Gott nytt åååår :)


Gott nytt år people :)


Attans, också. Matilda, jag kan inte lägga upp bilderna än tyvärr. Jag lovar att försöka fixa imorgon. Det krånglar! Kika in imorgon så lovar jag att (förhoppningsvis) att det är fixat.


Till er alla får jag önska ett gott nytt år! Ses vi inte idag så ses vi ju nästa år, inte sant? :)
Nu ska jag fixa massa saker. Äta frukost, duscha, måla naglarna, prova lite kläder, dittan och dattan.. nu kööör vi!!

Pöööössss :)

Krångel..




Hejhopp där ute.

Här sitter en rastlös gurka! jag har inte gjort något klart idag, allt som jag påbörjat är halvklart hihi. Imorgon bitti ska jag ta en rejäl promenad iallafall, det behöver jag! Eftersom att jag inte tränade i morse pga av flytten av gymmet så har jag inte rört på mig tillräckligt mycket enligt mig själv.

Pappa skulle ju köpa stenar till min kjol så att den blir klar någon gång. Han åkte vid 12 och har inte kommit hem än. Han skulle vara hemma vid nio ungefär, kul, det betyder att jag får sy och kolla på Victoria's secret fashion show samtidigt. Inte okej pappa! Tur att jag har lite av morgondagen på mig också !! Nu är allt annat fixat iallafall, det kommer bli skitkul imorgon that's for sure!

Nu ska jag göra någonting annnat. Pallar inte att vara inne på datorn mer. Kommer bli typ.. missbrukare som pappa säger. haha, nej uscha. Man måste lära sig att inte vara för beroende!

Pusshaaaj :)



ömma fingrar




Goden mörgen där ute! Lizette is in da building!!

Tänkte börja inlägget med att tala om hur hungrig jag är: riktigt sjukt mycket!  jag har inte ätit på.. nu ska vi se.. okej, klockan 2 igår åt jag middag och sedan fikade jag vid fyra. Kvällsmaten glömde jag av. Smidigt lizette, smidigt. Jag var i full färd med att fixa min nyårskjol, som för övrigt är skitsnygg men dock inte helt klar, och så känner man att man är hungrig men skjuter upp det hela tiden.. ja ni vet hur det är! Tillslut var klockan 01:38 och då kände jag inte för att äta mat om man säger så. Inte för att jag var hungrig heller. Så det sket sig, men nu å andra sidan är jag hungrig som ett djur, skulle kunna äta upp en elefant eller nått. Jag får helt enkelt göra något åt saken!
För att prata lite om kjolen så är det verkligen inte lätt att sätta saker i verk ska jag talaom. Jag satt i ca 6-7 timmar igår kväll/natt och drog ut nitar ifrån ett nitskärp och rätade ut vissa grejor och sydde massa andra saker. Fyfan vad jag hade å göra. Mina fingrar blödde nästan!! Sheaat, nu är de rätt ömma ska jag säga er! aja...

Senare kommer nog veronica hit och vi ska umgås en liten stund sedan ska hon vidare förstår ni ;) Men det blir trevligt även en liten stund (a)

Imorgon blir det utgång med henne bland annat, vi får se vart vi hamnar. Det är inte bestämt än. Hoppas, och är ganska övertygad om, att jag kommer få en hejdundrandes bra kväll :D

Nej, nu ska jag äta frukost och sedan så ska jag väl hoppa in i duschen och sen.. ja, då får pappa komma hem för då ska jag fixa det sista på min kjol (pappa är passupp när han är i stan).
Ha det bra så hörs vi senare, kanske till och med att jag lägger upp en bild på kjolen, kanske till och med hela outfiten!! :O haha. Kika in senare så får ni se hur jag gör!

Ha det bäst

PeppaPeppaPeppa, träningsnarkoman nästa?

Hejhopp, är du där? jaa men vad braa! :)

Dåså, vad har dagen bestått av? jo, jag gick upp klockan sju i morse.. ja ni läste rätt, jag gick upp 07:00 på jullovet. Anledningen var den att jag skulle träna klockan 10 och så visste jag inte riktigt om det fanns tillräckligt många redskap för att träna för min del osv. De håller nämligen på att byta lokal på gymmet så det blir spännande när man kommer tillbaka 7 januari :)

