast lite omgjort. Den fick lite volanger, lite för söt, men med lite nitar till så blir den perfekt :) Stolt*

hahahaha!

Hahahahahah, fyfan! Jag var bara tvungen att testa en sak som Linno också har gjort. Jag skickade ett sms till 118100 och frågade: "Vem är Lizette Carlson?"

Jag fick svaret:
"118100 tror att Lizette Carlson är en glad och trevlig tjej i sina bästa år med ett smittande skratt och ett härligt humör. Vi tror att hon är en grym DJ och drömmer om att få släppa en egen skiva."

Haha, vad tycker ni om detta? stämmer det? Kommentera! ;D



Denna bilden ifrån Stockholm och min header.. hur läskigt är det inte med infon ifrån 118100? xD

/ LizetteSofia

pic's från gårdagens filmkväll..

Här kommer bilder ifrån kvällen igår, tyvärr var min kamera på vift så jag kunde inte ta kort i början. Men sedan hittade mamma den i en låda :) luckyme. Tyvärr hade Anna och Linnea redan åkt hem så vi fick bara bilder på Jenny och Veronica.. suck* :( skoja bbies!
Filmer blev step up och mouglin rouge (stavning?). Tack för den mysiga kvällen tjejor!


Sööööötnosar ...

Håller med texten xD


090817 - knutor i ryggen/axlarna och omättad tröst efter loka!

Aaaaaj! varje gång jag rör mig stelnar ryggen/axlarna till och man känner vartenda liten millimeter av de. Knutorna. De förhindrar min rörelseförmåga, kanske inte det bästa när man ska träna eller vad säger ni? Det gick ganska så bra ändå. Jag har precis kommit hem ifrån dalsjöfors där jag har tränat. Gick upp tidigt som attans för att åka med mamma till d-fors och jag var allt annat än taggad. Mer taggad på att sno på mig joggingskorna faktiskt. Såg ni vädret imorse så märkte ni kanske att det inte var så trevligt. Då kanske ni förstår hur ickesugen jag var på att sno på mig skorna och bege mig ut och springa. Alltså måste det också säga sig själv hur icketaggad jag var på att gymma. Till något lite mer intressant..

Ska till stan med helium-mona imorgon, jag måste ha ett par leggings som jag har hittat. Kanske också att jag köper en t-shirt. Är sugen på ett par skor också, men jag ska se vad mamma säger om den saken.. det är pumps.. tror jag xD Shit tha' same. Detta var antagligen inte speciellt intressant.. jaja. Ska fixfixA lite nu. Vi hörs! Pööösss

/ LizetteSofia


pic's


Fick ett handgjort ljus av min mormor och morfar idag, visst är det fint?





Detta köpte jag i den stora staden när jag var där med Jenny! Hittade inga kläder som jag ville ha. Fast på tisdag ska jag in till staden med mona och ha det trevligt! Kanske köpa ett par skor och kanske också ett par.. eller kanske 2 st leggings ;D

girls night.

Hejhejhallå!
Nu sitter jag med tjejerna omkring mig. Snacket går varmt. Det var länge sedan vi träffades allihopa så det känns bra att samlas igen. Linnea ska börja skolan imorgon i Arvika och ska upp tidigt imorgon, stackarn :S halv sex skulle hon tydligen åka. På tal om skola: det ska tydligen vara skolfotografering för omvårdnad på onsdag eller torsdag.. helt beroende på vilken klass jag hamnar i :O Usch vad hemskt, vi känner ju inte ens klassen och helt plötsligt ska vi fotograferas tillsammans. Jaja, problematiskt problem nr 1 ;D

Imorgon kommer jag att uppdatera med bilder ifrån idag och likaså bilder ifrån gårdagens shoppningtur med Jenny w. Vi ses ;D

/ LizetteSofia

med "Du är allt" & "amazed" på repeat

De som har missat det så ska min syster gifta sig nästa år och jag har blivit tillfrågad om jag vill sjunga på deras bröllop! Det är en stor sak! :) De har valt ut två låtar som jag ska försöka mig på och sedan välja en utav de. Jag vet dock inte vilken, båda är väldigtväldigt fina och passar utmärkt på bröllop. Jag har också chansen att sjunga en duett med en kompiskompis till Jenny om jag skulle känna för det. Vi får se hur det hela slutar ;) Jag ska iallafall ta chansen att nu under höstterminen fråga Heidi (min sångpedagog) om jag kan få ha de som "läxa" och öva på. Det är ju bra om man kan få lite tips på vad man kan göra bättre och så. Man vill ju att det ska vara så bra som möjligt eller hur? ;D

