hands up!

haha snacka om att statistiken har nått botten xP ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte alls. Jag orkar typ inte blogga mer, jag slänger in ett inlägg lite då och då. Ibland blir de bra ibland blir de rövtråkiga men vadå? det är mitt liv, det är inte alltid på topp, våga inte påstå att det är det hos er också ;)

Ska försöka ta tag i ett videoinlägg någon dag, känner mig alltid så sleten när jag kommer på vad jag lovat här i bloggen hehe.. Men i sommar, om bloggen fortfarande är kvar, så tänker jag ta några riktigt fina bilder och fixa min header. Men jag känner samtidigt att om jag nästan aldrig är inne och bloggar och statistiken ligger i botten, ja vad gör man åt det liksom? Tror ju inte att jag drar hit fler läsare pga headern haha. Inget liv jag veet hihi.

I tisdags firade mamma och pappa silverbröllop tillsammans, tror att det är typ .. 25 år eller nått. Ingen aning. Men iallafall, så nu har vi ätit trerättersmiddag, eller aa i princip är det bara två men vi väntar på att mammas egengjorda glass ska fyra till ordentligt!! :)

Nej nu ska jag fortsätta med att skriva min psykologiuppsats som ska skickas in till urkund på tisdag kväll senast.......... kill me. Jag har 3 stora saker kvar nu i skolan innan jag kan tänka på sommarlov! Go for it säger jag bara. Nej, nu pyser jag.. måste fokusera ;)




all the crossroads left behind, so many choises burned into my mind..

:@ -jävla faan

Ja men visst, godmorgon eller nått sånt.
Min dag har redan gått rent åt helvete, men vad ska man göra? Det började med att klockan ringde i morse, fan nr 1. Sedan fick jag jäkta som fasen till bussen med klackarna på eftersom att det är mina ända skor som tål lite mer mängd vatten än tygskor, alltså fan nr 2 och 3. Det regnade -nr 4. Bussarna var fulla till Almås i regnet -nr 5. Var skittrött och jag går före mina klasskompisar in i psykologisalen, dörrarna stängdes bakom mig, jag kollar ut över klassen och märker att där är någon helt random klass som jag aldrig sett och ALLAS blickar hamnar såklart på mig. GREAT! för er som inte förstått det än -fan nr 6, 7, 8 och 9. Gick till en annan klass på bottenvåningen på andra sidan av skolan eftesom att det tydligen stod det på vårt schema -nr 10. Efter 5 minuter säger folk att det är fel sal -nr 11. Upp en våning och in i ett klassrum bland alla BF:are -fan nr 12.

Så nu tillslut sitter jag inne på psykologin och skriver ett arbete om schizofreni, eller aa har inte kommit dit än men snart så ska jag påbörja den och den ska vara inlämnad nästan vecka (jag har dock påbörjat den, löövar) -förmodligen inte dagens sista fan men den tilldelas fan nr 13!! Otursnumret eller lyckonumret? Vi hoppas på det sistnämnda för annars kreverar jag.
Nej det var allt för mig just nu, peace!

bröllop

Hejhopp, vilken dag det är!!
Efter en helt underbart fin dag/kväll/natt med bröllop, fest och massa mingel så var jag helt slut när vi kom hem vid ca 02.00-03.00 snåret efter lite röjning. Klackarna dödade mig nästan, måste säga att fötterna känns lite smått misshandlade efter ca 15 timmar i dom, där räknas också dans in!! Brutalt! MEN jag är totalsåld på läkerheterna! Mums.

För att berätta lite smått om bröllopet så var det helt fantastiskt fint! herregud vad min syster var vacker!! Trodde att jag skulle dö när musiken började spelas, dörrarna öppnades och småtjejerna, brudparet, bestman och brudtärnan stod där. Jag ryser bara jag tänker på det. Det var så stort!! bara då hon gick där, jag trodde det var kört, att jag skulle gråta heela tiden, men jag försökte behärska mig!
Jenny och Claes är så himla fint par och ja.. ryysningar!!!

Det gick väldigt bra för mig och sjunga, är nöjd som tusan men jag ska tala om er er att jag inte kunde kolla på brudparet för mycket för då hade det verkligen varit kört!!