I vilket fall som helst, jag åkte och tränade iallafall. Så sjukt skönt var det! Inget slår ett ordentligt träningspass numera. Har dessutom fått lägga till lite träning för armarna, och dessutom en övning som ska hjälpa mig att undvika få ont i ryggen vid situps. Hoppas det hjälper. Känner mig väldigt duktig iallafall :)
Tränade i lite mer än 1,5 timma alltså missade jag 12 bussen hem. Så jag tog Dalsjöbussen och så gick jag ifrån Djupadal, känner mig redig idag förstår ni :) Nu så ska jag försöka läsa lite sidor i min engelskabok så att jag blir klar med skiten någon gång och får hugga in på mina Twilightböcker *dreggel*!! mums säger jag bara. Har redan börjat tjuvläsa lite, ajabaja Lizette, jag veeet! men det är så sjukt svårt att motstå. Ahhhh! nej, dags att ta tag i problemet och läsa boken på engelska så att man blir av med den sen.

imorgon blir det knäläkaren och sedan staden med jennyw. Här ska det plundras affärer på mellandagsrean, vi gillar't ;) (förhoppningsvis).

Vi hörs kanske senare,
Pöööösss på er sötnosar :)

Tummen upp pappa! (y)

Pappa fick en vääldigt skojsig skiva i julklapp, nämligen passione. Massa olika opera och typ "hej-jag-gillar-att-ta-de-allra-högsta-tonerna-som-finns" , de finns det ju rätt gott om på den skivan. Men en låt är inte sån, den är bara allmänt.. hm, tja, jag har verkligen kärat ner mig i den.

Det är en cover av Robbie Williams låt Angels. I denna låt så är det istället All Angels som sjunger och.. ja, jag kan ju inte få annat än rysningar över HELA kroppen! fullständigt och troget älskar den! Jag kan inte säga att alla kommer att gilla den. Till en början tror jag till och med att ni kommer ifrågasätta min musiksmak (då börjar man ju undra såklart, då måste det bara något fel inte sant?(; ). Men efter en liten stund så vill jag tro (och hoppas) att ni också kommer tycka om den. I vilket fall så tror jag att ni blir uppåt av den. Lyssna, jag garanterar att ni kommer tycka om den. Liite iallafall (a)





All Angels - Angels


Can't get enough of it.
Pööössss :)

!!



* Mysiga vinterdagar med kompisarna :)

Ja, det säger ju sig det mesta själv va? Vara ute i snön och leka eller fotografera och umgås, prata. Sedan när man kommer hem så äter man god mat och dricker varm choklad och pratar ännu mer. Ja jag kan göra listan ännu längre men låter det vara som det är just nu.


* Julafton

Dock ska man kanske se bort ifrån stressandet med att hitta de perfekta julklapparna?! x)
Annars, massa snö, kyla, paket i överflöd, tända brasan osv osv. Finfint helt enkelt :D Släkten samlas, äter god mat. Alla presentkort och pengar som bara skriker efter att spenderas på mellandagsrean! Ska jag fortsätta? (a)








* Finns det ens någon kategori för sånna?
   (störda ungjävlar kanske passar?)


Vad är det för fel på folk egentligen? Just nu är jag fruktansvärt jävla irriterad. Ingen, ingen ger sig på mig eller min släkt, då får dom ett helvete. Vad är det som är så svårt att fatta egentligen? Get the fuck of! Jag menar det verkligen!

Inte nog med att de står och kastar på förbipasserande bilar som blir skitskraja av den plötsliga överraskningen, utan de måste dessutom ge sig på folk som går förbi. Nu skiter jag faktiskt i vad detta tolkas som, de får tro vad fan de vill. Jag har yttranderätt i detta landet! Jag skojar inte när jag säger att jag var 10 sekunder ifrån att gå fram till dom och slå till dom och fråga vad fan de ville mig.

Ni fattar att jag är jävligt irriterad nu va? ingen ger sig på Lizette Carlson. Ingen.
Varför inte skaffa sig ett riktigt liv och sluta ge sig på folk? om de nu tycker det är så jävla kul så kan de väl göra samma saker när jag har andra kompisar med mig också? varför ska det vara så jävla roligt att göra folk irriterade? tycker de att det är roligt att vara hatade? tydligen. Fattar ni vilket temperament jag har just nu? Aggression på hög nivå. Väldigt smickrande faktiskt! Ja, väldigt.


pulkaåkning i dagisbacken


Grrr,


Ja, som sagt. Igår fick jag ju världens snilleblixt att jag, anna och veronica skulle dra på oss tjockakläder och dra till dagisbacken och åka pulka. Sagt och gjort. De kom snabbare än blixten och så begav vi oss till backen med varm choklad i termosen. Hur mysigt som helst. Ska det va så ska det va, inte sant? :o)

Gissa om det var kul? herregud, vi var som småbarn emellanåt xD haha. Oh lord. riktigt kul säger jag bara. Ett tag så satt vi tre på en pulka, det var ingen stor pulka heller utan en sån där jätteliten för typ 5åringar. Veronica längst bak, anna i mitten och jag längst fram. Nerförsbacke och aa ni fattar eller? snön blåste ju upp i ansiktet hela tiden! Det blev dessutom framåtvikt eller heter det framtungt? :S haha, ni fattar hoppas jag. Jag satt ju med typ 1/3 på pulkan och det var allra längst fram på den där saken.. den som går upp.. typ spetsen.. den satt jag på!! Snacka om att jag hade ont i svanskotan efteråt.

