yeees

okej, jag vann inte på den jag ville ha MEN jag hittade en likadan på auktion en liten stund efteråt och som skulle avslutas 24min senare. Så nu har jag alltså en volume master från Björn Axén påväg hem till min brevlåda :)
För 205kr fick jag den och är inte det ett kap så vet jag inte vad? den kostar ju ungefär 500-lappen i affär. Helt underbart att jag slipper lägga ut dom pengarna :p

Nu ska jag skriva klart en insändare och sedan skicka in den till min lärare sedan går jag och lägger mig, är vääldigt trött!! .. ZzzZzzz



En sån här goding är påväg hem till mig!! come to mama

sommar

Tjingeling på er där ute!
Sitter i fotöljen och kollar på 2½men. Jag ska snart ta och skriva klart en svenskauppgift och skicka in den så har jag en sak mindre i "rest". Sitter dessutom och väntar ut en auktion som jag ska lägga ett slutbud på produkten i sista minuten. Jag SKA ha den, tänker inte säga vad för då rusar säkert alla ni till sidan och lägger bud över mig, så det skiter vi i ;) kan säga det när den är avslutad hehe.

Nu är det dessutom såhär att min kamera fortfarande inte vill samarbeta med mig så det blir en gammal och härlig sommarbild och så får ni en bild på mina skor när kameran är samarbetsvillig igen ;)



efter en låång dag så lever jag otroligt nog

Hejjhopp,
sitter här och har precis kollat på favoritprogrammet och om en liiten stund så ska jag sova. jag var helt borta i morses när jag vaknade, ville inget hellre än att krypa tillbaka till sängen!! men nej, istället får jag vara i skolan från 8 för att sitta på supporttid och vara kvar tills 17.00 -greaat! satt i lite drygt 2 timmar och skrev provet om nervsystemet, liite nervös jag var eller? lektionen innan hade jag så lågt blodsocker så det var inte sant, satt bara och skakade typ.. helt sjukt. Jag är medveten om hur sjukt det låter men jag var så jävla nervös. Ja, kalla mig tönt visst men den sortens nervositet kan nog drabba dig också någon gång ska du se!! ;)

Mina röv-snygga skor hade kommit idag också på posten!! var bara liite för stora men jag hade inte kunnat ha mindre iaf.. är helt kär i dom. Lätt att jag behåller dom!! :) kort på dessa snyggingar kommer imorgon om min kamera vill samarbeta med mig, tänkte ju bjuda på lite bilder häromdagen men nej, det ville inte min kamera så då fick jag väl strunta i det :p
Nu ska jag söööva, sov gott allesammans!!

Be mine

Tjolahopp!!
med glädje fick klassen reda på att vi hade inställd engelska och fick sluta för dagen! nu, några timmar senare sitter jag här och lyssnar sönder "Be mine" med Ellie Goulding och Erik Hassle, Robyn kan ju slänga sig i väggen för denna är fan beroendeframkallande!!

Har en liten recover från skolan och plugg just nu med lite musik och bra underhållning. Men senare så ska jag försöka ta mig i kragen och göra lite på en av svenska-inlämningarna. Det är verkligen inte bra att vara sjuk under en veckas tid. Uscha.
Time for more recover och sedan drar jag med min fina titel som tränare till damlaget ner till engvallen för lite peppning av brudarna på deras första seriematch, comeon bruds!!




"It's a good thing tears never show in the pouring rain, as if a good thing could make up for all the pain".
Gud vad jag älskar hennes röst, låter sjukt likt min sångpedagogs!! förstår ni att jag gärna lyssnar på när hon sjunger? eeeh JAA?

lever jag?

Hola!

Har placerat mitt ass i skolansdatorsal för att försöka skriva en insändare om APU.. vet inte hur länge jag har suttit och funderat på vad för (seriösa) nackdelar det finns med detta. Det måste ju finnas sådana också för att insändaren ska bli bra tydligen.. suck. Jag börjar tveka på mitt val av ämne för tillfället. Uppgiften är att man ska skriva en insändare om någonting inom min utbildning/mitt yrke. De flesta är ju redan tagna i och med attjag var sjuk förra veckan och man vill ju gärna komma på något eget.