Grattis herr och fru Haglund!! <3



|| source: bilden är lånad av filippall blogg ||


i wanna run with the wild horses

Hejhopp,
bloggtorka? nej vad är det liksom?
Idag är det en riiktigt stor dag, min syster gifter sig nämligen och jag ska sjunga!! Sitter här nu ca 2,5 timma före och övar som en gris, skakar och är allmänt nervös!! Måste börja göra iordning mig snart, väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan sminka mig, fixa håret osv, ni vet.. typiskt tjejsaker! Övningsgå med klackarna verkar som en väldigt bra idé om jag tänker efter, det är killerklackar vi snackar om, detär inget att leka med. Kommer bryta fötterna, nej nu får mina hemska tankar vända för detta ska bli en otroligt vacker och ihågkommen dag som ingen i den kyrkan ska glömma, EVER!! okej, nu behöver jag en toa och sedan te. Massor av te!! GAAH!
om jag inte dör så hörs vi väl imorgon eller nått, festen kommer hålla på till långt in på natten så det blir ju inte direkt något mer inlägg idag. Outfit kommer imorgon, checka in då!
Peace!

don't forget the...

Hejhopp!
jag vet jag är seg på att uppdatera och det går ju inte direkt framåt med headern. uscha.
Tog en sväng till vårmarknaden idag med Beckan, det var väl inte speciellt kul, massa folk, folk med barnvagnar, gamla pensionärer och tempot gick i 2km/h.. ja ungefär så. Så vi köpte mjukglass och kulglass och parkerade våra rumporpå bryggan utmed viskan. Väldigt mysigt i det härliga vårvädret! :)

Nu pyser jag, kanske att jag snörar på mig joggingskorna och beger mig ut på en joggingtur!! :)
tjaaao

I'm alive people

Hejhopp, sitter och latar mig i soffan! just nu mår jag vääldigt bra! jag har mina stoora myskläder på, sitter inne när det regnar ute, är trött, har massa saker avklarade i skolan (dock några kvar men det behöver vi inte bry oss om nu) och såå mycket att se fram emot :P löövly.

Ikväll blir det iväg med Beckan till en kompis och då blir det massa mys, god mat, godis och fiilm! livet är härligt!! :) Snart blir det duschen och sedan .. ja sedan blir det häärligt!! :D

just det.. tänkte köra ett videoinlägg om någon dag, måste ju ha lite tid att öva ;)
kisssssss

nytt på g?!

hejhopp,
har egentligen ingenting kul att säga, drog ut två tänder igår eftersom att jag ska få tandställning om ca 1månad. Jag har tidigare aldrig dragit ut någon tand eller lagat eller någonting., förra gången jag var på folktandvården så trodde ju min tandläkare att ag hade hål i tanden, men när jag kom dit så fanns där inget hål (bra jobbat säger jg bara) så jag slapp det. Igår iallafall var jag sjukt nervös och jag höll på att dö (kissa på mig) av nervositet.Nästan säger jag!! ;) hade dock en suupertrevlig tandläkare som snabbt fick bort min nervositet ganska snabbt. Nu sitte rjag här med två tändermindre i käften och känner mig som en 5-åring när man håller på med tungan där tänderna tidigare satt hehe!! (a) jäättefint ..not haha.

Funderar starkt på att börja med videobloggning istället för sånt här.. kanske kan varva? men mestadels videobloggning tror jag.. hmm. värt att fundera på! hur tycker ni att det låter? ;)
nu ska jag äta, ikväll bär det av till annabanana !!
seeyah

dhjasddssda

men hallå elleh,
sovit gott? eller har ni som jag sovit allt för lite?! är trött som ett marsvin just nu.
Sitter i skolan och försöker få igång min hjärna. Ska hålla en redovisning/debatt-sakmojs på måndag och vi började med detta idag, greeat säger jag bara, som om jag inte hade nog? hmm.
Har iaf bestämt mig för att skriva om dödshjälp, hemskt ämne inte sant? men saken är den att jag verkligen inte har en blekaste om jag är för eller mot. Jag antar attjag är båda men det beror ju helt på från situation till situation. Hatar att jag inte är snabbtänkt.
nej jag mååste börja skriva mer roliga saker att läsa.. sry. Ska skärpa mig ;)       tror jag mohahah!! I'm Baad haha
bajs

nysjuk?

nej jag kan inte vara pollenallergiker, kan inte stämma, får inte stämma. Jag dör. Det verkar som om jag har gått och blivit med pollen.. allergiker. hehe. Det skulle ju förklara varför jag blir förkyld stup i kvarten. Låter rimligt, ja. Dock hoppasjag verkligen inte att det är det för nej.. det skulle vara typ jordens undergång för mig.. hatar att näsan rinner, nysattackerna, svullna halsen, huvudvärken.. nej det är inte acceptabelt.
Nu går jag och kryper ner under täcket och hoppas att det är borta imorgon när jag vaknar, snääälla!!

i'm fallin'

ja hej kom och hjälp mig.. det finns nog ingen som har sämre immunförsvar än mig :p har dragit på mig en förkyldning från helgen härjande hehe. Men jag får väl ta det för jag hade en så jävla bra kväll, lätt att jag gör om det!! :p

sitter och knarkar anti-förkyldningsmedel och alvedon, näsdukar.. you name it! och självklart så sitter jag och lyssnar på deppig musik (=vääldigt fin musik) precis som de säger i reklamen: "nu läser vi om ryska revolutionen i åtta timmar och lyssnar på deppig musik!" haha äälskar dom, så jävla klockrent!
ska ut och gunga med lillaaaa.... menar såklart BIFFEN Beckan om straxen, orkar verkligen inte gå ut och gå som var tanken först men ja, vad gör man inte för sina vänner ;) hehe.