Inte nog med att vi försökte sitta på något konstigt sätt för att benen inte skulle släpa i backen och bromsa farten, jo desstom så hamnade vi snett på ett gupp och det slutade med att pulkan välte och jag låg underst med Anna och Veronica ovanpå mig! Sheeaat det var kul xD Till och med pulkan låg ovanpå oss! haha, kul säger jag bara! Gissa om vi skrattade?!

haha, aa här kommer lite bilder från det att vi kom tillbaka :o) mamma mästerfotograf u know ;)
Vi ser ut som små tjockisar, charmigt va? ;) ahha.

Nej nu så ska jag allt ta och göra mig i ordning för vårt storfrämmande, Jennyw och mamma muh med sällskap! ;)

Pööössss, vi hörs!


snööööö :O)

Hallu era små snögubbar :)

Å vilket väder, snösnösnö. Kommer förmodligen aldrig få nog av det helt enkelt, lövely säger jag bara. Sitter vid tv:n just nu och försöker vakna till. Vaknade tidigt i morse av att min lampa jämte sängen var tänd. Somnade visst med den på mitt i mina fulla tankar och funderingar, hehe. Så när jag vaknade i morses så var den på som sagt. Den släckte vi snabbt och somnade om, myys. Sedan vaknade jag igen tjugo i elva av att Mamma Muh (min faster) ringde och ingen annan var hemma. Så jag flög upp ur sängen och sedan var det för jobbigt att gå och lägga sig igen! Tur att kaffe kan lösa sånna trötthetsproblem ganska snabbt ;) mohaha.

Om ca en timma så kommer både Mamma Muh, hennes man och min pappas moster hit. Dessutom kommer också jennyw hit :O) det blir skööj! Jag och Jenny ska ut och ta lite kort på det fina vinterlandskapet. Hennes pappa är väldigt duktig på att ta kort och många av hans kort har varit med i BT många gånger. Så Jenny ska låna kameran av han och, vem vet, vi kanske lyckas vi också :) haha.

Här kommer några av Martins bilder som är publicerade i BT.
Visst är de fina?


|| Foto: Martin W Carlsson. Bilder tagna ifrån bt.se ||



Vi hörs senare!!
Pööösss

In the lane, snow is glistening



Hejhopp där ute i snön!
Ojojoj vilket väder vi har, shieet!! :D helt underbart.

Idag blir det mys ute i snön med anna och veronica. Jag har planerat dagen nu, ikväll kommer flickorna hit och då ska vi göra varm choklad, dra på oss varma kläder och dra ut i snön i dagisbacken och åka pulka :) ska bli riktigt kul. Bli en liten skitunge/dåre i backen igen mohaha. Om ni bara visste vad jag längtar :D

Sedan senare framåt kvällen, när vi är riktigt frusna och trötta, så drar vi hem till mig igen och äter ris á la malta och kollar film. Då hoppas vi att pappa eldar i kamin också :D det kommer bli en toppendag helt enkelt!!

Nej, nu ska jag leta fram lite julfilmer att fördriva tiden med. Om en liten stund så ska jag dra på mig varma jackan och rejäla skor så ska jag ta en liten promenix i snöovädret! myys.

Vi hörs senare, eller imorgon. Det får vi se helt enkelt, bilder kommer iallafall ifrån kvällen någon gång!!
Pöösssss mina små snögubbar!

..










Hahahahaha, jag tror jag dör!! Ensam hemma är utan tvekan tidernas bästa film! Vi dör av skratt här hemma!!
En mer charmande kille än Kevin får man fan ta och leta efter, och så grymt jävla smart är han ju! Skaparen av denna filmen är ju fan ett geni. Åh, fyfan jag underbart. Ensam hemma är jul, jul är Ensam hemma. End of Story!

Nu ska jag fortsätta se på världens underbaraste film! haha, stordiggar tjuvarna btw. Jävla klantarslar säger jag bara.

