nu har aladin reklamen börjat igen. med andra ord är det jul på g.

Bläääh!
Jag dör nog av trötthet. Helt ärligt. Jag är sjukt trött. När klockan var tre så satt jag på bussen och jag var nära att somna flera gånger. Fick kämpa med att hålla mig vaken. Uscha. Jag funderar på om jag kanske ska ta och koka lite kaffe för att piggna till lite, men jag vet inte kaffe är ju inte jättegott :S
Dagen har gått jättesnabbt i övrigt och jag har till och med hunnit med att köpa lite julklappar under dagen vilket känns ganska skönt, två julklappar mindre att fixa (y)

Nej, nu känner jag att jag inte har någonting att skriva om så jag pyser upp och kokar lite te och äter knäckebröd (y) låter braaa!! förresten, har fått skolkatalogen idag.. ja vad ska man säga? man har söta vänner iallafall. Då vet man att skolan är säker! (a)


Lördagens kommentar.. solklar!!

Såg på Beck - vita nätter i lördags en stund innan jag slocknade vid elva tiden och sov 2,5 timma.
Men denna konversationen och kommentaren är så solklar, måste bara ha med den xD

Grannen: Hur många kanaler får du in?
Beck: hm.. jag vet inte ..
(Grannen och Beck kollar på varandra)
Grannen: 16 kanaler.. *nickar stolt och belåtet* :)

haha, jag var bara tvungen. 16 kanaler.. ja det är ganska många har jag hört.. senast jag kollade så finns det nästan 1000 kanaler om inte mer på vissa tv-apparater nuförtiden!  tiden går, saker utvecklas. verkligen, mohaha.

blääää regn, regn .. massor av regn.

Usch, kan det aldrig sluta regna? Jag var precis ute och hämtade tidningen i mörkret med ficklampa i min hand. Inte kul när regnet öste ner och nu är jag väl så gott som dygnsur.. nästan. Inte orkade jag ha med mig paraply för den lilla stunden. Nejdå. Strax så ska jag fixa lite frukost, ladda med gröt eller müslii, jag måste ha mycket mat nu på morgonen eftersom att jag ska stå mig i mer än 6 timmar innan jag får äta igen. Skulle dö av hunger om jag bara skulle äta en macka på morgonen nu under min APU.

Igår var vi på jul på liseberg och det var hur länge sedan som helst som jag var där (på jul alltså). Tror att jag satt i barnvagn senast så ni förstår ju att det var några år.(..) Allt var jättefint, dekorationerna, sången (lotta på liseberg.. speciellt Tommy Nilsson), musik i övrigt, sällskapet och vädret. Ja vad hände med vädret igår? det blev ju helt perfekt under tiden vi var där. Inget regn överhuvudtaget, utan kallt och jag skulle vilja säga att det nästan var lite snö i luften! Helt underbart, perfekt. Det kommer att kommas ihåg ett bra tag framöver. Men nu är vädret tillbaka i vilket fall som helst så julkänslan varade inte länge den. tyvärr.

Hur gärna jag än skulle vilja sitta kvar här och skriva massvis mer så kan jag inte, nu ska frulle fixas förstår ni ;)
Pööösssheeeej
LIzettte

hnjbnj (skrivet med min panna, tänkte att man kanske kunde skriva ner sina tankar på det sättet.. gick la sådär?)

JUSTDE :O:O faaaaaan också!
Jag skulle ju göra filmanalysen idag :S tanken var att jag skulle spendera hela dagen åt att göra klart den så att jag skulle slippa göra det i sista minuten någon annan gång. Jag har nämligen det på känn att det kommer bli så. Men sedan kom det att jag skulle färga mitt hår, som för övrigt blev fierce, och sedan vaccinationen för svininfluensan, som för övrigt inte känns av eller kändes då heller överhuvudtaget. Tänkte att: nej jag kan fixa det efteråt, det blir ett mysigt sätt att spendera kvällen. Favoritfilmen och popcorn, men neeeejdå. Sedan kom bror min och då glömde jag väl det och social som jag var så .. aa ni förstår nog. Det är jobbigt att vara så snäll som jag är ibland ;) hihi

Nej och sedan blev det ju prat om först Morgan. Ni vet han i Ullared. Som sedan ledde vidare till Kenneth i Stockholm Arlanda och då blev det att jag blev vääldigt sugen på att se den serien och aa. Sedan sket sig allt. Kom på först nu att jag skulle sett den och haft det mysigt. Men neeej! OKej, jag har lite mysigt iallafall. Har nämligen fått upp fina adventsljusstakar och stjärnor i mina fönster och lite annat smått och gott, happy!

Nej gott folk! Nu får jag krypa till kojs, ska jobba imorgon igen. Tidigt som bövelen och trots det att jag inte är alls trött så vore det kanske bra att göra det som låter bäst just nu om man tänker på morgondagen. Oj vad vuxen jag låter. Jag kommer bli en sån som lägger sig 12 timmar före man ska upp igen. Uscha, hemska tanke. Nej jag får faktiskt gå och lägga mig så jag får sova 8 timmar varje kväll. Då sover man inte för länge iallafall!!

Pussaaaa
XOXO Lizette

ååh shoot me!!