Förutom låtarna så sitter jag i soffan med täcket uppdraget till hakan och mår allmänt illa, jag har huvudvärk och ska ta hand om maten (y) bra eller vadå? Ikväll kommer lite folk hem till mig, mys.
Nej nu måste jag ta hand om maten, kan inte sitta längre vid datorn. Har riktigt ont i huvudet, blir ju inte bättre av att sitta här direkt :S
Pussss,

/ LizetteSofia

090814- wow, årets bloggtorka?

Wow, snacka om bloggtorka. Det är inte kul alls, känns inte bra.
Nu iallafall har jag kommit igång lite smått, jag vet iallafall vad jag ska skriva och vad som händer.

Just nu sitter jag och kollar på Project runway, jag blir verkligen inspirerad av deras kreativitet och fantasi. Tänk om man vad lika begåvad och hade kunskapen att kunna sy :O drömma kan man iallafall göra. Herregud, jag kan ju knappt klippa till ett par jeans till shorts! haha.
Om en liten stund kommer min kära syster hit, mycket trevligt! :o) tyvärr kommer jag inte se så mycket av henne eftersom att jag senare kommer dra mig till Beckan och ha det trevligt. Men innan jag beger mig så ska jag äta lite, det blir smaskigt grill!

Förresten så var det sista dagen på jobbet idag, det känns faktiskt tråkigt fast ändå skönt. Jag kommer sakna galenskaparna väldigt mycket, kommentarerna, skratten, personligheterna osv. Vem vet, kanske söker man sig en tjänst nästa år också? värt att fundera på. Vi hörs snart!




/ LizetteSofia

090810

Tjollahopp! Här sitter jag i soffan och dricker kaffe och kollar på walk the line. Världens mest underbara film. Sjuuukligt bra är den. Skulle döda.. eller nej, men göra väldigt mycket.. för reese witherspoons röst! Helt underbar! :D Jag gillade Johnny Cash innan, nu också, men det värsta med Walk the line är att Joaquin Phoenix och Reese sjunger bättre än june carter och Johnny. Det är väldigt jobbigt. Har de gjort någon skiva kanske? Skulle bra gärna vilja ha den isåfall, tipsa! Nu ska jag ta och fortsätta kolla och dricka upp mitt å så goda kaffe ;D seeyah!

/ LizetteSofia





Du vackra människa! kan jag få se ut som du och få din röst? snälla!?

090809

Nu är jag hemkommen ifrån färgelanda cup igen. Jag vet att ni har saknat mig!
Ja, vad ska jag säga om vistelsen där? ..skitkul tror jag att ordet är. Vi har spelat som aldrig förr. Spelet var jättebra. Vi vann allra första matchen på fredagen med 3-1 mot Näset. Sedan första matchen på lördag, som för övrigt spelades 11:10 vilket resulterade i att vi fick gå upp kvart över 6, förlorade vi med .. nej det kommer jag inte ihåg, men typ 0-2 eller någonting sånt. Tredje och sista gruppmatchen vann vi med 2-1 mot Kållered. För er som inte visste det så förlorade vi mot dom förra året i B-finalen. Så det var kul med revansch. Tränaren var skit jobbig, han skällde ut domaren efter matchen eftersom att han ansåg att han dömde fel heeela tiden. Jobbig prick, skällde på sina spelare, våra spelare, våra tränare. You name it.

Vi gick iallafall vidare till kvartsfinal mot Lindomens andra lag, eller vad de nu hette. Vi vann med 1-0 :o) Sedan blev det semifinal. Ni förstår inte hur nära vi var att komma till final. Det återstod 2 minuter av matchen och vi ledde med 1-0, en farlig poängställning. Då kvitterar de. Sedan blev det förlängning och de fick en straff. Gissa hur!? jo genom att en tjej filmar i straffområdet och alla utom just domaren ser att det är en filmning, den sämsta ever. Hon dök verkligen! MAAH.