Pööössss,
Förresten, nu har jag börjat fatta PS och ska inom kort påbörja en ny header :) vi får se hur det går med det ;) haha. Vad tycker ni om den?

Vi hörs inom kort!

Christmas pic's


fullständigt kaos i köket då jag slår in julklappar, men så ska det vara eller hur? :) haha.
Jag har lagt ner mycket tid på julklapparna i år, är de fina? (a)


Ho-Ho-Ho, tomten Lizette är i farten. Watch up real santa!!!


Sedan hittade mamma fyra riktigt gamla tändsticksaskar. De är så gamla att ettiketterna är påklistrade. Den där tändlappen (den man drar tändstickan mot) täcker dessutom 3 av fyra sidor, även den påklistrad. Får lite antik- vibbar haha. Ser ni området som jag ringat in? PÅKLISTRAT!! haha illa säger jag bara

Jul [x] .. nyårsafton nästa!


|| julgranen. I bakgrunden: mamma och pappa som kollar på sällskapsresan ||


Hallihallå och GOD JUL i efterskott :)
Hoppas att ni haft en bra jul! Det har jag haft iallafall, massa mys och paket!

Dagen började med att vi träffades hos min mormor och morfar. Dit kom också min syster med sin fästman, samt min morbror med familj. Väldigt trevligt och det finns inget bättre än att busa med de små busungarna. Ett tag var de fyra mot en. Orättvist eller vadå? :O haha. De är ju inte direkt små bebisar, två är snart 4 år, en är 6 och en är 8. En av tvillingarna satte sig på mig medan de andra kittlade mig. Jag trodde att jag skulle dö x) haha. UScha, det kommer jag drömma mardrömmar om! 

Sedan framemot kvällen så pyste vi hem till oss, dvs mormor&morfar, Jenny och Claes, Johan och så vi såklart. Sedan anslöt sig också Claes föräldrar. En väldigt lyckad dag helt enkelt :)
Fick nästan allt som jag önskade mig, det enda som jag "saknade" var en volumemaster men det kan jag ju köpa nu i efterhand :)

Detta fick jag i julklapp:

* En toffiee-ask
* Två presentkort på GinaT á la 300 kr styck.
* Ett presentkort på InterSport á la 500kr. (nu kan jag äntligen köpa nya träningskläder :))
* En make-up lektion ifrån MUS
* Alla fyra Twilight-böckerna
* Twilight
* Ett namnhalsband (specialgjort)
* Parfym
* Ett fat till min servise (stavning?)
* En kniv och gaffel till min samling
* Ett presentkort till bio

Niiice säger jag bara :D nu kan jag shoppa loss. 
Snart kommer lite bilder från gårdagen! 

See yah
:) 

brrrrr :)




Vilken snilleblixt ja fick nu :)  efter att jag städat mitt rum så ska jag allt ta och elda lite i kamin :D vääärme? jaaatack :D

let's give it some thought?!

Godmo...middag menar jag!
Hur är det med er där ute? allt väl?
Kom hem för lite mer än en timma sedan då jag spenderat gårdagens kväll samt morgon med BeckanBanan (:
När jag sedan vandrade hemåt trött och halvsovandes (ja, jag sov nästan då jag vandrade där i kylan. Blundandes, gäspandes och tårögd av kylan) så ringde Jennyw precis när jag var utanför mitt hus och säger att hon måste jobba över. Det var tydligen kaos på jobbet. Alla sista minutare som slänger sig fritt-fall de sista dagarna i hopp om att hitta de där perfekta julklapparna. Det känns ju kanske inte så genomtänkt eller vad säger ni? jag är ju inte mycket bättre själv jag. Jag har 2 julklappar kvar att köpa, dock vet jag precis vad det är. Har vetat ett bra tag nu men har valt att spendera mer tid åt påhittiga julklappar till andra. Det har behövts mer tid åt det. Så imorgon ska jag bege mig till staden Borås återigen och införskaffa de sista sakerna efter lite träning på lasarettet, denna dag får istället spenderas åt att slå in julklappar, städa hos kaninen och städa mitt rum..

Nu håller jag på med ett litet experiment som jag verkligen hoppas blir alla tiders. Ska pimpa en kjol med lite nitar inför nyår. Å jag hoppas att det blir somjag tänkt. Fick lite inspiration ifrån kenza så jag hoppas att det går som jag vill. Kanske ska man ha typ stenar på istället? :S neeej. Nu blir jag osäker :S .. jag får helt enkelt göra min egna variant av det :) det blir bäst så. Det blir mig!!