Aja, nej nu ger jag upp. Får sitta och jobba ihjäl mig hemma istället. Great!

welcome to the city

Godmorgon där ute *gääsp*

Vaknade för en dryga halvtimma sedan men har inte riktigt kommit igång än. Jag har haft sånna konstiga drömmar i natt och hade någon frågat mig lite tidigare vad jag hade drömt så hade jag kunnat svara men nu -helt blankt i huvudet. Förvånar mig inte haha.
Idag blir en riktig plugg-dag. Har några saker som ska vara klara nästa vecka så en bra idé är väl att sätta fart eller vad säger ni? men först måste jag vakna till och ordna mig en rejäl frukost. Magen skriker verkligen, med en liten risk för överdrift så hör nog till och med grannarna den!! Har ju inte kunnat äta rejält på hela veckan så det skulle vara skönt att för en gångs skull äta sig mätt och slippa svälta. Ja alltså är jag sjukdomsfri idag!! helt underbart måste jag säga :)  hört att det ska vara jätteskönt ute så jag får väl försöka ta mig ut till balkongen iallafall. Promenad får vänta, vill ju inte "chocka" kroppen på en gång. Har ju inte rört mig utanför husets område på hela veckan så det är nog klokt att vänta eller vad tror ni?

Nu ska jag trycka i mig fruukost :D
byebye lingonpaj!

memories











ruskigt härliga bilder där mycket minnen finns! snart är det rätta tider för att fylla hårddisken med fler sommarbilder!! Beckan och anna.. det är bara att acceptera när jag drar ut er igen ;)

sunny day -sunny mood

Dåså har man klickat hem några av gårdagens godingar som jag visade er, man måste ju ha lite nytt och fräscht nu när sommaren närmar sig. Nu känns det att min "sjukdom" håller på att vända för nu är det bara min yrsel och lite ryggont som sitter i, det känns ändå väldigt bra! ryggen har jag ju problem med ändå så det är ju inget tillfälligt.

Vaknade förvånansvärt tidigt idag, vid 11 och då satte jag mig ute i solen på balkongen, invirad i två filtar med en kopp kaffe i handen och pratade med pappa i någon timma. Det var väldigt mysigt för det är inte ofta man har sånna stunder, speciellt med sin pappa, jag kan tänka mig att det inte bara är för mig jag talar?!

iallafall, nu ska jag försöka ta itu med min header som jag aldrig tycks bli nöjd med. Vi får se om det blir en ny inom en vecka eller inom en månad ;) den är på gång i vilket fall!
Let's get to work people!



                                       

|| summerlovin'   ||

jag tror att det kallas humor!!


|| source: egoinas.se   ||


Haha då har man bra kul. Jag och en kompis hade för ett tag sedan haft en filmkväll med massa gott, god mat, god dricka och god efterrätt, nämligen pecanglass.
Sedan kollar man runt på olika bloggar och så hamnar man tillslut hos Egoinas.se och där så ser man första punkten: "Du tycker om pecanglass". Aja okej, jag får väl börja pensionsspara också snart då ;)

haha, ojojoj. Sånt här är alltid kul!
Ha en underbar kväll gott folk och sov inte bort hela lördagen för att ni är bakis ;)


beroende



åh vad jag äälskar internet, när man inte har någonting annat för sig så klickar jag runt på olika sidor och jag kan inte hålla fingrarna i styr!! jag fastnar helt enkelt. Som de skorna ovan, 99kr. Som hittat!! Nu gäller det bara att få mamma på samma tankar som jag :) mohaha, tycker synd om henne när hon får se allt som jag vill ha.