SUCK* har precis kollat på Stockholm Arlanda på tv3.se och jag är helt såld. Jag har slaviskt (okej överdrift) följt programmet och jag får sån kick av att kolla på det. Det pirrar till i magen varje gång jag ser en scen innifrån planet då den är i luften, ska landa eller lyfta. Mest då det är dags för take off, det är då det suger till i magen och jag blir så jädra glad, sån sjuk kick!! Det är inte sant alltså!
Pust* just nu vill jag bara kasta ner kläder i en stor resväska och flyga bort någonstans. Jag vet inte vart, verkligen ingen aning. När jag tänker på alla möjliga resorter så finns det inga som känns speciellt lockande. Thailand är så uttjatat av alla så inte det, och inte USA. Skulle gärna vilja åka dit men inte på solsemester kanske? Florida kanske? ^^, mohaha (a) Det enda som känns något så är väl Mallorca isf men samtidigt så vill jag åka till andra ställen. Kanske man kan hyra personlig pilot och få lite privatlektioner och bara flyga jorden runt? eller aa till alla mysiga resorter istället? :) jaaa! låter bra det.

Lets fly come fly awaaaaaaaaaay!!! xD mohaha. Man kanske ska önska sig en resa med sisen eller någon kompis i födelsedagspresent. Jenny nu vet du vad som står allra högst på min lista (a) har redan börjat spara pengar i min fantasi ;) haha.


 
vad sägs om Miami?


Eller cypern?


Eller Mallorca?


Eller Grekland? <3

eller varför inte något franskt ställe i samma stuk?
ååh ge mig! Jag vill uuuutooomlaaands! :( nuuuu!

Wohoooo

Greaaaat :D jag fick precis reda på att jag ska jobba en E-tur imorgon, vilket innebär att jag börjar klockan ett :)
Underbart. Sova längre har ju ingen dött av.. eller? Skönt ska det bli iallafall :D


soon there will be no more pain

Attans bananer, jag som skulle vara duktig.
Jag har en hel vecka framför mig med jobb, jobb och jobb med bara en ledig dag. Därför tänkte jag att jag kunde sätta igång med svenskauppgiften som vi har, nämligen att skriva en filmanalys om valfri film. Jag valde Notting Hill (snälla, vad trodde ni annars?) världens bästa film ungefär. Så nu när jag har sett mer än 3/4 av filmen så har jag så sjukt ont i huvudet så det nästan är synd om mig.
Fråga mig inte varför jag fick för mig att sätta mig vid datorn då men så blev det. Har fastnat lite i tänkandet om filmen också så det gör ju inte det hela bättre direkt.

Nej, nu ska jag ta och äta mig tjock på chips och recover. Det blir nog tidigt sängläge ikväll tror jag. Det är kanske det som är fel? måste tänka på att jag ska orka sjunga imorgon kväll också, vara utvilad när morgonen kommer!

Pust, pust. Just det, chips var det!
Vi hörs,
XOXO Lizette


caldo, caldo, caldo., è uomo intelligente!!



Hallå mina små söta godsaker där ute :)

Wooh, igår alltså. Holy mama. Bion var helt underbar!!! ni fattar nog inte, vi satt i salong 1 (alltså den största av alla) och det var fullproppat! När alla fick se Edward, eller aa Rob pattison, så jag lovar: minst 95% av alla tjejer där inne fick kåtslag xD Han är ju inte dåligt snygg!! Några började till och med klappa händerna haha.
Sen var ju inte Jacobs kropp helt fel heller för den delen, vi får ju inte glömma honom. Alla kommentarer i biosalongen under filmens gång, helt klockrena:

person 1: Men måste han springa precis överalllt!?
person 2: .. håll käften det är sexigt!!!!

sjukt roligt vi hade!! jag förstår mig verkligen inte på de som säger att de blev besvikna på filmen, herregud, jag skulle kunna se den hur många gånger som helst. Ge mig Rob!!! hur sjukt är det inte att "förälska sig" i en rollfigur? egentligen? det är ju helt vicked.

aja,. måste köpa böckerna och läsaläsaläsa nu!! önskar mig dom till jul men vet ärligt talat inte om jag kan vänta så länge. helt besatt. 7 månader kvar till nästa film!! ;)

haha. nej nu måste jag dra mig. Veronica kommer vilken minut som helst så jag ska röja undan lite i rummet mitt, hon ska dessutom sooova här :D myys!

Btw, Grattis till fanny :) pusspådig!

Vi hörs snart igen,
XOXO Lizette

Pull on your best moode. smile. and let's go..!


MOhaha, nu har jag bråttom :S


Hejhejhallå!

Ska snart iväg till träningen för att bygga lite muskler och som förhoppningsvis bidrar med att jag tillslut får ett helt läkt ben i slutändan hihi. Satte mig bara här vid datorn för att ladda min iPod och dumt nog fastnade jag. Jag som inte ens har ätit frukost eller klätt på mig ska åka om 40 minuter :S aaaaaah!! lite panik `:O

Jaja, skriver snabbt.. jag ska iallafall klippa mig senare idag, halv fyra, så det är därför som jag ska träna såhär "sent", föredrar att träna tidigare på morgonen i vanliga fall. Sedan vid nio ska jag bio New Moon of course, men eftersom att det är några timmar mellan bion och de att jag har klippt klart mig så tänkte jag att jag och jennysis kanske kunde ta en fika och prata och sånt mysigt :D så blev det också! Jag orkar nog inte åka hem mellan fikat och bion så jag stannar i staden ;) mohaha.