Hade tagit lite bilder som jag skulle lagt ut men såklart så tog batterierna slut när jag skulle överföra dom och såklart så fanns det inga mer som var laddade så nu sitter alla batterier på laddning inför veckan som kommer. Bilderna kommer senare idag. Pööösss


de utlovade bilder ifrån gårdagens julbak




Hejhopp,

här är bilderna som jag utlovat :) fint va? ett litet tomteland med pepparkakshus och kyrka och sånt. finfint. Sån är julen!! massa barnsligt mojs, jag blir som ett barn igen när jag dekorerar :) det får ni räkna med! :D

Självklart så måste ju en typisk bild på julgransbelysningen+kula läggas in :P hihi.

Idag skulle de sista julklapparna inhandlas men såklart så finns det en eller två till som jag inte lyckades få tag i, så de tar vi på onsdag :)kaooos!

Tänkte visa er min nya favorit ifrån GinaT, en flanellskjorta med nitar, himmelskt skön :)
läcker, inte sant?




Nu ska jag iväg till BeckanBanan och ha en great time :)
vi hörs! Pussssss

peppa, peppa, peppa ...




Godmorgon era små vinterrumpnissar,

Har varit vaken av och till sedan kvart över sju och jag hade lite tid över så jag tänkte att jag hinner uppdatera lite innan jag åker.

Snart ska jag och mamma ner till mormor& morfar och låna deras bil. JA, vår är sönder.. säg vad som funkar på detta stället för det blir betydligt mycket svårare att tala om. Mamma ska skjutsa mig till g-hester där jag ska ta bussen in till stan för lite work out. Det är synd att bussarna inte går oftare härifrån, då hade man inte behövt gå upp riktigt så tidigt.

När jag åker buss så lyssnar jag alltid, och då menar jag alltid, på musik. Nu har jag fått lite nya låtar också och när jag skulle lägga in dessa igår + ladda den via datorn så hittar jag väl inte den NEDRANS sladden!!! irriterande eller vadå? nu måste jag sitta och vänta på bussen, plus att jag måste sitta på bussen helt utan musik. Det är nästan så att man avlider!! :(

*Suck*, aja jag får väl försöka ta mig igenom detta utan musik helt enkelt.. hemska tanke.
Nu ska jag ta på mig lite kläder och sedan måste jag pysa!
Bilder kommer i eftermiddag, titta in då vetja ;)
Pööösssss


Funky Town gillar Luunea (y)


från Funky Town's gästbok


hahahaha, jag var bara tvungen att kolla upp detta. Förra fredagen så var (nästan) hela luciatåget på självaste Funky Town och åt sig feta på pizza.
Sasa sa att Luunea hade skrivit på sin blogg (eller nått sånt) att hon ville att Sasa skulle ta ett kort på henne nästa gång hon åt en Stejk med pommes. Så nu när jag kom på det ... SHIT!!! (okej nu började våran ljusstake brinna :S .. tur att man har mig i närheten då). Aja, tillbaka till ämnet :) När jag kom på vad han hade sagt så var jag bara TVUNGEN att kolla upp vart han hade fått det ifrån. Så här har vi det.. i Funky Town's gästbok!! xD haha, lite kul är det allt! c(: hihi.

Frågan är den .. vem fan är Kalle som har skrivit det då? xD

julbak = grym julstämning (:




Hallå där ute!

Snart ska jag dra mig mot min säng, ska upp tidigt imorgon och träna, men först tänkte jag tala om vad jag har gjort idag.
Jag och min mamma har hållt på med julbak! gud så mysigt det är (: man får verkligen julkänslor av det, massa julgodis, julmusik och snö utomhus (dessutom snöade det). Helt underbart, det kunde inte bli bättre helt enkelt. Vi har gjort pepparkakshus (som för övrigt blev skitbra ANNA) bild kommer imorgon, smaskiga rocky road, fudge och feminuterskola :) mums säger jag bara! :D Det blir en bra jul ska ni se!!
Visst var jag fint klädd med julförklädet? hehe.. det kan ju diskuteras så klart..

Ja, imorgon blir det ju träning som sagt följt av att jag ska möta upp Anna och köpa de allra sista julklapparna och förhoppningsvis hitta lite nitar på furulunds, hoppas! Alltså Anna.. så vill jag till knalleland (a) hihi.

Nej vet ni vad? nu är det dags för en (natt)macka, packa mina träningskläder och tillsist sängen!!
Måste ladda inför imorgon, tänk på all energi som ska göras åt då? både träning och shopping.. inte lätta tider ;)

Pusss sötnosar ,.

bilder ifrån lucia


foto: Emanuel Mähinen

 Hejhopp!

