Oh happy day


|| Väntar på frankrikeresan 2008 ||

Hejhopp, ja då försöker jag och försöker utföra mig "geniala" med fullständigt galna idé. Börjar egentligen klockan 12 men sitter istället och försöker skriva svenskan med min egen lilla prägel på den, mohaha!
Det går inte speciellt bra nu i början men vafan, jag tar snart tag i det.

För att ta upp början på denna underbara dag lite kort (vi får se hur det blir med kort haha). I alla fall, försov mig åt helevete för länge. Vaknade av att mamma gick i trappan tio i sex och jag flög upp med en jävla fart. Hade verkligen inte förberett någonting alls inför denna dag så jag behövde all tid jag kunde få! Men nej, jag flög istället upp och sprang uppför trapporna, in med huvudet under kranen i handfatet och sedan ut och fixa allt annat. Halvspringa till bussen i modden och en oskottad väg med den förbannande isen under.

Sedan kommer bussen som vanligt sent, jag har slutat bli förvånad. När klockan var ungefär tjugo i så var bussen tvungen att köra bussen (med oss i då) till bussgaragen och verkstaden för att byta däck på bussen. Happy day! .. eller inte. Bussen till Almås var proppfull som vanligt och då det inte fanns några "stolpar" att hålla sig i så tog jag och veronica saken i egna händer och höll i varandra. Kände mig som en pall! Farligtfarligt.

MEN, nu sitter jag här i alla fall och ska ta tag i arbetet!
Vi hörs lite senare, jag lär ju sitta här ett tag!
PöössS

Kommentarer
Postat av: Henrik

Det låter inte som en lyckad morgon...jag kommer för övrigt ihåg frankrikeresan, ni kom hem typ tre dagar sent:P

2010-02-03 @ 21:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0