Detta var dagens inlägg, kanske kommer mer ikväll.. vi får se. Annars får ni läsa om min underbara dag imorgon eftermiddag, ska nämligen sjunga på Skenstaboa imorgon klockan 11 :) weei. Bilder kommer I promise ;)
Nu ska jag ta och äta frukost :) Pöööösssss

get your best clothes on, the weather is wet today ;)

Hejhopp suckers :)

gissa om jag är trött idag? jag har hunnit med mycket tycker jag, sovit länge (rättning: längre än de senaste dagarna), tränat och jobbat!! Det kanske inte låter speciellt mycket men det har tagit på mig. Verkligen!
Snacka om att jag kände mig duktig efter träningen, låg i och jobbade som tusan. Men det förstörde jag snabbt genom att äta en halvkebabrulle mums :)

Började jobba klockan 3 till halv 10 så jag är trött som sagt, det tar på en att jobba sent!! och till råga på allt så missade jag ju grey's anatomy :O:O intebra,intebraalls :( får se reprisen när nu den är eftersom play-kanalen tydligen ska ha betalt för att se dagens program. Blä på dom. 
 
Imorgon börjar jag också klockan 15 men som tur är så kan jag sova till 12 omjag vill, lövely :D:D mohaha

Pöööössss
XOXO Lizette

091118 - life's a test

Godmorgon på er :)

Åh hjälp ni anar inte hur fullt upp jag har haft! Jag ska nog inte lova bättre uppdatering i tider som dessa säger jag bara. Jag har slutat lite olika tider i princip varje dag, men mestadels halv fyra då jag ska sluta på A-turer. Sedan har det varit så mycket annat som kommit före. Det beror väl lite på hur man ser det, men bloggen är ju inte direkt mitt liv om man säger så. Så har jag varit så sjukt trött på kvällarna så jag har varken haft orken eller lusten att sätta mig vid datorn.

Igår jobbade jag från 7 till 2 och så åkte jag till stan och fördrev tiden i affärer medan jag väntade på bussen till Målsryd. Sedan bar det av hem, sedan till veronica och hade massa mys :)
På kvällen hämtade mamma och pappa mig och jag åkte in till staden igen för att sjunga med Heidi. Ni förstår inte hur dåligt det gick. Det är helt sjukt, jag var så trött i rösten, allt lät fel och jag hade verkligen no power eller någonting. Jättejobbigt!! :( Så fick jag Please don't leave me med Pink och det är ju power där så jag kan väl inte säga att det gick jättebra.
Jag satt och halvsov hela vägen hem i bilen och när vi kom hem så retade pappa mig massor. Han tycker det är jättekul att retas när jag inte är på humör. Tyckte det var skitjobbigt, var verkligen übertrött och allt bara var åt helvete. Jag grät verkligen, så trött var jag. Jag orkade inte ens se klart desperate housewifes, då är det något fel alltså.
Nu är jag lite mer utvilad däremot, tur det. Ska jobba sen tur idag, så jag börjar klockan tre och slutar halv tio. Väldigt skönt :) samma sak imorgon(y)
Tanken var att jag skulle träna idag innan jag jobbar, men eftersom att jag trodde att jag skulle börja klockan ett så skulle jag träna vid tio. Nu när tiden har ändrats för jobbet så tänkte jag att jag kanske skulle kunna träna vid ungefär 11, så nu väntar jag på att få ett samtal ifrån sjukgymnastiken som säger att det är okej, men de ringer ju aldrig.. börjar bli irriterad! Får ta och ringa upp dom nu.

Nej nu ska jag ta och ringa och sedan ska jag äta frukost.
Vi hörs nog i kväll, det är ju grey's you know ;)

Pöööössss

091115 - :)

Hallå där ute!

Ni måste ha sovit läänge nu inte sant? hihi.
Det blev dåligt med uppdatering idag, jag vaknade halv tolv ungefär och sedan var det fullt upp. Tvätta håret, äta frukost, göra sig i ordning inför restaurangbesöket, klä på sig, blåsa håret.. ja ni fattar! Vi "barn" i familjen bjöd pappa på grekiska restraurangen Tavernan här i Borås som försenad farsdag-present. Det blev väldigt lyckat, jättegott! Det var första och absolut inte sista gången jag åt där. Speciellt Souvlakin, underbart säger jag bara. Ni måste prova någon dag!! :)

När jag väl kom hem så skulle det fixas hos djuren och mojs . Sedan bar det av till Dalsjöfors för att öva inför lucian. Vi ska sjunga på marknaden på Skenstaboa på lördag klockan 11:00 så om någon vill komma dit och kolla så är ni välkomna! :)

Nu är jag allmänt trött vilket det känns som om jag alltid är :S intebra. Men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, halv fem - kvart i fem som vanligt, så ska jag dra mig mot sängen snart. Tanken var att jag skulle tagit ett varmt bad när jag kom hem ifrån övandet men jag orkade inte med det nu när jag kom hem. Det tar bara tid att spola upp vattnet, lat!! Nej men jag tar det imorgon istället när jag kommer hem ifrån utvecklingssamtalet som väntar. Ångrar mitt beslut just nu, skulle tagit ett bad, hur skönt hade inte det varit? rätt skönt!!!