Igår var det sista uppträdandet med Toarps lucia och det var på målsryds dagis. Efteråt hade vi avslutningsmiddag och så fick vi lite saker av damsektionen. Pengar, luciastaty, cd-skiva och kort. Här är några bilder ifrån CD:n. Tycker väldigt mycket om de två första, eller vad tycker ni? väntar på lite andra bilder ifrån olivia nu.
Sedan bar det av till mormor och morfar för kalas. där träffade man morbror m. familj och systra mii m. fästman :)

Min farbror och hans familj var här idag, det var kul att träffa dom för det var ett tag sedan. Hoppas att jag får träffa min faster m. familj någon dag också, då har man träffat hela släkten menar jag :)

Imorgon blir det julbak, mysigt värre :) har ni gjort någonting sånt än, eller kommer det kanske senare?

Lööööv
Lizette ;)

mmmm





Tänkte lägga upp lite videos till er.
Den första är ifrån kröningen då vi sjunger Santa Baby.

Den andra diggar jag verkligen xD Fanny och Linno sjunger på skolavslutningen i nian och helt plötsligt syns jag i bild slåendes på en en typ.. tamburin eller nått xD så sjukt fult!! men tjejerna är bra :)

svar på tal




Svar: Det är lugnt Henrik, lek dektektiv så förstår du också kanske :)

feel the xmas feeling

Hej hopp.

De som tycker det är skönt att äntligen ha jullov räcker upp en hand!! .. okej jag misstänkte nästan det! jag också.

Om en liten stund så ska jag ut med brudsen och lussa för sista gången. usch.. det lät det.. sista gången. tråkigt :(
men först: pyttipanna :)

igår var det fullt upp med att pynta julgranen och pynta i mitt rum. Har inte hunnit göra det förräns då. Det är ännu inte helt klart, måste bli nöjd ju.

Här kommer lite bilder:



Varför inte pynta mig istället? passar bättre eller hur?



Julstämningen var på topp :) massa snö



Ja ni förstår ju själva..




tomtar och granar och massa mys


7

varför ser det alltid ut som om man har jättestor rumpa som dessutom har blöja på sig när man har sånna här byxor? inte okej!

klockren timing

HAHAHAHAHA XD fyfan jag dör!!!

Jag hade precis läst en sak på internet ifrån en som hette likadant som min bror (för att inte avslöja namnet alltför mycket) och det var lite småkul faktiskt.
Eftersom att en kompis till mig hade fått ta emot det så skickade jag ett sms till henne.

Precis efter att jag har skickat iväg smset så säger de i en reklam på tv:n:

Men nu blev det väl lite roligare *namnet*?

Haha, jag trodde att jag skulle dööö! kompisen min. Du vet vem du är och jag tror att du om någon ska förstå xD

the start of something unforgetable.

TACK! äntligen är jag klar med alla skolarbeten för denna terminen greaaat! :) Jag förstår att det jag kommer säga kan vara svårt att ta in, men försök.. jag och Beckan har precis suttit och pluggat!!:O hör och häpna! Eller tja, det kanske inte var så jättemärkvärdigt att plugga.. iaf inte när det gäller mig.. pluggar ju hela tiden känns det som. Men att man faktiskt lyckas åtstadkomma någonting när man gör läxor tillsammans. Vi satsade stenhårt x) haha. Nice done Beckan!

Nu ser jag verkligen fram emot att slänga mig i soffan och lata mig! Har inte kunnat göra det på ganska länge. Och hur skönt blir det inte sedan att krypa ner i sängen? vi höll ju på att dö av sömnlöshet tidigare. haha.

Imorgon ska jag försöka få till lite fina och vintriga bilder, om jag nu kommer ihåg det dvs. Ska göra så mycket annat också. Men vi ska nog försöka få till lite bilder! kanske göra ännu ett försök att göra en ny header? xD haha aa vi får se hur det blir med det..

Nu ska jag lata röven av mig!
XOXO Lizette (alias lata-röven-av-sig) ;)


aggression!




Fyfan vad sur jag blir.
Innan APU:n så hade vi ett datakunskapstest bestående av två delar. Nu är min första del tydligen borta så jag måste komma på supporttiden på onsdag och göra om den. Varför händer alltid sånt här mig?
Detta förstörde klart min dag!! HATA.
Hemma väntar massvis av skolarbete också, julbaket skjuts alltså upp ytterligare. varförvarförvarför?


Damn..