loovely :D

GOOOD vad jag älskar min mormor och morfar!!
ligger hemma och är sjuk, dag nr4, helt plötsligt knackar det på dörren och där står mormor med en stor behållare med jordgubbar!! De vet verkligen hur man muntrar upp mig :) mina fingrar är helt röda av alla jordgubbar men det får min lilla dator stå ut med! ;)

Som sagt.. fjärde dagen hemma som sjukling. Som tur är har jag inte längre alla "bekymmer" längre men jag har fortfarande några kvar. Jag är väldigt yr, vare sig det gäller att stå eller gå så är det ostadigt, jag har ont i magen och mår riktigt riktigt illa för tillfället!! inte alls kul :( så nu till helgen blir det att stanna hemma och ta det lugnt, återhämta sig fullt så att man kan köra på nästa vecka som vanligt!!

Nu ska jag gå och dö, känns som om jag exploderar snart..
ha det bäst! :)

miss pyton i farten!! :O

morsning korsning pyton här!! (så jag mår just nu, därav namnet, såå vitsig jag är, ha ha)
Har försökt kurera mig så gott som möjligt men det har dock inte gått så lyckat. Mår riktigt illa just nu och i själva verket förstår jag inte vad jag gör här ens. Fick för en stund sedan ett infall av att ta ett kort och visa hur (icke) vacker jag är när jag är sjuk.. eller något liknande.. anyway. Det blev några bilder. Jag bjuder på dom!! jag har ju inte varit så flitig med uppdateringen nu det sista så jag antar att jag gjorde detta to make this eaven.. stavas det ens så? ni förstår vad jag menar iallafall och det är väl ändå huvudsaken? eller?

aja, har suttit på helspänn hela dagen och väntat på ett visst samtal som aldrig kom.. kanske kommer imorgon om jag har tur! :) vi hoppas och väntar!!
nu ska jag bedöva mig med värktabletter då hela min kropp + huvud värker och ömmar! sedan kryper jag till kojs!
sov gott people och var glada för att ni är friska och krya!!
ha de! pusss




|| haha, ja jag bjuder på den sista ;) kraaam ||

all these days..

Hejhopp,
då var man sjuk.. dag två. Jag har ont i hela kroppen och huvudet, mår illa, yr som tusan och allmänt död. Kul har jag hört. Sov till ett, alltså mer än 12h och kände mig som tuggummi när jag väl vaknade! När ska detta ta slut egentligen? Mådde bättre ett tag igår med sedan fick jag fokus på andra saker och kände att det var viktigare än min egna hälsa så jag körde på och mådde piss när jag skulle dra mig till sängs.

Nu ska jag försöka plugga så gott det går, jag kanske dör efter tio minuter, vad vet jag?
Ska dessutom försöka lägga upp någon bild inom en snar framtid, tycker att jag har blivit ruskigt dålig på det, så vi får se om jag kan förbättra mig!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat !
puuusssssssssss




|| Malmö (eller någon stad i närheten), 2008 ||

work of art

Hallå på er där ute!
Jag måste åter igen be om ursäkt för min enormt dåliga uppdatering. Har, som tidigare sagt, inte direkt kännt något sug efter att skriva så därav bristen på det. Men nu har jag iallafall bestämt mig för att skriva lite smått om vad som försigår osv.
Nu kommer pluggandet igång igen och det är ändå lite att göra så det gäller att ligga i. Jag har en inlämning som jag ska skicka om en liten stund, en filmanalys som ska in på måndag och ett prov på nervsystemets anatomi på onsdag.. börja plugga kanske? känns som en bra idé. 

 Dessutom har jag varit med kompisar, stan, filmkväll och sådant. På tal om film, mina föräldrar har hyrt 2012.. ett ord: herrejävlar! Jag har inte sett klart den än eftersom att den skulle lämnas in idag men vi ska låna om den hehe och sen så ska jag se klart den. Dock vet jag inte hur många gånger jag har kännt tårarna komma och bara forsa! Den är sjukt läskigt. Verkligt läskig, man börjar tänka på saker som är med i filmer och jämför med saker som hänt i verkligheten ex.vis jordbävningar, tsunami och nu också vulkanutbrottet på Island. Sjukt!
Om ni ska se en bra film så rekommenderar jag er verkligen denna för ja people, den är sevärd! otroligt sevärd!