Nej, nu måste jag dra mig!!!
Lovar att uppdatera bättre imorgon, men jag kan dock inte lova att jag kanske inte skriver på morgonen. Vi får se hur mycket tid jag har. Jaja, jag kommer höra av mig i vilket fall som helst babes :)
Godnatt!! Pussssss


091115 - :)

Hallå där ute!

Ni måste ha sovit läänge nu inte sant? hihi.
Det blev dåligt med uppdatering idag, jag vaknade halv tolv ungefär och sedan var det fullt upp. Tvätta håret, äta frukost, göra sig i ordning inför restaurangbesöket, klä på sig, blåsa håret.. ja ni fattar! Vi "barn" i familjen bjöd pappa på grekiska restraurangen Tavernan här i Borås som försenad farsdag-present. Det blev väldigt lyckat, jättegott! Det var första och absolut inte sista gången jag åt där. Speciellt Souvlakin, underbart säger jag bara. Ni måste prova någon dag!! :)

När jag väl kom hem så skulle det fixas hos djuren och mojs . Sedan bar det av till Dalsjöfors för att öva inför lucian. Vi ska sjunga på marknaden på Skenstaboa på lördag klockan 11:00 så om någon vill komma dit och kolla så är ni välkomna! :)

Nu är jag allmänt trött vilket det känns som om jag alltid är :S intebra. Men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, halv fem - kvart i fem som vanligt, så ska jag dra mig mot sängen snart. Tanken var att jag skulle tagit ett varmt bad när jag kom hem ifrån övandet men jag orkade inte med det nu när jag kom hem. Det tar bara tid att spola upp vattnet, lat!! Nej men jag tar det imorgon istället när jag kommer hem ifrån utvecklingssamtalet som väntar. Ångrar mitt beslut just nu, skulle tagit ett bad, hur skönt hade inte det varit? rätt skönt!!!

Nej, nu måste jag dra mig!!!
Lovar att uppdatera bättre imorgon, men jag kan dock inte lova att jag kanske inte skriver på morgonen. Vi får se hur mycket tid jag har. Jaja, jag kommer höra av mig i vilket fall som helst babes :)
Godnatt!! Pussssss


091115 - :)

Hallå där ute!

Ni måste ha sovit läänge nu inte sant? hihi.
Det blev dåligt med uppdatering idag, jag vaknade halv tolv ungefär och sedan var det fullt upp. Tvätta håret, äta frukost, göra sig i ordning inför restaurangbesöket, klä på sig, blåsa håret.. ja ni fattar! Vi "barn" i familjen bjöd pappa på grekiska restraurangen Tavernan här i Borås som försenad farsdag-present. Det blev väldigt lyckat, jättegott! Det var första och absolut inte sista gången jag åt där. Speciellt Souvlakin, underbart säger jag bara. Ni måste prova någon dag!! :)

När jag väl kom hem så skulle det fixas hos djuren och mojs . Sedan bar det av till Dalsjöfors för att öva inför lucian. Vi ska sjunga på marknaden på Skenstaboa på lördag klockan 11:00 så om någon vill komma dit och kolla så är ni välkomna! :)

Nu är jag allmänt trött vilket det känns som om jag alltid är :S intebra. Men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, halv fem - kvart i fem som vanligt, så ska jag dra mig mot sängen snart. Tanken var att jag skulle tagit ett varmt bad när jag kom hem ifrån övandet men jag orkade inte med det nu när jag kom hem. Det tar bara tid att spola upp vattnet, lat!! Nej men jag tar det imorgon istället när jag kommer hem ifrån utvecklingssamtalet som väntar. Ångrar mitt beslut just nu, skulle tagit ett bad, hur skönt hade inte det varit? rätt skönt!!!

Nej, nu måste jag dra mig!!!
Lovar att uppdatera bättre imorgon, men jag kan dock inte lova att jag kanske inte skriver på morgonen. Vi får se hur mycket tid jag har. Jaja, jag kommer höra av mig i vilket fall som helst babes :)
Godnatt!! Pussssss


Om ni undrar..

Om ni undrar .. så har jag lagt min nya header på hyllan. Jag hade litelite kvar på den men det gick åt helvete, fattar verkligen inte PhotoShop och webbdesignsidan är inte alltid mycket till hjälp heller för den delen. Speciellt när man har engelska PS och en svensk förklaring där inget stämmer överens. MAAH.

aja.

Sov gott tills vi hörs imorgon!
Ja precis, ni ska sova tills jag skriver ett inlägg ;) mohaha.

Puuusssss ;)

grove.slam.work.it



MMHH, lyckad lördag alltså. Skulle ju åkt till Veronica och haft trevligt men vår bil vägrade att starta. Antagligen var det batteriet eller oljan. Vet inte vad :S men alla lampor funkade och radion likaså, men ville motorn starta? nej. Så det blev inget med kvällens planer och JA jag kollade bussar men de gick inte bra tider tyvärr. Tråkigt värre. Så nu sitter jag och dricker champis, äter choklad och kollar på Die Hard 4.0 för första gången. Där ser man, där ser man.
Nästa helg blir det veronica iallafall och så blir det nog utgång med mickan! Äntligen, det var såå längesedan! längtar något enormt.

Nu ska jag somna vid tv:n av uttråkning!!! Hoppas ni inte har lika tråkig lördag som jag!
Pööössssssssss på er sötnosar! :)
XOXO Lizette

091114 - cut if off

åh, jag blir så trött på denna datorn. Ibland när jag skickar iväg ett inlägg så tar det år och dagar innan det händer någonting och när det väl kommer till den punkten då det faktiskt händer någonting så kommer det självklart: "sidan kan inte visas". ÅÅH HATA!!!