Jaja, en tredjeplats är inte fy skam. SPeciellt inte om man jämför med placeringen som vi fick förra året! Det fanns massor av snygga killar förresten, vi gillar't!! Och mindre kul.. massa fjortisar. Blä.



Dagiset som vi bodde på hade ett ABC alfabet på väggen, ni vet, A = apa, B = banan och så vidare. Men denna, denna var så jävla klockren så det var inte sant! xD Den längst till vänster, K = dromedar? xD



Denna är lite smårolig också! ursäkta storleken!


OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!! :D::DD:D:D::D

HAPPYHAPPYHAPPY!!! Varför skulle det ta sån tid? ;D Jag är så glad för er skull! Grattis på er, älskar er! <3


förberedelser.

Här sitter jag och har precis kollat hur helgens väderprognos ser ut i färgelanda. Jag kan lova er att det ser väldigt bra ut! Lagom väder för fotbollsspel (även fast jag inte kommer att deltaga) och spana efter snygga killar, självklart utan tröjor. Vi hoppas starkt! Jag sitter och funderar vad man ska ha för väska, vilket ser bäst ut? fotbollsväskan eller en resväska? okej, det låter bättre med fotbollsväskan men jag kan lova att den är otymplig och rymmer inte så mycket som man kunde önska :S :O Aja, jag får väl börja ta fram saker innan mina föräldrar kommer hem och märker att jag sitter och bloggar och inte gör det jag ska :O världen går under! ;O

Har varit inne i stan med mickan och jenny. Vi kollade på Baksmällan. Vi höll på att dö av skratt! Rekomenderas starkt! Efteråt var det stan och träffa människor som man inte sett sedan minst ett år tbx. Det var trevligt! :O)
Nej, fy Lizette, nu får jag bege mig mot rummet och garderoben! Ska till färgelanda med fotbollslaget för er som inte fattat det! ;D See yah

/ LizetteSofia

*

Obs! De översta bilderna är ca 3 månader gamla.

pic's from now and then.




.......................................


Vadå? alla har väl varit rädd för tomten?

Trött liten Lizette :)


Jodå, attityd kallad det.. och jaaa, den fanns redan då ;D hihi!

ingen kommentar!

Alltså ärligt talat! jag blir så trött på människan. Vi kallar personen nr69. Det känns som ett bra namn på personen! 
En handmassage kan väl inte ge fel signaler eller vadå? Det var iallafall en viss person (som vi kallar grönis) som såg mig och nr69 massera varandras händer. Vi hade extremt tråkigt och var riktigt trötta. Grönis såg mig när det var min tur att massera nr69:s hand. När nr69 gick iväg för tillfället så frågade grönis om jag, jag citerar: "är förtjust" i nr69. Va? Hell NOOOO! vad tror grönis egentligen. Inte min typ! åååh, jag dör. Måste människor alltid tro så mycket?! Tydligen var det ganska lätt att göra det enligt grönis men jag menar hallå. Jaja, nyfiken kanske. Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig! :) Suck*.

Nu känner jag mer obekväm än innan :S xD kill me. Eller nej, gör inte det. Men ärligt talat. Vilka frågor jag har fått besvara de senaste dagarna! None of your business!?

090804

Hej å Hå!

Har precis avslutat ännu ett kapitel i boken: "massmördaren". Den är helt sjuk, verklighetsbaserad dessutom! Har suttit de två närmsta timmarna och läst i stort sett oavbrutet. Korta pauser emellanåt. Sånt behövs även i en spännande bok.

Jag tänkte bara avsluta dagen med ett litet blogginlägg.
Imorgon blir det ut och springa med Jenny, på torsdag bio :) skojskoj! Vi hörs!

/ LizetteSofia


GAAAAH! HJÄRTATTACK



GAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kill me! Jag håller på att avlida. Bilderna som ni ser framför er, personen som den föreställer.. det är min drömkille! GE MIG!

tvillingar?




Gissa vem som är på den översta bilden? Det är inte Ben Affleck (alltså hetingen under). Denne gosse var med i American Idol 2004 tror jag att det var. Här sjunger han låten: My funny valentine som är sjukt bra för övrigt. Han heter Matt Giraud. Visst är han lik Ben på den bilden? den liknar Bens sårade, känslomässiga min! Älskar, bara älskar den!