Nej nu ska jag gå och dö.. någon som vill ge mig lite caandy? aaaah katastroof, jag vill bryta mitt godisförbuud O.M.GGGGGG!! hehe

missing,.

någon som har sett mitt jättefina halsband som jag redan lyckats slarva bort.. dock för någon månad sedan men ändå.. fick den i julas och nu är det och ett armband puts väck.. :( fan.. jag och saker.. det går inte ihop.
Ska leka tant och lösa lite korsord för att få igång hjärnan så jag kan fortsätta med mitt arbete som jag höll på med igår.. grejt!! .. hosthost*

var hos tandläkaren idag också.. var så jävla dum att jag stod och tänkte på annat när jag höll på med tandtråden och vips så hade man gummibanden i handen -smidigt värre!! Så nu har jag nya i munnen och nu spänner det som fasen i käften.. inte okej :( ska tillbaka imorgon och sätta dit någon konstig tandställningsaktig sak.. hjäälp!! :S



mitt fina halsband, har ni sett det? släng in en kommentar!!

premiär

äntligen har man suttit ute i bikini för första gången i år!!
placerade min rumpa i stolstolarna med datorn i knät och försökte skriva men det blev inte så mycket av det. Man skriver lite då och då och helt plötsligt känns det som man precis skrivit så dåligt så då raderar man halva texten i princip hehe. Aja.. en välbehövd promenad har jag hunnit med iallafall också och nu funderar jag på att springa och ta en dusch.. tror att det blir så faktiskt, så slipper man gå upp tidigare imorgon :) inte mig emot ;p

nu pyser jag!!


stuck in the middle

fan också att man är som man är just nu. Sitter inne och tråkar med läxor när jag borde vara ute och springa eller ute och gå med Beckan. Inte okej alltså. Men vad ska man göra när man ligger efter och man känner hur antalet veckor tills dess att skolan slutar och chansen för att lämna in uppgiften minskar dag för dag..?! pressat är vad det är. Grejen är också den att jag har kört fast.. greejt, för det för ju inte saken värre eller vadå?

kanske förflyttar mit utåt istället? förhoppningsvis reflekteras inte solen för mycket i datorn och med glajorna på så blir nog allt toppenbra! :)
Vi tar en glass på det så skålar vi på det!! sounds good,
ska lyssna sönder Andreas Wijk's version av Be mine nåågra gånger till bara .. eller samtidigt, sen så kör vi igågn igen!!


23.12

Godkväll där ute! (nu blev det rätt tidsperiod iaf hehe)

För några dagar sedan köpte jag ett fotoalbum fast med svarta sidor för att få in mina bilder från frankrikevistelsen från 2008. Det är en hel del av dessa och dessutom så ska bilder från fransosernas besök i sverige in i albumet, allt ska dokumenteras såklart!! så nu sitter jag och pysslar, klistrar och grejar. Det blir till att man kommer ihåg vad varje bild föreställer och när så att allt blir rätt ;)

nu ska jag fortsätta fixa och vem vet, snart kanske jag slänger in en bild av dagens outfit från bion.
Vi höres !! pööösss


the day after yesterday

Godkväll gott folk!.. nej vänta nu hahahahaha vad fan tänkte jag på nu? det är ju typ middag nu!! Nej mitt huvud har förmodligen inte vaknat än, fattar inte så mycket för tillfället.

Hur var er gårdag/kväll/natt? Min var sjukt kul :) Jag hängde med matilda inne på kortegen och såg alla bidrag. Drillpojkarna gjorde heela kortegen typ, så jävla underbara var dom haha, surfaa! haha jäättekul!
Iaf, vi körde gasen i botten och var ute i princip hela kvällen och precis ööverallt! det var great. kan ju säga att jag somnade gaanska bra igår natt vid sådär 3-tiden. Sov till 1 idag vilket var skönt, det behövdes. Men om en liten stund ska jag åka in till stan och gå på bio med några busfrön. Kommer ärligt talat inte ihåg vilken men jag har en svag aning haha.

Aja, nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan förbereda mig för mat och en finfin bussfärd!!
later


RSS 2.0