Jag som var på bra humör och hade skrivit värsta skojsiga inlägget och så försvinner allt. Jag kommer väl inte ihåg vad jag skrev, inte allt iallafall. Suck och pust.

Men nu försöker vi tänka bort det och se det ljusa i det hela: jag kommer ihåg en sak iallafall, jag ska klippa mig!! :)
Tog äntligen beslutet att jag skulle göra någonting åt mitt hår och nu ska det klippas på fredag! :) Det blir inga gigantiska förändringar, men luggen ska kapas en liten bit, första "jacket" blir vid kindbenet ungefär! Så det blir lite uppklippt, kortare. Helst liiite i topparna men inte för mycket. Det blir förhoppningsvis bra :) Sedan ska jag fixa tid för färgning av min utväxt (y) haha. intressant yeah? På fredag sker också detta: jag ska på New Moon med jennyw och hannah (tror jag att det var). En biljett gav vi bort till någon, antagligen hannah då, för mickan ville inte gå på den .. men det blir trevligt i vilket fall :) längtar!!

Nu ska jag skriva klart veckans APU - anteckning. Det måste ju också göras innan man glömmer av allt, även fast det kanske inte riktigt är det som man vill spendera sin lördag med.
Sitter i förövrigt och väntar på att Veronica ska komma hem ifrån skövde där hon har spelat match. Tänkte ta och våldgästa hennes hus en lördag som denna :) hihi.

Vi hörs mina små pussgurkor!
XOXO Lizette

sleepytime




Hejhopp,

åh gosh vad trött jag är. helt sjukt. Det är knappt att stora bokstäver orkas med att fixas x)
Känner mig så otroligt jävla tråkig genom att sitta hemma. Var sjukt sugen på utgång men så blev icke fallet av någon anledning. Kanske för att jag inte hade någon att hänga på? kan vara anledningen men jag är inte säker..

 Tänkte att imorgon blir det utgång istället men eftersom att jag fortfarande inte hittade något ställe så blev det inte så utan kvällen ska spenderas med veronica, och hon är ju mysig inte sant? (; Nu kanske vissa tänker att det kommer en till helg snart så ska jag bara be att få tala om att då jobbar jag.. hela helgen .. så det lär ju inte direkt bli någon utgång där inte. Pust. Nu vart det jobbigt som Bobby säger. ashemama. Nu ska jag nog sova, det är helt sjukt vad trött man blir av att inte göra någonting. Fast jag var ju i för sig och tränade i morses så ingenting skulle jag kanske inte sagt att jag har gjort.

Skitsamma, inte intressant just nu.

Nu ska jag nog sova.. tror jag - det återstår att se helt enkelt :)

Pöösshaaj& godnatt
Lizette

091113 - friday 13th.


Ogräset försvinner tydligen inte heller på hösten x)

Hejhopp :) Hur underbart är det inte att det snöar? om det nu bara ligger kvar så blir det prima (y)

Jag tog inte någon längre sovmorgon idag utan gick upp vid kvart i åtta och fixade lite saker. Sedan tog jag mitt pick och pack och satte mig på Dalsjöbussen tio över nio in till stan för lite träning. Otroligt skönt att få komma igång igen. Har ju inte varit där på hela veckan så det var skönt med ett riktigt pass :) jag har t.o.m fått stryka övningar. Jag är bäst!! ödmjuk? haha

Alldeles strax kommer morfar och kör mig till g-hester. Det är typiskt att Målsrydsbussarna går så dumma tider. Jag ska vara inne i stan före tio i fyra (ska sjunga) och bussarna härifrån går 13:51 och 15:51 eller nått sånt. Kasst. Alltså får jag ta Dalsjöbussen åter igen. Tur att man har musik för hur många är det som åker IN till stan vid den tiden? inga jag känner iaf, hem däremot? massa. Kanske träffar någon rolig på södra, vem vet?
I vilket fall som helst.. har frågat Mona och Alexandra om de vill ta en fika med mig lite senare, hoppas att de kan för det var längesedan känns det som.

Märker nu att det slutat snöa och inte en snöflinga ligger kvar på marken. surt.
När jag skulle hämta posten så märkte jag att det är några blommor på vår tomt som fortfarande blommar.. säger man så? hmm.

Nu ska jag klä på mig lite andra kläder och så ska jag bege mig utåt mot morfars bil, han kommer alldeles strax!!

Need to hurry,
XOXO Lizette

091112 - strike a pose


det fick bli en bildtagning á la fjortis men såhär ser jag ut för tillfället, mysigt gäller efter jobbet :)

Hejhopp!

Nu är arbetsdagen och även första arbetsveckan slut (y) det ska bli skönt att få sova ut lite extra länge de följande dagarna. Fast just det, jag ska ju faktiskt träna imorgon i stan klockan tio, det blir lite svårt att sova ut då. Jag jobbar i vilket fall inte förrän måndag igen vilket är otroligt skönt för jag har så ont i mina fötter vilket också har gett mig ryggont och allt detta är pga mina förbannat dåliga skor och massa gående. Imorses trodde jag att jag gjorde ett klokt val att ta de skorna, de kändes ju så sköna just då, men redan efter första rundan så motbevisades jag. Suck. Har haft ont i magen i nästan hela dagen också.. typ krampaktigt.. väldigt konstigt. Så nu har det hamnat en varm vetesäck på den lilla magen, värmer så skönt :)

Ja, vad ska man mer säga?
Jag har fullt upp idag, ska göras massor i mitt rum bl.a. ta bort glasbortet i mitt rum, sätta upp LYCKA på väggen, påbörja läxläsande, handla, hmm.. kommer inte ihåg mer.. men jag ska iaf påbörja en filmrecension i svenskan men jag kan inte bestämma mig vilken film jag vill se. Vill ni bidra till en del av mitt beslut? hjälp mig.