Då var man vid datorn igen och slåss för att svenskauppgiften ska bli så bra som möjligt vilket inte känns helt omöjligt nu om jag bara kan få göra klart den någon gång! gaaah.

För att läsa någonting roligare: Vi lussade för lärarna i deras personalrum på Dalsjöskolan idag!! :) de hade ingen aning om det så det blev ju en liten överraskning :) och gissa om man saknar vissa?!! Blev helt varm när man såg alla, Dalsjöskolan är så mysig på någon konstigt sätt. Jag vet, det låter helt orimligt för er som går på Dalsjöskolan nu men om nått år så förstår ni också :)
Men lärarna alltså.. aa. Det känns ju skönt att veta att de inte är långt borta för ett besök om man säger så (y)
lärare började lipa och ville prata jättemycket och det känns roligt att man fortfarande är välkommen trots allt..

:)


Givin' it some attitude

HEMMA IGEN! Hela dagen har jag och brudarna varit ute och lussat, start klockan 7 (samlingen var då). Sammanlagt har vi gjort 5 uppträdanden än så länge men there's more to come. Halv åtta ikväll drar vi igång igen! Ja, det är lite att göra (för dig som undrade).

För att nämna någonting annat så har jag blivit erbjuden 2 olika sommarjobb vilket är riktigt roligt :) Men tyvärr är jag inte så jättesugen på det ena men känner mig nästan tvingad till att säga ja. Det är en lite jobbig sits som jag sitter i just nu som ni säkert förstår. Men, men jag får tänka över det hela och välja det som känns bäst! Svårare än så kan det väl inte vara? eller? :S


Nej nu ska jag fortsätta med svenskauppgiften så får vi hoppas att ja blir klar imorgon med den så jag kan koncentrera mig på annat och få uppgiften ur mitt huvud. Hoppashoppashoppas.
Har laddat upp med champis och marabous mintkrokantchoklad, godaste chokladen i stAdA ;)
.. okej, nu blir det inget mer bloggande idag.. tror jag. Nej inte något mer, det bestämmer jag NU! så..
eller okej det kanske blir, jag ska inte lova för mycket dock!
jaja, Puss på er :)

totalt bortblåst.

men neeej vad är det som inte funkar?
jag blir så trött på mig själv. Jag har gjort klart alla delar i filmanalysen nu, enligt Aristoteles grundmodell. Men nu så ska jag skriva om handlingen och det är helt tomt. Jag har handlingen i huvudet, hur jag vill skriva den, men det blir bara nått ord på datorn. Jag kan inte få ner det på papper.

När jag sedan läser hur läraren ville att man skulle skriva det andra så blir det bara jobbigt. Man ska skriva det i en sammanhängande text så att den som läser ska inte behöva ha tillgång till uppgiften utan aa, ni måste fatta vad jag menar. Egentligen skulle detta inte varit ett problem om det inte vore för de där ***** smådetaljerna som promt ska vara med! typ vilken stämning, musiken.. sånna saker. Det går ju inte att göra en bra text utav det.. eller hur ska jag ens förklara? nej jag vet inte längre vad jag håller på med. Jag har haft nästan en hel dag på mig och jag tycker inte att jag har kommit någon vart och d har jag inte ens suttit 30 minuter sammanlagt på internet. 
 jag gillar inte läget jag är i just nu. inte alls. uscha. nej nu skiter jag i detta och jag måste fokusera, konsentrera mig!!! det ska gå!

godnatt.

greaat, nuså! :)


can you survive without it?




Men neeeej! varför?
De två bästa serierna ever (förutom OC) har slutat för säsongen! Varför? I don't get it. Måste båda ta paus samtidigt? inte okej! Hur ska jag kunna överleva jul? jag tror knappt att det går.

Förresten, Cathrine är ju sjuk i huvudet, hoppas hon inte kommer tillbaka!! och bree får inte dö..

Puss ¨på er!
Nu hade jag tänkt lära mig hur man lägger upp videos på bloggen. Ha det!

Pöööösss

toarps lucia :)

Okej everyone, vi är ganska grymma. Det är ju bara att erkänna.
Hur kul vi har haft nu under tiden vi är ute och lussar egentligen? så grymt roligt :)

Sedan så har vi fått så mycket beröm (inte för att skryta, verkligen inte). Men alltså att det har gått så bra som det ändå har gjort, det är ju såå roligt :) trodde jag aldrig. Det är en sak att stå i luciatåget och sjunga, men sedan när man faktiskt hör på filmer och sånt hur bra det egentligen har gått är ju så mycket roligare!! :)

Eftersom att jag inte är så haj på detta med att ladda upp videos här på bloggen så skriver jag länkarna till youtube och annat, så får ni helt enkelt klicka er in dit och lyssna för er som vill :)

Gaah, jag vill till kyrkan och sjunga igen! Ackustiken och allt är ju helt fantastisk, det finns faktiskt inget bättre ställe att sjunga på! punkt slut!!