100413

Ja, uppdateringen verkar ju inte bli bättre eller vad säger ni? Jag ska försöka skärpa mig och "få tummen ur" så att säga ;)

Idag har jag, som ni säkert sett från tidigare inlägg, "spelat" fotboll sedan jag vet inte hur länge! Jag försökte mig på några passningar och det gick faktiskt alla tiders! Kände mig faktiskt nykär, en jävla konstig känsla till en sport kanske, men fasen vad lycklig jag var! inget fel på det alls.


Det är inte så jättemycket i skolan just nu, men det som väl finns det måste ju göras eller hur?
Så tyvärr måste jag strunta i att skriva mer nu och försöka fokusera..
pöööösss

höjden av lycka är...

.. att få snöra på sig fotbollsskorna och dra på sig målvaktshandskarna igen! Detta får jag göra ikväll för första gång på mer än 2 år. Fan vad jag har saknat det!!
men först blir det mat och plugg!! taggaaa :)


fy på mig..

Hallå där ute,
jag vet att det har varit dåligt med uppdatering nu under veckan. Anledningen var att jag bara inte har haft någonting att blogga om, låter ganska otroligt va? men jag ska försöka bli bättre på detta.
Har precis kollat klart på Hurt Locker som mina föräldrar hyrde i lördags, rätt bra, rätt hemsk. Men nu är jag supertrött och smart som jag är så har jag glömt att göra vissa skaer som jag skulle gjort, bl.a. tvätta håret, läsa och plugga.. känns bra. Får ta igen detta imorgon istället.

Nu ska jag krypa upp på vinden en snabbis för att se om jag kan finna mina "vår/sommar- kläder", eller ja några av de iallafall. Lite linnen och sådant. Kan behövas :) hoppas på bra väder imorgon! Godnatt, over and out!



elfsborg - röven 0-0

Sitter hemma hos veronica för tillfället, ska sova över här så det blir inget bloggande förrän imorgon igen någon gång. ska till tandregleringen också imorgon.. :S läskigt! vi får se vad det blir av med mig, om jag överlever.
nu blir det mys på hög nivå :)
see yah

ps. fint namn på rövlaget va? ^^ jag är såå snäll!

kryper till kojs

Nu ska här sovas! är totalt utmattad och massa har försökt sjuttioelva gånger att göra en inbakad fläta i mitt hår, det är skönt som tusan men nu börjar det göra ont i hårbotten.. hon har inte lyckats få det riktigt bra än och ibland skiter det sig och frustrationen tas omedvetet ut på mitt hår. Vem vet, imorgon så kanske jag är skallig ;) haha, nejdå så illa är det inte.
Imorgon i vilket fall så ska jag träna, kommer bli jätteskönt att få upp pulsen och bara köra på som fasen! Senare blir det också Elfsborgsmatchen och tillslut kraschlandar jag och veronica hemma hos henne. Det kommer bli en intressant kväll haha.
Så ni kanske förstår om det blir dåligt med uppdatering men aa.. ni är väl vana vid det ;)
Sov gott sötnosar!

sjuk? drogad?

hsadadaf.. jag tror att jag håller på att bli sjuk eller så är jag drogad. Jag sov till 12 gick upp var på sämsta humör ever, skrev ett CV, dog, satte mig här och nu håller jag på att somna här. Jag får verkligen en tankeställare, vad har jag gjort liksom? Jag fattar inte någonting. Sitter här och piggar upp mig med lite musik i vilket fall det gör alltid saken lite bättre. Basen är gaanska härlig, mina fingrar vibrerar nästan få fort man sätter fingrarna på tangentbordet haha. Lättroad? yes.