 Come on people, hjälp mig. Vilken skulle du skrivit om?
En officer och en gentleman, Angels fall, på spaning med Bridget Jones, rånarna, King Kong eller Notting hill? Jag är ju personligen förälskad i Notting hill men skulle vilja prova att skriva om någon annan mindre känd, eller en klassiker eller en som är så bra att den faktiskt har fått 4 oscar nominationer. Help me out!


Tänkt bjuda på denna innan också! cutiepie eller vadå? GRRRR... x)


PÖÖÖÖÖSSSSSS

091111 - put on your jacket.



same pic, but with som magic ;)


Hello again :)

Tänk att det var mer än 12 timmar sedan jag satt här senast. Då var den 06:09 och nu är den 18:26 :O (iallafall när jag började skriva) lite häftigt va? nej precis vad jag också tyckte, inte så häftigt. Men iallafall, jag lovade ju bilder på min nya jacka och här är den, såg också att min nya supermysiga halsduk också fick vara med på bilden. Denna bilden togs igår kväll efter att jag kommit hem ifrån stan så kvalitén är inte den bästa, tyvärr. Men ni ser ju lite hur den ser ut eller hur? Det är väl huvudsaken antar jag.

Andra dagen på APU:n och det börjar gå bättre nu, nu känner jag ju igen nästan alla vårdtagare och det känns bättre. Det är fullt ös precis hela dagen och man hinner aldrig slappna av riktigt. I för sig, det är tur för annars känner man hur tröttheten sakta kommer smygandes och då är man fast en bra stund. Eftersom att vi åker ifrån Hulta till Trandared så åker vi ju bil så det är en liten fälla för bilar är ju verkligen sövande. Uscha. Jaja, men nu så börjar det gå bättre iallafall, det kanske jag sa?

Man blir trött av att jobba och slita hela dagarna så efter grey's anatomy (som för övrigt börjar om 2 timmar och 2 minuter) så ska jag sova, sängen.. du är efterlängtad! <3

Vi hörs mer imorgon, uppdatering kommer
XOXO Lizette

091111 - early morning

Gooodmorgon där ute!

Klockan är 06:09 och jag har varit uppe den senaste timman, härligt (y)
Snart bär det av till jobbet (APU) på trandareds hemtjänst och visst lär det bli full fläkt?! Hoppas det iallafall, gårdagen var lite seg just på morgonen. Jag har ännu inte börjat, ex.vis duscha vårdtagarna än utan mest observerat "tekniken" på vissa saker. Inte bara när det gäller duschning vill jag tillägga.

Eftersom att vi är ute väldigt mycket och går mellan vårdtagarna så har jag märkt att det är väldigt kallt och min jacka inte är lika varm som den var förra året.. så därför köpte jag mig en ny igår :) Helt underbar, lite längre också vilket är klart ett plus! Har faktiskt letat efter en ny jacka ett tag nu men inte hittat den perfekta. Har haft en klar bild i huvudet om hur den skulle se ut, den uppfyller inte riktigt hela bilden om man säger så men den är.. den är en som jag ville ha. Självklart betalar jag den själv :) inget mamma-jag-vill-ha-denna, inte. Nähä ni :)

Jag har en bild på den men eftersom att jag inte hittar kabeln i mörkret så får jag föra över bilderna senare idag. Just det, köpte även en stooor halsduk á la gina och likaså ett par jeansleggings, svarta of course :)

Men nu måste jag ila. Har inte tagit på mig kläderna än och jag ska vara vid kiosken tjugo-kvart i sju :S

seeyah!!
XOXO Lizette


091109 - första dagen på APU:n

Hej igen,

tänkte att ni saknade mig redan så jag tänkte bomba ner ett till inlägg i eran dator, bra va?
Jag gick ju ut på APU idag, var på trandareds hemtjänst. Det är lite lurigt i början må jag säga! mycketmycket.
Mamma skjutsade mig dit idag för jag hade verkligen INGEN aning vart jag skulle vara! :O Men jag (rättning: mamma) hittade lokalen direkt.
Det började med massa genomgång av lokalerna m.m. och sedan fick vi äta. Ja, så lång tid hade det tagit. Jag åt halv 12.
Därefter hängde jag och 2 andra tjejer ifrån skolan på några ifrån hemtjänsten och hjälpte till med de saker vi kunde eftersom att det var första dagen. Det var inte mycket att göra om man säger så.. vad skulle jag egentligen kunna göra första dagen? hälsa på folk och plocka fram mat.. typ sånt. Men snart tror jag att det blir ändring på det.

Imorgon har jag en A.tur vilket innebär att jag börjar klockan 7 på morgonen och slutar halv 4. Pjuuuh, jobbigt att gå upp såå tidigt. Det är jag ju inte van vid. Det innebär att jag kommer få gå upp halv fem, *stooorsuck*.