090803

Jag har bloggtorka..

Kan ju säga att jag försov mig i morses, jag skulle gått upp när klockan ringde halv sex. Men, såklart så vaknade jag vid 6 istället! :O inte bra inte bra. Jag fick panikartat springa runt i hela huset för att hinna klart med allt på en halvtimma. Då snackar vi mata djur, klappa dom, läsa tidningen + äta frukost, badrumsvistelsen som vanligtvis tar ca 20 min, klä på mig, packa väskan, just det.. göra mackorna och ta ut moppen och köra iväg. Ja, det är mycket på lite tid för en tidoptimist som jag! Men jag klarade det nästan, det blev fem extra minuter. Men fem minuter, jag menar hallå? det är ju ingenting! ^^,

Aja, började iallafall klockan sju idag så dagen har gått ganska så snabbt. Dagen hade sina höjdpunkter och aa,, de mindre bra, eller tja, roliga. Beckan, you know what I mean xD Blääää! jag dööör. Jaja, jag har faktiskt hunnit träna idag också. Duktiga mig :)  plus lite till.

Nu ska jag palla mig ner till mormor och leka häst åt mina kusiner (tvillingarna). Bli inte förvånade om ni ser mig på stan någon dag och jag har gipsade armar. Det är för att de har gått av medan de satt på mina armar! Nej nu är jag elak. De är inte tunga eller så, eller jo, men inte tjocka. Jaja, Nu är det såhär att jag är inte van vid att bära omkring på barn. Det är min ursäkt! hihi. VI hörs senare, kanske.

NI tog första raden på största möjliga allvar va? ;D

smile! It's art.

Igår kom detta med tatueringar upp vid bordet och jag fick reda på att min mormor vill/ville tatuera sig. En nyckelpiga på armen! Sött :D Själv så tror jag att jag äntligen vet vad jag vill ha, jag velar ju mycket fram och tillbaka. Men jag skulle vilja ha en älva strax nedanför mitt högra skuldenblad i svart och grått, kanske lite rött och gult i. Så nogrannt har inte kommit fram till exakt. Maah, jag vill ha tatueringen nu. Men jag ska tatuera mig när jag blir 18, pappa blir gaaalen ;D haha. Vi hoppas för hans skull att jag har flyttat hemifrån då annars åker jag ut xD men å andra sidan, han behöver ju inte se den förrän jag har flyttat xD haha peace!


Pictures from yesterdaaaay






Som sagt, jag fick bära en på varje arm. Detta var tredje gången som jag bar dom och jag hade så sjukt ont i armarna, fick verkligen kämpa för att hålla kvar dom!



Ja, första bilden blev ju ganska mörk för att vi stod för långt bort. Så andra gången vi skulle ta kort så ansträngde jag mig verkligen till 200%. Jag var påväg att tappa dom, iallafall agnes (t.h). Snacka om ansträngd min! It's all on me!
Men, jag är glad att jag fick bära dom iallafall, det är inte ofta sånt händer!



morgon igen

Godmorgon ni fina läsare,

Jag har precis vaknat av en minst sagt underlig dröm, någon slags diamantjakt med, om jag inte såg fel, cruela de vill (stavning?) och maaassa snygga killar xD haha, den var minst sagt underlig. Nu sitter jag och är halvdöd i sängen, tror att jag börjar bli förkyld eller någonting. Har ont i huvudet och i min hals känns det som om ett löv ligger och skaver konstant. Buuu!

Igår vaknade jag upp hos Beckan efter att ha gått och lagt oss vid fyra. Mamma ringde kvart över ett och väckte mig! Haha, uuups! xD Så halv tvådrog jag hemåt, duschade, åt pannkakor och gjorde mig i ordning. Klockan fyra gick vi till mormor för att grilla. Där träffade jag kusinerna och min morbror och hans fru :) vi hade riktigt trevligt! och jag fick leka och springa massa. Dessutom fick jag bära tvillingarna, en på varje arm, ett bra tag så nu har jag verkligen ont i armarna!! Måste hitta kontakten så att jag kan föra över bilder till datorn. Ska leta nu soo see yah later!

/ LizetteSofia

RSS 2.0