Snäll som jag är så delar jag med mig av musiken just nu:



nu ska jag dö framför tvn med påskmust och popcorn..

I'm off



nu åker jag. halsbandet fyndade jag får 20kr igår. läckert inte sant?
vi hörs

April 4, 2010

Hallå där ute!
Hoppas att ni har det bra där ute och har haft en riktigtriktigt bra helg med massa god mat och firande! :)
Igår var jag inne i stan precis när affärerna öppnade och det var ovanligt mycket folk för den tiden på dygnet. Det var längesedan jag var inne i stan såå tidigt för att gå i affärer. Det som gällde var lite ärenden, köpa djurmat, presenter, tandborstar (!) osv.
Åkte gokart på eftermiddagen med veronica och fan så kul det var! det va första gången och jag fick nästan kramp i min hand haha! Jag gick verkligen in för det också. måste göra om detta!! haha

Om en liten stund blir det duschen och sedan ska jag göra mig i ordning och sedan bär det av till kusinerna för lite kalas. Dessutom så ska jag agera frisör och testa att göra lite uppsättningar på småtjejerna till bröllopet. Det kan bli intressant haha. Har aldrig använt en locktång förut hehe.




come to mama!!



ett klick och du är min!!

långfredagen blir låång

Jag vet inte vad som har hänt med mig.. jag vaknade någon minut efter 10 imorses och var pigg, kunde inte somna om. Var inte ens trött, har jag blivit sjuk tro?! hm, anyway så känns det inte konstigt nu. Började morgonen med att städa i köket. Det såg ärligt talat för jävligt ut men som en snäll dotter så tog jag saken i egna händer. Ena päronet duschade och andra var ute och gick.. ja, det är tur att de har mig i sånna lägen haha. Nej men lite snäll får man väl vara antar jag. Sedan blev det en rejäl frukost med naturell müslii med russin, äpple, nötter, solrosfrön osv. Jättegott, och så lite kaffe och juice på det! (y) toppen.

I eftermiddag ska jag och familj samt släktingarna på mammas sida till min mormor och morfar på "påskmiddag". Det var längesedan man träffade släkten överhuvudtaget så nu undert helgen kommer jag träffa hela stora skaran. Mycket att ta in haha.,

Hur dumt det än låter så har jag tillslut fått tummen ur röven och påskpyntat litegrann, haha nu är det ju nästan över och jag pyntar nu..bra jobbat säger jag bara!
Nu ska jag se flickan som lekte med elden!
ha det bra, later



Jatack till den sängen!


kaninen själv..

Hejhopp, nu har jag äntligen fått lite mat i magen efter många timmars om och men. Orkade verkligen inte krångla till det så det fick bli köttbullar och makaroner, det duger gott och väl! Nu sitter jag och gnager på en morot, ja därav rubriken. Nu fattas bara solen så vore allt toppen.
På träningen var jag så hungrig så det kändes som om jag skulle svimma där ett tag. Men jag drog i mig 1,5 flaska med vatten så var allt bra en stund! :) Det kluckade gott i magen när man sprang på bandet kan jag lova er haha.

Nu väntas Full frys och sedan får vi se vad det blir, det ska bli en promenad ikväll iaf, that's for sure och sedan bär det säkert av till annapanna för lite mys! Toppentoppen, later aligator


träning på G

just nu har jag skittråkigt, magen skriker av hunger och ja just det,  skolan har slutat.
ska självklart träna idag annars hade jag ju aldrig varit kvar i skolan nu, vi slutade 11.30 vilket är otroligt skönt! men nu väntar istället två timmars träning på sjukgymnastiken, tagga(?). Jag är uppe i en slags full frys-beroende period så när jag kommer hem igen så ska jag se klart de. Det är ljuvlig underhållning, precis i min smak :)

Frågan är den: vad ska jag syssla med fram till kvart i ett? 45 minuter. jag vet inte om jag klarar av det :s
jobbigt läge


RSS 2.0