Jaja, ska gå och lägga mig vid nio ikväll.

Vi får höras imorgon,
Pöösshaaj
XOXO Lizette

091109 - sammanfattning av helgen

Hej där ute!

Har inte uppdaterat på läänge tyvärr men jag hoppas att ni inte har avlidit i min frånvaro.
I fredags satt jag i datasalen tills 15:20, det var inte dåligt det kände jag! Sedan bar det ju av till Jenny och det var jättemysigt och vi åt jättegod mat - kycklingvraps - och så såg vi på grymt roliga king pow! sevärd till 100, iaf början. Höll på att dränka hela deras vardagsrum med dricka som jag höll på att spruta ut ur munnen vid ett skraffanfall xD

I lördags var jag med matilda and the gang på mariedal cup, matcherna var rätt så sega och inte så bra tempo. Tur att jag hade sällskapet då. Sedan igår så var jag på mariedal cup igen, man var ju bara tvungen att se finalmatcherna. Det var jag, magnus, blacken, floberg, anton och Olle. Fint gäng va? ensam tjej x) men det är trevligt. Matcherna var så mycket bättre dessutom eftersom att alla bra lag hade samlats (y) melike.

Sedan bar det av till D-fors för att öva inför lucia. Skojskoj.

Pööööösss


091106 - datasalen de närmaste timmarna på fredagsmiddagen. Great x(

Hallå där ute!

Sitter i skolan nu och skriver psykologi fast jag har slutat för dagen. Tråkigt, jag vet. Det är nämligen sista dagen för att lämna in sin psykologisak till vår lärare. Ja, man kan tycka att jag är ute i sista stunden men vi fick faktiskt uppgiften i tisdags och har jag haft fullt upp. Igår satt jag och försökte skriva massa men fan vad svårt det är. Verkar som att alla i klassen är enade om att uppgiften är lite i svåraste laget. Men det ska väl kanske det ämnet vara? 

I vilket fall som helst. Jag har laddat upp med musik, godis och dricka. Just nu massa tjöt i datasalen så vi får se om det går att koncentrera sig.. även med musik. MAAAH. 
Aja. Jag får väl sätta igång nu så att jag kan bli klar någon gång idag xD haha. 

Ikväll blir det myskväll hos systra mii :) mysigt värre. Längtar! 
Vi hörs senare!!
Pösshaaj
XOXO Lizette


091104 - the cooold

Hallå där :)

Åh vad härligt att sluta tidigt idag. Jag hade en riktig lektion och det var engelska som höll på i 1h40min. Det var en väldigt soft lektion så den gick snabbt . Alltså slutade 10:40 (:(: Tidigare imorse så gick jag på supporttiden, psykologi. För er som inte vet vad supporttid är så är det så att om man ligger efter, behöver hjälp eller vill ha mer tid till att skriva uppsatser eller dyl. i något ämne så kan man gå till den salen som ämnet är undervisas i och så får man den eventuella hjälp man behöver.  I vilket fall som helst.. igår såg vi på film i psykologin och på senast fredag så ska en uppsats vara inlämnat om den. Så därför gick jag till psykologin för att se filmen igen och anteckna lite bättre och fräscha upp minnet ;)

Tanken är den att jag om en litenliten stund ska börja gå igenom och påbörja skrivningen av uppsatsen. Samt att vi har prov i datakunskap imorgon så jag måste ladda ner ett det programet som vi ska ha prov i. Det är ju bra om man kan sakerna. Man kommer ihåg vissa saker en liten stund och andra längre. Men de lättaste sakerna som det säkert kommer frågor om de har man glömt någon minut efter att man fullgjort uppgiften xD

Ja, nu blir det lite bloggläsning och sedan får jag sätta igång :) förresten, jag har blivit förkyld :(:( buhuu. APU nästa vecka, lucia, sjukgymnastik.. nej jag håller på att vitaminboosta mig nu. Måste bli frisk igen! Så jag äter tabletter som ska få bort förkyldningen även fast den brutit ut så det är bra.Dricker vitamindryck x2 och massa annat. Måstemåstemåååste bli frisk.



Såhär såg man ut idag. Det är inte lätt att se snygg ut med joggingbyxor i skolan och så vill man ju gärna ha lite större och tjockare tröjor eftersom att det är så ruskigt kallt ute numera! Men såhär såg jag ut idag anyway, varmt och skönt med stora halsduken :)



Åh, finns det något som pushar en bättre till att göra ett bra arbete än godsaker? för mig är det utan tvekan mintchoklad! underbaart. Det ger mig en bättre stämning och jag kan koncentrera mig mycket bättre. Konstigt va?men så är det! det funkar för mig :)

Nu ska jag fixa skolsakerna och så hörs vi senare :)
Pöösshaaj,
XOXO Lizette

091103 (- tror jag håller på att bli förkyld också :( )

Hej och hå. Står här inne i biblioteket och kollar facebook m.m. Mamma kommer om en stund och kör mig upp till lasarettet, jag ska nämligen få ett nytt träningsprogram :) weei jag längtar tills jag börjar träna! Synd bara att jag börjar med APU:n nästa vecka.. det kanske inte alls stämmer med öppettiderna på lasarettet.. *suck*.