Här är länkarna:

http://www.youtube.com/watch?v=e8vowySZq0w

http://www.youtube.com/watch?v=VKdy54v7LO0&feature=channel

http://www.facebook.com/lizette.carlson?ref=profile#/video/video.php?v=361110895636&subj=714329711





Emma Fors, Nathalie Molin, Johanna Magnusson, Fanny Wickstrand, Linnea Lindwall, Olivia Govik och Lizette Carlson (y)

kröning på G



HallåHallå!

Ikväll är det dags för kröning och jag laddar här hemma. Om fem minuter ska vi åka till Gårdavallen och hämta våra klänningar och kransar och sedan åka vidare till kyrkan för att öva. Det pirrar allt lite i magen, detta är ju bara själva inledningen på alla våra framträdanden men ändå känns det som första och sista. Uscha, nej nu laddar vi stort :)

Om ni vill komma och kolla så är kröningen 18:00 i Toarps kyrka ikväll! Be there, tycker jag:)

Puuusssheeej
XOXO LIZette

tråkigt värre.

BLÄÄÄ!

uscha, nu sitter jag hemma och tjockar mig med äckel-ostbågar, det är liksom det enda som finns hemma just nu. Jag är så sjukt trött på att sitta hemma, så jag försöker desperat hitta någon kotte att spendera min kväll med. Det går ju inte för väl just nu. Jag vet inte hur längesedan det var sedan jag var ute sist. Det känns som en evighet. Men å andra sidan, jag har ju jobbat nästan varje helg så det är inte så lätt ju.

Nej, kolla era mobiler när ni läser detta! Jag tycker ju inte att jag får några svar av någon :(
Uscha. jag vill ut, jag vill ut. Jag ska ut nästa vecka i vilket fall som helst ;) weei.
Nej. men nu blir jag putt. Jag vill ha svar!!!!! NU!

maah. Aja, vi hörs kanske senare om jag inte får något svar. blää.

Bu&bä

Bu&Bä
Ja ungefär så har det varit idag. Upp och ner. Men mestadels uppåt, däremot så har det hänt saker som jämnar till de saker som är upp. Saker som till exempel att detta var min sista dag på min APU. Det känns konstigt att inte få se de söta vårdtagarna längre. Det är någonting speciellt med vissa av dom. De har väl alla sin charm, men just vissa personer. Vissa fick jag inte ens säga hejdå till :( tråkigt.

Men jag fick höra fina ord från lite varstans och jag har ju fina minnen därifrån och speciellt kunskaperna som jag fått är ju guld värda! :) Fick en fin present ifrån min handledare också, en plånbok ifrån Friis & Company + en studiebibel. Det är inte fy skam ;)

nu ska jag kolla dagens nya inköp som pappa köpt!! :)
Pööössss

föreläsning tonight

HalliHallå.
Idag har jag ont i benet och det är inte kul alls :( Men vilken dag det har varit för övrigt, ha? helt underbar. Lagom kallt och solsken!! :) melike. Bestämde mig för att ta Dalsjöbussen hem för en gång skull, så jag gick en liten promenix hem och det var riktigt skönt. Men som sagt, det lämnade sina spår tråkigt nog.

Om en liten stund bär det av till staden igen. Ska på en föreläsning via jobbet om ADHD och Aspergers syndrom, tror att det kommer bli väldigt intressant faktiskt :) Det kommer också 2 personer som lever med dessa och talar om hur de har de osv. Tror att det kommer bli väldigt lyckat faktiskt!! Snart ska jag ge mig iväg till bussen så jag måste göra mig i ordning litegrann nu innan.
Ha det!
XOXO LIzette

grodan boll

Göödäfternån äverywån!

Det har varit en sån sjukt lång dag idag och den är inte ens slut än ju! Försov mig en halvtimma idag och vaknde först av att mamma kom ner och väckte mig. Hon had vaknat till och sett att det inte lös i köket. Bra lizette, verkligen! Om det inte hade varit för hon så hade jag ju missat bussen och hela skiten ju! intebra. Tack mamma! :)

Känner egentligen att jag har någonting roligt att skriva mer så nu pyser ja iväg till sånglektion, den sista med Heidi :( *suck.
Ha det!!


RSS 2.0