Efter att vi har varit på sjukgymnastiken så ska jag och mamma en sväng ner till stan. Mamma ska kolla .. skor tror jag att det var.. kommer inte ihåg. Men vi skulle till Team Sportia anyway. Jag ska också passa på att kolla in stoora gosiga jackor in the mean while :) Vill ha en varm och mysig nu som man kan variera lite vartannat. Brun tror jag också.. mm aa det låter bra ;)

Nu ska jag bege mig utåt och kolla läget. Mamma kanske har kommit? ;O
Ikväll blir det sång :) och sedan´plugg. Har engelska tills imorgon och psykologi tills fredag. Buuu. Vi hörs senare! Pööössss


tssmaah

Godkväll gott folk!

Vi provar datorn här uppe i ett av de numera "tomma" rummen. Man måste ju fylla ut ytorna :)

Idag har varit första dagen i skolan utan kryckor sedan operationen, gissa om jag känner att jag gör framsteg?
Det började inte så bra dock. Imorse så var en av hissarna sönder och det var precis vid huvudentren så när jag då fick ge mig upp i trapporna, som för övrigt inte är speciellt roliga (korta och många trappsteg under längre sträcka), så kände jag mig som en stoppkloss.
Jag tror faktiskt att Matilda och Sofia var ganska gå lättade att få slippa bära mina saker fram och tillbaka till lektionerna under dagen. Jag gick ju till och med i deras tempo! Det var inte igår ska jag tala om!

Efter skolan så gick jag till mormor och morfar och åt mat. Mindre än en timma efter maten så börjar mormor att laga våfflor x) jag som redan var proppmätt!! menmen, två våfflor gick ner, det är ju så gott :)

Sitter jag kollar på Ullared. Den verkar helt vicked xD Nu börjar det igen så jag måste gåå.
Måste läsa pykologi komjag på nu.. dessutom matte i pausen. Jag har matteprov i statistik imorgon.. maah.

puuussshaaj
XOXO Lizette


the master of cooking/ sry för avbruten uppdatering igår..



haha, ooom jag är mästerkock! Jag gjorde en väldigt enkel och god rätt nämligen tacokyckling och ris, jääättegott! :) det tråkiga med att laga mat är att det tar evigheter att laga och 10minuter att äta upp *suck*. 
Men om ni någon gång blir bjudna på middag hos mig så blir det god mat iallafall ;) haha

Om bilderna som jag lovade tidigare: jag trodde att det fanns fler bilder som var roliga men det fanns knappt några alls från när jag var med, typ vandringen. Bara bilder därifrån. Men det finns bilder på mig och min ministing till kusin Ellen. Men eftersom att mamma inte hittar sin sladd till datorn så kan jag inte lägga in det. Men ni får en annan bild på min kusin istället :)



Söt va?


Jag skulle skicka iväg inlägget snabbt för jag skulle precis iväg till luciaövningen igår, men min datorn tog sånn himla tid så jag trodde jag avled. Därför fick inlägget komma nu idag. Hoppas ni inte är allt för besvikna på min dator.
XOXO Lizette

eehm?



Är det någon mer än jag som inte ser skillnaden på någon av dessa bilderna?? det är väl samma hela tiden? fucked-up tidning. Hur kan man vara 0% barnslig på en bild som är likadan som den där hon tydligen är 50% barnslig? fattar nada. Kan någon förklara för mig?

091101 - even is the sky is fallin' down

Hoola!

Tjjaa där ute, trött som jag är så har jag knappt gjort någonting idag.
Har legat vaken till och från hela morgonen, mest från i för sig, så när jag tillslut bestämde mig för att gå upp så var klockan nästan tolv. Jag tog igen sovmorgonen idag eftersom att jag fick gå upp tidigt igår. Tyckte att jag förtjänade det! Det blev en redig frukost också, vet inte varför men det har bara blivit så att jag äter massa.. nyttigt såklart. Inte nog med det så äter jag frukt till också! :O hör och häpna! är ju lite stolt dock :)

Snacka om att jag var trött igår när jag bloggade, shit. Ni såg ju bara själva, skrev fel datum till och med xD så illa var det hehe. Men det var trevligt igår i vilket fall som helst. Flickorna var ju snälla, de lekte för sig själva och kom snällt och störde lite då och lite då x) Simon och hans kompis hade hans saker för sig. Jag behövde ju inte göra speciellt mycket som tur var. Jag var väl bara där för att finnas till om något skulle hända.

Men ni skulle veta vilket öde vi blev utsatta för när vi stannade för att tanka på vägen hem. Vi hade någon rabatt-sak så vi skulle tanka med kassa och när pappa skulle få rabatten avdragen så krashade typ datorn xD så vi satt i nästan 45minuter vid den där jädra macken och väntade medan stackarn i kassan försökte fixa problemet xD Ingen kunde ju handla någonting där inne, typ 7eleven stuk, haha poor guy.
När vi väl kom därifrån så åkte vi till 2 kyrkoplatser. Å, jag älskar att gå på St sidfrigds på Halloween, det är så underbart fint! Visst kallt var det, men ni som har varit där då vet jag vad jag snackar om. Det är ljus överallt och lagom många personer. Eftersom att det är kullar där det finns gravar och det är ljus där också så lyser det verkligen överallt. Det är en syn. ah.


När jag har hittat min kamera så ska jag lägga upp lite bilder ifrån igår promiiise. Det var ju år sedan känns det som! Pöööss på er
XOXO Lizette

RSS 2.0